Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tökéletes alkalom, hogy viszahozzák Sashát - a halálból - vagy... Gibbs felébred és csak álmodta az egészet 😄D
Narxis
na neeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Na kora reggeli K.O.
NCIS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cote de Pablo kiszáll a sorozatból, mert nem újítja meg a szerzõdését. Õsszel még visszatér, hogy rendes lezárást kapjon a szerepe (gondolom megkapjuk a TonyZiva álompárt de ugye nem dolgozhatnak együtt ...), de csak ennyi.

REAL MADRID

kanadait én már többet el sem kezdek... 😊
stargatelost
Engem hidegen hagy a sorozat, de azt olvastam, hogy a második évad dupla hosszúsága miatt eszméletlen nyögvenyelõs szar lett.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Szóval ez a Lost Girl csak jobb lesz az elsõ évad után, ugye? Mert nagyon sokan istenítik, de eddig nem jött az a wtf érzés.

REAL MADRID

Nem láttam még 😄

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
Ma este, vagy holnap.

http://goo.gl/gd6Zi5

luther 3x1-hez szerintetek mikor lesz magyar felirat?
Narxis
Gyerekek a Warehouse 13 évadzárója BRUTALIS volt! Egyszerûen mesteri. Remélem egyetértesz Mono 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
asszem én is két rész után kaszáltam el... amennyire tetszett a mûfaj annyira nagyot csalódtam benne mint "film"

Bazinga!

stargatelost
Szeretni akartam a Zero Hourt, de nálam pont az alapsztori vágta el. Pár napja kezdtem bele, de 2 rész után kukáztam. Ebben a témában (kincskeresés) talán pont öngól egy ennyire szerializált koncepció, ami ráadásul csak egy kultúrkörre épít (kereszténység). Engem itt vesztettek el, nem tudnak érdekelni a vallásos dolgok, fõleg nem e témában.

Aztán amikor elolvastam junkien, hogy mit is keresnek, na ott kaszáltam a picsába 😄 Relic Hunter, Veritas - The Quest is azért volt jó, mert nagyon sok mindenbõl merített, és alapjában véve epizodikusok voltak. Ha jól emlékszem, a Veritasban még a piramisokat is megtalálták az Antarktiszon. Azért a sorozatért kár, ezért nem; nem csodálom, hogy hamar lekerült a mûsorról.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

passatgt

Sírva röhögõs😊

ForzaInter
+1😊

Yo, Bitch!

ProGabe
Ez a Ray Donovan hatalmas jóság. Pont annyira fucked up, amennyire vártam. Hozzáteszem, ez sokaknak a dögunalom kategória, de ez is tipikusan az a sorozat, amiben csak 20 percenként történik igazán valami, de olyankor odabasz!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Igen, igen es igen :-) De az alapsztori vegig jo 😄

REAL MADRID

Malakai
Elsõ két epizódhoz képest késõbb változik valamit? Mint pl dialógusok ugyanolyan buták, színészek ugyanolyan nullák, történetvezetés ugyanolyan nevetséges? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jajj, a legfontosabb meg lemaradt! Hát már megint milyen véletlen szerencséjük volt azzal, hogy a pap eppen beugrott es VELETLENUL rapillantott a Greene doktor alomnaplojara. Ha nekem ennyi szerencsem lenne 😞

REAL MADRID

Na megnéztem a Zero Hourt, hát epic sorozat mindenkinek ajánlom. <#vigyor1>

A vegere csak sikerult a happy end. A botanikusbol lett genkutato (aki mellesleg "tars tomeggyilkos") is vegre visszakapta regi szerelmet. O csak azert volt az istenhivokkel, hogy megirhassa a vilagnak a true storyt. Ja, meg o is csak aldozat. 😄 Epic fail. A korozott terrorista is megvilagosodott es a nema kisfiuval karoltve eli tovabb a hetkoznapokat. A gonosz boszorkany elnyerte melto bunteteset, lesulytott ra Isten haragja pobt pont pont Mondenki elnyerte a megbocsajtast, hurra.
Az utolso resz egyebkent meg a tobbit is tulszarnyalta. A rozsafuzeres shotgan szerzetesek odabasztak rendesen, ahogy a kapupuzzles jelenet is. DINAMIT nem volt keznel sajnos na 😄
Megjegyzem, pont a Bible c. sorozatot nezem ezzel parhuzamosan es hat mit mondjak, meg csak hetfo van, de csodakkal mar tele a hetem 😄

REAL MADRID

ForzaInter
fuck😞

Yo, Bitch!

ForzaInter
the shield-bõl hd verzio nincs?

Yo, Bitch!

cylonflatus
Nagyon rossz, de tényleg.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

ForzaInter
hát sztem kurvajó volt a pilot.

méltó utódja lehet a sorozat a dexternek. színészek, sztori, hangulat minden adott csak késõbb el ne basszák.

Yo, Bitch!

precision
még mindig nézed? 😄
én elsõ pár rész után kiszálltam... 😄

Bazinga!

Az alapsztori jó lenne, csak az egész megvalósítás katasztrófa. 😄

REAL MADRID

FZoleee
ez tényleg ennyire szar? nézni kéne, de nincs kedvem ilyen hülyeségekre elpazarolni az idõm 😄D
LasDen
csinálhattál volna live commentaryt, miközben nézed 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

WTF!? Zero Hour e11

Egy kishajóval ment ki az FBI elkapni "Istenhívõket"

Sírok 😄DDDDDD

REAL MADRID

passatgt
ha valakit esetleg érdekelne, Royal Pains s05e03-ban elég sok Budapest van😊

tutituti
de nem ám!
Féltem attól hogy elszabják,de eddig tetszik.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ja akartam is írni, hogy igen azért szerepel õ is, de persze mellékszereplõ. És igen itt is aranyos 😄

REAL MADRID

passatgt
ez a ray donovan meg olyan semmilyen, egyáltalán nem tetszik:S

Calver
de legalább Addison Timlin sokat szerepel? <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

Én már csak azért is nézem végig mert ilyen "szarcsi-foscsi" 😄 Egyébként inkább butának nevezném a sorozatot, annyi hülyeség van benne, hogy látni kell mert nem hinné el az ember 😄 Megjegyzem a sorozat a második felére egész érdekes lett. Összvissz 13 rész ha jól emlékszem, ha nincs más ki lehet bírni. 😛

REAL MADRID

Calver
Zero Hour mennyire szarcsi-foscsi? sima kalapnyi, vagy párral alattam említett vadász vadász mértékû? most láttam h játszik benne ez a csajszi, aki eddig mindenütt ahol láttam elképesztõ jó és hihetetlenül aranyos volt, most hirtelen elkezdte baszcsizni a fantáziámat <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Sir Quno Jedi
nem volt rá idõm, de lent van, majd sort kerítünk rája

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Steve Downie
Crossing Lines pilotot nézte már valaki?
Alex Mahone a Prison Break-bõl, Jaqen H'ghar a Game of Thrones-ból, Donald Sutherland...
Csupa epic szereplõ, a történetnek van egys kis Hannibal feelingje, nekem jónak tûnik eddig.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Sir Quno Jedi
Under the Dome elsõ része sem volt rossz, írtam is a totyigjába.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
De legalább jó hosszú az elsõ szezon. Így uborkaszezonra pont jóak.

Jah, meg megvan a White Queen elsõ része is, majd belenézek (áttekerni már áttekertem itt-ott, amolyan csajok-csajoknak történelemlike).

LasDen
A vegas kasza volt

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sir Quno Jedi
Mi, a Vegas? Asszem nem. Kasza tán.

Kapott 2. évadot?

REAL MADRID

Sir Quno Jedi
Szvsz. még véletlenül sem sima nyomozós, mivel a fõszál szorosan benne van minden részben és az nem az a kimondott "sima nyomozós". 😄 Ez inkább maffiás-kábojos. Ennyi erõvel az xatkák is sima nyomozós.

Jelzem én a krimiket nem szeressem (még serlokholmszosat se).

ForzaInter
hát engem azzal elriasztottak, hogy elsõsorban egy sima nyomozós sorozat. az alapötlet és a színészgárda az nagyon fasza, de ez tipikusan az a sorozat ami kábelre való.

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
Amúgy aki nézte az Avengers rajzfilmsorozatot a két szezonost, annak jó hír, hogy már megy az Avengers Assemble sorozat, már legalább két résszel kint is van. Sajnos más lett a fõcím, meg a rajzok, meg a zene, de azé nem rossz. Régi 1xûbb volt, de valahogy a stílusa jobban bejött. Viszont Black Widow egész jóféle lett. Csak Hulk pofázik túl sokat, meg az íjjász lett buzis, nem is beszélve az új tagról, Falconról.

Persze ez nem egyértelmû szoros folytatása az EMH Avengers-nek, de közel jár.

Sir Quno Jedi
A Mátrixos Trinity meg az ügyész.

<#eljen> Megnézési listámon nekem is fent van.

REAL MADRID

Sir Quno Jedi
ez a vegas nem is rossz, bírom az ipsét, de a maffiás tag is baró, a kopasz a shield-bõl...

stargatelost
Inkább a könyvekkel kezdd, ha már belekezdesz, az fényévekkel jobb.