12417
-
Janika114 #8760 Engem nem idegesít. :D Szerintem is jó volt amúgy, úgy ahogy a Brooklyn99 is megtalálta önmagát és beállt egy nagyon jó szintre. -
Monoton #8759 Blacklist félévadzáró -
ldavid #8758 Crazy Ones jó volt megint (Lavell Crawford! :D)
viszont Williams továbbra is nagyon idegesítő -
Janika114 #8757 Én úgy tudom, hogy az első évad még követte eléggé az angolt, de utána már eltértek és külön sztorija van. -
#8756 az tuti, bár mondjuk ha a forbrydelsen-t előbb látom, mint a the killing-et, akkor sem tetszene. -
#8755 Azt nem láttam, de elvileg sok mindenben eltértek már az amcsik.
Sztem egy remake esetében mindig az a jobb amelyiket elébb látja az ember. -
#8754 igen. figyeltem.
amúgy azt lehet tudni, hogy az angol verzióval mennyiben közös? /ennek még nem jártam utána/
az UK&US S01e01 összehasonlítást néztem meg youtube-on. az szinte uaz.
mondjuk a szereplők annyira nem nyűgöztek le abban a pár percben.
Frank brit verziója nem tűnik annyira hitelesnek, mint Dr Morgenstern :D -
#8753 A 4 évad pedig hamarosan kezdődik. -
#8752 bizony jó. az egyik legnagyobb kedvencem lett 1-2 hét alatt. :D
jó, hogy eddig nem ismertem, mert így legalább 3 évadot tudok lezavarni 1huzamban.
a 2 broke girls-höz annyit, hogy annyira nem csajos az.. -
#8751 Le tudtam a Hannibalt és a Ripper Streetet. Nem voltak rosszak,bár a Hannibalban a Will nevezetű srác nagyon untatott a közepe fele.
A Ripper Street kicsit nekem SH érzés volt. -
#8750 hát van pár ilyen fura dolog a sorozatban:D de az ilyenek miatt is jó. -
#8749 az jó volt :D -
#8748 hát, gyerekek, a Shameless közben ma majdnem elhánytam magam. amikor Frank vizeletvizsgálatra teletölti a poharat... s03e06. -
#8747 Ground Floor pilot lagymatag volt, de a további részek egyre szimpatikusabb. -
ldavid #8746 torrentz.eu - mindent megtalálsz -
#8745 tölteni szerettem volna, de eztv mexívatott. "Error 503 - Service Unavailable"
van más épkézláb sorozatos torrent site? -
Monoton #8744 Kár a Ripper Streetért :( -
#8743 nem. itv vagy valami ilyesmi talan...nemtom, nem lattam a logot :D -
#8742 :D
jaja engem is -
Monoton #8741 Első blikkre az új NCIS lány nagyon jó választás volt. A szereplő és a szerepe is megvett magának :D -
#8740 Halálos volt az iram? Sajnos ez nem vicc, hanem egy olyan dolog, amit minden olyan f*szkalap, aki száguldozik, megtanul szépen. -
#8739 ebből lehetne viccet csinálni, de nem teszem, rip -
#8738 James Gandolfini és Andy Whitfield után egy újabb jó színész távozik túl korán.:( RIP -
#8737 R. I. P. :( -
Monoton #8736 Nem sorozatos hír, de azért elfér. Elhunyt Paul Walker
Nyugodjon békében :( -
#8735 Nem kivitelezhető mert reggel 8tól dolgozom és este 7 fele érek haza. Hétvége meg buli. Ezen felül vagy aludtam vagy néztem a SOA-t :D -
#8734 hát de nem? :D ráadásul eléggé buzis a nézése :D
-
#8733 Ezzel a névvel nem is írhatnál mást. :D -
#8732 Csak cápát ugrott a már nem tudom melyik évaddal, résszel és onnantól átment szar iparosmunkába. Aki anno látta és szerette a nagyfilmet, természetes volt, hogy nekiül a sorozatnak is. -
#8731 Hát, pedig a Csillagkapu igencsak alapsorozat. -
ldavid #8730 "pecsétes fejű néger" :DD
az Atlantis sokkal jobb volt amúgy -
#8729 az a goau/l/d-os? :D amiben a pecsétes fejű néger van?
azt anno elkaptam párszor a ?tv2-n?. eléggé izé :D -
#8728 na az az egyik olyan sorozat,amire nem tudnám rávenni magam,hogy elkezdjem nézni :D pedig nagyon sokan dícsérik -
Monoton #8727 Én a Csillagkapuval voltam úgy, hogy napi a 15 rész alap volt :D -
#8726 50 nap az hagyján,én nyáron a Chuck-ot kompletten 1 hónap alatt pörgettem le,pedig akkor még dolgoztam is! :D -
ldavid #8725 néha elég jók a szövegek is benne :)
de melyik csatorna volt? magyar? -
#8724 valamelyik ejszaka melo szuneteben a tvben ment a 2broke girls. Eddig nem neztem, mert gagyinak tartom (most is), de mar rajottem miert nezik. Kat Dannings csocsei es a masik segge miatt....:D abban a fel oraban csak a melleit lattam a csajnak :DD -
#8723 Dehogynem, a legjobb országoson futó dráma :) -
#8722 elég nyomasztó,pláne a vége.sztem nézd meg -
#8721 top of the lake milyen? az első rész után nem tudtam még magam rávenni, hogy folytassam.