Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
thx, ezt is felírom a "megnézni hogy mi ez?" listára 😄

Bazinga!

passatgt
broadchurch

precision
thx, meglesem õket!

Bazinga!

Köszönöm <#worship>

REAL MADRID

ott van még a deadline.com is vagy a bulvárosabb tvguide.com

#7863 Friday night dinner, Hebburn, Bad education (mind angol)
precision
ajánljatok már valami sorozatot darálásra így az uborka szezonra 😊
legutóbb az Utopia -t néztem és a Moone Boy -t, mind a kettõ eléggé bejött a saját kategóriájában 😊

Bazinga!

Malakai
Részemrõl The Futon Critic, esetleg Hollywood Reporter, meg amiket írtál, na meg pár twitter csatorna.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Egyébként milyen külföldi sorozatos oldalakat ismertek, ahol rendszeres napi hírek vannak? Mit érdemes követni?

tv.com, tvrage, spoilertv, tvline amit úgy ismerek.

REAL MADRID

LasDen
ezen a képen Coulson olyan...olyan Horatios 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Egyedül Coulson az aki miatt belekezdek majd, ez a tini osztag nem fogott meg.

REAL MADRID

ProGabe
Pfff...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
ez így nagyon bénán néz ki 😄 ABCtõl többet várnék...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A kép alapján annyira nem várom 😄

REAL MADRID

precision
miért nem láttam én eddig ezt a topikot? 😊 +fav 😊

Bazinga!

Ja a 10 rész le lesz adva, csak nem lesz 2. évad.

REAL MADRID

de még leadják szerintem, ha nem fog nagyon gyengülni
Cancel 2. rész után 😄DD

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
Nyílván a legjobbat úgy értettem, hogy azok közül, amiket nézek. Meg különbözünk 😊 És egyébként is rosszul fogalmaztam, mert drámákra gondoltam, a sitcomok egész más kategória.

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
nem tudom, hogy a legjobb-e, nagyon válogatós vagyok, nem nézek meg akármit 😄, de igen, az elsõ évad nekem is nagyon bejött....

[HUN]FaTaL
Szerintem a legjobb országoson futó sorozat.

LasDen
akkor elkezdem...úgyis kell már valami...

[HUN]FaTaL
Ez POI évadzáró odavágott 😄

stargatelost
Elsõ évad foshalmaz volt, de a második már egész nézhetö, ugyanis lecserélték az irogárdát, és egyerüen jobb storykat irtak, jobb felé vitték a történetet.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Nem biztos az még. Meg csökkentett epizódzámmal jönne, ami igencsak érdekes lenne 😄

REAL MADRID

grebber
Hoho lesz újra 24!!!!!!<#eljen><#eljen>

Next PC upgrade: 2022

ReszegKoldus
<#sir>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szerintem béna volt, buta karakterekkel, hosszú és felesleges beszélgetésekkel (elsõ évadig néztem)
LasDen
igazából nem volt rossz, nem is tudom miér nem folytattam 😄
a téma is jó....

Régóta el akarom kezdeni, de sose jutok odáig .D

REAL MADRID

LasDen
falling skiest nézi valaki?? anno az elsõ egy néhány részt megnéztem aztán úgy maradt...a 2. évad jobb v valami? 😄

stargatelost
Ezt nem hiszem el, Southland is kasza😞 😞 *sir*

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

LasDen
Chandlernek nincs szerencséje az új sorozataival 😞( pedig reméltem, hogy marad. kevés egyike, amit néztem...

Egyik idei kedvencem volt 😞

REAL MADRID

faszom, kinyírták a Go On-t <#rinya>
Calver
amúgy tényleg nagyon nem volt évadzáró szagú, elõzõekhez képest végképp nem <#smile>

"The trees move. Do you not see it?"

Narxis
😮

ja tényleg, emlékszem mert gyanúsan sok szálnak nyitottak új terepet, pl. Tommy új vetélytársa a Rent-A-Swag üzletben, April állatorvosi tanulmányai, Ron kapott egy nagy hírt 😄 stb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
Múlt héten volt évadzáró.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Beauty & the Beast mai epizódja is kiváló volt! Jövõ héten évadzáró, nagy geci ez a Gabe.

Parks and Rec nincs a héten?

stargatelost

jobb ötletem van: indíts egy saját blogot <#vigyor3>
stargatelost

Narxis
huhh ennek a Following-nak brutáljó vége lett, egyszer kajak írok sorozatjunkie-ra kritikát errõl is és Revolution-ról is repkednek majd a 8/10 és 9/10-es értékelések<#eplus2>

tutituti
megmondjam mi ugrott be róla?

Last Resort + Vírus

Maga az ötlet(ezek szerint amit már ezredszerre változtattak meg) még mindig tetszik.
De lehet hogy egybe megnézem majd téli estéken

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

stargatelost
<#gonosz1><#kacsint>

Calver
alapvetõen a trailer nem tûnik rossznak, Rhona Mitra végképp kellemes, de... TNT? bhahahaha. (na meg Michael Bay...)

plusz wiki aszondja alapvetõen a könyv egy atomháborúról szólt volna, aztán posztapokaliptikában való vándorlásról meg ilyen kellemes apróságokról... és ebbõl csinálni egy vírust? miért? MIÉÉÉRT? <ökölrázás az ég felé>

"The trees move. Do you not see it?"

Narxis
Ú-R-I-S-T-E-N

nemár, hogy neked ez se tetszik? sztem kurva jó, kb. a terra nova ellentettje. Sokkal dárkosabb. 😛

stargatelost
Hogy mennyire FOS? <#zavart1>

tutituti
+1

minden résznél írnék valamit de nem a játék topikjába.
na várj csak!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Narxis
Defiance-nak nyissatok már topikot. Ki akarom tárgyalni a legújabb fejleményeket.

én elõször azt hittem hogy valami paródia, vagy valami vicc 😄