Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
pedig szórakoztató akciósorozat is lehetne, de ez a propagandaszagú faszlengetés nagyon nem tett jót neki... na jó, meg az sem, h harmadik évad azért (elsõ 3 rész alapján, ahol azt mondtam h köszi, ebbõl ennyi elég volt) erõteljesen gyérre sikeredett.
"The trees move. Do you not see it?"
REAL MADRID
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID
REAL MADRID
nem fogod megbánni, hidd el 😊
Bazinga!
Shawn és Aaron Ashmore

REAL MADRID
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

REAL MADRID
REAL MADRID
+az elõbb írtam, az Orange... is jóféle, fõleg ha kedveled a lesbo action-t <#wink>#wink>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Bazinga!
na meg ne vedd túl komolyan, elõdjével ellentétben karakterközpontû akciósorozat (nem krimi), szerintem ha valaki venné a fáradtságot és összeszámolná a négy évad alatt fõszereplõk által kilyuggatott kétlábúakat, könnyen meglehet h négy számjegyû lenne <#idiota>#idiota>
Lehet ezekbe belekezdek aztán meglátjuk. A Siberia-ból megnézek valami trailert de reality lévén már felejtõsnek tûnik.
elsõbõl megvolt 4 rész mire elfogadtam h ez kurvára nem az én sorozatom (már elsõ résznél tudtam, de mindenki istenítette, vártam rá egy kicsit... semmi), Les Revenants is megvolt, Broadchurch kocog lefelé. Hannibal valahogy tõlem már leírás alapján távol áll (na meg ezt a témát országos adón? hah), Bates Motel-t passzolom.
Rectify milyen Breaking Bad-hez viszonyítva? vagy ég- és föld a kettõ?
másik kettõrõl megint már kapásból tudom h nem az én ízlésem, reality-ktõl (még ha nem is az, de annak... bah, érted <#smile>#smile>) fõleg visítva menekülök <#idiota>#idiota>
...és most csapott le a realizáció, h talán mióta House véget ért, szinte semmi országos csatornán menõ cuccot se nézek, max szenvedésbõl (Castle...) vagy csak a gigantikus bukását várva (Under the Dome) <#vigyor1>#vigyor1>
ok, NCIS: LA a kivétel
Futurama, Wilfred, Dexter, Skins, valamint lentebb írtam a Deviuos Maids és Siberia. Valamint még a The Killing fut, de azt darára gyûjtöm.
Ezek közül neked hááát, szerintem a Siberia-val tehetsz egy próbát, alattad írtam milyen. Futurama nem érdekel?
Vagy esetleg darálni pl. Supernatural? Csodálkozom is, hogy nem nézed, szerintem az bejönne neked.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Heti 2 sorozatom lesz, még sosem néztem ilyen keveset.
Most nyáriak közül:
- Under the Dome: szerintem már pofára esett. Rengetegen kaszálják sorban, mert szarok a karakterek, és nem azzal foglalkoznak, amivel kéne. Szerintem is gyengül, de még simán kitartok. Csak ne lennének annyira ostobák a karakterek!
- Devious Maids: ez az igazi guilty pleasure, nekem nagyon bejön. És tele van latina szépségekkel, már csak ezért is megéri nézni 😊
- Siberia: szerintem ez nagyon jó lett, egy realityrõl szól, de rendes sorozat. Szibériai vadon, rejtélyes szörny, közben áskálódás egymás ellen. Szerintem baromi jó móka, és kellõen adagolják a rejtélyeket is. Kíváncsi vagyok, mi sül ki belõle.
rémlik h te sok ilyet szeretsz, (Shadow Line és társai), amik tõlem nagyon-nagyon messze állnak, azért kérdezem
másik: Shetland-rõl vélemény? fõszereplõt bírom Primeval miatt (bár biztos vagyok benne, h felirat nélkül egy megszólalását sem fogom érteni), még abból vakartam le az elsõ részt.
és akkor már a négyes másik két tagja se maradjon ki, Mayday és Top of the Lake rövid vélemény, valaki? mindig a hangulat a fõ kérdés, kb minden stílussal össze tudok "haverkodni", de ha valami arcátlanul nyomasztó, abba inkább bele se kezdek, úgy is kasza lesz pár rész után.
sima kriminak a kanadai Motive elég jó, érdekes mert rögtön az elején mutatják ki volt a gyilkos és van sok flashback
még aztán egy rövidke Banshee-t is végigdaráltam, az is határozottan bejött, de... megértem h skinemax meg minden, de 10 percenként dugás/rémálomjelenet/kettõ kombinációja teljesen öncélúan és különösebb értelem nélkül, hátööö na.
valami említésre méltó maradt még idei évbõl?
bájdövéj, Under the Dome-ról mi a vélemény, hány részt adtok még neki mielõtt pofával elõre belecsattan a padlóba? <#vigyor1>#vigyor1> fõleg aki még emlékszik Jericho-ra, az is hasonló témával játszogatott, szintúgy országos adón, még hasonló (papírmasé) karakterekkel is, és a teljes érdektelenség nagyon finom kifejezés arra, amilyen élménnyé pár rész alatt vált.
Egyébként már minden oké
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
se a zixshare, se az indavideo, se a dailymotion semmi:S:S
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
misfits jó sorozat?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
na ja. az már egy hírhedt dolog lett, még az is ismeri aki nem nézte (pl. én)
viszont bírom "nagybácsik" milyen kreatívak, blu-ray rip release-nél kicsit át lett nevezve a sorozat...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...and there was much rejoicing.
amúgy is, ha jó halálokat akar a kétlábú, nézzen Primeval-t, csak ne ragaszkodjon nagyon a karakterekhez, mert eddig a fõszereplõk minimum felét kiirtották <#gonosz1>#gonosz1>
Ned Stark-nak is meg KELLETT halnia, hogy lássuk, EZ komoly! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
REAL MADRID