Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Bay <#levele>#levele>
Egyébként ez a trailer nekem így elsõre olyan semmilyen, de érdekel a téma.
REAL MADRID
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
REAL MADRID
Így az elsõ rész alapján rögtön megfogott, a története nagyon tetszetõs, fordulatos, a hangulata is nagyon jó!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
arra gondolok, h melyik részbõl van, mire reagál így mindenki kedvenc Swanson-ja <#smile>#smile>
"The trees move. Do you not see it?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most meg Party Down-t darálok, vállalható az is, második évadra egészen belejöttek (na meg Lizzy Caplan <#finom>#finom>), de még mindig csak nagyon gyenge metadon a Parks and Rec heroinjához <#idiota>#idiota>
#7807: ez is kurvajó, bár kb mind az <#eljen>#eljen>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
eddig talán egyet láttam, de marhajó volt 😊
btw Aubrey Plaza interjúkat mindenkinek ajánlom megtekintésre, zseniális ahogy paffra tesz mindenkit az a csaj maga körül <#vigyor1>#vigyor1>
ezt a jelenetet meg kb 30-szor visszapörgettem és még mindig röhögök rajta <#idiota>#idiota>
REAL MADRID
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Az idei új sorozatok közül nálam a Bates Motel a nyerõ.
Saját vélemény azokról amikbe idén belenéztem legalább pilot szinten:
-Defiance - kasza lesz
-Zero Hour - már kasza
-Hannibál - többet vártam tõle
-The Following - egész jó
-Da Vinci - eddig nem váltotta meg a világot de a téma és környezet túl jó hogy kihagyjam
-Vikings - egész jó
-Bates Motel - az idény pozitiv meglepetése
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Abigailt érdemes még a Burning Love-ban is megnézni <#puszis>#puszis>
Nem csalódtam a Breaking Bad egyik írójában, szerintem nagyon jó! Maga a sztori is, igaz egy picit vontatott, nyomasztó és drámai, de mindenképpen meggyõzõ volt, kiváncsi vagyok mi lesz belõle a továbbiakban!
Ez a The Village milyen, nézi valaki?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
REAL MADRID
Sorozatokneked blogspot eltûnt, van készítõjétõl valami infó a jövõre nézve? Hallott valaki felõlük?
REAL MADRID
REAL MADRID
#7777 gondolom majd egy idõ után megnézik, mik voltak a legnépszerûbek, és majd azokat folytatják
nálam 4/5 mert ez még a csak a pilot.
De marha nagyot ütött.
És ahogy Monoton mondja,végre valami Sci-Fi
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Yo, Bitch!
Annyira húsba markolóan reális, hogy hihetetlen, soha nem tudni, mi fog történni egy újabb riasztásnál, elszabadul-e a pokol, vagy csak valami hülye gyökér miatt mennek ki a járõrök. Ami erre rátesz sok lapáttal: kézikamerával van felvéve, gyönyörû szögekbõl, olyan, mintha a mi magunk is ott lennénk; valamint az, hogy nincs zene. Semmilyen mûmájer, izgalmat fokozni akaró dallam nincs benne, csak a mocskos L.A. utca zaja, úgy, ahogy az megtörténik nap, mint nap.
(Egy negatívumot tudok felhozni csak: az epizódok elején lévõ elõretekintést, aminek semmi funkciója nincs azon kívül, hogy spoilerez a részbõl. Én ezek alatt netezni szoktam, úgyis megmutatják újra a jelenetet, akkor meg minek?)
Na szóval, nézzetek Southlandet!