Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én most töltöttem 316 MB-ost gond nélkül
[HUN]FaTaL
Ezért kell zárt torrentoldalakt használni, ahonnan "csorog" mindig max sebességgel. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Calver
serienjunkies többek között oda tölt, linkeket bevágod jdownloader-be, szépen lekapkodja 300 KB/sec-el, kényelmes, seggedet se kell megemelned. alternatívaként ott van torrent, ahonnan perpill csorog észveszejtõ... 25 KB/sec-el. <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

[HUN]FaTaL
Minek használod azt a fost? 😄

Calver
köszi mindenkinek <#eljen>
a netload-nak meg nagy szeretettel küldöm ezennel a Belga Egy-Két-Há címû számát, 150 megás fájlhoz prémium acc, anyátokat.

[HUN]FaTaL
Szerintem jó. 😊 Egy próbát megér, fõleg az elsõ évad.

Calver
negyedik fal piszkálgatásával semmi gondom

stílusában laza, humoros jelzõk kb stimmelnek?

csak akkor kezdj bele, ha nem zavar hogy beszél hozzád a szereplõ
passatgt
nekem nem jött be, 1 részt láttam csak

Calver
House of Lies rövid és gyors vélemény, valaki?

és ha már felhoztuk megint: pár érdekesség a sorozatról

#8206 az valami fake reality szerû dolog
ForzaInter
nekem nagyon bejön az oitnb, ugyanaz mint a weeds stílusra. a börtön téma meg alapból kedvencem.

ez a siberia milyen sorozat? itt pihen a pilot már régóta a gépemen de még nem volt rá idõm, már jó pár rész lement belõle. csak annyit tudok róla, hogy reality stílusú sorozat.

Yo, Bitch!

jövõ nyárig ráérsz vele szerintem, de nem érdemes húzni 😊
Jim Morrison
Megnéztem Orange is the new black elsõ részét, annyira mondtátok 😄 igazából nem tudom miért néztem meg, mert megnéztem az AHS elsõ évadát, és lehet a második évadra nem lesz idõm, erre meg végképp. De ha lesz idõm szerintem még nézni fogom, egy rész alapján nem ítélek, de szerintem az egész évadot végig fogom nézni (majd, valamikor 😊) De egyelõre jónak tûnik, elsõ 5 perc alapján azt gondoltam, hogy spartacus (sok csöcs : D ).

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Calver

de tényleg a faszkivan már velük :C

Bat2
Szerintem már az elsõ Szuperhõsös marvel filmnél, ahol megjelent Samuel L Jackson, már tudták, hogy ez lesz a vége. Már rég megtervezték.

Malakai
Persze, de mint az már sokszor bebizonyosodott a megfelelõ nézõszám elérésére nem elég csak a képregény geekekre alapozni, a mindennapi (casual) TV nézõt kell megnyerni, aki pedig különösebb elõismeretek nélkül csak a filmet ismeri.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ha az Arrowban jo felvezetest kap Flash, akkor jovore abbol is lesz sorozat.

REAL MADRID

Narxis
Ja az jó de jöhetne több is. Engem egyáltalán nem zavarna, aztán meg egy film közös szerepléssel. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ott az Arrow <#vigyor>

REAL MADRID

Narxis
Neeeeeee

Calver
mondanám h teljesen érdektelen, de igazából halkan reménykedek, h végre kipusztul az egész szuperhõsös mûfaj <#rolleyes>

Orange Is the New Black elsõ rész megnézve, jónak jó, meg igazából érdekelne h mi fog még benne történni, de ez kurvára nem az én sorozatom :C

Narxis
Akkor úgy mondom, hogy 8 pontot megelõlegezem neki. 😄

De szuperhõsös sorozat? Már alapból 5 pont nálam. 😄 The Dark Knight óta sírok egy ugyanilyen hangulatú, stílusú batmanes élõszereplõs sorozatért.

Neked ezentúl kötelezõ egy 10-es skálán kifejezni magad, mert neked minden jó 😄

REAL MADRID

Narxis
Tyûûû ez jó lesz!

LasDen
azért van elég szuperhõs, akit komolyabb pénz nélkül be lehet hozni. Iron Fists, Luke Cage, Penge, Black Panther vagy akár Frank Castle.
de a gonoszokból is lehet találni eleget, mint Puppet Master, stilt-man vagy Wilson Fisk...szóval lehet még akár jó sorozat is belõle...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai
Szerintem sokan fogják túlzottan a filmet várni tõle, nagy hõsöket, meg sok látványos csihi-puhit, amire úgysincs keret sorozatnál és láthatóan nem is úgy tervezik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ironman meg a thor jók, a többiért én nem voltam oda annyira
ForzaInter
sztem meg nagy siker lesz. engem érdekel, bár elõtte jó lenne megnézni az avengerst meg a többi filmet😄

Yo, Bitch!

Tõlem az esélyt megkapja, de szerintem bukás lesz a sorozat. Nem hiszem, hogy maga a cím elég lesz a sikerre, fõleg nem az ABC-n.

REAL MADRID

passatgt
Kifejezetten hidegen hagy

Bat2
Na ehhez mit szóltok?

Nálam ezt a sorozatot a flashbackek és Michael Harney menti meg. Utóbbi a Weedsben is rohadt jó volt 😄

REAL MADRID

A Lost Girl elsõ évada elég közepes, mert lassan indul be, a második a hossza miatt kicsit erõltetett, de vannak jó pillanatok, a harmadik viszont epic.

REAL MADRID

Calver
amikor friss és ropogós volt, akkor néztem elsõ évadig, szóval már nem igazán <#idiota> de majd belelesek asszem.

passatgt
Weeds megvan? Kb ua az arány

Calver
láttam ajánlgatásokat, inkább komédia vagy nyomasztó oldal felé húz?
Mayday-t szerintem kihagyom, már kicsit túlcsordultam nyomozósokkal <#idiota> (bár így is nézegettem Top of the Lake felé <#fejvakaras>)

másik: Lost Girl-rõl mi a véleményetek? vállalható és szórakoztató, vagy...?

passatgt
vagy Mayday, kb az mint a broadchurch

passatgt
orange is the new black😄

Calver
no, Broadchurch lezúzva, kifejezetten kellemes volt attól függetlenül h *baromira* nem az én stílusom, David Tennant akcentusától meg szerintem több kilométeres körzetben bugyik nedvesedtek. <#bohoc>
utána még egy Shetland-et is lenyomtam (2 kõkemény rész, ehh), az is jó. és pacsi a castingosnak a fõszereplõ tinilányáért, egyik legkönnyebben elbaszható szerep, itt nagyon jól sikerült belõni.

...és akkor mit nézzünk most <#fejvakaras>

passatgt
vége üt😊

Van olyan oldal, ahol rendszerbe vannak szedve egy helyen, hogy mikor kezdodnek az uj sorozatok? Igy nyaron teljesen el vagyok veszve.

REAL MADRID

én ma fogom befejezni, és tényleg baromi jó szerintem
Megnéztem a pilotot, de annyira nem fogott meg, viszont kíváncsi vagyok rá mit hoznak ki a sorozatból.

REAL MADRID

passatgt
ue mint a weeds egyébként, mármint nagyon látszik, hogy 1 ember csinálta mindkettõt

és tök jó poénok vannak benne
passatgt
kurvajó😊

Bulykin
Én most az Orange is the New Black-re vagyok kíváncsi, a Weeds írójának új sorija 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

<#eljen>

REAL MADRID