12417
-
#9202 Azért sem néztem már, de gondoltam megtisztelem ennyivel. És keretet ad az egésznek...:D -
#9201 az egész az már jó ideje :) -
#9200 Hát én nem látom hogy a helix melyik részében van tudományos fantasztikum.
Egy vírus az alapsztori, ami szerintem nem teszi automatikusan sci-fi-vé.
-
#9199 Tudomány fantasztikum. Az is scifi, ha öten másfél órán át ülnek egy szobában és létező eszközökbol idogepet csinálnak, és az is mikor intergalaktikus birodalmak harcolnak. -
#9198 Rég nem láttam ilyen elbaszott sorozatzárót. -
#9197 Szóval csak ami űrhajós, űrlényes... az azért elég szigorú. -
#9196 hivatalosan, de sztem ez nem sci-fi.
sci-fi az modnjuk a star wars,star trek és hasonlók. -
#9195 Hivatalosan Sci-Fi/Thriller. -
#9194 inkább misztikus vonalba sorolnám, mintsem scifi-be.
Falling skies inkább egy átlagos sci-fi.
Defiance meg egy átlag alatti sci-fi.
-
#9193 Hát jah, szeretem a Helix-et de egy átlagos scifi sorozat, eléggé zárt térben is játszódik szóval érthetetlen az 1 éves szünet. Persze ma már egy ilyen scifi sorozatnak is örülni kell... -
#9192 Ősszel már kezdenie kellene, 1 év az kurvára hosszú egy helix-hez annyira bőven nem jó mint egy got aminél megértem mert eleve szükös az anyag+nagyon drága. -
#9191 Megnéztem azuccso HIMYM részt. Elég béna volt... -
#9190 22-24 az a 26 és a kábeles adókon ez 10-13. -
#9189 Normális esetben egy évad 26 részből áll. A legtöbb sorozatra ez igaz is volt a pár évvel ezelőtti forgatókönyvíró-sztrájk előtt. -
#9188 Akkor több rész kell vagy szétosztani vagy nem tom de tuti úgy elfelejtem mint a huzat. -
ldavid #9187 nem viccből hívják évadnak -
#9186 Nagyon komoly volt ez a Helix évadzáró, ezt nevezem évadzárásnak! Az azért hányinger, hogy csak jövőre folytatódik... mocskos SyFy. -
#9185 Terra novának? -
#9184 Mármint a The100-nak, ha arra utaltál. -
#9183 Az vicces lenne, mivel ma jött ki a 2. része. -
#9182 Meg :D Szokásos CW tini cucc, de a körítéssel talán nézhető lesz :) TN a legrosszabb sorozat volt, annál csak jobb lehet :D -
#9181 Én azt pár rész alapján kaszáltam, túl gagyi volt. -
#9180 Gondoltam, hogy ráharapsz. :DD Megnézted már az első részt? -
#9179 lol :D -
#9178 Ez a The 100 nagyon jó kis sorozat, olyan Terra Nova feelingje van. Szal nézős. -
#9177 -
#9176 folytasd a Banshee-t, az első rész tényleg nem volt nagy szám, na de a folytatás.. -
Monoton #9175 A legutóbbi TWD rész nagyon adta, lapozom, hogy mit nézzek most de folyton azon pörög az agyam. -
#9174 Hát jah, fenéken kellene billenteni őket. Na jó nem de tényleg dühítő. -
ldavid #9173 amúgy kurva monoton és fárasztó egy korrekt subot összerakni, de a legdühítőbb mikor a sokszáz sornyi szövegben akad kb 3-4 szó amit nem értel és emiatt kell vele tökölni, hogy hátha a 69. hallásra sikerül megérteni, és még utána jön a javítgatás -
#9172 vagy ennyire nincs már idejük a hobbijukra :/ -
dregnarr1 #9171 Mi a franc történik a feliratfordítókkal világszerte?
Szinte egy teljes napot kell várni Parenthood meg Parks&Rec angol feliratokra, mikor ezek általában már reggel kint szoktak lenni... ennyire megunta volna hirtelen mindenki a hobbiját? -
#9170 Person of Interest megintcsak kurvajó volt, lassan ez lesz a kedvenc sorozatom az utóbbi pár évből... -
Monoton #9169 Az nem űrhajó, hanem űrállomás -
#9168 nekem meg túl scifi, azt hittem, hogy leesnek a földre és ott fog folytatódni a történet, de ezektől az idióta űrhajóktól a falra mászok -
Monoton #9167 Az alapkoncepció tetszik, csak ez a tini központúság ami elveszi kicsit tőle a kedvem. -
Janika114 #9166 Áá van még lejjebb? :DDD Legalább valami csajjal nézd, azok beindulnak rá :D -
#9165 a The 100-hez mit szóltok?:D -
#9164 Ajaj, félek, hogy tetszeni fog és akkor végleg ki leszek innen átkozva. :S :D -
#9163 Ennyi.