12417
-
#8800 kicsit elnéztem akkor
na majd belenézünk, bár ha ezt tudom nem esek neki AHS 3. évadnak... de legalább lesz mivel elbaszni az időt, úgy is áll most (szinte) minden általam nézett cucc -
#8799 Persze, topikja is pörgött valamennyire. De hát pont most lett vége :D Végleg. Természetesen fasza volt, mint eddig is, bár a zárás kicsit felemás lett. -
#8798 whoppá, most látom h szép csöndben pörög Misfits 5. évad itt.
nézi valaki? vállalható? -
#8797 Eastbound and Down-t nézte valaki?
A vége elég zavaros volt.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor amiket láttunk itt az utolsó évadban azok csak Kenny agyszüleményei voltak amiből forgatókönyvet írt? Vagy miután újra összejött April-el azután láttuk a gondolatait ami a forgatókönyve befejezése lett, mert ugye előtte a végét kitörölte. -
ldavid #8796 son of a bitch, after everything scrubs did for him :DD
hát rohadtul remélem hogy összejön a #sixseasonsandamovie (ha más nem, a movie majd crowdfundingból) -
#8795 1:04, Annie arca, ebből vajon hány perc múlva lesz reakciógif? -
#8794 ÚÚÚÚÚÚúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
-
Janika114 #8793 Nem, teljesen más, a Jóbarátok egy sitcom, az OC egy feelgood dramedy fiatalokról. Ha szereted Rachel Bilsont a Dixiebe akkor sztem a Narancsvidék is bejönne.
Life's too shortot nézte valaki? Én most nyomom le azt a pár részt ami eddig volt, de hatalmas az egész. Liam Neeson első részbeni jelenetén pedig szakadtam. -
#8792 Jaaa, azt ismerem hallomásból de az uncsi, nem? Vagy olyan mint pl a jóbarátok? -
Janika114 #8791 Igen, ő is adja, de onnan ne feledjük Natalie Moralest se. -
ldavid #8790 Bilsont én is szeretem, a sorozatait már sajnos kevésbé
viszont most annak nagyon örülök hogy végre van, amiben nézhetem Sarah Michelle Gellart :)
#8789 na, ő nálam csak olyan "jópofa" kategória (persze attól még nem csúnya) -
#8789 És Malin Akerman a Trophy Wifeból?:) -
Janika114 #8788 Én is, pedig alapból szőke párti vagyok :D
HIMYMnél meg semmiről se maradtál le szerintem, sajnos. -
#8787 Rachel Bilson - belé mindig szerelmes leszek, ha meglátom...
erről jut eszembe. HIMYM-ben történt valami? már vagy 3 hete nem néztem új részt. -
Janika114 #8786 Na valamiben egyetértek veled :D Az OC meg tényleg nagyon jó, ott szerettem meg Zoe Hartot öö vagyis Rachel Bilsontés miatta kezdtem el nézni a Dixiet de nem bántam meg. -
#8785 de az! [asztalracsap]
jó, van egy-két gyengébb tömb benne (első évad közepe-vége, harmadik évad), de nagyrészt zseniális, negyedik évad meg végképp kurvajó. na meg Olivia Wilde... (és a következmények ) -
#8784 tényleg jó, ráadásul a második évadtól szerintem még jobb is lesz, mert...áá majd meglátod
ja és nyugi én is nézem a Dads-t, de szerintem elég pocsék :D -
#8783 jó, annyira nem királyság, még nem értem a végére, majd valahogy ki kéne derítenem hol hagytam abba és folytatni, most úgysincs mit nézni:D -
#8782 -
#8781 Narancsvidék? legnagyobb királyság, és a Hart of Dixie csaj is benne van:) -
#8780 Az mi? :D -
#8779 akkor nézzed a The OC-t:D -
#8778 Ez a Hart of Dixie is jó sorozat. Aranyos a főszereplő csaj. -
29spotty #8777 Krimi-thrillereseknek jó hír, hogy jön a Törvény nevében, ami újabb HBO sorozat,Matthew McConaughey-val és Woody Harrelson-nal, aki kicsit megöregedett, de nagy forma. Itt egy kis trailer felirattal. -
ldavid #8776 az is Dads szint közeli pedig :D
de a millers is oda sorolható -
#8775 +1 -
#8774 a Mom-ot én kifejezetten csípem. -
#8773 We Are Men-ért nagy kár.:( az egyetlen sitcom ami bejött.. -
Monoton #8772 Egyébkét én a Millerst (első pár részt láttam eddig) sokkal rosszabb sorozatnak gondolom, aztán a tengerentúl elég jó nézettsége van. :/ A sitcomok közül, amiket idén levettek a képernyőről (We are men, Welcome to my family) sokkal rosszabb a Dads, Mom, Millers hármas. -
Monoton #8771 Én is néztem, csak nem készül több magyar felirat (vajon miért? :D)Annyira meg nem érdekel, hogy angol felirattal nézzem :D -
#8770 en a helyedben ezt titkolnam :D -
#8769 Valószínű Te vagy az egyetlen ember az országban aki ezt a sorozatot nézi.:D -
#8768 ez most nekem sem jött át -
#8767 Sajnos ez vérgagyi. -
#8766 Uhh, de rossz -
#8765 pfff ne már, hogy csak nekem tetszik ez a sorozat :p -
ldavid #8764 na de hol kell nevetni? -
#8763 -
#8762 Hatalmas! :DDD
-
Monoton #8761 Egyetértek