Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caliph
de várjá,balhé van ha pl egy könyvben szines bőrű karaktert fehér színész játszik,ebből volt is bocsánatkérés a közelmúltban...fordítva nem működik megint,csak egy irányba

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Calver
elképesztő, hogy milyen szinten belemászott mindenbe ez az SJW elmebaj és mennyire szétkúr potenciálisan jó dolgokat. Penny Dreadful: City of Angels is egy egész izgalmas korszakban játszódott, erre miről szólt az egész? jajj rasszizmus rossz, jajj szegény mexikóiak, jajj főhősnek is muszáj annak lennie, nem számít, hogy a színész egy darab fa karizmájával rendelkezik.

most NOS4A2 a kedvencem ilyen téren, a könyvben a kövér olasz karakterből persze feka lett, mert az PC, de annyira már nem voltak merészek, hogy ő legyen a főhősnő gyerekének az apja, mert milyen már, hogy "félvér" a kölyök, erre nincs felkészülve a világ! konkrétan átvariálták az egész történetet és beleírtak egy "legjobb barátot", csak azért, hogy felcsinálja Vic-et.

"The trees move. Do you not see it?"

BenedekFeco
The Umbrella Academy S02

Vártam, le is toltam egyből de csalódás. Az első 2 harmadban kb semmi nem történik, ami előrevinné a sztorit. Helyette kapunk egy jó kis 60as évekbeli "hogyannyomtákelafeketéket" kórképet, plusz egy kibontakozó nő-nő love sztorit (úgy látszik, Klaus egymaga nem volt elég reprezentativ). A lényegi történés az utolsó 2-2,5 epizódra marad, de az is kb meh... Akció alig van, a főgenya + svédek elég unalmas, semmitmondó figurák. A zenék viszont megint nagyon eltaláltak.

4,5/10

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem is csak annyi jött le belőle, hogy az a prototípusa az időgépnek és Noah csak kísérletezgetett vele. Az, hogy a srácok mellesleg belehaltak, csak mellékhatás 😊

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Jim Morrison
Most értem csak a Dark új évadának / sorozatzárójának a végére.

Ez az évad már kicsit sok volt, azért örülök, hogy utolsó két részben, főleg az utolsóban már csak magyaráztak 😄

1 valamit azért még nem értek / elsiklottam felette:
mi értelme volt a gyerekeket abba a székbe ültetni (ami időben repíti és a feje fele teljesen odaég)? Csak annyi, hogy egyszer a rendőrbácsi elé kerüljön? nekem az a vonal nagyon nincs meg. pontosan mi annak a széknek a funkciója / mivoltja.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BenedekFeco

Magon a Pinky and the Brain fent van, 4 évad. Igaz,csak angolul,de ott a hozzászólásokban azt írják,hogy csak pár rész ment le szinkronosan.
grebber
Whiskey Cavalier - Tetszett jó sorozat volt. Nagyon nagy kár hogy lelőttek 1 évad után <#rinya>

Next PC upgrade: 2022

Csak egy helyen (bithu), de ott sajna nincs fent, a többin meg nincs accountom. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

A "virágboltban" is nézted? <#awink>
Talán tudtok segíteni:
keresek két gyereksorozatot a 90-es évekböl: Pinky and the Brain és az Animánia. Sehol nem találom a neten, van valakinek talán ötlete, honnan tudnám megszerezni? Fiamnak szeretném. 😊 (Eredetiben sem gond, a lényeg, hogy magyarul legyen.)

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

ximix
Snowpiercer - Túlélők viadala 2020 imdb

Egynek elmegy, így nyáron 😊)

A raszta paszta srácnak, miért nem tolják le nullással a búráját mikor a tepsi után lábadozik, és bujtatni és menekülni kéne, azt nem értem, ott egy kicsit eltört a sori.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.07.21. 22:20:02
acsati
Kicsit újabbra vágynék, de azért köszi az ötletet 😊
Malakai

Utoljára szerkesztette: Malakai, 2020.07.20. 21:41:16

(\__/) ( X.x) ( } . { )

acsati
Megnéztem most ezt a The Old Guard című filmet. Akik látták tőlük kérdem első körben, hogy nincs ehhez valami hasonló témájú sorozat?
BenedekFeco
<#eljen>

SzirmosSzisza
Nézzétek meg a Primert, ha időutazni szeretnétek és fejet vakarni!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco
A predestination azért "egyszerűbb", mert ott csak egy emberke volt aki kavart az időben. A darkban meg kb minden szereplő. Azért amikor a csaj a saját anyjával karöltve visszaugrik, hogy
közösen ellopják az anyját még csecsemőkorában a fiatalkori saját magától
, ott azért eléggé vakartam a fejem. Pedig utólag nem is volt egy nagy wasistdas, csak ilyenből volt benne kb 2percenként egy 😊

Tényleg jó a dark csak az után a film után ahol, nemet váltott majd vissza ment az időben, hogy megdugja magát, míg végül önmaga megszületett... elég hamar kitalálható ki kicsoda és mi miért.
Kojiro
12 majom sorozat.

Kojiro ergo sum.

grebber
Blindspot. Már csak 3 rész... picit fáj ,hogy vége lesz mert nézném még. Kicsit olyan érzésem van ,hogy ezt gyorsan le akarták már zárni. (Nem ismerem a nézettségi adatokat) De sok részen keresztül megy a keverés izgalom ,aztán most majd 3 rész alatt hirtelen megoldódik minden..nem szeretem az ilyet...
De nagyon jó sorozat volt... (persze még van 3 része)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.11. 15:11:40

Tegnap végeztem a Dark-kal. Abszolút stabilan bekerült a TOP 5-ös listámba mégpedig azért mert azon ritka sorozatok egyike amelyiknek ( véleményem szerint) tökéletes befejezése lett.
Szerintem már az első részben megvolt az egésznek az átgondolt forgatókönyve és ez volt az erőssége. Komplex volt de átgondolt. Ezen kivül minden más a szinészek, a látvány, a zene, a hangulat. Eléggé egyedi stilust teremtett ez a sorozat számomra.

Tudtok esetleg hasonló időutazos sorozatot mondani aminek legalább megközeliti a történet minősége ezt? Inkább csavarosabb érdekelne, szóval nem olyan hogy visszamennek az időbe pl és csak ott játszódnak a cselekvések hanem ilyen oda-vissza történet.
SzirmosSzisza
új szereplő is jól néz ki eddig (You are the worst-ből ismerős lehet)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

BenedekFeco

Kmarha
Sorozat ajánlónak:
The Loudest Voice

Az amerikai Fox News TV csatorna megalapításáról, vezetéséről, és magáról a végrehajtóról, Roger Ailesról szóló mini sorozat. Ailes neve most már (és főleg idehaza) talán csak az elhíresült szexuális zaklatási botrányából lehet ismerős, pedig sokkal több (khmm) munka állt mögötte. Igazán érdekfeszítő kis sorozat, helyett kap benne a botrány, de 9/11, valamint Obama és Trump elnöksége is komoly szerepet játszik. És akit a nyugati média világa nem is túlzottan érdekli, ő is fog ismerős dolgokkal találkozni a sorozat nézése közben.
Na meg az élete egyik legerősebb alakítását nyújtó Russell Crowe-al is (egyik, mert hogy már van mögötte az Egy csodálatos elme című filmje is)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.07.04. 22:54:34

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

grebber
Jaja a minap olvastam én is "TV-sorozatot kap a Fallout és a My Friend Pedro!"

Tikal
csak legyen olyan jó mint a játék <#whatever>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BenedekFeco
Ezt nem láttam jönni

BenedekFeco

BenedekFeco
"Miért vagytok gyengék?" Én németül néztem angol felirattal.

Tikal
Szintén. Nem bírom nézni mert a hideg ráz a német nyelvtől, ha meg angol szinkronra váltok akkor meg érzem, hogy nem az igazi 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Spészgószt
Hat igen...ez lesz mast nem talaltam 😊

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Aktiváld az 1 hónap ingyenes netflixedet.
Spészgószt
Hello!
Dark s01 et honnan lehet előkotorni?
Csak a 2-3 at talalom... tud valaki segteni?

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

SzirmosSzisza
Nekem ez volt a bajom a Darkkal, a How to sell drugs online fasttal meg azzal a rablóssal is, a szinkron érezhet rajta nagyon (az első 2 ugye alapból német, az utolsó meg spanyol), eredeti nyelven meg nem lehet félszmemel nézni (bár Dark-ról azt olvastom most haveroktól, hogy teljesen szemmel is nehéz megérteni mi történik 😄)
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2020.06.30. 08:39:04

BenedekFeco
Még nem láttam, majd ránézek. A trailer az elég meh...

Szerintem a Travelers a legjobb.
BenedekFeco
Dark S03

A
Legjobb
Időutazásos
Sorozat
Pont

Tőmondatokban: Mindenki terhes mindenkitől. Mindenki hazudik mindenkinek. Mindenki tud egy megoldást a hurok megszakítására, és ez a megoldás mindig más 😊
Az első 2 évadtól eltérően, itt nem mentek rá annyira a rokoni szálak összekutyulására... csak egy kicsit. Helyette, ahogy sejteni lehetett behoztak egy(?)
alternatív valóságot, ahol majdnem minden az ellentéte a mostaninak
. És ez miatt néhol el is vesztettem a fonalat, hogy ki kivel van 😊
A befejezésre viszont mintha ellőtték volna az összes puskaport, és kicsit sablonosra sikerült.

8,5/10

cylonflatus
Még mindig nem akarok hinni a szememnek, pedig itt van. Asimov - Alapítvány, AppleTV trailer

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

grebber
Na oak island 7-évad végére csak eljutottak oda ,hogy azt fontolgatják amit már mondtam fel kell tudni az egészet a 3.14csába... Na most végre ők is erre jutottak, akarnak egy baszott nagy és mély vermet ami körül van betonozva nem folyik bele semmi folyadék törmelék és ki tudják termelni ami benne van már ha lesz ott valami...
Izomból várom a következő évadot...bár ezt a vermes dolgot nem értem miért nem a 0. percbe lötték fel időt és pénzt sporoltak volna.. de hát sorozat meg megjátszott is ,de jó úgy nézni mintha igaz lenne

"In true space movies, space itself is a character and essential to the story, not merely a setting." Ennek alapján pedig Gravity, The Martian

DantszEE
Zathura

Ez dokumentum jellegű. Másik?
SzirmosSzisza

Mondjál már egy olyan filmet, ami az űrben játszódik, és nem sci-fi.
SzirmosSzisza
Nem attól lesz valami scifi, hogy az űrben játszódik. De szerintem az első évad inkább volt tinidráma.

Tinidrámából scifi-be? Az űrben játszódott 1. évad akkor szerinted nem scifi volt?
Jim Morrison
szerintem semmit nem fogok érteni, ha nem darálom le előtte az első 2 évadot 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
he? én ugy érzem, hogy ez eddig nem volt más csak tinidráma, akkor ez most még rosszabb lesz? <#vigyor3>