Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a másik amit nagyon sajnáltam, hogy vége lett az Outsourced
Bazinga!
néztem volna még, persze csak Mullally nélkül
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Bár még csak az elsõ részt láttam
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
REAL MADRID
megnéztem a mind a 10 részt... erõs kezdés után picit gyengébb lett a sorozat 😊 olyan 8/10 -rõl lement 6/10 -re...
de a fõszereplõ csaj tényleg hibátlan! elég jó színésznõ és elég jó nõ is 😄
Bazinga!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID
lassabban jönnek a részek ki, meg egy csomó sori nincs is fent...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
The Middle-bõl elkaptam pár részt (inkább jelenetet), de tényleg kb olyan mint amit mondasz, hiába Dr. Jan Itor <#smile>#smile>
"The trees move. Do you not see it?"
Whitney <#levele>#levele>
Ben and Kate jó lett volna, ha nem kaszálják.
Vagy a The Middle ami jó szar de lehet rajta röhögni, ez inkább idõsebb embereknek való😄
#7991: már megvan, még ennek is láttam elsõ részét winnie kritikája alapján, aztán feledés homályába merült... <#fejvakaras>#fejvakaras>
REAL MADRID
http://goo.gl/gd6Zi5
#7984: Community megvolt, másik kettõt egy (sok) hideg téli estére tartogatom <#idiota>#idiota>
#7985: errõl még nem is hallottam <#fejvakaras>#fejvakaras>
#7986: Traffic Light-ba majd belenézek, arra régebben is pislogtam, fõleg mert Kris Marshall egy félisten. csorog is lefelé.
#7987: megnéztem valamikor elsõ pár részt, de nem jött be :C
#7989: sajnos de, bár csak közvetetten... még mindig rossz szokásom nagyon csúnyán kiröhögni azokat a kétlábúakat, akik jó szitkomként emlegetik <#gonosz1>#gonosz1>
http://goo.gl/gd6Zi5
#7983 meg a Don't trust the bitch in Apt 23 is jóféle ha még nem láttad
REAL MADRID
mindenesetre jöhet még ilyen ajánlás <#nezze>#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TBBT-nél meg beugrott már mi csípte a csõrömet - a kibaszott aláröhögés. közel elviselhetetlenek aláröhögõs szitkomon nálam, Black Books kivételével (mert az tényleg elképesztõen vicces). bár ettõl függetlenül lehet belenézek, mert Kaley Cuoco mellei.
Kb. én is így vagyok ezzel a sorozattal, a második évadot darálom, jó ez!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
Baywatch alap volt(Full house-t meg osztrákon az Alf elõtt néztem)
Más.Bár filmek topikba írtam de hátha valaki oda nem jár.
ez ilyen dupla dolog:This is England
film és két sorozat is készült belõle.
Elõször a filmet kell megnézni majd a 86' és a 88'-at.
A sorozatok ilyen miniseries-ek inkább, 4 és 3 részbõl állnak össze.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Én bírom, bár vannak pillanatok, mikor Dösanel karaktere az agyamra megy 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
TBBT-vel hasonlóan jártam el, annyi különbséggel, hogy öööizé... egyáltalán nem vagyok benne biztos, h végig néztem-e a legelsõ részét, vagy kinyomtam annál a pontnál, amikor a kanapén való helyeken vitatkoztak a karakterek <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.