12417
  • IXEMGabeo
    Dóri helyett sori
  • IXEMGabeo
    Nem tudja valaki lesz-e folytatása a The mist (2017) c. Netflixes Dórinak? Tetszett az első évad és örültem Natalie halálának, aki nagy gane volt benne
  • IXEMGabeo
    Tuti lesz folytatása. Josh Charles is benne volt aki szerepelt az Edes hármas c. Filmben
  • repvez
    egyébként nem is értem, hogy mi volt a célja a sorozatnak, vagy majd még lesz folytatása? mert ez igy se nem foglalkozott a küldetéssel , se másmilyen témában nem történt se felvezetés se lezárás.
    csak ugy lóg a levegőben .
  • IXEMGabeo
    Nekem se tetszett a kínai lezbivonal egyébként korrekt sorozat csak sajnáltam, hogy az utolsó részben érték el a Marsot
  • Jim Morrison
    the boys s02e07
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    első 5 perc lényegében a stop soros / migránsok "kampány" D:

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2020.10.04. 20:44:30
  • LasDen #12047
    dehisz nem számít a nemzet/iség...
  • repvez
    Away (távolban)
    Hát a szokásos netflix, csinálnak egy filmet ami igazából nem is arról szol mint aminek próbálja mutatni magát.
    Ez a sorozat is azt gondolná az ember, hogy valami amolyan féltudományos a marsi küldetés nehézségeit próbálja majd bemutatni
    Ehelyett kapunk egy családi drámát a szokásos meleg vonalat is belecsempészve és a propagandát, hogy nem számít a nemzet /nemzetiség csak az egyéni akarat.
    Arról nem is beszélve, hogy egy marsi küldetésre ugy küldik el az embereket , hogy ki nem állhatják egymást mindegyiknek családi problémája van és ugy telefonálgatnak haza mintha a sarki fűszeresnél lennének, hogy megvitassák a személyes gondjaikat még akkor is amikor a küldetésre kellene koncentrálni.
  • grebber
    A már megrendelt hatodik évaddal fog véget érni a The CW Supergirl című sorozata, 20 részes lesz
  • BenedekFeco
  • grebber
    Elkaszálták a The Walking Deadet, de van egy csomó jó hír is!
  • passatgt
    angol, 6 részesek csak :)
  • grebber
    Nos úgy néz ki neki lehet esni az Altered Carbon 2 évadának mert lelőtték nem lesz több...
  • Jim Morrison
    nope. köszi, majd meglesem. bár a 8 évad kicsit megrémít :D

#12037 & #12038

Még a hétvégén azért végignéztem, mert érdekelni mert érdekelt, hogy mégis mi hogy lesz. A több büdzsé jól állt neki, de igen, ebben a két évadban többször fogtam a fejem mint az első kettőben. Igen, skippelni lehetett csomó jelenetet.
    Megbánni nem bántam meg, de egy picit valóban langyisabb lett (számomra, azért annyira talán nem mint számodra).
  • BenedekFeco
  • Tikal #12038
    Szerintem akkor itt hagyd is abba, szerintem már a második évad is kezdett átmenni gagyiba, valahogy már nem működtek azok az eszközök amiket használtak az elsőben. Minden még jobban túljátszva, lassitva, dramatizálva, szóval ami jön az egy nagy broáf.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.08.21. 14:55:02
  • BenedekFeco
    szemezek vele jó ideje, de nem szántam még rá magam
  • passatgt
    Hustle megvolt?
  • Jim Morrison
    Héten beadtam a derekam, és elkezdtem a Money Heist-et.
    Tegnap a 2. évad végére értem, és félek.
    Le lett zárva a story, de ugye van még 2 évad + jön is. 2 eved utan vette meg a netflix es kert plusz evadokat vagy mi? Attol felek hogy olyan lesz mint a Szökés.... :(

Egyebként itt-ott már nagyon húzták de jó kis 2 évad volt. Tetszettek a trükkök + karakterek is jók (persze itt is van 1-2 idegesítő).
  • BenedekFeco
    dat fényképezés :o

• grebber
    Ledaráltam 2 nap alatt a Dead to Me 1-2 évadot kár volt most várhatok a 3.-ra epekedve. Nagyon jó sorozat
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • Tikal #12030
    ja mi lesz már, nem láttunk még félvér gyereket moziban meg tv-ben soha, ezért nem merték bevállalni most se :)
  • Caliph
    de várjá,balhé van ha pl egy könyvben szines bőrű karaktert fehér színész játszik,ebből volt is bocsánatkérés a közelmúltban...fordítva nem működik megint,csak egy irányba
  • Calver
    elképesztő, hogy milyen szinten belemászott mindenbe ez az SJW elmebaj és mennyire szétkúr potenciálisan jó dolgokat. Penny Dreadful: City of Angels is egy egész izgalmas korszakban játszódott, erre miről szólt az egész? jajj rasszizmus rossz, jajj szegény mexikóiak, jajj főhősnek is muszáj annak lennie, nem számít, hogy a színész egy darab fa karizmájával rendelkezik.

most NOS4A2 a kedvencem ilyen téren, a könyvben a kövér olasz karakterből persze feka lett, mert az PC, de annyira már nem voltak merészek, hogy ő legyen a főhősnő gyerekének az apja, mert milyen már, hogy "félvér" a kölyök, erre nincs felkészülve a világ! konkrétan átvariálták az egész történetet és beleírtak egy "legjobb barátot", csak azért, hogy felcsinálja Vic-et.
  • BenedekFeco
    The Umbrella Academy S02

Vártam, le is toltam egyből de csalódás. Az első 2 harmadban kb semmi nem történik, ami előrevinné a sztorit. Helyette kapunk egy jó kis 60as évekbeli "hogyannyomtákelafeketéket" kórképet, plusz egy kibontakozó nő-nő love sztorit (úgy látszik, Klaus egymaga nem volt elég reprezentativ). A lényegi történés az utolsó 2-2,5 epizódra marad, de az is kb meh... Akció alig van, a főgenya + svédek elég unalmas, semmitmondó figurák. A zenék viszont megint nagyon eltaláltak.

4,5/10
  • BenedekFeco
    Nekem is csak annyi jött le belőle, hogy az a prototípusa az időgépnek és Noah csak kísérletezgetett vele. Az, hogy a srácok mellesleg belehaltak, csak mellékhatás :)
  • Jim Morrison
    Most értem csak a Dark új évadának / sorozatzárójának a végére.

Ez az évad már kicsit sok volt, azért örülök, hogy utolsó két részben, főleg az utolsóban már csak magyaráztak :D

1 valamit azért még nem értek / elsiklottam felette:
    mi értelme volt a gyerekeket abba a székbe ültetni (ami időben repíti és a feje fele teljesen odaég)? Csak annyi, hogy egyszer a rendőrbácsi elé kerüljön? nekem az a vonal nagyon nincs meg. pontosan mi annak a széknek a funkciója / mivoltja.
  • BenedekFeco
  • piamania
    Magon a Pinky and the Brain fent van, 4 évad. Igaz,csak angolul,de ott a hozzászólásokban azt írják,hogy csak pár rész ment le szinkronosan.
  • grebber
    Whiskey Cavalier - Tetszett jó sorozat volt. Nagyon nagy kár hogy lelőttek 1 évad után
  • hawkie22
    Csak egy helyen (bithu), de ott sajna nincs fent, a többin meg nincs accountom. :)
  • Zsoxx
    A "virágboltban" is nézted?
  • hawkie22
    Talán tudtok segíteni:
    keresek két gyereksorozatot a 90-es évekböl: Pinky and the Brain és az Animánia. Sehol nem találom a neten, van valakinek talán ötlete, honnan tudnám megszerezni? Fiamnak szeretném. :) (Eredetiben sem gond, a lényeg, hogy magyarul legyen.)
  • ximix #12018
    Snowpiercer - Túlélők viadala 2020 imdb

Egynek elmegy, így nyáron :))

A raszta paszta srácnak, miért nem tolják le nullással a búráját mikor a tepsi után lábadozik, és bujtatni és menekülni kéne, azt nem értem, ott egy kicsit eltört a sori.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.07.21. 22:20:02
  • acsati
    Kicsit újabbra vágynék, de azért köszi az ötletet :)
  • Malakai

Utoljára szerkesztette: Malakai, 2020.07.20. 21:41:16
  • acsati
    Megnéztem most ezt a The Old Guard című filmet. Akik látták tőlük kérdem első körben, hogy nincs ehhez valami hasonló témájú sorozat?
  • BenedekFeco