Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Ha úgy érzed, hogy túl jópofizós, nincs kémia az egészben, akkor is nézd tovább, mert idõvel ezek rendbe jönnek és nagyon jó feelgood sorozat lesz! Kapgyák be, hogy elkaszálták. Hülyék ezek syfy-nál.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
The Wrong Mans kurvajó, mindenkinek ajánlom😊

bakkerman
Régóta szemezek már vele,el is kezdem ma!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Eureka talán

REAL MADRID

Calver
én akármennyire a bukásáért szurkoltam, a végére meglepõen vállalható lett <#fejvakaras> jó, úgy is tele volt szarcsi-foscsi részekkel, de nem volt ANNYIRA rossz, mint vártam.

amúgy etalon "hasonlóak" közül a The Stand, 4 részes minisorozat, és üdítõen hátborzongató, az is S.K. feldolgozás.

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt
http://www.port.hu/dolmen_-_rejtelmek_szigete_dolmen/pls/w/films.film_page?i_film_id=78653

nagyon régen láttam és úgy emlékszem rá, hogy tetszett😄

bakkerman
elkezdtem nézni az under the dome-ot,de minek...totál reménytelen az egész. Mondjatok már valami jó címet ilyen scifi témában,ne legyen túl elrugaszkodott mint a stargate,kb olyasmi mint a rejtély

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

én csak a színészek miatt nézem még tovább, aztán majd meglátom
passatgt
nem tudtam mi ez, de most megnéztem, ugyanúgy indult mint a Happy Endinds ami nem tetszett, de aztán jöttek a jó arcok, úgyhogy maradok😊

We are men pilot is fasza lett. Nagyon hangulatos, és jók a színészek is.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

grebber
Azaz köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Malakai
Roswell?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
Melyik az a sorozat aminek a bevezetõ zenéjében ez van; i cant breath i cant sleep.......?

Next PC upgrade: 2022

LasDen
nem kedvelem, csak racionális vagyok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jó, de te Benzemat is bírod 😄

REAL MADRID

LasDen
nemtom, én bírom õt is.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Igazából nekem Andy Samberggel van a bajom, mert szerintem egyáltalán nem vicces. A 3 csaj viszont rohadt jó 😊

REAL MADRID

Anyuka vitte a hátán az elsõ részt 😄

REAL MADRID

Calver
nekem bejött <#nemtudom>

az idõsebbik fiú pont olyan benne hogy reflexbõl ütném
The Gorldbergs - Erõsen közepes, de még mindig jobb, mint a B99.

REAL MADRID

Crazy Ones nekem is nagyon bejött, legjobb újonc sitcom nálam eddig.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

LasDen
Crazy ones és Fox Show is jó volt. Mindkettõt nagyon bírtam. Hozták a kötelezõt 😄

A Trophy Wife viszont kellemes meglepetés. <#eljen>

REAL MADRID

Hát a B99 sem váltja meg a világot. A 2. rész is elég gyenge volt. 😞

REAL MADRID

Malakai
Kissé tartottam tõle, de jó lett, igaz a duplának csak az elsõ fele fért bele. Ami ennyi alapján negatív, hogy kérdéses a többi szereplõ mennyire lesz humoros és mit tud hozni Apu betegsége nélkül.
A cím az meg olyan ami, kissé (ön)irónikus az epizódban lévõ NBC-s hozzáállással. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ReszegKoldus
Jó ez a Michael J. Fox Show.
Csak a címével nem vagyok kibékülve 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Igen, nekem is az volt a bajom vele, hogy a 20 perc alatt ingadozó az egész.

REAL MADRID

ReszegKoldus
Tényleg elég gyér az a Dads...
Bár a 2. részben én szakadtam a röhögéstõl az egyik poénon (másnál meg tuti kiverte a biztosítékot 😄)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

De nem lehet rosszabb, mint a Dads 2. része 😄

REAL MADRID

Nekem tetszett, szerintem jól felvezették 😊 Ami meglepett, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cobie Smulders is benne volt 😊

REAL MADRID

ez a mom még rosszabb mint a dads
cylonflatus
Lehet, hogy most ki fogtok röhögni, de nálam eddig az év abszolút meglepetése és nyertese a Siberia. Lehet, hogy pont azért, mert semmit nem vártam tõle, sõt. Bele se akartam nézni, de a nyár egyik ínségesebb hetében csak tettem vele egy próbát, de még amikor leszedtem akkor sem adtam volna 10 fillért az egészért. Kajakra rajtamaradtam... és bár az utolsó résszel azért rezgett a léc, de csak sikerült a végét érdekesen kihozni, az utolsó 2percben meg volt wtf rendesen. Le a kalappal.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

fülig ért a szám mikor meghallottam a mutant enemy zombiját a shield végén 😊

amúgy még lehet belõle valami, de a két "tudósból" nekem kicsit sok volt, a csaj rendesen irritáló is
Mindjárt megnézem én is <#gonosz1>

REAL MADRID

LasDen
SHIELD - ez elég fos volt. VÉgig se tudtam nézni olyan dög unalmas volt....

Bulykin
nézettségileg is elég gyér volt, nem lesz husszú életû szerintem...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Na a Castle 6x01 valami rohadt jó volt <#taps>

REAL MADRID

ReszegKoldus
Ez a Hostages nem valami nagy szám egyelõre...
Bár nekem magyarként és nem orvosként elég nehéz beleélnem magam a doktornõ dilemmájába 😄

ReszegKoldus
Akkor legalább ne tolnák az ember arcába a jeleket már az elsõ pár percben, inkább legyen valami eltitkolt nagybácsi 😊

Malakai
Pedig ez a legvalószínûbb.

A pilot pedig jó lett, az epizódikusság itt nem feltétlen zavar majd, habár persze jobb lenne az olyan féle epizódikusság és átfuttatott szálak keverése, mint ahogy a PoI-ben pl elég ügyesen csinálnak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
nem tetszik, hogy a blacklist epizódikus lesz, de a SHIELD is annak tûnik....így nem nagyon fog érdekelni
nem baj, holnapután J.Fox show és Crazy Ones...

LasDen
pedig valami ilyesmi lesz. de valami köze van hozzá, az tuti...

ReszegKoldus
Tetszik ez a Blacklist, csak
ki ne derüljön, hogy a két fõszereplõ apa és lánya...
Persze ez annyira nyilvánvaló lenne, hogy remélhetõleg úgyse ez lesz 😄

Malakai
Nem rossz darab, de második rész alapján úgy néz ki nagyon epizódikus lesz, ami még megronthatja a sorozatot. Speciel szerintem jobban járnának ha minden felbukkanó problémát kihúznának pár részig, átfedésekkel néha több szálon, ahelyett, hogy egy részben lezavarnák. Itt az epizódra jutó mini-sztorik kapcsolódnak a fõszálhoz, de akkor is lezárták ugyanabban a részben.
Monster of the Week effektusnak néz ki.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

pilot megvolt, új rész még nem
nekem nagyon bejött az elsõ rész, simén nézõs
van benne humor kellõ izgalom minden ami kell
és a 2. rész nézettsége is elég jó 😊

Calver
Dexter finálé, bah... topicjában is megvoltak a reakciók már rá, leginkább ilyenek. <#idiota>

Sleepy Hollow-ba belekukkantott valaki?

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

LasDen
néha felrobbanhatna az a bomba, mert 0 rizikófaktora van már.

Bulykin
Vége a Dexternek, 8 éve néztem, az egyik kedvenc sorozatom 😊
Hát...ennek az utólsó évadnak teljesen más irányt kellett volna vennie szerintem legalábbis, lehetett volna sokkal sötétebb, durvább hangvitelõ, inkább azt képzeltem volna el hogy Dex menekül stb... ha már így alakult, akkor azt mondom aránylag jó a lezárás, de hogy õszinte legyek annyira nem tetszik 😛 Összességében viszont imádtam az egész sorozatot!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi