Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek mind minõségi kábeles sorozatok, persze ez nem jelenti azt, hogy mind tetszene.
Yo, Bitch!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A Herkules egy kicsit jobban sikerült, kb. ahhoz tudnám hasonlítani az Atlantis-t.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ugyanezt nem tudom elmondani a Hello Ladiesrõl.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyébként kb egy szinten van azokkal, vagy a Merlinnel, kis aranyos blõdi.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
Maga a sztori kurvajó, érdekes és misztikus, a karakterek könnyen szerethetõek. Kicsit a Merlin-re emlékeztetett, viszont szerintem jobb annál!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Készülj fel egy-két nagyon-nagyon durva szarkavarásra 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
Akinek esetleg nem esik le, a Broadchurch még megy az angoloknál, jövõre jön a köv évad, így egyszerre fogja játszani ugyanazt a szerepet a két sorozatban. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
LOL 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(\__/) ( X.x) ( } . { )
köszi
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
#8097 hsz a tiéd, #8098-ban pedig a bölcs válasz.
"The trees move. Do you not see it?"
mindenesetre nincs, asszem 1 részt vettek fel összesen HD-ban. no meg emlékeim szerint valahol olvastam, h a dvd kiadások is elég szarcsi-foscsik belõle
"The trees move. Do you not see it?"