Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg késõbb is el tudják cseszni a karakterek közti kapcsolatokat (kémia), de maguk a karakterek nagyon megkedvelhetõek lesznek. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
amúgy etalon "hasonlóak" közül a The Stand, 4 részes minisorozat, és üdítõen hátborzongató, az is S.K. feldolgozás.
"The trees move. Do you not see it?"
nagyon régen láttam és úgy emlékszem rá, hogy tetszett😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Next PC upgrade: 2022
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
REAL MADRID
REAL MADRID
A cím az meg olyan ami, kissé (ön)irónikus az epizódban lévõ NBC-s hozzáállással. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csak a címével nem vagyok kibékülve 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
REAL MADRID
Bár a 2. részben én szakadtam a röhögéstõl az egyik poénon (másnál meg tuti kiverte a biztosítékot 😄)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
amúgy még lehet belõle valami, de a két "tudósból" nekem kicsit sok volt, a csaj rendesen irritáló is
REAL MADRID
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID
Bár nekem magyarként és nem orvosként elég nehéz beleélnem magam a doktornõ dilemmájába 😄
A pilot pedig jó lett, az epizódikusság itt nem feltétlen zavar majd, habár persze jobb lenne az olyan féle epizódikusság és átfuttatott szálak keverése, mint ahogy a PoI-ben pl elég ügyesen csinálnak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nem baj, holnapután J.Fox show és Crazy Ones...
Persze ez annyira nyilvánvaló lenne, hogy remélhetõleg úgyse ez lesz 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nekem nagyon bejött az elsõ rész, simén nézõs
van benne humor kellõ izgalom minden ami kell
és a 2. rész nézettsége is elég jó 😊
"The trees move. Do you not see it?"
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim