12417
-
#9242 Lost, biza' így van. Aztán meg a Breaking Bad. Aki meg olvasta a könyveket, jót röhög azon, hogy a GoT jó/top lenne :D -
#9241 minden idők legjobb sorozata a LOST.
innentől kezdve értelmetlen a vita. :D szép fantasy sorozat meg minden, de ennyi. Amúgy meg Martin előbb patkol el, minthogy befejezné a könyvet, szóval nem lehet minden idők legjobbja...:D -
#9240 minden idők egyik legjobb sorozata inkább:D -
#9239 Én szeretem nézni a trónok harcát, tetszik az atmoszféra meg minden. Egyetlen bajom talán csak annyi, hogy olyan sok szálon fut a történet, hogy 50percekre nem lehet rendesen darabolni.
Nézem, mert jók a karakterek, a világ is bejövős meg minden, de még így is túlzás minden idők legjobb sorozatának nevezni. Szerintem. -
#9238 Nekem nincs problémám. Én nézem. :D -
#9237 minden idők legjobb sorozata? hát nem is tudom :) azért én ezzel nem értek egyet... :P
ízlés kérdésében amúgy is rohadt felesleges vitázni, nyilván nem lehet mindenkinek ugyanaz a legjobb, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz egyformán
amúgy meg nem fanyalgok csak leírtam a véleményem... szerintem nem agyatlan troll fikázós stílusban tettem, nem értem mi a problémád -
#9236 Minden idők legjobb sorozatának tartják, de nyugodtan fanyalogjál csak. Szerintem ne is nézd, ezután felesleges. :D -
#9235 megnéztem az első részt... háááát :)
már látom miféle sorozat lesz ez... nem tudom, pár részt még megnézek talán... a fantasy miatt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az mennyire beteges már, hogy a királynét a saját testvére dugja... -
#9234 Ja, erre én is rácsodálkoztam.:D Bár azt a 6x20 percet nem olyan sok idő leforgatni. -
ldavid #9233 szerintem csak a szokásos "az IT-sek fogyatékos idióták" sorozat, pár kötelező, nerdnek beskatulyázott színésszel -
#9232 Silicon Valley elég jó:) -
#9231 Ja és jövő héten jön a harmadik évad :D :D -
#9230 -
#9229 Ez a Chosen 2. évad még jobb volt mint az első. -
#9228 Talán nem minden másodpercben de kb. minden percben. :D Szinte minden részben van meztelenkedés. -
#9227 én az első részt se tudtam végigszenvedni -
#9226 Pedig én azt mondom, ne kezdje el :D Vagy ha elkezdi, akkor maximum az első évadot, és ha bejön, akkor jöhetnek a könyvek, amik fényévekkel jobbak. -
#9225 szerintem a legjobb sorozat minőségbe.
talán csak a vikings ér fel hozzá:) -
#9224 Nem hinném, hogy valaki azt fogja mondani, hogy ne kezd el.:D Van benne szex is bőven, de nem azon van a hangsúly, hasonlítani nem nagyon lehet semmihez, talán a Rome-hoz, csak itt vannak fantasy elemek is. -
#9223 a Game of Thrones -t érdemes elkezdeni? nem láttam még belőle semmit :) csak ahogy látom elég népszerű a sorozat...
ugye nem olyan Rome vagy Spartacus féle minden másodpercben szexelünk hogy menőnek tűnjünk sorozat? :) -
#9222 Undeniable
Erről tud valaki valamit micsoda?
Google-n nem találtam magyar linket ami leírná.
Meglepő modon sorozatjunkin se ad ki semmit rá a keresője! -
#9221 nézd meg az első három részt, ha utána sem érdekel, akkor kukázd -
#9220 micsoda?:) -
#9219 vnnak ott érdekesebb dolgok is, mint a hunterek -
#9218 addig lesz érdekes amig meg nem tudjuk kik vadászták le a srácot....amugy jol el vannak, vadásznak tőrrel, meg lándzsával, este lakoma.. ahm... -
#9217 A pilotja nem egy nagy eresztés, de aztán bedurvul. :D -
ldavid #9216 egyszerű: a TBBT mögött van -
Monoton #9215 A Millers, hogy a jó életbe ilyen sikeres? Én még csak az első pár részt néztem meg, de poénok olyan kínosak, hogy nem tudok rajtuk nevetni. -
#9214 LOL a végén a "kötéllel" átlibbenünk a folyón óriási volt, kap ez a sorozat még pár epizodot tőlem, de eddig gagyi tv-s időhúzó -
#9213 lol, az egyik szereplő a Twilight-ból jött? :D -
#9212 Na meg az a dekoltázs -
#9211 Ennyi. Ha rám nem hallgattok akkor hallgassatok SQJ-re. :D -
#9210 House of Cards S0201
aztakurva mit meg nem léptek a készítők, erre nem számítottam ... jó kis évad lesz ez is -
#9209 Ez a The 100 nem is rossz. Noé bárkája, csak űrbárkával. A földön meg afféle madmax vs majmokbolygója. :D
A star crossed meg tiniscifi, de abszolúte nézhető. -
ldavid #9208 és... tudjátok kire kell szavazni!! -
ldavid #9207 eheti Community-ből 2 perc volt nézhető -
#9206 A végefelé nem lesz rossz. Kár hogy elkaszálták. -
#9205 Tobbet vartam ettol a Terminator The Sarah Connor Chroniclestol, de nagyon lefaraszt az egesz (csak most vettem erot magamon hogy megnezzem).De valami bun pocsek. -
ldavid #9204 mekkora divat lett már a hashtag a címekben.
nem baj, legalább bénán néz ki. -
#9203 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy vírus ami ilyen szupergyors zombiszerűséget csinál az emberekből és vannak benne még örökéletű emberek is.
Szerintem eléggé sci-fi.