Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sehol nincs, mert "nagyon régi" sorozat, maximum az utolsó két évadnak lenne valamilyen változata, de kétlem, hogy úgy kiadnák, hogy a korábbi részei nem olyanok.

Tikal
Valaki valahol látta a The Shield-et normális verzioban? HD? 😊 A kölcsönzöbe ahova járok nincs sajnos... 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nagyon szar ez a sorozat, én nem értem mit esznek rajta....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LasDen
én is sokat nézem CC-t, vagyis sokszor van, hogy míg elindul játék, betölt stb. addig kép a képben az szokott menni a sarokban. himymet is így nézem már csak. Ami van ismétlés, néha maradok rajta. De többnyire csak a rajzfilmeket szoktam nézni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
én is abbahagytam a HIMYM-t valahol a 4.évad közepe fele, ellaposodott nagyon :/
Talán ha egyszer nagyon nem lesz mit néznem - ami úgyse lesz - akkor elõkerülhet 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

szar, gyenge , "kitaposott bohóccipõ". nem is értem a topic-jában miért vannak egyesek oda-vissza érte /még most is./
ha évadonként van 1 jó rész, az már soknak számít... (mondjuk ezeket többször megnézem, ha már az évad többi epizódja botrányos)
/kb ilyen volt a S07E20 - Barney erkélyfingós rész...a trilógiás rész/ és gyorsan visszapörgetve most a fejemben, hirtelen csak ez az 1 jut az eszembe...
max 1-2 jelenet. ->

a Ted neje meg, aki lesz... botrányosan ocsmány...
a negyedik évad még emészthetõ... de az 5-diktõl vakvágány... nem mondom, hogy épp ideje befejezni, mert azt sokkal korábban kellett volna... /hol vannak már az olyan részek, mint a Ted Mosby - Architect... vagy a pineapple incident, vagy a drumroll please./

visszatérve a Comedy Central-ra. barátnõm örül, mert a DIGI-hez hozzácsapják... (neki is elérhetõ lesz) vázoltam neki, h ami értékelhetõ volt, azt már látta nálam...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Calver
ja mondjuk ezt kicsit félreérthetõen írtam... kritikáikban lehúzzák õk a picsába, azért annyi jóízlés még van arrafelé, csak aztán junkie awards-on a pórnép szinte mindig fellöki az elsõ-második helyre, amikor is elõbb említett jóízlés halkan zokogva elvonul a sarokba, feketére festi a haját és szép csendben elkezdi magát egy borotvapengével vagdosni mély depressziójában <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

Narxis
sorozatjunkie értékelések szempontjából ilyen Bermuda-háromszög. Engem is sikerül mindig meglepniük. :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Calver
uhh, HIMYM, azon még mindig halkan zokogok, amikor kapja sorozatjunkie-n a "legjobb szitkom" díjakat... mivan? mire? elsõ pár évad vállalható és szórakoztató volt, de aztán... uhh. én ötödiknél mondtam azt, h ebbõl egy percet se vagyok hajlandó még nézni, de akkor sejtésem szerint jól döntöttem, semmit nem javult azóta.

Narxis
lol

bakkerman
akkor én vagyok az elborult lehet,de én mindent nézek ami a CC-n megy 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
attól már nekem is herótom van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Comedy C. elment rossz irányba... életem értelmei, férjek gyöngye, elvárt gary... ezektõl a hideg ráz.

"te kemény leszel, én meg alád dolgozom..." ha 400x nem hallottam ezt a "poént" az ajánlókban, akkor 1x sem...

LasDen
én is CC-n láttam, de szerintem szörnyen nem vicces....

Narxis
Nekem tetszett, Merlin feeling volt valahogy. 😄 Bár olvastam, hogy kifejezetten a Merlin helyettesítésére készítették csak kicsit dárkosabb lesz. 😄

ReszegKoldus
Hostages...ebbõl hogy akartak esetlegesen több évadot kihozni az rejtély (bár vannak ötleteim)
A túszejtõk szimpatikusabbak, mint a túszok, nem sajnálnám egyiket se, ha kinyírnák 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Pedig elég gyenge lett az elsõ rész 😄

REAL MADRID

bakkerman
Elvált Gary-t nézi itt valaki? 😄 Comedy central függõ vagyok,de még eddig nem néztem ezt a sorit,na mondom ideje belenézni,és gecire jól döntöttem,az elsõ évadot mindjárt ki is végzem 😄 Nagyon bejövõs,kár hogy két évad után kaszát kapott :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
A BBC új Atlantis sorozata lett a kedvencem. Nézzétek ti is, valaki nyithatna egy topikot neki.

kimaradt a Sleepy Hollow. az eddig igencsak bejövõs.

nálam ez így fest...
- vagy véget ért (The Killing)
- vagy még nem kezdett (Californication)
- vagy még nem fejeztem be (The Following)
- vagy fos, és csak azért nézem, mert már beleöltem X évet (How I Met Your Mother) /S09E02 hozta az 5-dik évadtól látott színvonalat... szánalmas/
- vagy fos, és csak szöszmötölés mellé nézem (Castle)
- vagy animáció/rajzfilm, amiben soha nem csalódtam még (Family Guy, The Simpsons)

amikbe belenéztem, de kár volt azt a pár részt végigszenvedni SoA, Episodes, New Girl.../az elsõnél nem kaptam el a feelinget, az utóbbi kettõ meg úgy szar, ahogy van... pláne az Igenemberes csajos... na azt ilyen 15éveseknek találhatták ki./ (egyszer a Dexter S01E01-et is próbáltam...)

viszont, amit éjféltõl lesek a prizmán, az egy old skool -> Miért éppen Alaszka?... az annyira sz*r, hogy már jó...

Narxis
Almost Human kezdõdhetne már.

Malakai
We Are Men – Egy picit azért leengedett egy részen egy 20 perces pilotban, ami ad némi aggodalomra okot, de összességében jó volt, szereposztás különösen jól sikerült, a pov karakter picit lapos volt, de majd belejön, ha kap elég részt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Calver

vicces h így szeptemberbe eljutottam oda, h mindent amit nézek
- vagy véget ért (BB, Axter)
- vagy még nem kezdett (Psych, Justified, Archer)
- vagy fos, és csak szenvedésbõl/gép elõtt szöszmötölés mellé nézem (Castle, Mentalista, bár még nem láttam az évadkezdést utóbbiból)
- vagy szitkom
- vagy az NCIS: LA, bár még az évadnyitó nem gyõzött meg

gah... hová tûnt a mostani The Unusuals? a jelenlegi The Goods Guys? a kibaszott Terriers? a The Finder folytatás? <ökölrázás az ég felé> (vagy a gyermeki naivitás, amikor minden csillogó dolog lekötött :C)

Mert jó mert jó mert jó ! 😄

REAL MADRID

Calver
Castle, Castle... mi a faszért nézem én még mindig ezt a szart...

passatgt
Blacklistben a CGI büdzsé remélem hamar elapad😄

LasDen
de az vagyok. nagyon erõsen szelektálok, nem nézek meg mindent. Ha a plot summary felkelti az érdeklõdésem megnézem az elsõ részt - de ha már az sem, akkor nem érdekel, és vagy folytatom vagy nem (ált nem). Ilyen heti nyomozgatósak szóba sem jöhetnek már...
És minek nézzem meg minden idõk egyik legjobb sorozatát, ha már láttam a legjobbat? 😄D

LasDen
nem igazán érdekel 😄 nálam nincs visszaút...

Calver
nem vagy finnyás, az elsõ két évad rettenetesen lassú, ami elég gyérré teszi. DE! érdemes "végigszenvedni" (még ha csak kisablakban nézed, én úgy toltam), mert a harmadiktól iszonyatosan beindul, és tényleg minden idõk egyik legjobb sorozatává növi ki magát.

ForzaInter
Hát kb pont utána indul be. Ahogy olvasom sokan elkaszálták az 1 évadban és utána a hype miatt folytatták és nem bánták meg.. Az 1 évad még csak az út eleje, rengeteget változnak utána a karakterek folyamatosan, és a nagy dolgok is az 1 évad után történnek. Nekem tetszett az 1 évad is..

Yo, Bitch!

LasDen
MIndnehol csak a breaking bad. Nemtom, engem 1 évad után elvesztettek...nem volt különösebben jó vagy rossz, de engem semmi nem fogott meg. Egyik karakter sem ragadott meg vagy húzott volna be a sztori...
De hát én már csak ilyen finnyás vagyok, nem lehet könnyen meggyõzni...😄

Malakai
Ja, kb, talán. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ez a Khedira-s hasonlat üt! 😄

ProGabe
Az a sorozatok Khedirája, pont azok látják jónak, akiknek nem kéne! <#idiota><#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Na, nekem a Blacklist tetszik, szerintem korrekt kis elsõ rész volt. 😊

REAL MADRID

Idén eddig a New Girl a legjobb a sitcomok kozott szerintem 😊

REAL MADRID

Malakai
Hozzáteszem késõbb kevesebb Zooey pillanat van és a három csávó több szerepet kap, ami szerintem is jót tett a sorozatnak nagyon, amellett, hogy nekem nincs bajom Zooey stílusával. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

New Girl, bár itt sokat számít szerintem, hogy mennyire kedveled a fõszereplõt alakító Zooey Deschanelt.

REAL MADRID

Narxis
<#eljen>

Calver
Scrubs, Psych, Community, Parks and Recreation 2. évadtól

Ncis a legjobb! <#violent><#ticking>

REAL MADRID

ProGabe
"Jópofizás, könnyedség megmarad"

Igen, kicsit rosszul írtam. Szóval az elején szerintem még ez taszító lehet, hisz' tulajdonképpen vadidegenek jópofiznak, de ez ugye pár rész alatt megszokható és már a nézõ is egy lesz közülük.

Ezért adok én még pár rész esélyt pl. a SHIELD-nek is. Elsõ rész alapján hányinger a két nerd, ez még változhat. Viszont pont ezért soha nem fogok NCIS-t nézni, abban ez már számomra hihetetlenül sok, taszító, gyomorforgató, pfejjj, de taszít az a sorozat, csak képek alapján is beleborzongok 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
Na erre én is kíváncsi leszek :-)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Atlantis
Errõl a sorozatról nem tudtam semmit, egyedül a címe miatt kezdtem bele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kissé csalódott vagyok, mert nem egy Xena/Herkules klónt vártam, hanem egy fejlett civilizációt, bla bla bla. Valami hasonlót, mint a rajzfilm.

Egyébként ebben a mûfajban nem volt olyan rossz, következõ részt is biztos megnézem, aztán majd kiderül merre tovább.

REAL MADRID

Malakai
Egykamerásoknál, azaz amiket nem élõ közönség elõtt vesznek fel ott azért viszonylag ritka manapság már a gépi alánevetés, tehát ahhol hallasz nevetést ott a tényleges közönség nevetését hallod. Márha eredeti nyelven nézed a sorozatot és nem szinkronosan.
Meg vannak egyébként hibridek is, mint a How I Met Your Mother, ami egykamerás mûsor, nem élõ közönség elõtt veszik fel, de késõbb levetítik ugyanúgy egy közönségnek és azoknak a nevetését keverik alá.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sir Quno Jedi
Nincs semmi baj az alánevetõssel, az egy mûfaj vaze. Tisztelgés a mûfajnak ezekben ez már.

Meg aztán vannak az élõ közönség elõtt felvett sók, pl. a Big Bang Theory. Ott is vicces volt, mikor kijöttek táncolni a szereplõk, meg a mûszakiak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Raising Hope, esetleg a The League az ilyen haver sitcom de szerintem az egyik legjobb. Egyik se alánevetõs.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Tudnátok ajánlani egy olyan sorozatot amin "jóízûeket" lehet nevetni? A modern családra ráuntam 2 évad után, a tbbt is elkezdtem de már az elsõ résznél nem tetszett, fõleg az alánevetések, olyan mintha meg akarnák mondani, hogy mikor nevessek..

Malakai
Jópofizás, könnyedség megmarad, talán hivatalosan is dráma-komédia.
Meg késõbb is el tudják cseszni a karakterek közti kapcsolatokat (kémia), de maguk a karakterek nagyon megkedvelhetõek lesznek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )