Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Pontosan....és eléggé érthetõen is kivan fejtve...😊
Epic sori volt...
ProGabe
Azt a kurvaélet, ez nagyon jónak ígérkezik!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]FaTaL
Az rendben van, csak az egész nem az én világom, ettõl még lehet nagyon jó sorozat (és biztosan az is) 😊 Megnéztem az elsõ két részt és nem tetszett, ennyi.

http://goo.gl/gd6Zi5

stargatelost
Ha két részt láttál, akkor nem láttál semmit. Csak annyit mondok, hogy a Lostban láthatjuk a legzseniálisabban ábrázolva az idõutazást.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Annyit beszéltek róla, hogy mindjárt én is folytatom 😄

REAL MADRID

stargatelost
Igazából a top 3 sorozatom a Lost, a Stargate franchize, és a Breaking Bad, de történetvezetésben a Lostot semmi nem veri :-) De mindkét sorozat másban zseniális.

Annak meg örülök, hogy el fogod kezdeni, majd updatelj, kíváncsi leszek a véleményedre :-)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

[HUN]FaTaL
A lostot rengeteg sorozat megeszi, nekem abból 2 rész bõven elég volt 😄

az is nyomozós lesz, fiatalok közül sokan válthatnak majd. de érdekes lesz azért.
A S.H.I.E.L.D. sorozat az NCIS sávjában kapott helyet. Valaki nagyon tud valamit, vagy nagyon hülye 😄

REAL MADRID

Narxis
😮

Kíváncsi vagyok, hogy ehhez mit fog szólni stargatelost... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
a Breaking Bad megeszi a Lostot reggelire szerintem 😊

Bazinga!

Narxis
A héten vizsgám lesz, elég volt megnézni az aktuális sorozatokat de a Lost-ba mindenképp belekezdek, le van töltve az elsõ évad.

Más:

INFINITY: Javier Grillo-Marxuach, a Lost és a The Middleman producere készíti, és ott kezdõdik, hogy egy idegen flotta jelenik meg a Plútónál, mi meg elküldjük ellenük egyetlen mûködõ csillagközi ûrhajónkat, amit még a hatvanas években felfedezett idegen technológia segítségével épített egy milliárdos. A csata közben a hajó egy féregjáratba kerül és valahol a messze távolban lyukad ki belõle, ahonnan értelemszerûen vissza akar jönni. Ha ugyanolyan õrült sorozat lesz, mint a The Middleman, akkor máris megvettük.

Farscape? :o

stargatelost
Lostot se látta :-)

FZoleee
én nagyon akartam szeretni a Hannibalt, de 2 rész után felfüggesztettem, adok neki azért majd egy második esélyt nyáron, ha lesz következõ évad (bár szerintem kasza lesz)
Huhh az MJF elõzetes megvett kilóra 😄

REAL MADRID

Narxis
Jah, sejtettem, hogy csodálkozni fogtok. 😄

precision
ha nem nézel Breaking Badet akkor nem láttál még sorozatot... és most nem túlzok 😊

Bazinga!

Nem gagyizzuk az NCIS-t. <#gonosz1>

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
Egy gagyi NCIS-t nézel, egy Breaking Badet meg nem? 😄

ForzaInter
a Hannibal nagyon jó.

minõségi kábeles szintû dráma. végre egy kiemelkedõen jó országos dráma sorozat.

remélem nem lesz kasza.

Yo, Bitch!

Narxis
Hannibal-t én meg se néztem, hidegen hagyott már akkor amikor olvastam róla. Tényleg olyanokat nézek amik fullra lekötnek. Aminél már a leírás se fog meg abba bele se nézek. Ezért nem láttok sokat kritizálni. Na meg a másik, hogy nagyrészt a fantasy-scifi sorozatok amik igazán vonzanak, a többi stílusú nálam alapból hátrányból indul. Hiába áradoznak a Breaking Bad-rõl, Dexter-rõl vagy mittomén még mirõl, egyszerûen nem tudnak lekötni, képernyõ elé szegezni. Persze van azért fantasy-scifi-n kívül is amit nézek, pl. Chicago Fire és kíváncsi vagyok a most induló rendõrös spinoffra is. Nézem az NCIS-t is. 😄

Nem tom még mi van így hirtelen ami nem fantasy.. ja igen a Hell on Wheels-t nagyon várom.

precision
semmi baj nincs ezzel szerintem 😊 nem lehet minden embernek ugyan az az ízlése
mondjuk azért néha-néha lehetnél kritikusabb egy-egy sorozattal szemben, persze nem miattunk, hanem magad miatt... mert annyi sorozat van, és ha a közepeseket is 10/10 -nek nézed akkor egy idõ után azt veszed észre hogy túl sok sorozatot fogsz nézni 😊

én ma már simán cancelezek 1-2 rész után sorozatokat ha úgy érzem, hogy nem jön be... legutóbb pl a Hannibalt... junkien is áradoztak róla, itt sg -n is... de nekem nem jött be, nem is bírtam sokáig aztán cancel lett a vége... és a nézettség alapján kinéz neki egy nagy kasza 😄 most nem azt mondom, hogy én vagyok a tuti megmondóember 😄
majd idõvel rájössz magadtól is hogy muszáj szelektálni és a középszerûre is azt mondani hogy köszönöm inkább nem (vagy max ledarálom vmi uborkaszezon alatt)

Bazinga!

Narxis
<#mf1>

Pont, hogy egy új szemléletet hoztam ebbe a hipster topikba.<#vigyor>

stargatelost
Na rátaláltál erre a topikra, eddig minõségi sorozatok kibeszélése folyt, most elárasztod a gagyikkal <#eplus2><#awink>

Narxis
Mai Warehouse13 és Revolution rész is 100/100-as volt!

Warehouse-ban tetszett ez a régi film stílus, jó sztorit is kerekítettek hozzá.

stargatelost
Foxról: Almost Human, Gang Related, Wayward Pines, és természetesen 24 folytatás!!!!!

precision
én asszem 2 rész után hagytam abba a Revolutiont
úgy látom jól tettem... 😊

Bazinga!

Narxis
<#ejnye1>

ForzaInter
egy nagy foskazal a followingel együtt😄

Yo, Bitch!

LasDen
mondjuk engem szinkronosan érdekelne 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Foxtól:
Álmosvölgy - Ichabod miatt fõleg. Bár Orlando is húzónév ebben az esetben.
Rake - Kinnear miatt...
Brooklyn 99 - Samberg, Crews. Még jó is lehet...
Enlisted - a témából még jó is kisülhet...
Dads - Green, Ribizli...
Us & them - Alexis miatt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

stargatelost
Engem nem érdekel, milyen jeleneteket raknak bele addig, amíg 1. nem néznek hülyének, 2. nem süt róla a logikátlanság, 3. meggyõznek, hogy épeszû emberek úgy, abban a helyzetben tényleg úgy cselekednének, 5. a történetvezetést nem a kliséiskola elsõ leckéjébõl húzzák elõ. A Revolution pedig ezeknek a pontoknak nem tud eleget tenni, és épp az ellenkezõjével tuszkolják tele a részeket. The Following hasonló cipõben jár, de az azért egy fokkal jobb.

Narxis
Nem. Egyszerûen egyesek nem tudják megemészteni, hogy kevesebb benne a lelkizõs, karakterépítõs jelenet.

Calver
ennyire kibaszottul szörnyû Revolution?
Billy Burke nagyon belopta magát a szívembe Freaky Deaky címû filmmel (mert kurvajó volt, gyakorlatilag Raylan Givens a 70-es években, tekintve h az is Elmore Leonard regénybõl készült), és egyre jobban viszket rá a mancsom, de mindenütt azt hallom, h az utóbbi évszázad legbutább sorozata, ami azért... kurvanagy teljesítmény <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

Jó jó ismerjük a véleményed, nem kell minden második kommentben hangoztatni.

REAL MADRID

stargatelost
Már az évad elsõ felében bejelentették. Nevetséges amúgy.

[HUN]FaTaL
A Goodwin Games engem is érdekel, de állandóan tologatják. New Girl nem tetszett, pár részt megnéztem. Followingot még nem próbáltam.

New Girl + The Following ami nálam FOX. Ja meg jön nemsokára a Goodwin Games.

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
A két sorozat, ami érdekelt volna 😄 De majd megnézem mégegyszer a kínálatot. Bár a Boneson kívül egy darab fox sorozatot nem nézek, mert lelõtték az összeset, amit néztem (House, Lie To Me pl.)

Ejj de sajnálom, hogy ezt a kettõt nem rendelte be a FOX 😞

Boomerang
Egy családi vállalkozásról. Egy bérgyilkos családi vállalkozásról, akik az amerikai kormány megbízásából dolgoznak.

Delirium
Egy futurisztikus társadalomról, melyben a tiniket 18 éves korukban kigyógyítják a szerelembõl, mert csak így maradhat biztonságos az életük – egy kormány által választott társ mellett. Egy lány azonban 95 nappal a kezelése elõtt szerelmes lesz. És elkezd kérdezõsködni.
/sorozatjunkie/

REAL MADRID

Narxis
yeeeeeeeeeeeee

Folytatódik a Following <#eljen>

REAL MADRID

Narxis
Én a Chicago PD-t várom és belenézek majd a Dracula-ba.

[HUN]FaTaL
Crisis, Blacklist, ezeket fogom bepróbálni jövõre eddig, aztán majd meglátjuk a többi csatorna mit alkot. 😊

Narxis
Neeeeeeeeeeeeeem!!!! Akkor sem adjuk fel, Revolution 4ever!!!<#boxer>

stargatelost
Haha, Revolutiont elpakolták a Voice mögül, jöhet a kasza!<#taps><#eljen>

Amúgy nálam így elsõre Crisis, Chicago PD (muszáj, mert nézem az anyasorozatot...de amúgy is járõrös féleség lesz), Crossbones.

A pénteki Grimm - Dracula duó jónak tûnik 😄

REAL MADRID

What?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
egyedül az Abrams féle (asszem ezt most õ is rendezi) Believe meg a Malkovich Crossbones érdekel. A többi nagyon gyenge így elsõ blikkre. Blacklist nagyon hannibalra hajaz...😄
Meg persze Fox, a többi sitcom nagyon gagyinak tûnik...

am melyik csatorna az az NBS? 😄

NBC upcoming

Dracula, Blacklist várós, de a tolószékes nyomozós annyira nem hozott lázba. Sitcomokból jöhet az összes, fõleg a MJF <#smile>

Mideseasont még nem néztem át.

REAL MADRID