Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Talán ha egyszer nagyon nem lesz mit néznem - ami úgyse lesz - akkor elõkerülhet 😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ha évadonként van 1 jó rész, az már soknak számít... (mondjuk ezeket többször megnézem, ha már az évad többi epizódja botrányos)
/kb ilyen volt a S07E20 - Barney erkélyfingós rész...a trilógiás rész/ és gyorsan visszapörgetve most a fejemben, hirtelen csak ez az 1 jut az eszembe...
max 1-2 jelenet. ->
a Ted neje meg, aki lesz... botrányosan ocsmány...
a negyedik évad még emészthetõ... de az 5-diktõl vakvágány... nem mondom, hogy épp ideje befejezni, mert azt sokkal korábban kellett volna... /hol vannak már az olyan részek, mint a Ted Mosby - Architect... vagy a pineapple incident, vagy a drumroll please./
visszatérve a Comedy Central-ra. barátnõm örül, mert a DIGI-hez hozzácsapják... (neki is elérhetõ lesz) vázoltam neki, h ami értékelhetõ volt, azt már látta nálam...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
"The trees move. Do you not see it?"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"te kemény leszel, én meg alád dolgozom..." ha 400x nem hallottam ezt a "poént" az ajánlókban, akkor 1x sem...
A túszejtõk szimpatikusabbak, mint a túszok, nem sajnálnám egyiket se, ha kinyírnák 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
- vagy véget ért (The Killing)
- vagy még nem kezdett (Californication)
- vagy még nem fejeztem be (The Following)
- vagy fos, és csak azért nézem, mert már beleöltem X évet (How I Met Your Mother) /S09E02 hozta az 5-dik évadtól látott színvonalat... szánalmas/
- vagy fos, és csak szöszmötölés mellé nézem (Castle)
- vagy animáció/rajzfilm, amiben soha nem csalódtam még (Family Guy, The Simpsons)
amikbe belenéztem, de kár volt azt a pár részt végigszenvedni SoA, Episodes, New Girl.../az elsõnél nem kaptam el a feelinget, az utóbbi kettõ meg úgy szar, ahogy van... pláne az Igenemberes csajos... na azt ilyen 15éveseknek találhatták ki./ (egyszer a Dexter S01E01-et is próbáltam...)
viszont, amit éjféltõl lesek a prizmán, az egy old skool -> Miért éppen Alaszka?... az annyira sz*r, hogy már jó...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
vicces h így szeptemberbe eljutottam oda, h mindent amit nézek
- vagy véget ért (BB, Axter)
- vagy még nem kezdett (Psych, Justified, Archer)
- vagy fos, és csak szenvedésbõl/gép elõtt szöszmötölés mellé nézem (Castle, Mentalista, bár még nem láttam az évadkezdést utóbbiból)
- vagy szitkom
- vagy az NCIS: LA, bár még az évadnyitó nem gyõzött meg
gah... hová tûnt a mostani The Unusuals? a jelenlegi The Goods Guys? a kibaszott Terriers? a The Finder folytatás? <ökölrázás az ég felé>ökölrázás az ég felé> (vagy a gyermeki naivitás, amikor minden csillogó dolog lekötött :C)
REAL MADRID
És minek nézzem meg minden idõk egyik legjobb sorozatát, ha már láttam a legjobbat? 😄D
Yo, Bitch!
De hát én már csak ilyen finnyás vagyok, nem lehet könnyen meggyõzni...😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
REAL MADRID
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
REAL MADRID
Igen, kicsit rosszul írtam. Szóval az elején szerintem még ez taszító lehet, hisz' tulajdonképpen vadidegenek jópofiznak, de ez ugye pár rész alatt megszokható és már a nézõ is egy lesz közülük.
Ezért adok én még pár rész esélyt pl. a SHIELD-nek is. Elsõ rész alapján hányinger a két nerd, ez még változhat. Viszont pont ezért soha nem fogok NCIS-t nézni, abban ez már számomra hihetetlenül sok, taszító, gyomorforgató, pfejjj, de taszít az a sorozat, csak képek alapján is beleborzongok 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Errõl a sorozatról nem tudtam semmit, egyedül a címe miatt kezdtem bele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként ebben a mûfajban nem volt olyan rossz, következõ részt is biztos megnézem, aztán majd kiderül merre tovább.
REAL MADRID
Meg vannak egyébként hibridek is, mint a How I Met Your Mother, ami egykamerás mûsor, nem élõ közönség elõtt veszik fel, de késõbb levetítik ugyanúgy egy közönségnek és azoknak a nevetését keverik alá.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Meg aztán vannak az élõ közönség elõtt felvett sók, pl. a Big Bang Theory. Ott is vicces volt, mikor kijöttek táncolni a szereplõk, meg a mûszakiak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"