Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
#7863 Friday night dinner, Hebburn, Bad education (mind angol)
legutóbb az Utopia -t néztem és a Moone Boy -t, mind a kettõ eléggé bejött a saját kategóriájában 😊
Bazinga!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
tv.com, tvrage, spoilertv, tvline amit úgy ismerek.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A kép alapján annyira nem várom 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
http://goo.gl/gd6Zi5
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
a téma is jó....
REAL MADRID
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Egyik idei kedvencem volt 😞
REAL MADRID
"The trees move. Do you not see it?"
ja tényleg, emlékszem mert gyanúsan sok szálnak nyitottak új terepet, pl. Tommy új vetélytársa a Rent-A-Swag üzletben, April állatorvosi tanulmányai, Ron kapott egy nagy hírt 😄 stb.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Parks and Rec nincs a héten?
Last Resort + Vírus
Maga az ötlet(ezek szerint amit már ezredszerre változtattak meg) még mindig tetszik.
De lehet hogy egybe megnézem majd téli estéken
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
plusz wiki aszondja alapvetõen a könyv egy atomháborúról szólt volna, aztán posztapokaliptikában való vándorlásról meg ilyen kellemes apróságokról... és ebbõl csinálni egy vírust? miért? MIÉÉÉRT? <ökölrázás az ég felé>ökölrázás az ég felé>
"The trees move. Do you not see it?"
nemár, hogy neked ez se tetszik? sztem kurva jó, kb. a terra nova ellentettje. Sokkal dárkosabb. 😛
minden résznél írnék valamit de nem a játék topikjába.
na várj csak!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict