Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://goo.gl/gd6Zi5
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
Annak meg örülök, hogy el fogod kezdeni, majd updatelj, kíváncsi leszek a véleményedre :-)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
Kíváncsi vagyok, hogy ehhez mit fog szólni stargatelost... 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Más:
INFINITY: Javier Grillo-Marxuach, a Lost és a The Middleman producere készíti, és ott kezdõdik, hogy egy idegen flotta jelenik meg a Plútónál, mi meg elküldjük ellenük egyetlen mûködõ csillagközi ûrhajónkat, amit még a hatvanas években felfedezett idegen technológia segítségével épített egy milliárdos. A csata közben a hajó egy féregjáratba kerül és valahol a messze távolban lyukad ki belõle, ahonnan értelemszerûen vissza akar jönni. Ha ugyanolyan õrült sorozat lesz, mint a The Middleman, akkor máris megvettük.
Farscape? :o
REAL MADRID
REAL MADRID
minõségi kábeles szintû dráma. végre egy kiemelkedõen jó országos dráma sorozat.
remélem nem lesz kasza.
Yo, Bitch!
Nem tom még mi van így hirtelen ami nem fantasy.. ja igen a Hell on Wheels-t nagyon várom.
mondjuk azért néha-néha lehetnél kritikusabb egy-egy sorozattal szemben, persze nem miattunk, hanem magad miatt... mert annyi sorozat van, és ha a közepeseket is 10/10 -nek nézed akkor egy idõ után azt veszed észre hogy túl sok sorozatot fogsz nézni 😊
én ma már simán cancelezek 1-2 rész után sorozatokat ha úgy érzem, hogy nem jön be... legutóbb pl a Hannibalt... junkien is áradoztak róla, itt sg -n is... de nekem nem jött be, nem is bírtam sokáig aztán cancel lett a vége... és a nézettség alapján kinéz neki egy nagy kasza 😄 most nem azt mondom, hogy én vagyok a tuti megmondóember 😄
majd idõvel rájössz magadtól is hogy muszáj szelektálni és a középszerûre is azt mondani hogy köszönöm inkább nem (vagy max ledarálom vmi uborkaszezon alatt)
Bazinga!
Pont, hogy egy új szemléletet hoztam ebbe a hipster topikba.<#vigyor>#vigyor>
Warehouse-ban tetszett ez a régi film stílus, jó sztorit is kerekítettek hozzá.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Álmosvölgy - Ichabod miatt fõleg. Bár Orlando is húzónév ebben az esetben.
Rake - Kinnear miatt...
Brooklyn 99 - Samberg, Crews. Még jó is lehet...
Enlisted - a témából még jó is kisülhet...
Dads - Green, Ribizli...
Us & them - Alexis miatt 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Billy Burke nagyon belopta magát a szívembe Freaky Deaky címû filmmel (mert kurvajó volt, gyakorlatilag Raylan Givens a 70-es években, tekintve h az is Elmore Leonard regénybõl készült), és egyre jobban viszket rá a mancsom, de mindenütt azt hallom, h az utóbbi évszázad legbutább sorozata, ami azért... kurvanagy teljesítmény <#gonosz1>#gonosz1>
"The trees move. Do you not see it?"
REAL MADRID
REAL MADRID
Boomerang
Egy családi vállalkozásról. Egy bérgyilkos családi vállalkozásról, akik az amerikai kormány megbízásából dolgoznak.
Delirium
Egy futurisztikus társadalomról, melyben a tiniket 18 éves korukban kigyógyítják a szerelembõl, mert csak így maradhat biztonságos az életük – egy kormány által választott társ mellett. Egy lány azonban 95 nappal a kezelése elõtt szerelmes lesz. És elkezd kérdezõsködni.
/sorozatjunkie/
REAL MADRID
REAL MADRID
Amúgy nálam így elsõre Crisis, Chicago PD (muszáj, mert nézem az anyasorozatot...de amúgy is járõrös féleség lesz), Crossbones.
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
Meg persze Fox, a többi sitcom nagyon gagyinak tûnik...
am melyik csatorna az az NBS? 😄
Dracula, Blacklist várós, de a tolószékes nyomozós annyira nem hozott lázba. Sitcomokból jöhet az összes, fõleg a MJF <#smile>#smile>
Mideseasont még nem néztem át.
REAL MADRID