Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jó volt a mai Warehouse 13.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
én is néztem, sajnáltam, hogy vége lett
a másik amit nagyon sajnáltam, hogy vége lett az Outsourced

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Én néztem, nem volt rossz. 😊 Kár hogy kasza lett.

http://goo.gl/gd6Zi5

én is pár hete fejeztem be, az utolsó véletlenül pont a star wars napra jutott 😄
néztem volna még, persze csak Mullally nélkül
stargatelost
Breaking In-re emlékeztek? Tavaly meszelték el, két évad, nagyon kocka sorozat, tele nerd/sci-fi utalásokkal 😄 Most néztem végig a le nem adott részeket a második évadból, végre lett hozzájuk angol felirat. Sajnáltam, hogy vége, a Cash, Molly, Cameron háromszöget tök bírtam így a végén. Oz meg hát Oz volt 😄 Az utsó rész meg tele volt Star Warsal, nagyon nagy volt 😄 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ReszegKoldus
+1
Bár még csak az elsõ részt láttam

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ez a Goodwin Games nagyon jó 😄DD

REAL MADRID

precision
ja, az Orphan Black -ben

megnéztem a mind a 10 részt... erõs kezdés után picit gyengébb lett a sorozat 😊 olyan 8/10 -rõl lement 6/10 -re...

de a fõszereplõ csaj tényleg hibátlan! elég jó színésznõ és elég jó nõ is 😄

Bazinga!

<#eljen>

REAL MADRID

passatgt
Tatiana Maslany remélem kap valami díjat, azért nagyot alakít, ha valaki nem tudná mirõl van szó, ha jól számolom már 7 szereplõt játszott/játszik nagyon faszán ugyanabban a sorozatban😊

Ez a Zombieland pilot tényleg semmilyen volt, nem csodálom, hogy a közönséget sem nyerte meg. Azért a Wichitat játszó csajt elnézném másik sorozatban 😄

REAL MADRID

A kalózosat szoktam használni.

REAL MADRID

Bulykin
nem tudsz esetleg vmi más oldalt?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Én is észrevettem 😞

REAL MADRID

Bulykin
csak én nem vagyok mostanában megelégedve az EZTV-vel? 😛
lassabban jönnek a részek ki, meg egy csomó sori nincs is fent...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ReszegKoldus
Na ezért is kerültem nagy ívben azt a Love you, mean it talk showt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

pedig az a Whitney akit játszik, ezerszer elviselhetõbb mint az igazi 😄
stargatelost
Jajj, Dr. Jan Itor <#nevetes1><#nevetes1> Valamikor meg kéne már ejtenem egy Scrubs újranézést 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ReszegKoldus
Végigkövettem és igazából a címszereplõn kívül nem nagyon volt vele bajom, így leginkább neki szólt a <#levele>

Calver
felkerültek a listára <#bohoc>

The Middle-bõl elkaptam pár részt (inkább jelenetet), de tényleg kb olyan mint amit mondasz, hiába Dr. Jan Itor <#smile>

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt
Whitney-vel mi a baj? Mondjuk aláröhögõs, szóval Calvernek nem biztos hogy jó, de szerintem rendben van, én sokat röhögtem rajta😄

ReszegKoldus
Scrubs az nagyon jó, bár nem mondanám jobbnak a Jóbarátoknál, de a másik kettõt azért megnézem majd még 😄

ReszegKoldus
Legit <#eljen>
Whitney <#levele>
Ben and Kate jó lett volna, ha nem kaszálják.

passatgt
Ban and Kate, Whitney, Legit?

Vagy a The Middle ami jó szar de lehet rajta röhögni, ez inkább idõsebb embereknek való😄

Calver
elsõ pár évad korrekt, de aztán... na jó, nem akarok senki lelkébe mélyen belegázolni (pedig nagyon viszket a tenyerem rá, hogy jó pár új segglyukat tépjek verbálisan annak a sorozatnak), maradjunk csak annyiban, h nem az én stílusom... és jó pár ember "legjobb szitkom" fantáziáját csúnyán összetörtem róla egy Scrubs/Psych/Black Books dvd odaadásával <#gonosz1>

#7991: már megvan, még ennek is láttam elsõ részét winnie kritikája alapján, aztán feledés homályába merült... <#fejvakaras>

Friends nálam is alap legjobb sitcom, minden nyáron ledarálom a 10 évadot.

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
Akkor neked gond van a humorérzékeddel. 😊 A Friends az egyik legjobb sitcom.

REAL MADRID

Calver
köszönöm az ajánlásokat!

#7984: Community megvolt, másik kettõt egy (sok) hideg téli estére tartogatom <#idiota>

#7985: errõl még nem is hallottam <#fejvakaras>

#7986: Traffic Light-ba majd belenézek, arra régebben is pislogtam, fõleg mert Kris Marshall egy félisten. csorog is lefelé.

#7987: megnéztem valamikor elsõ pár részt, de nem jött be :C

#7989: sajnos de, bár csak közvetetten... még mindig rossz szokásom nagyon csúnyán kiröhögni azokat a kétlábúakat, akik jó szitkomként emlegetik <#gonosz1>

[HUN]FaTaL
lol, hát élõ felvétel van, persze, hogy van benne röhögés. Gondolom akkor a Friendst se nézted 😄

passatgt
ugye? kevesen nézték, hamar elfelejtették, pedig szerinetm is baromi jó, érdemes megnézni

az de jó volt

#7983 meg a Don't trust the bitch in Apt 23 is jóféle ha még nem láttad
passatgt
Traffic Light

Nekem a Roomates is bejott, bar csak 1 evad/13 resz az egesz.

REAL MADRID

stargatelost
Community, Futurama, Arrested Development? Utóbbi úgyis aktuális 😊

Calver
na New Girl lezúzva és tényleg ász volt <#eljen> szépen (és gyorsan) kinõtte azokat a cuccokat, amik elsõ részben hihetetlenül idegesítõek voltak... bár a fõcímtõl még mindig bébifókákat akarok megfojtani.

mindenesetre jöhet még ilyen ajánlás <#nezze>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
második évad végét meg de tudtam már az elején. viszont tetszik ahogy apró darabokra szedték szép fokozatosan a Manic Pixie Dream Girl-t<#idiota>

TBBT-nél meg beugrott már mi csípte a csõrömet - a kibaszott aláröhögés. közel elviselhetetlenek aláröhögõs szitkomon nálam, Black Books kivételével (mert az tényleg elképesztõen vicces). bár ettõl függetlenül lehet belenézek, mert Kaley Cuoco mellei.

ProGabe
😄

Kb. én is így vagyok ezzel a sorozattal, a második évadot darálom, jó ez!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver
...persze attól függetlenül, h "nem az én stílusom", közel 24 óra alatt szép lassan sikerül a teljes elsõ évadot ledarálni...

Na a FOX szépen kinyírja a The Goodwin Games-t.

REAL MADRID

Calver
viszont a fõcím, a jó kurva életbe, ennél idegesítõbb dolog kevés van a világon <#whatever>

Calver
belekezdtem, egész korrekt, bár nem teljesen az én stílusom, de fél szemmel bámulásra tökéletes lesz <#smile>

tutituti
hetedik mennyországot meg charmed-et én is csapattam 😄
Baywatch alap volt(Full house-t meg osztrákon az Alf elõtt néztem)

Más.Bár filmek topikba írtam de hátha valaki oda nem jár.

ez ilyen dupla dolog:This is England
film és két sorozat is készült belõle.
Elõször a filmet kell megnézni majd a 86' és a 88'-at.
A sorozatok ilyen miniseries-ek inkább, 4 és 3 részbõl állnak össze.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

LasDen
nem sok minden változott az elsõ rész óta. Egyedül Schmidt karaktere erõsödött, de amúgy szinte ugyanaz.
Én bírom, bár vannak pillanatok, mikor Dösanel karaktere az agyamra megy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

stargatelost
Az is szomorú amúgy, hogy a Zombielandet nem rendeli be az Amazon <#szomoru1>. Pedig tök jó volt a pilot, és fasza lett volna mindig egy 'zombie kill of the week', meg egyebek 😊

Calver
amikor kezdett, elsõ részt megnéztem, az bár nem volt ellenszenves, de nem gyõzött meg... vagy ez is olyan mint Parks and Rec, kell neki kis idõ amíg beindul?

TBBT-vel hasonlóan jártam el, annyi különbséggel, hogy öööizé... egyáltalán nem vagyok benne biztos, h végig néztem-e a legelsõ részét, vagy kinyomtam annál a pontnál, amikor a kanapén való helyeken vitatkoztak a karakterek <#idiota>

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Ki szereti? 😄 Annyira nem vészes a dolog, egy próbát megér!

ReszegKoldus
Én nézem a New Girl-t, csak nem értem, hogy gyakran miért üvöltözve "beszélgetnek" egymással, elsõ évadban nem emlékszem már hogy így volt-e, nemrég tûnt fel és nagyon idegesítõ 😄

Narxis
Hipstereket nem szeretem. :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ProGabe
New Girl. Kicsit hipster-szagú, és semmiképpen sem térdcsapkodós-sírva röhögõs, de igazán feel-good!