Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
REAL MADRID
hihetetlen állati jó lett! SK fanatikusként magas volt a mérce,de újabb sorozat megy a nézendõk listájára.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bazinga!
Black Books-ból nálam 3x02 Elephants and Hens kb a legviccesebb szitkom rész amit valaha láttam (bár 1x03 Grapes of Wrath se marad le sokkal mögötte), eddig kb 20-szor végignéztem, nem bírom megunni <#idiota>#idiota>
"You always know you're in for a good night when there's a polar bear bleeding on the label."
Black Books-ban annyi pozitívum volt, hogy a 4. részben találtam ananászt 😄
Viszont örülök, hogy eddig nem néztem a Psych-ot, így legalább jó sokat láthattam egyszerre, mondjuk ilyenkor a negatívumok is jobban kijönnek (szerintem), de szerencsére a pozitívumokból jóval több van, zseniális. 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
REAL MADRID
Yo, Bitch!
REAL MADRID
REAL MADRID
Yo, Bitch!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄DDD
REAL MADRID
REAL MADRID
akkor ott van Green Wing, kórházas, de kb az egész sorozat alatt kétszer láthatsz benne beteget (meg amikor véletlenül eltalálnak valakit a színészek, mert egy mûködõ kórházban forgatták), ellenben tevét, végtelenített tartarmú táskát, és náciként beszélõ karaktereket annál többször. <#idiota>#idiota> 50 perces, elsõ évad kurvajó, második... nem az. szerintem.
kicsit visszább ott a Red Dwarf, az már 8 évadot megért (meg most volt még egy nekifutás, azt spec nem láttam), elsõ 6-7 jó is <#smile>#smile>
ha meg ki vagy békülve a klasszikusokkal, Monty Python's Flying Circus még mindig kibaszottul zseniális.
ezeken kívül szintúgy emlegettem már többször Todd and the Book of Pure Evil-t, horror/komédia, és kibaszottul jó
trailer e!
meg második évados is van
mostanában néztem az elsõ évadot, elég beteg
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
(de úgy látszik, akkor nem tudod mi a jó 😄)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy nem,nem szúrják,beteges ízlésem van 😊
ha már gay film akkor holnapra megkeresem neked azt amitõl sugárban ömlött belõlem a cukormáz
viszont Jennifer Coolidge... <#violent>#violent>
brr, nagyon utálom azt a rozmárképû izét, bár errõl nagyban Nick and Norah's Gayfinite Gaylist (említettem már, hogy...?) címû szörnyûség tehet... amit komikus módon most látom, h épp emlegettél filmes topicban <#gonosz1>#gonosz1>
rossz szokásom félig megírni egy hszt aztán átmenni
Kicsit lányos, de én hahotázok rajta.
nincs klisé poénokkal teletûzdelve és a ló az fergeteges benne 😄
79. hetven. kilenc. HETVENKILENC!
<#wow3>#wow3>^2
Yo, Bitch!
Viszont jó, hogy elõl van a Breaking Bad, Arrested Development, Six Feet Under, Lost(!), BSG...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi