Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Itt van még néhány a listáról, de mondjátok, ha valamit hiányoltok és alapsorozat 😊 Meg nemtom mennyi lenne, ami már sok lenne 😄 Ez így 20 együtt, és akkor még ki is hagytam párat 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
majd holnap összedobok valamit
REAL MADRID
ha kell készítek is hozzá képeket csak mondjátok mi kell
A honlapoknál maradhatna a Sorozatjunkie, eztv, de inkább feliratok-info legyen, és whatnext.eu
http://thetvdb.com/ <-- Ezen az oldalon van egy rakás banner, én átnéztem pár netes listát, mik a legelismertebb/legnépszerûbb sorozatok, ez alapján szerintem ezek lehetnének: (próbáltam nem saját ízlés szerint gyûjteni, meg van olyan, amit én se nézek 😊 )
24, Arrested Development, Buffy, OZ, Lost, Stargate, The Walking Dead, Friends, Big Bang Theory, Game of Thrones, Breaking Bad, The Shield, Sons of Anarchy, House, The Sopranos, The Wire, Dexter, Friends, X-Files, Battlestar Galactica, Firefly, Star Trek, Doctor Who, Sherlock, Scrubs, Six Feet Under
Ilyesmik:
Na mit szóltok? Valaki meg tudja csinálni? 😊 Vagy más legyen? 😊 Ja sorozat biztos maradt ki, de direkt inkább kritikailag is elismert alapsorozatokat gyûjtöttem 😊
Egyébként a sok szüneten lévõ sorozatot akkor hagytam abba, mikor a Lostot és csak azért nem folytattam eddig mert lusta voltam/vagyok kikeresni hol tartottam 😄
REAL MADRID
24-ben Kimet még beleerõltették a második évadba, aztán utána már csak visszatérõ lett jóval kevesebb szerepkörrel (és kevésbé idegesítõen). Szóval azt is folytasd nyugodtan 😄
SGU meg alap, mert Stargate, én mondjuk elfogult vagyok vele, a kedvencem a 3 közül, de mások is azt mondják, hogy a második évad sokkal jobb, jobb sztorival.
Az alapsorozat és az Atlantis után nem azt vártam az SGU-tól amit kaptam és inkább pihentetem, de nemsokára újrakezdem/folytatom mert nincs egy normális sci-fi amit nézhetnék 😄
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zöld: jelenleg nézem
Sárga: Nem tudni, hogy folytatódik-e
Piros: kaszáltam, de lehet majd folytatom (bár az elsõ kettõ kizárt)
Narancs: Csatorna kaszált, befejezés, lezárás nélküli
Kék: Rendes befejezése, lezárása van
Nekem egyébként annyi van, rá se férne egy képre 😄 😄

REAL MADRID
Yo, Bitch!
REAL MADRID
Yo, Bitch!
nagyon gyengék ezek az országos sorozatok.. az arrow és a mob doctor kivételével mindent kaszáltam eddig:S
Yo, Bitch!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
t-bag szerepelhetne többet azt nem bánnám, itt is magasan a legjobb karakter.
Yo, Bitch!
REAL MADRID
Yo, Bitch!
REAL MADRID
REAL MADRID
Itt bármit csinálnak átmennek visszajönnek kinyírnak mindent semmi hatása nincs semmire.
És ezért voltak oda az újat meg lelõtték<#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
REAL MADRID
egyébként a Mayday elég jó, nagyon angol(lehet ez sokaknak nem fog bejönni), The Killing és Harpers Island hasonlóságokkal😊
"The trees move. Do you not see it?"
lehet hogy karakterekrõl szól, de szerintem elég szarok mind, nekem legalábbis nem igazán jönnek be
REAL MADRID
Homelanddel egyetértek, bár azért ennyire rossznak nem mondanám, én azért végigdaráltam az elsõ évadot (pont az eleje jött be, amikor még nem igazán lehetett tudni, mi van Brodyval). A második évad viszont már eléggé bejött (bár ezt is csak darálva tudtam megnézni).
Spartacus: az elejéhez képest hatalmas visszaesés, de még azért még mindig tart egy szintet. Sajna az intrikiák lecsökkentése nem tett jót neki, de hát kellett haladni a sztorival, nem lehettek végig a ludusban 😊
The Walking Dead: így van.
Azután felpörög a sorozat, vagy marad olyan semmilyen?
REAL MADRID
Community: kozepszeru,1-2 jo poennal,igaz azok tenyleg utnek.Osszessegeben ez azert keves egy alapvetoen humorra alapozo sorozattol.Erdekes hogy a foszereplok szinte mindegyike unalmas,a mellekszereplok viszont zsenialisak.(dean,Chang,prof Duncan)
5/10
Homeland: ez nagyon rossz,az elso evad 2/3-aig birtam,aztan abba is hagytam.Hiteltelen alakitasok,bealvos reszek.Claire Danes borzaszto,a tobbiekkel vegulis nem volt gond amig neztem.
2/10
Spartacus 3.evad: Szinte tokeletes ha leszamitjuk hogy Liam McIntyre mennyivel gyengebb mint Andy volt,raadasul rohejes ahogy az x labaval nehany jelenetben alldogal es kemenykedik.Ceasar es Crassus viszont siman kompenzalja.
8/10
The walking dead:Ezen meglepodtem,gyulolom a zombie-s dolgokat,mindig is igy volt.Ez viszont a monitorhoz szogezett amig le nem porgettem az eddigi reszeket.Nagyon profi sorozat,minden varakozasomat felulmulta.
8/10
Next PC upgrade: 2022
le kellett állítanom úgy röhögtem... úristen, ez kegyetlen volt <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"

REAL MADRID