12417
-
Janika114 #9282 HoC: Engem is riasztott először, de szerintem is fasza, bár a második évad nekem eddig a felénél tartva nem jön be annyira. Másik kettőt nem nézem, ajánlani tudom még a Newsroomot is, a HoC-ról jutott ez eszembe, meg írnám a szokásos Shameless, SoA, Boardwalk Empire, Shield, Sopranos, (sztem) minőségi vonalat. Ezen kívül esetleg Fresh Meat, Misfits, This is England, Skins (1-4 évad főleg) amit ajánlanék, angol sorozatok, és itt a topikban se nagyon jönnek szóba. -
#9281 HoC minőségi sorozat, a tavalyi év egyik legjobbja. A politika téma elsőnek engem is eltaszított, de Spacey és a kamerába beszélés (ezt rohadtul bírom én is) miatt elkezdtem, és nem bántam meg, simán az egyik legjobb futó sorozat. -
#9280 Chosent nyomhatod is, nagyon fasza akciósorozat. Bár hamar megvan, egy évad egy film hosszúságú :D
Black Mirror is mehet utána, az első rész ne ijesszen el, mindegyik epizód teljesen másról szól, utána jönnek ütősek is, és elgondolkodtatók.
HoC-ot majd valaki más ajánlja, én se nézem, mert szintén taszít a politika, valamint az, hogy minden epizódot egy nap kirakásnak se szimpatikus (elvész az epizódok utáni kattogás, kibeszélés). De az biztos, hogy minőségi sorozat. Egy próbát megérhet. -
#9279 wow, de szép szó- és majdhogynem mondatismétlés. -
#9278 véleményeket és ajánlást kérek következő áldozathoz, mert lassan megint kezdek kifutni kaja mellé néznivalókból, és lassan vége a sorozatos évnek... aszondja hogy, eddig ami felkerült a radaromra:
- Chosen
- House of Cards (pol. téma kicsit elijeszt, kamerabeszélés meg instant beránt, eh)
- Black Mirror
vélemények előbb felsoroltaktól, esetleg valami más bölcs ajánlás? horrorok és sötét, lehúzós krimik általában felejtősek (bár True Detective bejött, de az inkább csak azért, mert jó), azon kívül nagyjából minden jöhet. -
#9277 hát kb ennyi a pozitívum:D
mikor ilyen maffia virágnyelven beszéltek a sorozatban azt imádtam, de az a szinkronban teljesen le van butítva hogy mindenki értse.. -
#9276 2-3 részt láttam a Sopranosból a tv-ben, szerintem a szinkronos annyiban jobb, hogy a káromkodások magyarul vannak benne. (pl. "ki védi meg a szájbabaszott családodat?" -
#9275 Én láttam szinkronosan is és eredeti nyelven is, persze angolul jobb. Sok a szinkronba a félrefordítás, ami az élményből rengeteget levon. -
Janika114 #9274 Sopranost azonnal kezdjétek el, annál még a szinkron se rossz amúgy :D De eredeti az igazi. Nálam is az a csúcs. -
#9273 Ja és angolul szedtem, gondolom úgy az igazi. Bár én szinte minden sorozatot eredeti nyelven szeretek. -
#9272 Mivel a Breaking Bad eddig nekem is a top. Plusz anno mikor itt tanácsot kértem a SOA-t ajánlottad, ami szintén favorittá vált. Na meg a maffia téma az egyik kedvencem. Idáig halogattam a Sopranost, de már pörögnek az első részek :D majd évad vége fele jövök véleményt alkotni. Addig is tenksz -
#9271 Még én sem láttam a Sopranost, de ezekszerint ajánlott megnézni, úgyhogy már szedem is le. :D -
#9270 Úristen, ez végzetes hiba, azonnal kezd el.:D A Sopranos a valaha készült legjobb sorozat, a sorozatgyártás csúcsa, a Breaking Bad-el együtt. -
#9269 Köszi és neked is T0mmy. Elraktam a listámra. Közben rájöttem, hogy kb 3-4 éve halogatom a Sopranost. Most már muszáj elkezdenem. A Vikings meg felkerült watchlistre :) -
#9268 The Red Road c. sorozatot nézi valaki? Egész jó volt az 1. évad, a végére rendesen felpörgött, remélem lesz 2 évad. -
#9267 Warehouse S5 elkezdődött ,navégre!!!! Ennyit várni már a hajam kihullott! -
#9266 Tavalyi év egyik legjobb újonca, az idei évadja alapján pedig az egyik legjobb futó sorozat. Jó karakterek, jó sztori és akciók, a viking kultúrát pedig nagyon jól mutatja be. Pedig engem nem is érdekelt a sorozat az előzetesek alapján anno.. -
#9265 Korrekt sorozat lett. Jól felépített karakterek, meglepően ügyesen adagolt fordulatok(history chanel hez képest, bár ez író/rendező függő) Vannak benne hülyeségek, de a lazább bevezetős első évad után(nálam az egy erős 7es) a 2. igazi csemege. Akit érdekelnek a történelmi sorozatok annak kifejezetten tetszetős lehet. -
#9264 Vikings-ről vélemények? Agyalok rajta, hogy elkezdjem... -
ldavid #9263 igen, már tölthető az egész. -
#9262 Ötletek, hogy ezt honnan tudnám beszerezni? Eztv-n megtaláltam, de nincs seed... -
#9261 érdekesnek tűnik. a hulu is egyszerre adja ki az összes részt? ha igen, akkor már elvileg kint van mind. -
ldavid #9260 a Deadbeat egész jónak tűnik -
#9259 sztem a sorozatban is megmutatkozik:)
ha valakinek a sorozat sem jön be egyáltalán, akkor nem valószínű hogy a könyv tetszeni fog számára.. -
#9258 A könyvekbe vágj bele, ha szeretsz olvasni :) Ott mutatkozik meg, miért is zseniális ez a történet és a karakterek. -
#9257 Game of Thrones
4 rész után sem látom, hogy miért is annyira jó ez a sorozat... nekem csalódás... lehet, hogy túl nagyok voltak az elvárások
ha már tényleg nem lesz más szép lassan megnézem az első évadot... de engem nem fogott meg annyira -
xido #9256 scifit kerestem,most futottam bele,hátha érdekel valakit,4.résznél tart,feliratozzák folyamatosan...
The 100
-
Janika114 #9255 Nagyából egyetértek, Deadwoodot még nem láttam, de fel van írva, újabbak közül még ki emelném, a SoA-t,Shamelesst, Boardwalk Empiret is. Meg nálam Skins 1-4 évad is top 10-es lenne, akármennyire is tinikről szól. -
#9254 Ezek mind minőségi sorozatuk, bár a Spartacus utolsó 2 évadja már nem volt az igazi, nem ért fel az 1 évadhoz és az előzménysorozathoz, azok nálam 10/10-es évadok voltak. -
#9253 Lost elmegy, de kozel nem a legjobb.
Game of Thrones, Spartacus 1-2, Justified, Deadwood, The Wire ? Ezek nalam a top10ben vannak. -
#9252 számomra is csalódás volt a vége... ezzel együtt jó sorozat persze, de nálam közel sem a legjobb :) -
#9251 Sejtem, mit spoilerezhettek el, de az kvázi csak az utolsó évad felének a "vége'. Nem is vége a lényeg, hanem a rejtélyek, a bunker, az időutazás, a karakterek... -
Janika114 #9250 A Lost sztem is alap sorozat, de nálam sem a legjobb, The Sopranos nálam is a N1,na meg a The Shield is ott van valahol a lista elején. De pl nálam a Breaking Bad se top 3-as :D -
#9249 Az a baj a végét már sok helyen elspoilerezték nekem, így meg már végképp nem érdekel.:D -
#9248 Pl. Hostages. -
#9247 NEM LÁTTAD??? hát örök harag :DDD
(Mellesleg a gyűlölők elenyészők, és akik rossz véleménnyel vannak róla, azok inkább a befejezés miatt. ((Amivel szerintem nem volt különösebb gond, főleg másodszor újranézve)))
A Lostot látni kell emberek, a legalapabb alapsorozat. Még Narxis is megnézte (a nyüstölésemre :D), és milyen jól tette, ugye? :D -
Madi92 #9246 Sziasztok, olyan sorozatokat tudnátok ajánlani, amik már be vannak fejezve?
Ami megvolt:
Lost, Dexter, BBad, és nem sokára a The Sopranos-nak is a végére érek. (más nem jut eszembe) -
#9245 Lost mint legjobb sorozat? Sok rajongója van, de ahogy olvastam elég sok gyűlölője is.:D Mondjuk én nem láttam és nem is érdekel, szóval akàr a legjobb is lehet. Bár sztem a sorozatgyártás abszolút csúcsai a The Sopranos és a Breaking Bad, ha minden szempontot figyelembe veszek. -
#9244 Belive +1 -
#9243 Believe, Resurrection? Bepróbálom.