Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
"The trees move. Do you not see it?"
a netload-nak meg nagy szeretettel küldöm ezennel a Belga Egy-Két-Há címû számát, 150 megás fájlhoz prémium acc, anyátokat.
stílusában laza, humoros jelzõk kb stimmelnek?
ez a siberia milyen sorozat? itt pihen a pilot már régóta a gépemen de még nem volt rá idõm, már jó pár rész lement belõle. csak annyit tudok róla, hogy reality stílusú sorozat.
Yo, Bitch!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
Orange Is the New Black elsõ rész megnézve, jónak jó, meg igazából érdekelne h mi fog még benne történni, de ez kurvára nem az én sorozatom :C
De szuperhõsös sorozat? Már alapból 5 pont nálam. 😄 The Dark Knight óta sírok egy ugyanilyen hangulatú, stílusú batmanes élõszereplõs sorozatért.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
de a gonoszokból is lehet találni eleget, mint Puppet Master, stilt-man vagy Wilson Fisk...szóval lehet még akár jó sorozat is belõle...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Yo, Bitch!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Mayday-t szerintem kihagyom, már kicsit túlcsordultam nyomozósokkal <#idiota>#idiota> (bár így is nézegettem Top of the Lake felé <#fejvakaras>#fejvakaras>)
másik: Lost Girl-rõl mi a véleményetek? vállalható és szórakoztató, vagy...?
utána még egy Shetland-et is lenyomtam (2 kõkemény rész, ehh), az is jó. és pacsi a castingosnak a fõszereplõ tinilányáért, egyik legkönnyebben elbaszható szerep, itt nagyon jól sikerült belõni.
...és akkor mit nézzünk most <#fejvakaras>#fejvakaras>
REAL MADRID
REAL MADRID
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID