Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Ha bûnüzés és maffia akkor a Sopranos kötelezõ számodra. A jelenleg futók közül ebben a témában pedig a Boardwalk Empire, Sons Of Anarchy és a Ray Donovan is mindenképp ajánlott. Ha nyomozás akkor Shield, Wire, Killing, Justified. Börtönös témában pedig az Orange Is The New Black, bár ez egy OZ-hoz képest lájtos, na meg nõi börtön de szerintem jó.

Ezek mind minõségi kábeles sorozatok, persze ez nem jelenti azt, hogy mind tetszene.

Yo, Bitch!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
The Sopranos, Boardwalk Empire, Sons of Anarchy, The Wire (ezt még nem láttam, de sokszor láttam mindenfelé, hogy ajánlották)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

A bûnözõs, maffiás dolgokból kiindulva ajánlanám neked a Son of Anarchyt és a Boardwalk Empiret, a SoA egy motoros bandáról szól még a BE, Al Caponéék idejében játszódik, és részben az õ felemelkedését részben más karakterek történetét mutatja be. Mindkettõ minõségi darab, nem gagyik. Esetleg még két régebbit is tudnék ajánlani ha nem láttad még õket az egyik a Maffiozók ami az egyik legjobb sorozat volt számomra a másik pedig a The Shield azaz a Kemény zsaruk.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

passatgt
börtönösnek meg Orange is the new black

passatgt
The Wire, The Shield, Person of Interest, White Collar, Hunted

Rockynhooo
Valaki tudna ajánlani sorozatot? Kis infó azokról amiket eddig nagyon éltem 😄 Top: Breaking Bad, Prison Break, Elit alakulat. Ez a három volt a kedvencem. Amik tetszettek/tetszenek még: Homeland, OZ, Trónok Harca. Nyomozós, bûnözõs, tényfeltárós, börtönös, maffiás dolgokat élem nagyon. Breaking Bad sajnos most ment ki, helyette kezdtem a Homelandet de azt gyors lepörgettem addig, hogy beérjem a TV-t. Mellette a Trónok harca van még de az ugye elég sokáig szünetel még. Meg a How I metet nézem még de azt csak a poén faktor miatt. Homeland meg Trónok harca mellé elférne még egy komolyabb sorozat. Lehet régi vagy új is. Ha azokon a témákon belül tudtok valami jót belõni amiket írtam akkor várom a jó tanácsokat. THX

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Narxis
looooooooooool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

telitalálat 😄

Narxis
A Xenanak nekem talán az elsõ 2 vagy 3 évada tetszett utána pedig átment egy ilyen orbitális baromkodásba. Valamilyen új fajta drogra szokhattak rá a készítõi vagy nem tom pedig az alapötlet, hogy más kultúrákat is be akartak mutatni sztem nem volt rossz. A megvalósítás viszont komikusra sikerült.

A Herkules egy kicsit jobban sikerült, kb. ahhoz tudnám hasonlítani az Atlantis-t.

ForzaInter
Pedig az anno egy elismert jó sorozatnak számított amerikában ahogy a Hercules is.😄

Yo, Bitch!

Masters of Sex jónak tûnik... (elsõ rész alapján)
ugyanezt nem tudom elmondani a Hello Ladiesrõl.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

ProGabe
Azoknál hogy???????????? Fõleg a xenánál?!?!?!!?!? Csak belegondolok abba, hogy lehet valami szarabb annál és elkap a hányinger 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Malakai
Azthiszem ezt megszépítik az emlékek. 😊
Egyébként kb egy szinten van azokkal, vagy a Merlinnel, kis aranyos blõdi.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szerintem meg sokkal gyengébb egy Xena vagy egy Herkulestõl 😊

REAL MADRID

Narxis
<#eljen>

Bulykin
Na megnéztem az Atlantis elsõ részét, hát nekem bejön 😄
Maga a sztori kurvajó, érdekes és misztikus, a karakterek könnyen szerethetõek. Kicsit a Merlin-re emlékeztetett, viszont szerintem jobb annál!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ProGabe
Arra nem nehéz 😊
Készülj fel egy-két nagyon-nagyon durva szarkavarásra 😄

Sir Quno Jedi
én most szokom rá a sons of anarchyra (inglis onli)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Nagyon jó volt a 2. rész is és jónak ígérkezik a 3. is. Jó kis Merlin pótlás lett ez a sorozat. 😊

Narxis
Megérkezett az Atlantis 2. része. Nézzétek, nézzétek!

Tikal
szerintem nagyon jó volt végig, sõt a végére indult csak be igazán 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Narxis
Még mindig nagyon jó a Parks and Rec. 😄

Holnap már lesz szerintem. 😊

REAL MADRID

LasDen
a magyar nem izgat, de nincs angol felirat a 3.-hoz.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Amennyire jól kezdõdött az Orange Is The New Black annyira gyenge fostalicska szappanopera lett a folytatás. 😞

REAL MADRID

Készül, csak aki lefoglalta az hozzá sem kezdett és a napokban jelentkezett egy tag aki vinni fogja.

REAL MADRID

LasDen
waddafak. Fox Showhoz mé nincs felirat???

Narxis
Ja így már értem. 😄

Malakai
Ez tényleg az. 😊

Akinek esetleg nem esik le, a Broadchurch még megy az angoloknál, jövõre jön a köv évad, így egyszerre fogja játszani ugyanazt a szerepet a két sorozatban. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

passatgt
" nap szereposztó híre megérdemel egy külön posztot, mert annyira szürreális: David Tennant skót színész elvállalta a Broadchurch címû brit sorozat amerikai remake-jének fõszerepét is"

LOL 😄

passatgt
Breaking Bad vége összefoglalva:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tikal
szomorú, mindegy akkor elkezdem megint SD-ben 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Malakai
Én valószinüleg hetiben folytatom, szóval majd még írok róla, pl ha változik a formátum.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
akkor bele se nézek...
köszi

Malakai
Van átívelõ szál, de abszolút epizódikusnak tûnik így 3 rész után, lényegében MotW formátum.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az sírós jelenetet leszámítva nekem kifejezetten tetszett a Mom 1x01.

REAL MADRID

folyamatos story van...

passatgt

a múlthetiben a nyúlsütésnél szakadtam 😄
passatgt
Bad Education

LasDen
mennyire epizódikus Álmosvölgy?

bizony... és a harapnivaló pittyú lány sportmelltartóban az álom elõttt.... jujj, de kedvemre való! 😄

Narxis
Jó kis sori ez a Sleepy Hollow.

Calver
hja, közben meg is találtam, csak befosott ugye oldal alján keresõ, aztán így kicsit nehéz elõkeríteni.
#8097 hsz a tiéd, #8098-ban pedig a bölcs válasz.

"The trees move. Do you not see it?"

ForzaInter
Én kérdeztem.😄

Yo, Bitch!

Calver
ezt nem h kérdezted már egyszer errefelé? vagy máshonnan rémlik?

mindenesetre nincs, asszem 1 részt vettek fel összesen HD-ban. no meg emlékeim szerint valahol olvastam, h a dvd kiadások is elég szarcsi-foscsik belõle

"The trees move. Do you not see it?"

Mármint HD nincs😊 A neked-en fent van a sima.