12417
-
#9002 köszi az infokat, kb jól gondoltam akkor h cyberpunk mennyire működik országos tévén
The Wrong Mans ígéretesnek tűnik, Friday Night Dinner is. Life Unexpected-et néztem pár részig, elején tetszett, aztán ráhagytam -
Monoton #9001 aprilis 14 -
#9000 Warehouse 13-ról van info mikor indul az 5. évad? -
#8999 Ez az Intelligence még mindig kaki. :S -
#8998 meg Treme dara, órás epizódokkal jó program:) -
#8997 Almost humanra több szót fecsérelni felesleges. True Detective nem rossz, de véleményem szerint nem annyira jó, mint amennyire hypolva van.
Néznivalónak a 3 amazonos pilot egész jó(Rebels, Transparent, The After), Friday Night Dinner megvolt?, The Wrong Mans darálni, Life Unexpected guilty pleasure dara, nem rosszabb mint a gossip girl:D -
#8996 :C
ajánljatok valamit, mert már ezen a héten is New Girl epizódokkal próbáltam túlélni az aszályt, House of Lies 3. évadhoz meg közepesen fáj a tököm. True Detective mennyire "sötét" és gonosz? Almost Human túlélhető, vagy szokásos országos adós minőség, és jobban járok, ha elkerülöm? -
#8995 Nem. :( -
#8994 jövő héten megint nem lesz szinte semmi? -
#8993 Nem valószínű, hogy kaszát fog, legalábbis a sorozatjunkie szerint. Annyira nem rossz a nézettsége. Majd meglátjuk, én örülnék, ha nem kapna. -
#8992 New season of 'Orange Is the New Black' premieres on June 6th -
#8991 Korrekt, jó sorozat, de én egy kicsit azért többet vártam, persze ettől még simán nézős. -
#8990 Még nem, de szerintem fog -
#8989 Kaszát kapott? -
#8988 Van jövője...az elkaszalt sorozatok tomegsirjaban... -
#8987 Almost Human-t érdemes elkezdeni van jövője? -
#8986 Most fejeztem be a Dextert, nekem tetszett a befejezés sokakkal ellentétben:) -
#8985 FNL-ből lenyomtam két évadot, tényleg jó... bár az a Mat gyerek nem valami jó szinész vagy csak nem jol dirigáltak neki, mert mindig ezt a dadogóst stilust hozza.... -
#8984 The Americans-t nézi valaki? Első rész megfogott, remélem jó lesz, kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebből... a főszereplőcsaj nagyon finom, jól eltalálták a szerepre :) -
#8983 True Detective flirt nélkül nyögvenyelős lesz -
Janika114 #8982 Nálam ezek közül a legfájóbb a Freaks and Geeks volt, imádtam azt a keveset is, James Franco és Seth Rogen azóta is kedvenceim. -
#8981 Akárcsak top10, mindenkinek meglenne a saját listája, hisz a sorozatok nagyobbik fele korai halált hal, nem kap rendes lezárást, van miből válogatni. -
#8980 Jó lista, külön öröm, hogy SGU is ráfért, az érvekkel meg nem is értetnék jobban egyet :) Awake-nek is méltán itt a helye. Két ST-t berakni mondjuk helyezés pocsékolásnak érzek, valamint az AD meg kakukktojás a feltámasztással. Helyükre mehetett volna a Drive, meg a The River. Mondjuk fájó kasza még a Reaper, Legend of the Seeker, de még a Journeyman, Traveler, Odyssey 5 is mehetett volna pár évadot -
#8979 -
#8978 Elkezdtem Arrowt a 2. Évaddal az eljövendő DC karakterek miatt. A Suicide Squadban reménykedem legjobban, de ha nem lesz benne Harley Quinn, akkor fel is dughatjak. A kepregeny is miatta volt jó, meg Deadshot miatt. És reménykedem hogy Sladebol is lesz valami badass, mert ez eddig nem igazán Deathstroke. -
Monoton #8977 Már a 2. évad is be lett rendelve, mielőtt egy rész is lement volna. -
krmistvan #8976 A Walking Dead-et szoktátok nézni?
Az új részt látta már valaki? Én ma fogom megnézni, már tökre várom, főleg találtam egy ilyen cikket is: http://goo.gl/B3WiHh -
#8975 Kábelen végigmennek az évadok. -
#8974 A 2. Rész 2.3 millió nézőt vonzott. Szóval nem kell tartani a kqszatol -
#8973 A Black Sails nézettsége/fogadása milyen? (Csak hogy érdemes-e elkezdeni ,mert ha 5 rész után cancel akkor nem látom értelmét) -
#8972 Hát ja, lehetne sokkal brutálisabb.. A 2 rész elég gyengére sikeredett, ott kb nulla akcio volt.. Remélem változni fog ez, ha nem akkor reszemről kasza. -
#8971 Black Sails pilot
egy kicsit többet vártam, persze lehet ez még jó...
nem tetszett hogy az első jelenetben semmi vér nem volt, pedig próbáltak rámenni a brutalitásra... vért csak az utolsó jelenetben mutattak.... na meg ott voltak a keménykedő kalózcsajok meg a kocsmárosné :DD Remélem finomítanak még ezeken.. -
#8970 nekem is tetszett -
Janika114 #8969 Az amazonos The Rebels pilotot megnézte valaki? Nekem tetszett, remélem ez lesz az egyik berendelt. Elnéznék újra egy amerikai focis komédia féleséget. Külön bírtam, hogy a Blue Mountain Stateből az egyik főszereplő itt is egy focistát alakít. -
Monoton #8968 H50 szereplőgárdája nagyon el van találva :) -
NCIS: LA-vel elvagyok, 4. évad közepénél tartok. Bár itt is vannak ezek a szándékosan kínosra tervezett Eric-Nell és Deeks-Kensi jelenetek amik 99%-ban facepalmosak és a szokásos amcsi klisék de ezeket leszámítva szórakoztató. Persze nem tudjuk, hogy 11 évad után itt is mennyire "fáradna meg" a sorozat.
Bekészítettem a Hawaii Five-O-t is nézésre. :D Nem is tudtam, hogy létezik és a Lost-os fickó az egyik főszereplő. -
Monoton #8966 Elhallgassál -
#8965 https://eztv-proxy.net -
#8964 vége lesz, kezdem előről, úgyis tele van poénokkal, ami elsőre nem mindig esik le:) -