Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
#11972: elsőhöz képest jobb, mindenképp, de az újabbak is elég jók
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pl a The 100-nak lesz még több majd?
Next PC upgrade: 2022
3. évad 4/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2.világháború utáni brit dráma ? vagy a háború nem lényeg csak a 50-60-as évek ?
pl találtam egy ilyet
http://britishperioddramas.com/lists/best-british-tv-period-drama-series-set-in-second-world-war-2-ww2/
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.06.08. 08:07:33
https://www.imdb.com/title/tt2258904/
https://www.imdb.com/title/tt1210820/
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.06.06. 18:38:34
hosszú út hazáig sorozathoz hasonlót sorozatot,filmet tudnátok nekem ajánlani? 😊 Köszönöm 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.05.25. 14:28:43
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most nézem
The Sinner
Westworld
Homeland
Cardinal
Narcos Mexico 2
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.05.07. 18:57:36
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Két évad végigpörgetése után azt kell mondjam, hogy remek darab. Régi vágású kémthriller, de olyan izgalmas a sztori és olyan jól muzsikálnak a karakterek, hogy mindenképpen megér egy misét. Sőt, kettőt is. Néhányaknál biztos ki fogja csapni a biztosítékot a parfümmárkáról elnevezett szadista bérgyilkosnő, merthogy egyáltalán nem válogat a módszerekben. Némelyik gyilkosság gyomorforgató, sőt direkt elnyújtja, mert élvezi a halálhörgést. Gyerek, felnőtt, öreg egyre megy. Senkit sem kímél. Én még nem tudom eldönteni, hogy kedvelem-e vagy utálom, mert folyamatosan meg tud lepni. A liftes gyilkosságtól pl. egy az egybe lehidaltam, amilyen kreatívan megoldotta. Vagy ahogy mosolyogva elmagyarázza a magatehetetlen áldozatoknak, hogy hogyan fog velük végezni és a haldoklás minden egyes fázisát, hogy közben mit fognak érezni... hideg kirázott.
9/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2020.04.20. 17:19:10
Megnéztem ezt a "tigris király"-t, amiről kb.2 hete ömlenek a mémek a neten. Baszdki, ez a legamerikaibb reality-dokusorozat, amit eddig láttam. A főbb figurák egytől-egyig beteg, őrült és nyakatekert arcok, mintha egy Rejtő regényből szalajtották volna őket.
Amúgy "csak" egy pár amerikai magán állatkert közötti adok-kapokról szól, de simán megéri megnézni.
7,5/10
És szerintem is Carole "fuckin' " Baskin tette. 😉
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én ennyi "bowliért" amit eddig találtak biztos nem öltem volna bele ennyi pénzt (már ha valóban bele lett ölve és nem csak big brother sorozat...)
A lezárásra kiváncsi leszek: lószart se találtunk de legalább a nézők jól szórakoztak és a fúró építő stb melosoknak is volt munkájuk legalább <#eplus2>#eplus2>
Az hogy ott van bármilyen kincs kb olyan mint hogy a piramist emberek építették... 0 valóság alapja csakis feltételezés 0 bizonyítékkal.
ott volt a francia varborton ahol a Templomosok raboskodtak allitolag es a bortonben vesett szimbolumok egy az egyben megegyeztek az Olom kereszttel, amiket talaltak...
en ezek miatt a felfedezesek miatt is elveztem a sorozatot...csomo uj tortenelmi helyszint es sztorit tudtam meg, meg akkor is, ha nem tuti, hogy akar Francis Drake, akar a Templomosok avagy a francia csalad (Rosfoku)😊) sarjai jartak volna a szigeten kincsekkel...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Meg nem tudom hány órás ott egy nap de semmit se csinálnak azt már leállnak mert vége a napnak<#banplz>#banplz>
De legalább 7 évad alatt megtudtuk hogy emberek éltek ott is mint bárhol máshol a világon<#idiota>#idiota>
Más:
Sajnos lepergett a Project Blue Book. Egyre jobb. Remélem még lesz sok évad..<#eljen>#eljen>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Rendesen érdekel mit nem találnak majd.
Jobban jártak volna ha azt a módszert csinálják mint a régi faszi aki ledozerolt kb mindent. Kéne egy rohadt nagy kráter azt ha valahonnan folyik oda valami azt látnák. Ez amit csinálnák hogy furnak le és találnak fát akkor találgatnak mi lehet.. Ilyet itt egy random földön produkálok nekik. Azt ha találok egy szöget ràmondom 1650-1800 közötti mert màs évszámot nem ismernek
Gyakorlatilag bárhol a felszínen a csoffadék fémkeresővel több tárgyat találtak pár cm mélyen mint a 60 méter mély gödrökben ahol szerintük kéne lenne valaminek.
Eddig csak arra találtak dolgokat hogy a szigeten emberek voltak és ők is kutattak.Semmi többet..
Ez a Rossly chapel nem tudom mi vagy átaludtam vagy még nem volt ilyenről szó...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gyakorlatilag eddig ló****t se találtak csakis arra utaló bizonyítékot hogy mások korábban is keresgéltek.
Érdekes hogy random irományok alapján dolgoznak ,de arra senki se gondol hogy már rég elvitték már ha volt ott valaha bármi is.
De azért a világ is megérett a pusztulásra mert mi az hogy veszel egy földet és te nem áshat csinálhatsz ott kedvedre csak ha az állam rábolint... Kb markolóval meg gépekkel centiről centire átnéztem volna a szigetet
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.03.12. 11:56:04
5+ évad teljesen kizárt.
5/10
Az első két rész 9/10. Utána masszív lejtmenet, óriási "padding", nyújtják mint a rétestésztát. Egy órás részekben alig történik valami, látszik hogy egy 300 oldalas könyvből nem egyszerű dolog 10 részes minisorozatot csinálni. Nem is sikerül. A befejezés meg mehhhh lett. A világ második legostobább lövöldözésével (az első díj a True Detective 2. évadánál van). Inkább csináltak volna belőle egy kétórás mozifilmet.
A Broken Angels alaphangulata egészen más, mint az Altered Carboné volt. Közelebb áll egy igazi sci-fihez, idegenekkel meg úrhajókkal meg mindennel, mint egy cyberpunk nyomozós valamihez. Gondolom ezért mosták össze a két könyvet valami borzalommá a sorozat második évadában. Gyenge lett.
Egy 2,5 órás film 7db 20 perces részre darabolva. Így viszonylag gyorsan le lehet tudni 😊 Teljesen átlagos "az iskola csúnyája különleges képességre tesz szert" sztori, ahol inkább a humor dominál és csak néhol fordul komolyabbra. Különösebb baj nincs vele, csak láttunk már 1000 ilyet, de elég érdekes annyira, hogy várjuk a folytatást. És mivel úgy is lesz vége, hogy lóg a levegőben, így nagyon valószínű, hogy jön valamikor
5,5/10
Lézeres dolog senkinek sem jutott az eszébe, hogy azzal is át lehetne nézni a szigetet? Vagy lehet később bevetik azt is.. Nem tudom de érdekes
Nekem az első nagyon bejött, de a második évad értékelésével sajnos egyet kell értsek 😞 csomó mindent megváltoztattak a második évadra, a karakter személyisége is más lett. Olyan lapos lett az egész, amit nagyon sajnálok mert nagyon vártam már a második évadot :/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/