12417
-
Janika114 #9042 Mixology megnézte már valaki? Szerintem nagyon jó lett, csak a vörös srác ne hadarna annyira :D -
#9041 The Wrong Mans ajánlást köszönöm, most fejeztem be, tényleg veszettül jó volt -
#9040 Valamikor nyáron június végén, nincs még pontos dátum. -
#9039 Nem hinném. :D -
#9038 Célközönség vagy? -
#9037 azt még megemésztem talán hogy tinik szerepelnek benne, de hogy még a címe is az, broáááf :D -
#9036 Most mé? Jó kis Supnat pótlék. :D -
Janika114 #9035 Hogy te mindig megtalálod a hülyeséget, aztán meg annyi remek sorozatot hanyagolsz, vagy be se próbálsz :D -
#9034 -
#9033 pont mondani akartam :))) -
#9032 Mé ne? :D -
ldavid #9031 na neee -
#9030 Belekóstoltam a Teen Wolfba, nagyon fain sorozat. -
#9029 A Ray Donovant mikor folytatják, nem tudja valaki? -
#9028 Nemá -
#9027 Megnéztem a Crisist, lehet nem kellett volna, látom még nem a hivatalos verzió. Szar a minősége és olyan furcsák a kameraállások is, mintha túl közel lenne. CGI meg megint, mint minden máshol gagyi és felesleges volt... -
#9026 Nem lesz, elkaszálták. -
#9025 a MOB City csak 6 részes? Most végeztem vele :)
Lesz esetleg folytatás? -
#9024 Megnéztem a Klondlikot, nagyon jó sorozat volt, kár h csak 3 részes, de igazából nem is baj, mert egy korrekt lezárást kapott, amit akart az elmesélte... -
#9023 -
#9022 Főleg azoknak, akiknek mond az a név valamit, hogy Seven of Nine. -
#9021 A Star Crossed pilotja nem volt valami nagy durranás. Kicsit The Event, kicsit Discrict 9 beütésű a téma. -
#9020 A Helix a 6. résznél kezdett érdekes lenni. Aki abbahagyta korábban, sztem nézze meg. -
#9019 én az első két részt néztem csak meg :P
Az alapötlet nem lenne rossz, de valahogy nem kötött le annyira, vmi hiányzik belőle... -
dregnarr1 #9018 Parenthood-ot nézném, 2x06.
"Previously" részben viszont olyan jeleneteket (ráadásul elég meghatározóakat) látok, amik abszolút nem szerepeltek korábban. Semmi infót nem találtam erről az anomáliáról, kivétel egy epizódpreview-t egy blogról, ahol az író sem értette ezt, de ezen kívül semmi infó nincs erről az egészről.
Most akkor mi van?
-
#9017 upfrontsnál hol voltál májusban? :D -
#9016 Crisis jónak néz ki, köszi, nem is hallottam még róla -
ldavid #9015 Crisis, meg az About a boy pilot tetszett, a Growing up fisher viszont elég unalmas, hamar kasza lesz az is -
#9014 Tervben van. :D -
#9013 Da Vinci's Demon -t nézi valaki? :) annyira nem rossz -
#9012 Ultrafos, nálam is a negyedik résznél kasza :D -
#9011 gondoltam, hogy emiatt :) nekem nem spoiler mert én nézem a sorozatot :) tényleg jó jelenet volt nagyon -
#9010 Nekem nagyon bejön. :D Hangulata van. -
#9009 Értékelhetetlen sztem annyira szar.:D 4 rész után kasza. -
#9008 Helixet nézzétek, nagyon jó sori. -
#9007 ha valaki nem értené(mondjuk már biztos olvasta mindenki), 6 perc vágás nélkül és minden tökéletes időzítéssel, brutál meló lehetett összehozni -
#9006 annyira nem spolieres, de óvatosan:)
-
#9005 mi változtatta meg a véleményed? :D -
#9004 tévedtem, true detective tényleg jó:) -
#9003 Országoson drámat lassan nem éri meg nézni.