12417
-
#8882 AHS-re csúnyán néztem múltheti, nem kicsit gyenge rész után, erre a mostani... szent szar -
#8881 A TWG-t én se nézem, mert nem érdekel. Viszont a kritikák és a nézői vélemények alapján minőséget képvisel. -
#8880 Hemlock az tényleg jó, mondjuk az Netflix. Bitten pilot alapján jó kis guilty pleasure-nek néz ki. A másik kettőt én kaszáltam, középszerű sorozatok. -
#8879 pedig almost human az jó, sleepy hollow ultrajó, hemlock kicsit angolos uncsis, bitten még kedzdet, de annak nem rossz, a jövőfijjúg meg kicsit még fel van vizezve, de nem is rossz -
Janika114 #8878 Hannibal nekem nem jött be, de tényleg minőségi, Good Wife meg nem vonz, ügyvédes sorozatnak ott van a Suits nekem. Arrow meg ahhoz képest, hogy a CW-n fut, aminek a célközönsége a tinilányok, ahhoz képest tényleg minőségi.
Narxis azért nem kell túlzásba se esni, nem tökéletes az Arrow se, és képregényes témában nagyon vetélytársa sincs egyelőre. De tökéletes szórakozást nyújt. -
#8877 én Deathstroke/Slade Wilson miatt haragszom rájuk -
#8876 Azért akinek nem tetszik az Arrow ott azért az érdekes... Mert azt még elfogadom ha a műfaj nem tetszik de azon belül ez a legjobb egyelőre. -
#8875 Még a Hannibal és a The Good Wife ami minőséget képvisel, talán még az Arrow. Bár az elég guilty pleasure de az egyik legszórakoztatóbb sorozat. -
#8874 en többnyire már bele sem nézek ha a leírás nem kelti fel a figyelmem. pillanatnyilag csak a Ray Donovant nézem mást nem. a True det. érdekel meg, met Woody Harrelson.
meg majd a Wachowskiek sorozata fog érdekelni -
Janika114 #8873 PoI ritka kivétel, de az tényleg remek! -
#8872 Ezek közül egyiket se próbáltam be, nem keltette fel az érdeklődésemet leírás alapján. Újoncok közül Intelligence-et próbáltam, de vérgagyi -
#8871 Person of Interest országos és jelenleg szerintem top5-ben benne van:) -
#8870 A közel 40 futó sorozatom közül vagy 4-5 országos van talán.. Tényleg nagyon gyenge a felhozatal, az újoncok többsége is borzalmasan rossz vagy közepes. A minőségi sorozatok már kábelen vannak. Alapból a jobb írók oda mennek mert nagyobb a szabadság, és a csatornák nem pofáznak bele mindenbe, na meg ott nem kell megfelelni mindenkinek.. -
Janika114 #8869 +1 Pont tegnap néztem, hogy egy országos újonc dráma se maradt meg nálam. Ha már újonc akkor True Detective amit nézek és jó is a pilot alapján. -
#8868 Ezeknek az országos adóknak a sorozatai egyre szarabbak. A kábelesek ellopták a showt, nem is beszélve a Netflixről. 22-24 rész túl sok, híg fos lesz az összes sorozatból ennyi rész miatt. Szerencsére erre kezdenek rájönni a nagyok is. -
#8867 Egyiket se :D Utóbbi három kasza nálam, nincs már türelmem az ilyenekhez :) Hemlock meg szimplán unalmas volt, azt azért gyűrtem több részig is. -
#8866 Esetleg a Hemlock Grove, ha már Famke Jensen... :D -
#8865 Ki mit néz az új sorikból? Pl. Bitten, The Tomorrow People, Almost Human, Sleepy Hollow!? -
#8864 jajj de kis szemfüles -
#8863 Dads s01e13 eddigi legjobb rész xD kár hogy észrevettem egy bakit -
Monoton #8862 Killer Women pilot eléggé összecsapott lett sajnos. -
ldavid #8861 osztom. ritka rusnya egy cucc. -
#8860 Mindenképpen érdemes, és ugye csak tíz perces részek, azt meg bárhova be lehet iktatni :D :D Én is angolul tolom természetesen, bár felirat már nem nagyon van a negyedik évadtól. Aki nézte a Futuramát is, annak külön plusz lehet, hogy Jake hangja Bender :) Nagyon elborult az egész sorozat, és külön élvezet felfedezni a felnőtt utalásokat, a legjobb a háttérsztori, bár annyira nem sopiler, mert én ennek a tudatában kezdtem el nézni, azért berejtem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!posztapokaliptikus világban játszódik. Erre a lent említett tripla epizódban már konkrét válaszokat is adtak. Remek volt.
Adventure Time FTW!!!!
-
#8859 néha-néha belefutok a Carton Networkön, tényleg bejövős :)
lehet nekem is el kéne kezdenem nézni az elejétől, angolul, felirattal -
#8858 nemtom, engem a hányás kerulget akármikor meglátom azt az adventuret -
#8857 Uhh, ezt muszáj megosztanom, nem tudom ki nézi, ugye az Adventure Time végig zseniális (most darálom), de amit a negyedik évad zárásban és az ötödik nyitó duplában műveltek Hát elképesztő, egyszerűen zseniális, nincs rá jobb szó :D
Amúgy rajzfilmeknél maradva, eszembe jutott, régebben mennyi élőszereplős sikerfilmből csináltak folytatásként rajzfilmsorozatot. Ott volt a Godzilla, szerintem marha fasza lett a védelmező Godzifiúval :D. Aztán volt a Starship Troopers, igaz, ez animációs volt, de kurva jó sci-fi sztorikat prezentáltak a bogarak elleni űrharc sűrűjében. Volt Men in Black is, ez is nézhető volt, elég sok részt megélt. Extreme Ghostbusters is királyság volt. Még Jumanji is volt :D (wikin böngészve látom, még Múmia, Ace Ventura, meg Vissza a jövőbe rajzfilmsorozat is volt :DDD)
Manapság meg csak az animációsok kapnak sorozatot. Dragons, Penguins, Kung fu Panda. Hirtelen ezek jutnak eszembe. -
Janika114 #8856 Nem értünk egyet, szerintem nagyon jó lett, tele volt jó szöveggel, jelenettel. -
ldavid #8855 pont akartam mostanában írni hogy mennyire szar volt, és hogy leszálhatnának már a gaming témáról mert úgyis instant klisés nyomorékság lesz belőle
egyedül a bloopers rész volt jó a végén, de az is csak SMG miatt -
Janika114 #8854 The Crazy Ones S01E12 zseniális volt, idei sorozatszezon legjobb sitcom része volt nekem. Akinek nem tetszett a pilot annak is ajánlom, hogy ezt nézze meg! -
#8853 na, O.C. befejezve, 4. évad tényleg jó volt:) -
#8852 The Shieldet azért nyüstöld, az egyik legjobb. Southland amúgy. -
#8851 Sherlock :) -
#8850 Ajánlom az OZ-t ha még nem láttad, vagy újak közül Sons of Anarchy. -
#8849 -
#8848 Tegnap elkezdtem az Atlantist.Jóféle! -
#8847 Befejeztem a Breaking Bad-et, most mi a pcst nézzek, ami ennyire jó? :(
Sopranos megvolt, Shield-et pebróbáltam, de valószínűleg rosszkor, mert nem jött be. Wired-ön gondolkodom nagyon.
Remélem jó lesz a Better Call Soul!
Ha nem jön össze, remélem elkészíti az amc az én ötletemet, egy plakátot csináltam is hozzá
-
#8846 Durva volt ez az Atlantis évadzáró. Jason 4ever! -
Janika114 #8845 Na megnéztem a Broen a svéd verzió első részét, és nem volt rossz. Amitől nekem nézhetőbb volt mint a Killing ami nem tetszett, hogy nincs olyan borongós hangulata és annyira nem is lassú a tempó. -
#8844 Én most téli daraként pont Broent és Killing s3-at toltam. Ha az ember kicsit utánanéz a véleményeknek junkien, kitisztul, hogy a svéd verziót kell nézni, szóval én is ezt daráltam le. Jó volt, élveztem, hangulatos, a főszereplő csaj kurva jó benne. Mégis, valahogy a Killing közelebb állt hozzám, jobban be tudtam fogadni, még a fos végkifejlet ellenére is.
De ettől függetlenül a Broen is nagyon jó volt, aki még vacilál, melyiket nézze (Broen, Brigde, Tunnel), mindenképpen a Broennek kezdjen neki. -
#8843 Az lehet, de sokkal rosszabb. A sztori, karakterek, hangulat terén a Killing sokkal jobb és érdekesebb.