Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
most NOS4A2 a kedvencem ilyen téren, a könyvben a kövér olasz karakterből persze feka lett, mert az PC, de annyira már nem voltak merészek, hogy ő legyen a főhősnő gyerekének az apja, mert milyen már, hogy "félvér" a kölyök, erre nincs felkészülve a világ! konkrétan átvariálták az egész történetet és beleírtak egy "legjobb barátot", csak azért, hogy felcsinálja Vic-et.
"The trees move. Do you not see it?"
Vártam, le is toltam egyből de csalódás. Az első 2 harmadban kb semmi nem történik, ami előrevinné a sztorit. Helyette kapunk egy jó kis 60as évekbeli "hogyannyomtákelafeketéket" kórképet, plusz egy kibontakozó nő-nő love sztorit (úgy látszik, Klaus egymaga nem volt elég reprezentativ). A lényegi történés az utolsó 2-2,5 epizódra marad, de az is kb meh... Akció alig van, a főgenya + svédek elég unalmas, semmitmondó figurák. A zenék viszont megint nagyon eltaláltak.
4,5/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ez az évad már kicsit sok volt, azért örülök, hogy utolsó két részben, főleg az utolsóban már csak magyaráztak 😄
1 valamit azért még nem értek / elsiklottam felette:
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
keresek két gyereksorozatot a 90-es évekböl: Pinky and the Brain és az Animánia. Sehol nem találom a neten, van valakinek talán ötlete, honnan tudnám megszerezni? Fiamnak szeretném. 😊 (Eredetiben sem gond, a lényeg, hogy magyarul legyen.)
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Egynek elmegy, így nyáron 😊)
A raszta paszta srácnak, miért nem tolják le nullással a búráját mikor a tepsi után lábadozik, és bujtatni és menekülni kéne, azt nem értem, ott egy kicsit eltört a sori.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.07.21. 22:20:02
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De nagyon jó sorozat volt... (persze még van 3 része)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.11. 15:11:40
Szerintem már az első részben megvolt az egésznek az átgondolt forgatókönyve és ez volt az erőssége. Komplex volt de átgondolt. Ezen kivül minden más a szinészek, a látvány, a zene, a hangulat. Eléggé egyedi stilust teremtett ez a sorozat számomra.
Tudtok esetleg hasonló időutazos sorozatot mondani aminek legalább megközeliti a történet minősége ezt? Inkább csavarosabb érdekelne, szóval nem olyan hogy visszamennek az időbe pl és csak ott játszódnak a cselekvések hanem ilyen oda-vissza történet.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
The Loudest Voice
Az amerikai Fox News TV csatorna megalapításáról, vezetéséről, és magáról a végrehajtóról, Roger Ailesról szóló mini sorozat. Ailes neve most már (és főleg idehaza) talán csak az elhíresült szexuális zaklatási botrányából lehet ismerős, pedig sokkal több (khmm) munka állt mögötte. Igazán érdekfeszítő kis sorozat, helyett kap benne a botrány, de 9/11, valamint Obama és Trump elnöksége is komoly szerepet játszik. És akit a nyugati média világa nem is túlzottan érdekli, ő is fog ismerős dolgokkal találkozni a sorozat nézése közben.
Na meg az élete egyik legerősebb alakítását nyújtó Russell Crowe-al is (egyik, mert hogy már van mögötte az Egy csodálatos elme című filmje is)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.07.04. 22:54:34
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Dark s01 et honnan lehet előkotorni?
Csak a 2-3 at talalom... tud valaki segteni?
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2020.06.30. 08:39:04
A
Legjobb
Időutazásos
Sorozat
Pont
Tőmondatokban: Mindenki terhes mindenkitől. Mindenki hazudik mindenkinek. Mindenki tud egy megoldást a hurok megszakítására, és ez a megoldás mindig más 😊
Az első 2 évadtól eltérően, itt nem mentek rá annyira a rokoni szálak összekutyulására... csak egy kicsit. Helyette, ahogy sejteni lehetett behoztak egy(?)
A befejezésre viszont mintha ellőtték volna az összes puskaport, és kicsit sablonosra sikerült.
8,5/10
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Izomból várom a következő évadot...bár ezt a vermes dolgot nem értem miért nem a 0. percbe lötték fel időt és pénzt sporoltak volna.. de hát sorozat meg megjátszott is ,de jó úgy nézni mintha igaz lenne
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/