Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Could we
move this along? Shark Tank starts in four minutes.
- Watch it without me!
abc pénteki mûsora:
8:31pm The Neighbors
9:00pm Shark Tank
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
REAL MADRID
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
REAL MADRID
Yo, Bitch!
REAL MADRID
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Angol sitcomot nézzen aki akar, szerintem borzasztó az angol humor. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
REAL MADRID
viccnek is rossz.
amúgy meg aki nagyon nevetni akar az inkább angolt sitcomot nézzen
És ne mondd meg mit ne nézzek 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ray Donovan nekem is tervben van, le is töltöttem már.
http://goo.gl/gd6Zi5
Elkezdtem a Ray Donovant is (2 rész eddig). Végre. Végre egy drámai sorozat, ami igazán tetszik. Már régóta nem találtam olyat, amit tudnék élvezni is. A POI v a Hawaii50 1 évad után ment, de ez úgy érzem maradni fog. Nagyon bírom Liev Schriebert, és itt is jól játszik. Aki különösen bejön az viszont Terry. Olyan átütõ erejû a karakter számomra, hihetetlen. Megfáradtság, fásultság tükrözõdik rajta. Remélem lesz majd valami hatalmas jelenete 😄
Yo, Bitch!
REAL MADRID
REAL MADRID
Dads - Ez nagyon gáz. 5 percig bírtam, annyira nem vicces. Te peig szorítottam neki, mert Ribisit és Greent is nagyon bírom. 😞
jövõ héten várom még Blacklist, Shield, Crazy ones és J.Fox show...
REAL MADRID
Yo, Bitch!
REAL MADRID
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A Defiance nekem nagyon bejött, igaz vanna kicsit laposabb részei de összességében nagyon jó, érdekes, a Continuum is, viszont azzal megálltam idõhiány miatt 😛
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
banshee és continuum jó sorozat?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
Most a SoA után (legjobb sorozat a Breaking Bad után jelenleg, csak ajánlani tudom mindenkinek. A téma ne riasszon el senkit) a Justified-et kezdtem el darálni. Mikor ellezdték ezt is néztem, de szintén abbahagytam. Nagy hiba volt mert nagyon jo sorozat. Az 1. évadot néztem meg eddig. Az elején még epizodikus a sorozat, addig egy 10-es skálán nálam 6-7 között ingadozott, de miután koncepciot váltottak és lett egy átívelõ szál sztem sokkal jobb lett. Walton Goggins nagyon jó benne, zseniális a karaktere.😄
Yo, Bitch!