Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Hmm, oké, akkor itt a maradék 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

LasDen
ha úgy lesz, mint az anime topikban, akkor minél több, annál jobb...nincs olyan hogy kevés 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

stargatelost
Szerintem ne a képen legyen a "sorozatok", csak eltakarná 😊 Meg szerintem Bulykin-t is várjuk meg, mégiscsak õ a házigazda 😊

Itt van még néhány a listáról, de mondjátok, ha valamit hiányoltok és alapsorozat 😊 Meg nemtom mennyi lenne, ami már sok lenne 😄 Ez így 20 együtt, és akkor még ki is hagytam párat 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

itt is úgy csináltam, meg akár ennél is lehetne valami "sorozatok" felirat rajta
majd holnap összedobok valamit
Jók ezek a bannerek szeintem, csak úgy kellene megoldani, mint az Anime topikban. Oldalfrissítésre mindig másik töltõdik be.

REAL MADRID

én megcsinálhatom
ha kell készítek is hozzá képeket csak mondjátok mi kell
stargatelost
Visszatérve a banner/fejléc dologra... Tud valaki ilyen váltogató képes kódot írni, vagy megoldani ezt? Talán tényleg ez lenne a legjobb, hogy frissítéskor mindig más látszódjon. 😊

A honlapoknál maradhatna a Sorozatjunkie, eztv, de inkább feliratok-info legyen, és whatnext.eu

http://thetvdb.com/ <-- Ezen az oldalon van egy rakás banner, én átnéztem pár netes listát, mik a legelismertebb/legnépszerûbb sorozatok, ez alapján szerintem ezek lehetnének: (próbáltam nem saját ízlés szerint gyûjteni, meg van olyan, amit én se nézek 😊 )

24, Arrested Development, Buffy, OZ, Lost, Stargate, The Walking Dead, Friends, Big Bang Theory, Game of Thrones, Breaking Bad, The Shield, Sons of Anarchy, House, The Sopranos, The Wire, Dexter, Friends, X-Files, Battlestar Galactica, Firefly, Star Trek, Doctor Who, Sherlock, Scrubs, Six Feet Under

Ilyesmik:

Na mit szóltok? Valaki meg tudja csinálni? 😊 Vagy más legyen? 😊 Ja sorozat biztos maradt ki, de direkt inkább kritikailag is elismert alapsorozatokat gyûjtöttem 😊

<#eljen>

Egyébként a sok szüneten lévõ sorozatot akkor hagytam abba, mikor a Lostot és csak azért nem folytattam eddig mert lusta voltam/vagyok kikeresni hol tartottam 😄

REAL MADRID

stargatelost
Lostot mindenképp nyomasd végig, best sorozat. Én most darálom újra, a második évad eszméletlen ütõs volt még így másodszorra is, te jó ég 😄
24-ben Kimet még beleerõltették a második évadba, aztán utána már csak visszatérõ lett jóval kevesebb szerepkörrel (és kevésbé idegesítõen). Szóval azt is folytasd nyugodtan 😄
SGU meg alap, mert Stargate, én mondjuk elfogult vagyok vele, a kedvencem a 3 közül, de mások is azt mondják, hogy a második évad sokkal jobb, jobb sztorival.

A Lostot (2. évad környékén) mikor abbahagytam, akkor minden mást is mert semmi idõm nem volt, aztán még nem vettem rá magam a folytatásra. A 24 második évad elején számomra Kim (azt hiszem így hívják Jack lányát) iszonyat idegesítõ karakter lett, és inkább nem néztem 😄
Az alapsorozat és az Atlantis után nem azt vártam az SGU-tól amit kaptam és inkább pihentetem, de nemsokára újrakezdem/folytatom mert nincs egy normális sci-fi amit nézhetnék 😄

REAL MADRID

stargatelost
Amúgy ilyet is lehet:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zöld: jelenleg nézem
Sárga: Nem tudni, hogy folytatódik-e
Piros: kaszáltam, de lehet majd folytatom (bár az elsõ kettõ kizárt)
Narancs: Csatorna kaszált, befejezés, lezárás nélküli
Kék: Rendes befejezése, lezárása van

stargatelost
Lost, SGU, 24 miért szünetelteted? Legjobb sorozatok.
Nekem egyébként annyi van, rá se férne egy képre 😄 😄

stargatelost
whatnext.eu

ForzaInter
whatnext.eu

Yo, Bitch!

passatgt
ezt hol is lehet csinálni?

Amúgy nekem most ez a listám (a befejezett és a szüneteltetem kategória nem teljes).

REAL MADRID

ForzaInter
hát én is szakítanék rá, de túl sok sorozatot nézek, a szabadidõ meg nem sok, így szelektálnom kell. 7/10 alatt minden kasza😄

Yo, Bitch!

Én úgy vagyok vele, hogy tudok rá szakítani heti 45 percet 😄

REAL MADRID

ForzaInter
elsõ 3 részt megnéztem, azóta pihentetem. jó sorozat, kevin spacey karakter kurva jó😄 csak a sorozat témája nem nagyon érdekel az a baj.. majd ledarálom ha utolérem magam a jelenleg futó sorozatokkal.

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát végül mégis kaszáltam😄

nagyon gyengék ezek az országos sorozatok.. az arrow és a mob doctor kivételével mindent kaszáltam eddig:S

Yo, Bitch!

Bulykin
tegnap megnéztem a House of Cards elsõ részét, érdekes meg jó is...deee valahogy mégse akarom tovább folytatni 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Magtaláltam. Charlie Jade a címe.

REAL MADRID

Keresek egy sorozatot. A jövõben játszódik (ha jól emlékszem 😄), fõszereplõje egy nyomozó és párhuzamos világok is vannak. Na ez a rendõr átkerül egy másikba és kb. ennyire emlékszem 😄 Valaki esetleg felismeri a sorozatot (5-6 éves lehet talán) az infók alapján?

REAL MADRID

stargatelost
Az a baj többek között, hogy úgy csinálnak, mintha valami Lost szintû kultsorozat lenne ez a Cult (a sorozatban lévõ Cult) ezer rejtett utalással (szintén Lost), közbe meg egy ilyen gagyi nyomozgatós, klisés szarnak néz ki, a húderossz múltú fõhõssel, amibe csak beleerõltetik a rejtélyeket 😄

3. rész végén az a visszafelé lejátszás mekkora baromság már 😄

REAL MADRID

ForzaInter
ja, tuti kasza😄

t-bag szerepelhetne többet azt nem bánnám, itt is magasan a legjobb karakter.

Yo, Bitch!

Hát a nézettsége elég halvány, úgy hogy lehet nem is neked kell majd 😄

REAL MADRID

ForzaInter
hát eléggé unalmas volt az eddigi 2 rész számomra, de érdekel a végkifejlet szóval sztem nem kaszálom.

Yo, Bitch!

Na ez a Cult pilot elég érdekesnek mondható és van benne potenciál <#wink>

REAL MADRID

Na az Utopia az elsõ rész után nagyon beindult. Remelem lesz masodik evad. 😊

REAL MADRID

passatgt
egyébként ezt megnézheti bárki, psych s07e03, önálló marhaságnak is tökéletes, nem kell hozzá megnézni a korábbi részeket, ha valaki esetleg nem szeretné😊

passatgt
psych, baszki😄DDD

+ kate mellei...😊

grebber
Grimm az legalább fasza sorozat!

Next PC upgrade: 2022

Calver

maradj inkább a Grimm-nél bazdmeg...

"The trees move. Do you not see it?"

grebber
Primeval 3. évad végére értem. Mondtam én hogy az újhoz képest egy 0 ez.
Itt bármit csinálnak átmennek visszajönnek kinyírnak mindent semmi hatása nincs semmire.
És ezért voltak oda az újat meg lelõtték<#levele>

egytáblatibicsokit <#oooo>

REAL MADRID

passatgt
én már a pilot elõtt elkaszáltam!

egyébként a Mayday elég jó, nagyon angol(lehet ez sokaknak nem fog bejönni), The Killing és Harpers Island hasonlóságokkal😊

Calver
én az elsõ évad végén elkaszáltam, kapok csokit? <#idiota>

engem már egyre kevésbé érdekel a mostani évad is
lehet hogy karakterekrõl szól, de szerintem elég szarok mind, nekem legalábbis nem igazán jönnek be
stargatelost
Nézzed csak, mindenképpen jobb lesz.

Én nem kaszáltam, hanem félretettem mert van mást nézni. Csak kíváncsi vagyok mások véleményére és tisztában vagyok vele, hogy karakterek a lényegek (hentelés nekem sem kell orrba-szájba), de abban a fél szezonban rohadtul megállt minden, még a karakterfejlõdés is (na jó a félévadzáróban volt kis meglepi).

REAL MADRID

stargatelost
Jajj de unom már, hogy mindig felbukkan valaki, aki elsírja, hogy "jajj de unalmas volt a 2. évad, kaszáltam is, de akkor most milyen a harmadik évad?" Jó bazmeg, pörgõs, és a második évaddal sem volt gond, mert AMC minõség volt, csak el kéne fogadni, hogy ez a sorozat a karakterekrõl szól, és nem a zombi hentelésrõl. De ha tudni akarod, tényleg bepörög a harmadik évad, sõt már a második évad vége is. Mindenképpen érdemes folytatni.

stargatelost
Community pedig zseniális, nem a szokásos humort próbálja megfogni, és ez a jó benne.

Homelanddel egyetértek, bár azért ennyire rossznak nem mondanám, én azért végigdaráltam az elsõ évadot (pont az eleje jött be, amikor még nem igazán lehetett tudni, mi van Brodyval). A második évad viszont már eléggé bejött (bár ezt is csak darálva tudtam megnézni).

Spartacus: az elejéhez képest hatalmas visszaesés, de még azért még mindig tart egy szintet. Sajna az intrikiák lecsökkentése nem tett jót neki, de hát kellett haladni a sztorival, nem lehettek végig a ludusban 😊

The Walking Dead: így van.

WD-et néztem a 2. évad feléig (nagyszünetig). Félretettem, mert az az egy helyben álldogálós farmos hercehurca minden volt csak nem izgalmas 😄
Azután felpörög a sorozat, vagy marad olyan semmilyen?

REAL MADRID

dartonita
Par sorozat amit mostanaban neztem/nezek.Nem ajanlonak szanom,csak hatha valakinek kapaszkodot jelentenek ha mostanaban keresne valami neznivalot.

Community: kozepszeru,1-2 jo poennal,igaz azok tenyleg utnek.Osszessegeben ez azert keves egy alapvetoen humorra alapozo sorozattol.Erdekes hogy a foszereplok szinte mindegyike unalmas,a mellekszereplok viszont zsenialisak.(dean,Chang,prof Duncan)
5/10

Homeland: ez nagyon rossz,az elso evad 2/3-aig birtam,aztan abba is hagytam.Hiteltelen alakitasok,bealvos reszek.Claire Danes borzaszto,a tobbiekkel vegulis nem volt gond amig neztem.
2/10

Spartacus 3.evad: Szinte tokeletes ha leszamitjuk hogy Liam McIntyre mennyivel gyengebb mint Andy volt,raadasul rohejes ahogy az x labaval nehany jelenetben alldogal es kemenykedik.Ceasar es Crassus viszont siman kompenzalja.
8/10

The walking dead:Ezen meglepodtem,gyulolom a zombie-s dolgokat,mindig is igy volt.Ez viszont a monitorhoz szogezett amig le nem porgettem az eddigi reszeket.Nagyon profi sorozat,minden varakozasomat felulmulta.
8/10

grebber
Ez a régi primeval a szöges ellentéte a new worldnek.Itt nem az hogy juttassuk vissza a lényeket mert baj lesz írtsunk halomra mindent ami mozog azt csá<#idiota>

Calver
"Fly, Eric. Fly high. High into the clouds."
le kellett állítanom úgy röhögtem... úristen, ez kegyetlen volt <#idiota>

stargatelost
<#whatever><#vigyor4>

😄

REAL MADRID