Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
amúgy etalon "hasonlóak" közül a The Stand, 4 részes minisorozat, és üdítõen hátborzongató, az is S.K. feldolgozás.
"The trees move. Do you not see it?"
nagyon régen láttam és úgy emlékszem rá, hogy tetszett😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Next PC upgrade: 2022
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
REAL MADRID
REAL MADRID
A cím az meg olyan ami, kissé (ön)irónikus az epizódban lévõ NBC-s hozzáállással. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csak a címével nem vagyok kibékülve 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
REAL MADRID
Bár a 2. részben én szakadtam a röhögéstõl az egyik poénon (másnál meg tuti kiverte a biztosítékot 😄)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
amúgy még lehet belõle valami, de a két "tudósból" nekem kicsit sok volt, a csaj rendesen irritáló is
REAL MADRID
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID
Bár nekem magyarként és nem orvosként elég nehéz beleélnem magam a doktornõ dilemmájába 😄
A pilot pedig jó lett, az epizódikusság itt nem feltétlen zavar majd, habár persze jobb lenne az olyan féle epizódikusság és átfuttatott szálak keverése, mint ahogy a PoI-ben pl elég ügyesen csinálnak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nem baj, holnapután J.Fox show és Crazy Ones...
Persze ez annyira nyilvánvaló lenne, hogy remélhetõleg úgyse ez lesz 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nekem nagyon bejött az elsõ rész, simén nézõs
van benne humor kellõ izgalom minden ami kell
és a 2. rész nézettsége is elég jó 😊
"The trees move. Do you not see it?"
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Hát...ennek az utólsó évadnak teljesen más irányt kellett volna vennie szerintem legalábbis, lehetett volna sokkal sötétebb, durvább hangvitelõ, inkább azt képzeltem volna el hogy Dex menekül stb... ha már így alakult, akkor azt mondom aránylag jó a lezárás, de hogy õszinte legyek annyira nem tetszik 😛 Összességében viszont imádtam az egész sorozatot!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi