Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Amúgy tényleg valami ilyesmi hibrid, összelopkodott mindenhonnan.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
az egész olyan talán mint egy jövõben játszódó revolution egy kis terra novával keverve
A pilot másfél órája tele volt klisével, és unalmas is volt. Attól meg már elõre forgatom a szemeimet, hogy abban a rohadt városban fog játszódni. Ott kellett volna hagyniuk a fõhõséknek a picsába, és a sorozat követte volna az útjukat az Antarktiszig. Ki találta ki ezt a fasságot helyette? 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem is rossz lista, bár a FNL és a Rescue Me szerintem olyan minõségromlást produkált az utolsó évadaira (szigorúan önmagukhoz képest!!!, mert amúgy nagyon jók azok az évadok is), hogy soha nem lehetnek számomra top10-esek. A rajzfilm se kellene bele, és így máris megüresedne 3 hely a Six Feet Undernek, a The Wirenek és a The Shieldnek 😊
Pár dolgot észrevettem, spoilerben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõ rész legelején traktorból loptak gázolajat és valszeg ezt említette legutóbbi részben Nige
Tom telefonján volt egy csomó éjjeli hívás Mom néven, velszeg nem a rendes anyja volt, hanem valakit ilyen néven írt csak be
Lehetõségek szerintem:
Joe, 2 lehetõség miatt: 1. Joe zaklatja Tom-ot, Danny tud róla és zsarolja Joe- (innen volt a pénze amit találtak az ágyára ragasztva illetve 7. részben eléggé kihangsúlyozták Ellie mondatát, az egy házban laktak és nem vette észre részre gondolok Susan kapcsán), 2. Tom ölte meg Dannyt, mert baszogatta(bully, mi ennek a magyar neve) és Joe segített/falaz neki
Olly, mindenképp újságíró akar lenni és kell neki egy jó sztori, bár ez kicsit azért sántít, fenti reálisabb😊
http://25.media.tumblr.com/de774abf4a48871ed0d878cb6bbe038b/tumblr_mlbl5a8lx01qbl6qfo2_250.gif" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
A Marvel és a Dexter írója hamarosan Dexter képregényt ad ki, én személyszerint remélem hogy folytatásos lesz és hamarosan nálunk is a polcokon elérhetõ 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID
Community meg... bah. múlt héten hozott egy kifejezetten jó részt, erre ez a mostani... 3+1 évad lesz csak ebbõl, lehet h Dan Harmon-nal nem egyszerû együtt dolgozni, de mostanra kurvára látszik, h õ tette ezt a sorozatot azzá, ami... volt.
"The trees move. Do you not see it?"
REAL MADRID
tavaly volt valami elõzetese valami francia (?) scifi sorozatnak. asszem ilyen sok szereplõs valami...nem tudjátok? 😄
SyFy 10 pilotterve
Jövõ héten pedig Defiance!
Ja és a Starz is kecsegtet jósággal, reméljük beindul a projekt. Az évadonkénti antológia és a nem humanoid idegenek simán überváróssá teszik a sorozatot 😄
Katonai sc-fi a Starznál
REAL MADRID
De ez a Hannibal engem nagyon megfogott! kurvajól el lett találva, a szereplõk is!
REAL MADRID
Orphan Black pedig nagyon tetszik, érdemes megnézni, elég egyedi története is van, legalábbis én még nem találkoztam ilyennel
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
3 részes német II. vh-s minisorozat. A német "Band of Brothers", talán mondhatnám úgy is, kis túlzással. Na nem a minõség miatt a túlzás, hanem mert a történet nem csak katonákról szól. Elég jó, megéri megnézni.
mov ah,4ch int 21h end
Amúgy én is az Utopiát mondanám, esetleg Banshee, Bates Motel, de biztos van ezeknél jobb, csak még nem próbáltam be 😊
#7695-ben összeszedtem az elmúlt két évben indultak közül szerintem mely sorozatok a faszák. (American Horror Story kimaradt, és ha úgy vesszük, az mindig elsõ évados 😄)
Yo, Bitch!
És nagyon sajnálnám, ha kaszálnák😞
kár, mert a pilot anno nagyon tetszett.
Yo, Bitch!
Egyébként nem sajnálom, mert a koncepció váltás elég szar lett, kivették belõle azt, ami kicsit is egyedivé tette az elsõ évadot (látszólag kapocs nélküli történetek a világ különbözõ tájairól), és telenyomták ezzel az összeesküvéses, nagy, gonosz céges sztorival. Nem azt mondom, hogy nézhetetlen lett, mert azért még mindig meg van az íze a sorozatnak, és arcletépõs baromságokkal sincsen tele szerencsére, de kb. már csak azért nézem, hogy letudjam, mert úgyse lesz folytatás. Na jó, Maria Bello is nyami 😄
Lemegy a mostani évad és game over?
Next PC upgrade: 2022
REAL MADRID
REAL MADRID
Hunted 6 rész
Longmire
Southland (legjobb rendõrös)
Person of Intrest - egyik kedvencem mostanában, fõleg a mostani éved, gyarolatilag csak 9-10-es részeket hoz😊
Kösz, jó kis lista, nagyon köszi!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
24 (itt azonnal indítod a következõ részt, az tuti 😄)
American Horror Story (olyan történetvezetés, hogy leteszed a hajad - nekem a Lostot juttatta eszembe. Sajna itt évadonként különálló a sztori.)
Utopia (most ment le, 6 rész, de nagyon mindfuck)
Shameless US (legjobb dramedy)
Skins (brit feelgood/dráma)
Oz (HBO minõség, kurva kemény börtöndráma)
Six Feet Under (keserédes dráma, baromi jó karakterekkel, szintén HBO minõség)
Dead Like Me (beteg humorú, de zseniális)
Reaper, Legend of the Seeker, Roswell meg guilty pleasure.
The Wire, Justified - ezeket még nem láttam, de a minõségben biztos vagyok 😊
Lehet jó dráma/krimi is, de ezeken kívül, mert vagy bepróbáltam, vagy láttam már (fenti zárójelesek ide tartoznak):
Breaking Bad, Sons of Anarchy, Banshee (ez de szar!), House, Dexter, Homeland, The Shield, Sopranos, Rome, Walking Dead, Following (pfejj, másik idei túlhypeolt hulladék), BSG.
Ja esetleg jöhetne valami guilty pleasure/execandy cucc is, nekem ilyen volt az Euréka és a Las Vegas.
Igazság szerint jó pár sorozatot elkezdtem mostanában, de pár rész után abbahagytam õket, mert egyszerûen semmittelenek, szerintem a GoT túl magasra tette a mércét 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy én sem szeretek kaszálni, ha meg is teszem, az csakis elsõ évados sorozatnál. Amit már több éve nézek, biztos nem csapom el 😊
REAL MADRID