Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
hát nehéz kérdés, mindegyik eléggé 1 szinten van, személy szerint a Broadchurch tetszik legjobban

stargatelost
És melyik a legjobb a három közül? 😊 Mert már szemezgettem velük, de azért mindháromra nincs idõm 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

passatgt
ilyen téma a lentebb említett Top Of The Lake, illetve nemrég lett vége a Mayday-nek(6 rész csak) illetve nemsokára lesz vége a Broadchurch-nek, mindegyik hasonló téma😊

LasDen
hmm...szóval összefüggõ, nem heti egy nyomozásos, történet....érdekesen hangzik....ha nem felejtem el, meglesem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
röviden: fiatal lány eltûnik, rendõrök nyomoznak utána, 2 évad, minden rész 1 napot foglal magába és esik az esõ

LasDen
meséljetek errõl a killingrõl...micsuda ez?? mert én csak annyit tudok róla, hogy mindig egy másik címre asszociálok a nevébõl 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

stargatelost
The Killing nagyon jó, megéri a darát.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Calver
na majd meglátjuk <#smile> max kap egy kis extra szaturációt ffdshow-val, Mentalistát is úgy nézektem amíg nem realizáltam h akkurvaéletbe mennyire hidegen hagy ez a szar <#gonosz1> (süket fülekre talált Psych kiselõadása <#idiota>)

ja tényleg, majd szóljatok ha Mentalista hoz egy vállalható részt... Simon Baker-t már Smith miatt is nagyon csípem, de ez az évad, és ezek a hatalmas gonoszok... ez egy fos.

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt
hát néha lehet látni színeket😄

de amúgy igen, kissé ilyen sötétebb, de a történethez ez passzol

Calver
valami elbaszott idõben készültek a képek, vagy itt is rá vannak kattanva a deszaturálásra, à la Mentalista élettelen színei?

majd lehet erre ránézek, The Killing (még?) kimaradt, viszont ausztrál akcentus ász.

passatgt
utolsó helyett:

passatgt
Top Of The Lake is jó, ausztrál sorozat, hasonló mint a The Kliing, pár kép hátha megjön valakinek a kedve😊

Én sosem kaszálok sorozatot, max. félreteszem. Ha valamit elkezdek mindig van valami ami miatt érdemes megnézni.

REAL MADRID

ForzaInter
ne nézz ilyen szarokat. van egy csomó minõségi kábeles sorozat. csak feleslegesen pazarolod az idõdet az ilyen sorozatokra, bár te tudod mit akarsz nézni, ez csak egy tanács😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja én is próbáltam szeretni, meg kevin bacon miatt vártam, de sajnos full középszerû sorozat, és a karakterek teljesen semmilyenek.. bár amúgy ez még éppen nézhetõ a revolution-nal ellentétben, de az 5. rész után kaszáltam.

Yo, Bitch!

stargatelost
Engem elvesztettek valahol a hatodik résznél, pedig próbáltam szeretni és több esélyt is adtam neki, de annyi baromság van benne, meg érdektelen karakterek, hogy képtelen voltam folytatni 😄
Egyébként felfoghatatlan számomra, hogy a The Following és a Revolution az idei év két legjobb nézettségû újonca. Hát könyörgöm, ez a két legostobább, legbugyutább sorozat. De hát 'Murica...

The Folowing: Szóval a szektásoknak van annyi eszük, hogy nyomkövetõt tegyenek a célpontra, de ugyanez nem jut eszébe a kormányszerveknek. (pl. Clairnek egy nyomkövetõ fülbevaló vagy mit tudom én, már csak elõvigyázatosságból is 😄)

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
+1

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Suits pl. baromi jó. Szerintem a tavaly indult Scandal sem rossz.

LasDen
arrow-val próbálkoztam Deathstroke miatt, de nem olyan, mint a képregényben, így picit csalódás 😄
róla is lehetne tök jó sorozatot csinálni, szerintem kajálnák a népek 😄

ForzaInter
Arrow is nagyon jó. 666 Park Avenue is jó volt, de kaszát kapott.

Sajnos elég kevés jó országos sorozat fut jelenleg.. Kábelen viszont jobbnál jobb minõségi sorozatok mennek.

Yo, Bitch!

Scandal is nagyon jó, csak a szerelmi szál nem kellene bele.

REAL MADRID

LasDen
a rivert láttam...ahhoz képest, hogy ki találta ki, nem volt rossz
resort pilot megvolt, chicago, már a leírásnál látszott, hogy ez nem nekem való.
sherlockot láttam, hannibal-davinci, belenézek, de nincsenek nagy reményeim, hogy bármi jó sül ki belõle...

stargatelost
Na szerintem...

Elmúlt két évben indult jó sorozatok /országos/: The River, Awake, Last Resort ("természetesen" kaszát kaptak), idén nekem megmaradt nézõsnek a Chicago Fire, de igazából ez csak guilty pleasure-nek jó, Cult se világmegváltó.

Elmúlt két évben indult jó sorozatok /kábeles vagy brit/: Homeland, The Killing, Sherlock, Wilfred, Utopia, Banshee, plusz a francia Les Revenants. Bates Motel még nagyon ez elején van.

Jön majd a Hannibal, Da Vinci's Demons, Defiance, Hemlock Grove.

Broadchurch, Mayday, Top of the Lake még érdekesnek tûnik (fõleg az utóbbi, de még nem vettem rá magam, hogy belekezdjek valamelyikbe 😄)

LasDen
tudom, csak nincs kedvem mindgi leírni..😄

Hát de, kinek mi a jó, érted? 😄

REAL MADRID

LasDen
ami jó is? nem...

[HUN]FaTaL
Pedig rengeteg van. 😊

LasDen
lehetne valami jó sorozat....a PoI-t leszámítva csak sitcomokat találtam jónak az elmúlt években....lehetne már valami jó sorozat...

stargatelost
Várós, a jaws mellett ez a legjobb sorozatos esemény az évben 😄 (Magukat a sorozatokat nem számítva 😄 )

2013 May Upfronts

May 13, 2013 NBC New York Morning
May 13, 2013 FOX New York Afternoon
May 14, 2013 Univision New York Morning
May 14, 2013 ABC New York Afternoon
May 15, 2013 CBS New York Afternoon
May 16, 2013 The CW New York Morning

REAL MADRID

stargatelost
Cult 1x05: Na megnéztem én is. Még mindig az a gondom, hogy a sorozatban lévõ Cult egy foshalmaz klisétenger sorozatnak néz ki (legalábbis annyiból, amennyit láttunk), egy ilyen mûsorért senki az ujját nem mozdítaná, nemhogy szekta alakuljon meg gyilkolás, rejtett üzenetek ide, vagy oda. Fõleg nem egy elsõ évados sorozatnál. (Persze van sorozat, ami már kult lesz elsõ évadával, lásd: Utopia)
Maga a sorozat az fasza, bejövõs, tetszik a nyomozgatása Jefféknek, és érdekesen alakulnak a dolgok (mostani rész vége). Jessica Lucas egyébként baromira bejövõs, már ismertem korábbi filmjeibõl, szerintem rettentõen szép, fõleg a szemei <#szeret>
Ja és még valami... az autókázás kurva gáz, annyira kilóg az odavetítés, hogy mintha mennének kocsival, közbe meg nem, csak egy zöld vászon van az ablaknál, és utólagos 😄 Kurva béna 😄

Majd fényezem neked a sorozatot 😄

REAL MADRID

ForzaInter
ha nagyon jókat írnak róla talán majd befejezem, de nem sok esélyt látok rá.😄

Yo, Bitch!

Azért annyira nem indult be, de rohadt kíváncsi vagyok a végkifejletre. Már ha kapunk egyáltalán 😄

REAL MADRID

Na ezt meglesem majd 😊

REAL MADRID

ForzaInter
persze mikor már kaszáltam egybõl beindul😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
in the flesh-t nézi valaki? angol zombis sorozat. 1 részt néztem meg, tetszett. csak 3 rész az 1. évad.

Yo, Bitch!

Na kezd alakulni ez a Cult, az 5. rész már egész érdekes volt 😄

REAL MADRID

<#eljen>

REAL MADRID

stargatelost
Jaja, a keretes tetszetõs, mehet az 😊 Fasza lett amúgy mindegyik.

Nekem a keretes jobban tetszik, de majd a többiek is megszavazzák aztán küld el a kódot és beteszem.

REAL MADRID

LasDen
tökéletes

Na eddig így áll, majd folyamatosan teszem be bannereket meg a linkeket még.
Ja, ilyenre gondoltatok? 😄

REAL MADRID

Calver

Beteszem az összeset egymás alá bannernek <#vigyor1>

REAL MADRID

stargatelost

Meg akkor már... 😄

Calver
Psych-ot meg Justified-et is kérünk <#nezze><#smile>