Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ja tényleg, majd szóljatok ha Mentalista hoz egy vállalható részt... Simon Baker-t már Smith miatt is nagyon csípem, de ez az évad, és ezek a hatalmas gonoszok... ez egy fos.
"The trees move. Do you not see it?"
de amúgy igen, kissé ilyen sötétebb, de a történethez ez passzol
majd lehet erre ránézek, The Killing (még?) kimaradt, viszont ausztrál akcentus ász.
"The trees move. Do you not see it?"

REAL MADRID
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Egyébként felfoghatatlan számomra, hogy a The Following és a Revolution az idei év két legjobb nézettségû újonca. Hát könyörgöm, ez a két legostobább, legbugyutább sorozat. De hát 'Murica...
REAL MADRID
róla is lehetne tök jó sorozatot csinálni, szerintem kajálnák a népek 😄
Sajnos elég kevés jó országos sorozat fut jelenleg.. Kábelen viszont jobbnál jobb minõségi sorozatok mennek.
Yo, Bitch!
REAL MADRID
resort pilot megvolt, chicago, már a leírásnál látszott, hogy ez nem nekem való.
sherlockot láttam, hannibal-davinci, belenézek, de nincsenek nagy reményeim, hogy bármi jó sül ki belõle...
Elmúlt két évben indult jó sorozatok /országos/: The River, Awake, Last Resort ("természetesen" kaszát kaptak), idén nekem megmaradt nézõsnek a Chicago Fire, de igazából ez csak guilty pleasure-nek jó, Cult se világmegváltó.
Elmúlt két évben indult jó sorozatok /kábeles vagy brit/: Homeland, The Killing, Sherlock, Wilfred, Utopia, Banshee, plusz a francia Les Revenants. Bates Motel még nagyon ez elején van.
Jön majd a Hannibal, Da Vinci's Demons, Defiance, Hemlock Grove.
Broadchurch, Mayday, Top of the Lake még érdekesnek tûnik (fõleg az utóbbi, de még nem vettem rá magam, hogy belekezdjek valamelyikbe 😄)
REAL MADRID
May 13, 2013 NBC New York Morning
May 13, 2013 FOX New York Afternoon
May 14, 2013 Univision New York Morning
May 14, 2013 ABC New York Afternoon
May 15, 2013 CBS New York Afternoon
May 16, 2013 The CW New York Morning
REAL MADRID
Maga a sorozat az fasza, bejövõs, tetszik a nyomozgatása Jefféknek, és érdekesen alakulnak a dolgok (mostani rész vége). Jessica Lucas egyébként baromira bejövõs, már ismertem korábbi filmjeibõl, szerintem rettentõen szép, fõleg a szemei <#szeret>#szeret>
Ja és még valami... az autókázás kurva gáz, annyira kilóg az odavetítés, hogy mintha mennének kocsival, közbe meg nem, csak egy zöld vászon van az ablaknál, és utólagos 😄 Kurva béna 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Yo, Bitch!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Ja, ilyenre gondoltatok? 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
Meg akkor már... 😄