Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
a Neighbors meg annyira elmebeteg még mindig... xD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
"The trees move. Do you not see it?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
REAL MADRID
jó, nem volt hszedben semmi jar-t érõ, csak hirtelen beugrott az a rész, amikor Schmidt lázad az 50$-s büntetés ellen <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nos, várható volt. A végére kicsit sok lett nekem a rom, de elég korrekten egyensólyba tartották. A srácok nagyon jók voltak. Az elsõ évadhoz képest nagyon sokat lépet elõre a sorozat. Rengeteget röhögtem hangosan 😄
Majd jövõre valamikor jöhet a 3. évad...
Kíváncsi vagyok már mikor jönnek össze, majd szakítanak, hogy aztán az utolsó 2 évadban újra összejöjjenek...
REAL MADRID
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az esetben ha az ember csak olyan sorozatokat néz amik jelenleg is futnak akkor érthetõ, hogy akár 15 sorozatot is lehet nézni egyszerre. Na de abban az esetben ködösebb a szitu, ha nézek 15 épp futó sorozatot és mellé még rákezdek egy olyanra ami már lement, vagy már 5-6. évadnál jár. Én esetemet példának véve elkezdtem tegnap a SoA-t, tetszik. Amikor csak idõm engedi akkor azzal akarok haladni elõre amennyire lehet. Persze ha kijön egy épp másik futó sorozatból 1 új rész akkor belövöm azt is mert kb 50 perc. Na de ha pörgetek úgy igazán egy sorozatot akkor nem tudom elképzelni, hogy rákezdek még egy olyanra ami már a vége felé jár, vagy már véget is ért. Most nézem ezerrel a SoA-t de hiába érdekel a Wire is, nem bírom nézni mellette. Azaz bírnám mert fizikailag képes vagyok 😄 De inkább haladok eggyel és azzal szeretnék végezni.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként azt nem vágom, hogy bírtok nézni 1nél több sorozatot egyszerre? 😄 Én ha pl rákapok egy olyanra amibõl már lement 4-5 évad, akkor képtelen vagyok mellé kezdeni újat, pörgetem addig amíg be nem érem a TV-t , vagy ha már lement a sorozat akkor a végéig nézem, nem bírom abbahagyni. Persze közbe ha van épp futó sorozatomból új rész akkor azt beszúrom, de hát az heti egy-kettõ.
Pl mézzük a Modern Family-t, meg a Castle-t, meg a Unforgiven-t, meg... satöbbi.
GoT, SoA, Arrow, Anger Management ezeket én is nézem.
True Blood-ot anno pedig valahol az 1. évad közepén abbahagytam. Pedig tetszett, de már fogalmam sincs hol hagytam abba, és túl sok évad lement már azóta, hogy neki fussak még egyszer.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
REAL MADRID
Pár leírás gyors átolvasása utána ami nagyon jónak tûnik a fent említett két epic sorozat mellett: The Shield, Sons of Anarchy ,Orange Is The New Black.
Nyomozásból most kicsit sok volt így azt elrakom a másik kettõ jolly joker mellé. Az Orange-ról meg nagyon jókat írtak csak mégis kicsit kétkedve fogadtam, hogy nõi börtönrõl szól. Így hirtelen pár perc alatt úgy döntöttem, hogy ránézek a Sons Of Anarchyra, hátha elkap az a bizonyos gépszíj mikor csak rakod be egymás után a részeket.
Ja és még a Lost-ot szokta ajánlgatni pár barátom, de az csak a fentebb említett pár után jön a listámon.