Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
nekem a 6 volt a kedvencem, mikor a lakókocsival utaztak össze-vissza😄

Yo, Bitch!

Hát lehet, hogy elfáradt a végére a Weeds, de az utolsó három évad nekem nagyon tetszett.<#eljen> Nagyon megszerettem a végére a sorozatot és szereplõket is. <#smile>

REAL MADRID

Calver
elsõ évad egynek elmegy, második tényleg kurvajó, harmadiknál újra rákezdtek az elõzõbõl szerencsére hiányzó militarista verbális faszcibálásba, és kibaszottul nevetséges volt... "I'm a soldier, soldier, hurr durr durr, follow orders herp derp, soldier soldier soldier soldier soldier"

pedig szórakoztató akciósorozat is lehetne, de ez a propagandaszagú faszlengetés nagyon nem tett jót neki... na jó, meg az sem, h harmadik évad azért (elsõ 3 rész alapján, ahol azt mondtam h köszi, ebbõl ennyi elég volt) erõteljesen gyérre sikeredett.

"The trees move. Do you not see it?"

Igen az nagyon jo sorozat <#eljen>

REAL MADRID

Bulykin
Elkezdtem nézni a Strike Back-et, mindenkinek csak ajánlani tudom! Akciódús, fasza és érdekes sztori 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

A fenebe is de rohadt jo lett a Lost Girl a 3. evadra. 😄

REAL MADRID

Trakt.tv-n használ valaki ilyen nyomkövetõt? Ha igen, melyiket érdemes feltenni? Xbmc-t próbáltam, de se az oldalon nem mutatta, se face/twitter-en nem írta ki az aktuális részt amit néztem. Az oldalon elvileg a beállítások jók.

REAL MADRID

passatgt
ez tényleg fasza, köszi a tippet😊

precision
legyen egy kis változatosság és vállad be a Breaking Bad -et is
nem fogod megbánni, hidd el 😊

Bazinga!

Narxis
Supernatural már tuti 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Malakai
Smallvilleben játszottak mindketten. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ez mekkora buli lehet már. ha az egyik másnapos, elmegy helyette a tesó dolgozni 😄
Én eddig abban a tudatban éltem, hogy a Warehouse 13 és a Following sorozatokban ua. a személy játszik. Nézegetve az IMDB-t aztán kiderült, hogy ikrek 😄
Shawn és Aaron Ashmore

REAL MADRID

cylonflatus
Nem igazán lesz lassan mit néznem, amiket rendszeresen nézek azok most pihennek, de amik most mennek azok is lépnek szünetre lassan. Szóval kellene valami, amit rendszeresen elõ tudok venni, és nem lenne baj, ha még nem láttam volna. Van egy amivel szemezek már jó ideje, ami kb megfelelne -így látatlanba, minimális ismeret alapján- az elvárásaimnak és nem is láttam még az a Supernatural. Eddig valahogy kimaradt, tudnátok egy-két mondatot szólni róla mielõtt letölteném az elsõ évadot? Köszi elõre is!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

precision
majd írd le mit/miket választottál 😄

Bazinga!

Narxis
Oké kösz mindenkinek, most már van mit csekkolnom.<#vigyor>

Ha már NCIS:LA! Spoileres lehet.
😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

REAL MADRID

Aki az alapsorozatot néni annak alap az LA is. Az elsõ évad még nem az igazi, de utána nagyon beindul 😊 A Supnat pedig az egyik legjobb sorozat, fõleg az elsõ 5 évad. És a Futuramat én is ajánlom.

REAL MADRID

amúgy a múltkor már ajánlottam neked a Sarah Connor Chronicles-t meg a Firefly-t is, azok szerintem tetszenének neked

+az elõbb írtam, az Orange... is jóféle, fõleg ha kedveled a lesbo action-t <#wink>
stargatelost
Ilyen reális drámákat ne ajánljatok Narxisnak, nem fogja nézni <#vigyor>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

[HUN]FaTaL
Suits, The Killing, ezeket még talán nem láttad.

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
a Burn Notice -t is ajánlom, most megy épp az utolsó évad belõle és lesz elvileg rendes lezárás

Bazinga!

precision
The Killing, Breaking Bad, The Big Bang Theory, IT Crowd

Bazinga!

[HUN]FaTaL
A legjobb dráma, inkább így aposztrofálnám, de egyébként egyetértek. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Ajaj, csak az elsõ 6 részt töltöm most az elsõ évadból, remélem az elég lesz, hogy megkedveljem. 😄

Calver
NCIS: LA amúgy meglepõen jó, csak adj neki egy pár részt (vagy évadot?), mocskosul nehezen rázódnak bele. sõt, akár kezdheted második évad elejétõl is, akkor talált igazán magára a sorozat, meg lett teljes a csapat Deeks behozásával. (aki NAGYON kellett)

na meg ne vedd túl komolyan, elõdjével ellentétben karakterközpontû akciósorozat (nem krimi), szerintem ha valaki venné a fáradtságot és összeszámolná a négy évad alatt fõszereplõk által kilyuggatott kétlábúakat, könnyen meglehet h négy számjegyû lenne <#idiota>

Orange is the New Black is egész jó (2 részt láttam eddig)
passatgt
országoson jelenleg legjobb sorozat a Person of Interest, nagyon magasan😊

Narxis
NCIS: LA na ebbe akartam még belenézni, fõleg most, hogy nincs NCIS, kösz, hogy eszembe juttattad. Na ennyi elég is lesz egyelõre. 😄

Narxis
Futurama és Supernatural jók de valahogy sose vettem rá magam, hogy megnézzem az elsõ résztõl. Mindig 1-1 részt kaptam el a TV-ben, sõt a Battlestar Galactica-val is így voltam, de az azért se tetszett mert inkább egy ilyen ûroperának láttam mint scifinek, elég dárkosnak tûnt.

Lehet ezekbe belekezdek aztán meglátjuk. A Siberia-ból megnézek valami trailert de reality lévén már felejtõsnek tûnik.

Calver
köszi az ajánlásokat!

elsõbõl megvolt 4 rész mire elfogadtam h ez kurvára nem az én sorozatom (már elsõ résznél tudtam, de mindenki istenítette, vártam rá egy kicsit... semmi), Les Revenants is megvolt, Broadchurch kocog lefelé. Hannibal valahogy tõlem már leírás alapján távol áll (na meg ezt a témát országos adón? hah), Bates Motel-t passzolom.

Rectify milyen Breaking Bad-hez viszonyítva? vagy ég- és föld a kettõ?

másik kettõrõl megint már kapásból tudom h nem az én ízlésem, reality-ktõl (még ha nem is az, de annak... bah, érted <#smile>) fõleg visítva menekülök <#idiota>

...és most csapott le a realizáció, h talán mióta House véget ért, szinte semmi országos csatornán menõ cuccot se nézek, max szenvedésbõl (Castle...) vagy csak a gigantikus bukását várva (Under the Dome) <#vigyor1>
ok, NCIS: LA a kivétel

stargatelost
Én ezeket nézem nyáron: ugye Continuum, FS, Under the Dome, ezeken kívül:

Futurama, Wilfred, Dexter, Skins, valamint lentebb írtam a Deviuos Maids és Siberia. Valamint még a The Killing fut, de azt darára gyûjtöm.

Ezek közül neked hááát, szerintem a Siberia-val tehetsz egy próbát, alattad írtam milyen. Futurama nem érdekel?

Vagy esetleg darálni pl. Supernatural? Csodálkozom is, hogy nem nézed, szerintem az bejönne neked.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Mondjatok már jó sorozatokat, teljesen kifogytam nyárra. Nézem a Continuum-ot, Falling Skies-t és az Under the Dome-t és kész. Elsõ kettõbõl már nincs is sok hátra, majd kezdõdik a Hell on Wheels és NINCS MÁS! 😞

Heti 2 sorozatom lesz, még sosem néztem ilyen keveset.

stargatelost
Utopia, Les Revenants, Broadchurch, Hannibal még tavaszról, esetleg Bates Motel, de az szerintem nagyon ellaposodott a második felére. Rectify is megérhet egy próbát, de elképesztõen lassú, viszont annál különlegesebb.

Most nyáriak közül:
- Under the Dome: szerintem már pofára esett. Rengetegen kaszálják sorban, mert szarok a karakterek, és nem azzal foglalkoznak, amivel kéne. Szerintem is gyengül, de még simán kitartok. Csak ne lennének annyira ostobák a karakterek!

- Devious Maids: ez az igazi guilty pleasure, nekem nagyon bejön. És tele van latina szépségekkel, már csak ezért is megéri nézni 😊

- Siberia: szerintem ez nagyon jó lett, egy realityrõl szól, de rendes sorozat. Szibériai vadon, rejtélyes szörny, közben áskálódás egymás ellen. Szerintem baromi jó móka, és kellõen adagolják a rejtélyeket is. Kíváncsi vagyok, mi sül ki belõle.

Calver
rápislogok asszem, mennyire komor/sötét/nyomasztó/stb hangulatú?
rémlik h te sok ilyet szeretsz, (Shadow Line és társai), amik tõlem nagyon-nagyon messze állnak, azért kérdezem

másik: Shetland-rõl vélemény? fõszereplõt bírom Primeval miatt (bár biztos vagyok benne, h felirat nélkül egy megszólalását sem fogom érteni), még abból vakartam le az elsõ részt.

és akkor már a négyes másik két tagja se maradjon ki, Mayday és Top of the Lake rövid vélemény, valaki? mindig a hangulat a fõ kérdés, kb minden stílussal össze tudok "haverkodni", de ha valami arcátlanul nyomasztó, abba inkább bele se kezdek, úgy is kasza lesz pár rész után.

passatgt
Broadchurch darának kivûló

sima kriminak a kanadai Motive elég jó, érdekes mert rögtön az elején mutatják ki volt a gyilkos és van sok flashback

Calver
Orphan Black letudva, kellemes volt, bár azóta is minden velem szembejövõben Tatiana Maslany-t látom <#bohoc>

még aztán egy rövidke Banshee-t is végigdaráltam, az is határozottan bejött, de... megértem h skinemax meg minden, de 10 percenként dugás/rémálomjelenet/kettõ kombinációja teljesen öncélúan és különösebb értelem nélkül, hátööö na.

valami említésre méltó maradt még idei évbõl?

bájdövéj, Under the Dome-ról mi a vélemény, hány részt adtok még neki mielõtt pofával elõre belecsattan a padlóba? <#vigyor1> fõleg aki még emlékszik Jericho-ra, az is hasonló témával játszogatott, szintúgy országos adón, még hasonló (papírmasé) karakterekkel is, és a teljes érdektelenség nagyon finom kifejezés arra, amilyen élménnyé pár rész alatt vált.

Biztos Detroitra gondoltál...

Egyébként már minden oké

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Malakai
USA és Kanada a földdel vált egyenlõvé, minden a médiából csak humbuk.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mi a faszom történt, hogy egyetlen egy sorozat nem jön be sehonnan se?

se a zixshare, se az indavideo, se a dailymotion semmi:S:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

stargatelost
Jaja, nagyon fasza cucc, nézzed csak 😊

Narxis
Kiváló.

yo,
misfits jó sorozat?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

ForzaInter
inkább zseniális volt sztem😊

Yo, Bitch!

"A sorozatot lezáró rész végét meg nagyon hülyén oldották meg szerintem."
na ja. az már egy hírhedt dolog lett, még az is ismeri aki nem nézte (pl. én)
A maffiózók valahogy kimaradt az életembõl. Most sikerült megnézni mind a 6 évadot. Az elsõ 5 évad az etalon volt, de szerintem a 6-dik évadra teljesen kifulladt. A sorozatot lezáró rész végét meg nagyon hülyén oldották meg szerintem. Nagyon nagy veszteség, hogy a James Gandolfini ilyen hamar elment, RIP.
Calver
no, én is belekezdtem az Orphan Black-be, eddig szinte csak jót hallottam róla (kivéve sorozatjunkie Fringe-hez hasonlítása, bár szerintem õk azt is pozitívumnak szánták), harmadik résznél tartok, és tényleg kifejezetten élvezetes, no meg iszonyatmód pörög <#eljen> bár morcos voltam blu-ray borítóra, egy laza mozdulattal ellõ valamit ami második rész végén derül ki...

viszont bírom "nagybácsik" milyen kreatívak, blu-ray rip release-nél kicsit át lett nevezve a sorozat...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
daa-somegirlplayinglotsofroles <#idiota>

Calver
no-no-no, neki azért kellett meghalnia, mert egy kibaszott idióta volt <#nezze>
...and there was much rejoicing.

amúgy is, ha jó halálokat akar a kétlábú, nézzen Primeval-t, csak ne ragaszkodjon nagyon a karakterekhez, mert eddig a fõszereplõk minimum felét kiirtották <#gonosz1>

Sir Quno Jedi
Én nem értem az izgulást??? Õ is új kari volt anno, még emléxem rá, most majd kapnak egy/x új ügynököt, oszt haller (just like IRL). Biztos lesz majd valami nagyon durva meghalós/mártíros része, mert minden szezonban valakinek nagyon murván meg kell halnia, hogy lássuk, hogy komoly és akkor még ezer rész szólhat róla, hogy milyen törést okozott ez a többiek életében és hogy milyen erõfeszítéseket tesznek a gyilkosainak a felszámolására.

Ned Stark-nak is meg KELLETT halnia, hogy lássuk, EZ komoly! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na ez biztos nem fog megtortenni :-)

REAL MADRID