Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bírom a the neighbors íróit 😊 5 perccel a 2x01 vége elõtt:

-Could we
move this along? Shark Tank starts in four minutes.
- Watch it without me!

abc pénteki mûsora:
8:31pm The Neighbors
9:00pm Shark Tank
Nekem nem jött be, már az elsõ 10 perc után tudtam hogy a rész végén kasza lesz nekem. Egyik szereplõ se volt szimpatikus, és eléggé erõltetett volt nekem, fõleg a fõszereplõ a rész végi monológjával, egy unalmas nyomozós sorozat lett.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Na letudtam a Mr. Selfridge elsõ évadját. Egész hangulatos lett, néhol beüt egy kis szappanorás érzés, de attól eltekintve remek kis sorozat.

REAL MADRID

Malakai
Szerencsére a tényleg jobb sorozatok, amik leköszöntek azok eleve úgy futottak neki a szezonnak, hogy ez lesz az utolsó.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Majd az Ironsideról írjon már valaki pár sort ha megnézi 😊

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
Azt hittem rajtam kívül senki nem néz scandalt. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Én nem kínzom magam, az a 20 perc belefér az idõmbe 😄 1 rész alapján meg amúgy sem ítélem el. Bár ezt tuti cancelezi a csatorna 😄

REAL MADRID

ForzaInter
Miért kínzod magadat?😄 Régen én is amit elkezdtem azt végignéztem, de nagy hülyeség volt. Most már ami szar azt 1 rész után kaszálom, ha közepes akkor még 1 rész esélyt kap. Túl sok a jó sorozat, én inkább nem pazarolom az idõmet közepes vagy annál gyengébb sorozatokra.

Yo, Bitch!

Csak amennyit egy átlagos amerikai 😄

REAL MADRID

Narxis
omg jó sok sorozatot nézel 😄 bár ebbõl várok én is egy csomót

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Na viszont a New Girl rohadt jó volt 😄DD

REAL MADRID

LasDen
MacFarlane a legszarabb íróit találta meg ehhez a sorozathoz, akik nélküle láthatóan fabatkát sem érnek. De legalábbis humoruk nincs...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dads - ÖÖÖ, ez izé, ez most mi is? <#duma> Rémgyenge sajnos. De ezt a maradék pár részt szerintem megnézem, úgyis cancel lesz 😄

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
A most futók közül gondoltam.

Angol sitcomot nézzen aki akar, szerintem borzasztó az angol humor. 😊

Már akinek bejön az angol humor. Nekem pl. nem nagyon. Egyezzünk ki abban, hogy az a legjobb valakinek ami az illetõnek legjobban tetszik. 😊

REAL MADRID

"A legjobb sitcom a tbbt."
viccnek is rossz.

amúgy meg aki nagyon nevetni akar az inkább angolt sitcomot nézzen
LasDen
azt nézem meg, ami érdekel....nem azt mondtam, hogy kizáró ok, hanem hogy nem szeretem.
És ne mondd meg mit ne nézzek 😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Akkor ne nézz többkamerás sitcomot 😊

LasDen
engem zavar. a tbbt-nél megtudok feledkezni róla, de egy új sorozatnál más a helyzet. Nem bírom, mikor minden szó után röhögnek, meg megy a sajnálkozás és hasonlók. ne mondják meg mit érezzek, mikor nevessek...

[HUN]FaTaL
A legjobb sitcom a tbbt. Mi az, hogy az aláröhögés hiba? 😄 Élõ közönség elõtt veszik fel, teljesen normális. 😊

Ray Donovan nekem is tervben van, le is töltöttem már.

LasDen
az újak elõtt ledaráltam a TBBT 6. évadját. Tudom sokan nem szeretik már, meg a színvonal, de nekem évek óta ez az egyetlen futó sitcom, ami igazán megtud nevettetni. Sok hibája van, kezdve az aláröhögéssel vagy a z ismétlõdõ poénokkal. De ezektõl függetlenül még mindig sokszor tudok nevetni rajta. Penny és Bernadette miatt pedig külön jár a piros pont 😄 Bár Bernadette az egyik kedvenc szereplõm, de igazából pont eleget szerepel. 😄

Elkezdtem a Ray Donovant is (2 rész eddig). Végre. Végre egy drámai sorozat, ami igazán tetszik. Már régóta nem találtam olyat, amit tudnék élvezni is. A POI v a Hawaii50 1 évad után ment, de ez úgy érzem maradni fog. Nagyon bírom Liev Schriebert, és itt is jól játszik. Aki különösen bejön az viszont Terry. Olyan átütõ erejû a karakter számomra, hihetetlen. Megfáradtság, fásultság tükrözõdik rajta. Remélem lesz majd valami hatalmas jelenete 😄

ForzaInter
Dads tényleg kegyetlen rossz, bár én 12 percet bírtam belõle. B99 viszont tényleg jó volt.

Yo, Bitch!

LasDen
nekem bejött. ha nem is nevettetett meg hangosan folyton, de végig ültek a poénok. Diazért meg külön piros pont jár 😄

Brooklyn Nine-Nine: Ez így elsõre nekem gyenge és erõltetett. Vagy csak fáradt vagyok már és nem volt hozzá hangulatom? A következõ héten kiderül.

REAL MADRID

LasDen
thats how i roll... 😄

Calver
ne basztasd már azt a szegény idõgépet <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen
egy 18. századi sleepy hollow sorozat érdekelt volna, de így...

LasDen

LasDen

Sleepy Follow még nem gyõzött meg, de a sztori rohadt jó.

REAL MADRID

LasDen
B99 - hozta amit elvártam. Jó kis sorozat lesz ez, csak tartson is ki legalább egy szezonra.
Dads - Ez nagyon gáz. 5 percig bírtam, annyira nem vicces. Te peig szorítottam neki, mert Ribisit és Greent is nagyon bírom. 😞

jövõ héten várom még Blacklist, Shield, Crazy ones és J.Fox show...

ForzaInter
Sleepy Hollow-ra kiváncsi vagyok. Elég jókat írnak róla, állítólag nagyon elborult sorozat.😊

Yo, Bitch!

Kezdooodik a szezon!! Vegre 😉

REAL MADRID

Malakai
Aki látta a Brooklyn Nine-Nine elõzeteseit az majdnem teljes egészben látta az elsõ részt, de azért jó volt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Na elmennek a picsába a Cult készítõi egy ilyen befejezessél. <#falbav><#falbav>

REAL MADRID

ForzaInter
A Banshee részrõl részre jobb pedig. Nálam az idei év egyik legjobbja.

Yo, Bitch!

Bulykin
Nekem most a Broadchurch jött be nagyon, eddig 2 részt tudtam megnézni, de hangulatilag is meg mindenhogy nagyon fasza, odatapaszt a tv elé 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
Nekem a Banshee nem jött be, lehet hogy nem volt hangulatom hozzá pont 😛
A Defiance nekem nagyon bejött, igaz vanna kicsit laposabb részei de összességében nagyon jó, érdekes, a Continuum is, viszont azzal megálltam idõhiány miatt 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ForzaInter
banshee nagyon jó.
continuum erõs közepes

Yo, Bitch!

Bulykin
Jóóó hát most na 😄

meg a defiance is 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

yo,
banshee és continuum jó sorozat?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

ProGabe
Ha a kedvenced volt, igazán tudhatnád, hogyan kell írni a nevét! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
Nekem is. Legsokkolób halál amit eddig egy tv sorozatban láttam.😞

Yo, Bitch!

Bulykin
Tegnap este néztem meg a Son of Anarchy 5.évad 3.rész...sokkot kaptam :o
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oppie volt a kedvencem <#confused>

Haha, a Strike Back-ben nem szaroznak a készítõk. 😄

REAL MADRID

ForzaInter
Anno én is néztem, jó is volt, de vmiért az 1. évad közepén abbahagytam. Átraktam felfüggesztett kategóriába, késõbb meg a kasza kategoriába.😄 Túl sok jó sorozat van amik megelõzik a sorban.

Most a SoA után (legjobb sorozat a Breaking Bad után jelenleg, csak ajánlani tudom mindenkinek. A téma ne riasszon el senkit) a Justified-et kezdtem el darálni. Mikor ellezdték ezt is néztem, de szintén abbahagytam. Nagy hiba volt mert nagyon jo sorozat. Az 1. évadot néztem meg eddig. Az elején még epizodikus a sorozat, addig egy 10-es skálán nálam 6-7 között ingadozott, de miután koncepciot váltottak és lett egy átívelõ szál sztem sokkal jobb lett. Walton Goggins nagyon jó benne, zseniális a karaktere.😄

Yo, Bitch!

Calver
elsõ évad jó, második kiemelkedõen kibaszottul kurvajó, aztán nagyon hullámzó lesz, hatodik konkrétan gyász volt :C

"The trees move. Do you not see it?"