Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bad Samaritans-t nézte már valaki? kicsit õrült, de nem rossz
Bad Samaritans-t nézte már valaki? kicsit õrült, de nem rossz
akkor a második részt véletlenül se nézd meg <#idiota>
A Super Fun Night pilotot egy tömegpusztító fegyverhez tudnám hasonlítani. <#bdead>

REAL MADRID

Back in the Game tetszik, aranyos 😊

a Neighbors meg annyira elmebeteg még mindig... xD
Narxis
Én egy kicsit komolyabbnak éreztem, tény, hogy nem sokkal.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hogy érted, hogy komolyabb? A pilotban szinte majdnem ugyanazt kaptuk, mint a Charmed elsõ részében.

REAL MADRID

ForzaInter
Nem. Minden évad más sztori, antológia sorozat.

Yo, Bitch!

Calver
btw ott összefüggõek az évadok? mert bár horror nem stílusom, és eszem ágában sem lenne elsõ két évadát végignézni, de Emma Roberts <#szeret>

"The trees move. Do you not see it?"

Narxis
Az már horror. 😄

ForzaInter
Hát akkor az AHS Coven mi?😄

Yo, Bitch!

Narxis
Nagyon jó ez a Witches of East End. Olyan mint a bûbájos boszorkák volt csak komolyabb.

LasDen
ja jó, a jar most leesett már. de nem volt semmi 50dolláros dolog...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Csak engem irritál ebben a sorozatban, hogy elég sokszor üvöltözve "beszélgetnek" egymással? Persze attól még nézem... 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Az idei évad eddig szerintem sokkal jobb, mint az elõzõek.

REAL MADRID

Calver
pedig aszondod most nézted <#nezze>
jó, nem volt hszedben semmi jar-t érõ, csak hirtelen beugrott az a rész, amikor Schmidt lázad az 50$-s büntetés ellen <#hawaii>

LasDen
u wut m8?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver
jar!

LasDen
New Girl 2. évad kivégezve.
Nos, várható volt. A végére kicsit sok lett nekem a rom, de elég korrekten egyensólyba tartották. A srácok nagyon jók voltak. Az elsõ évadhoz képest nagyon sokat lépet elõre a sorozat. Rengeteget röhögtem hangosan 😄
Majd jövõre valamikor jöhet a 3. évad...

ForzaInter
SoA 6x05 😮O

Yo, Bitch!

LasDen
passz. majd jövõre megmondom szerintem milyen. többnyire darálni szoktam 😄

én az idei évadot nézve már a kaszán gondolkozok.
LasDen
New Girl S02E15
Kíváncsi vagyok már mikor jönnek össze, majd szakítanak, hogy aztán az utolsó 2 évadban újra összejöjjenek...

A Tomorrow People egész ígéretesnek látszik <#eljen>

REAL MADRID

Narxis
Ezt most ide csak poénból írtam. :p

ForzaInter
Egyetlen nézhetõ újonc sitcom pedig..

Yo, Bitch!

Tegnap elõtt másik topikban azt írtad hogy nincs sok sorozatod 😄D

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

ProGabe
Majd egy másik dimenzióban! <#hawaii>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Malakai
Pedig szerintem az újonc sitcomok közül legígéretesebb volt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

We Are Men cancel 😞 Jerry O'Connellnek nem akar összejönni.

REAL MADRID

Narxis
Én kiscsilliómillió sorozatot nézek. i win

Rockynhooo
Vágó, úgy az igazi.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
Ja hát darálni én is csak egyszerre 1 sorozatot szoktam.

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
nyilván az izgatóbb puncira tapad rá az ember elõször, jaja

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rockynhooo
Ez tiszta.
Az esetben ha az ember csak olyan sorozatokat néz amik jelenleg is futnak akkor érthetõ, hogy akár 15 sorozatot is lehet nézni egyszerre. Na de abban az esetben ködösebb a szitu, ha nézek 15 épp futó sorozatot és mellé még rákezdek egy olyanra ami már lement, vagy már 5-6. évadnál jár. Én esetemet példának véve elkezdtem tegnap a SoA-t, tetszik. Amikor csak idõm engedi akkor azzal akarok haladni elõre amennyire lehet. Persze ha kijön egy épp másik futó sorozatból 1 új rész akkor belövöm azt is mert kb 50 perc. Na de ha pörgetek úgy igazán egy sorozatot akkor nem tudom elképzelni, hogy rákezdek még egy olyanra ami már a vége felé jár, vagy már véget is ért. Most nézem ezerrel a SoA-t de hiába érdekel a Wire is, nem bírom nézni mellette. Azaz bírnám mert fizikailag képes vagyok 😄 De inkább haladok eggyel és azzal szeretnék végezni.

Sir Quno Jedi
Ne légy butus. Általában heti egy rész van egy soriból, az 40perc se. Hatalmas, több hónapos szünetek vannak a szezonok között eleve. Szal. nem különösebben kell szuperképesség pár tucat futó (illetve elõre betárazott) sorozat "egyidejû" nézéséhez.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Legmostmégjobb karakter a srác anyja Gemma. Õ a matriarcha, nélküle nincs is Klub. Második szezonban olyan durva, hogy már fizikai fájdalmat okoz. 😄 Nomeg a nácikon ott élve beszarsz. Murva jó sorozat. Néha kicsit leül, node utána mikor kezdenéd beszokni, akkor olyat üt, hogy mégcsak.

Rockynhooo
Fuuu srácok köszi mindenkinek aki ajánlotta ezt a sorozatot. Telitalálat számomra. Két részt néztem meg, de ez az amit élek, sok banda, fegyverek, egymás átbaszása, üzletelések,zsaruk,alvilág és persze van azért érzelmi szál is. Ahogy lesz idõm pörgetem is tovább, a SoA top kategóriába fog feljönni nálam már látom.

Egyébként azt nem vágom, hogy bírtok nézni 1nél több sorozatot egyszerre? 😄 Én ha pl rákapok egy olyanra amibõl már lement 4-5 évad, akkor képtelen vagyok mellé kezdeni újat, pörgetem addig amíg be nem érem a TV-t , vagy ha már lement a sorozat akkor a végéig nézem, nem bírom abbahagyni. Persze közbe ha van épp futó sorozatomból új rész akkor azt beszúrom, de hát az heti egy-kettõ.

Sir Quno Jedi
Nyilván én is kiscsillió sorit nézek ezek mellett, csak sokuk nem megy éppen, avagy már lement, vagy nem kell külön említeni.

Pl mézzük a Modern Family-t, meg a Castle-t, meg a Unforgiven-t, meg... satöbbi.

ForzaInter
Hát én 40 sorozatot nézek jelenleg.😄 Abból most kb 10-15 fut.

GoT, SoA, Arrow, Anger Management ezeket én is nézem.

True Blood-ot anno pedig valahol az 1. évad közepén abbahagytam. Pedig tetszett, de már fogalmam sincs hol hagytam abba, és túl sok évad lement már azóta, hogy neki fussak még egyszer.

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
True Blood, GoT, Once Upon a Time, Haven, SoA, Grimm, Bones, Arrow, The Big Bang Theory, Anger Management stb., azé ezeket nézem folyamatosan, ha vannak.

ForzaInter
Mivel a Breaking Bad véget ért jelenleg sztem a legjobb futó sorozat,

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
Az biztos, hogy odabax

ForzaInter
SoA pont az 5-6 rész után indul be igazán. Onnét kapott a készítõ szabad kezet. Bár akit a téma hidegen hagy annak mindegy. Pedig az egyik legjobb sorozat jelenleg a tv-ben.

Yo, Bitch!

bakkerman
agymenõk a comedy-n,épp ideje volt megvenniük a jogokat,top5-ös sitcom all time

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

én is. talán a másodikba belekezdtem, de hamar ment az X a sarokban...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

"Egy rész nem rész."

REAL MADRID

passatgt
(én 1. rész után kaszáltam😄)

Sir Quno Jedi
SOA-t nem lehet abbahagyni, tapasztalat.

Rockynhooo
Köszi a sok és gyors választ. Sopranos és a The Wire fix le lesznek pörgetve egyszer részemrõl is már annyian ajánlották. Ez a kettõ ezer éve tervbe van, de nem tudom valamiért tologatom 😄 Azért is néztem be ide, hogy hátha olyan emberek akik nem ismerek tudnak olyat ajánlani amirõl még nem is hallottam.

Pár leírás gyors átolvasása utána ami nagyon jónak tûnik a fent említett két epic sorozat mellett: The Shield, Sons of Anarchy ,Orange Is The New Black.

Nyomozásból most kicsit sok volt így azt elrakom a másik kettõ jolly joker mellé. Az Orange-ról meg nagyon jókat írtak csak mégis kicsit kétkedve fogadtam, hogy nõi börtönrõl szól. Így hirtelen pár perc alatt úgy döntöttem, hogy ránézek a Sons Of Anarchyra, hátha elkap az a bizonyos gépszíj mikor csak rakod be egymás után a részeket.

Ja és még a Lost-ot szokta ajánlgatni pár barátom, de az csak a fentebb említett pár után jön a listámon.