12417
-
#9122 bármilyen sorozatnak felesleges topikot nyitni, azért a 30-40 hozzászólásért(jó esetben), bőven elfér itt -
#9121 A helixről érdekes hogy nincs külön topik, pedig az eggyik legérdekesebb sotozattá kezdi kinőni magát. -
dregnarr1 #9120 Uhh, mennyire szerettem, rohadt életbe, hogy nem rendelték be a 3. évadot:(( -
#9119 nem! most vett DVD írót :D -
#9118 és te majd kiírod nekem DVD-re? most kötötték be nálad a netet? -
ldavid #9117 vagy csak töltse le magának... -
mesedvd #9116 - moderálva - -
#9115 lemaradt, mint a befejezés -
#9114 asztalborogatós "befejezéssel" :C
[apro]amúgy egy s lemaradt a végéről -
#9113 Az After nekem is tetszett, pedig sokan lehúzták. -
#9112 Survivor régi angol sorozat is hasonló téma:) -
#9111 The After
Na meglestem annak tudatában, hogy lesz folytatás.
Baszki, ez kurva jó volt.
Már épp ideje volt egy ilyesmi sorozatnak, hogy egymás számára ismeretlen emberek túlélnek. Volt benne feszültség, wtf elég nagy mennyiségben. Nekem a Lostot juttatta eszembe, és bár valószínűleg nem lesz utód (mert az már kétszer is kikerült az elmúlt évek terméséből a The River és a Siberia személyében - hoppá, utóbbi ugyanilyen ismeretlen emberek túlélnek dolog volt), de ebből még bármi lehet. Bár karakterek szintjén nem túl erős, és voltak hülyeségek is, de nekem baromira várós lett a folytatás. -
#9110 Ha valaki a Sirenst első rész után nem szeretné tovább nézni, 2. részt mindenképp próbálja meg, sírva röhögős végig -
#9109 The After -
#9108 Nekem nem nagyon tetszett a Zombieland, nagyon gyenge volt a filmhez képest. -
#9107 jellemző, hogy az 5-ből pont ezt a 4-et rendelik be... :D -
#9106 Amazon berendelt: The After, Bosch, Mozart in the Jungle, Transparent.
És akkor most anyázzuk őket újra, hogy tavaly a Zombielandet nem rendelték be -
ldavid #9105 megint én, de furcsa ezt így látni
-
ldavid #9104 a Neighbors már megint beteg volt :D
-
Monoton #9103 Nekem a Goldbergs most nagy kedvenc :) -
Janika114 #9102 B99 2. évad berendelve, remélem The Crazy Onesnak is összejön. Nálam szeptemberi újoncokból egyedül ők maradtak.
-
#9101 Első részt láttam csak, de ott azért az eléggé ferde volt, ahogy átvitték gyakorlatba az elméletet. Azért lehet nem lesz rossz, meglátjuk, már amennyit megél majd, mert ha nem történik valami csoda, akkor tuti a kasza. -
Janika114 #9100 Én is nagyon vártam, de nem jött be, ráadásul nézettség is pocsék, ahogy írják örülhet ha leadják az eddig meglévő részeket kb.. -
#9099 Killen-től az Awake-t nagyon szerettem, de én ezt nem bírtam végignézni. Zahn karaktere marha idegesítő volt, az ügy meg teljesen érdektelen volt számomra. -
#9098 Mind Games: egy csapat szakértő (kb. féltucatnyi ember) újszerű pszichológiai módszerekkel próbál üzleti döntéshozókat befolyásolni, részben a közjó, részben saját kétségbeejtő anyagi helyzetük javítása érdekében.
Érdekesnek tűnik, de szerintem a 80-as IQ-jú átlag amerikai tévénézőnek ez kissé magasröptű lesz. -
#9097 Akcentus?
Hallottam már így mondani, de hallottam már máshogy is. Ez nem kirívóan furcsa, rossz kiejtés. -
#9096 Hát mi? :D -
#9095 Ez nem rossz kiejtés....:D -
#9094 Megnéztem az első részt ebből a True Detective-ből, nem rossz. -
#9093 Ne védjed a rossz kiejtést... -
#9092 Van ahol rosszabbul mondják, pedig anyanyelvuk... -
ldavid #9091 ja igaz, a walkert is vókernek mondták -
#9090 Amivel nincs is baj... -
ldavid #9089 az megvan hogy a magyar TWD címét vóking dednek mondják? -
#9088 maximálisan egyetértek
végre nem "rémálom-kúrás-rémálom" körforgása az egész -
#9087 Banshee sokkal jobb, mint az első évad, összeszedettebb, a rendezés pedig pazar (párhuzamos jelenetek pl.). Az évadnyitó tényleg gyengusz volt, de utána rákapcsoltak. -
#9086 Megnéztem a The After első részét. Jóféle! -
Inquisitor #9085 Hát ezzel sokan vitatkoznának. -
ldavid #9084 azért nem sok nem angol nyelvű, értékelhető sorozat van -
#9083 Az HBO szinkronok jók szoktak lenni. Elég jó a TD szinkronja is, de persze eredeti hangon minden jobb.