12417
-
#9322 Azért a feliratra váróknak is sokszor igazuk van. Vannak olyan fordítók akik egy népszerűbb sorozathoz 1-2 nap alatt megcsinálják a feliratot, míg más sorozattal, amit már nem néznek olyan sokan azzal több hetes csúszásban vannak. Persze a saját szabadidejükben csinálják, ezért csak a köszönet jár nekik, de az a hülyítés, hisztizés amit 1-2 fordító csinál néha az már nagyon szánalmas. A másik amit rohadtul utálok az ígérgetés. Nem érdekel ha késik a felirattal, de akkor ne mondjon mindennap egy időpontot, hogy ekkora kész lesz a felirat, aztán semmi és hetekig így megy tovább.. Persze azoknál a sorozatoknál ahol több hónapos a csúszás van nem lehet mást csinálni várni türelmesen, mert más jelentkező nincs rá, ha lenne akkor leadná a fordító. -
Janika114 #9321 Nem hiszem, hogy a Dropért annyira kapkodnának a fordítók, hogy csinálnák, ha ő nem csinálná, akár ilyen lassan is, akkor felirat se lenne lehet. A nagyon népszerű sorozatokra meg nem kell sokat várni általában. Ennyi erővel, amíg vártok lehet tanulni angolul, én se tudok olyan jól, nekem is szükség van a feliratra, de én inkább megbecsülöm, ha valaki ingyen lefordítja nekem... Ilyenkor van az, hogy megérdemelnétek, hogy amire nem bírtok várni, egyáltalán ne legyen hozzá felirat, aztán megnézném a reakciókat. -
Monoton #9320 Mi? Ezt komolyan írtad?
Sírás ha nincs felirat, sírás ha van felirat. Fuck logic. -
#9319 Az a baj, hogy inkább akkor ne csinálja. Én pl. megnézem magyar felirat nélkül is HA tudom, hogy sokáig nem lesz, de bizonytalanságban lenni nem jó mert megnézed aztán meg mondjuk 3 nap múlva fent van a magyar felirat.
KT ugyanezt csinálta a Drop Dead Diva-val, az 5. évad utolsó 3(!!!) része most lett lefordítva, a 6. évad meg ki tudja mikor lesz... -
Janika114 #9318 Örülj neki, hogy legalább megcsinálja, ez hülyeség amit írsz, szerintem, hogy ezért nem nézed a felirataival, van amivel meg időben elkészül, semmi gond nincs vele szerintem. Van olyan fasza kis sorozat ahol annak is örülnék, ha havonta lenne egy felirat. -
#9317 Áhh, az a csaj egy katasztrófa. A felirataival semmi baj nincs, azt leszámítva, hogy néha heteket késik vele. Tavaly a Nikita 3. évad feliratokkal vagy 2 hónapot késett. Megfogadtam, hogy soha többet nem nézek olyan sorozatot, amit ő fordít. -
#9316 Mi a baj a felirataival? -
#9315 Basszus, a Salem feliratát djzsuzska fordítja.
Pedig megnéztem, volna, de így nem fogom. -
#9314 -
#9313 Az előzménnyel semmiképp se kezdd, mert spoilerez az 1. évadból, és direkt úgy készült, hogy már ismerjük az 1. évados karaktereket. -
#9312 Így, ahogy írtad. s1, előzmény, aztán s2, s3.
-
#9311 S1-el kezd, érdemesebb úgy normál nézni. -
Madi92 #9310 El akarom kezdeni a Spartacus-t, de nem tudom, hogy lenne érdemes!? S1 -> Gods of the Arena -> S2 vagy a Gota-val is lehet kezdeni? -
#9309 még... -
#9308 Ebbe nem vámoírok vannak, csak vmi hasonlóak, de nem róluk szól a sorozat. -
#9307 Nézem, nem rossz sorozat. -
#9306 remélem figyelted ezt a kis szócskát: rendhagyó :D -
#9305 Most kerestem rá, és google jobb oldalt ezt írta, idézem "Az Alkonyattól pirkadatig Quentin Tarantino és Robert Rodríguez emlékezetes, rendhagyó vámpírfilmje" Másra már nem kattintottam utána:d -
#9304 de ismered a filmet, nem? :) -
#9303 vámpírostól falra mászok, hasonlóan az űrsorozatoktól -
#9302 From dusk til dawn-t nézitek? Kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, mert ugye a film eléggé megszabta a sztori vonalat, amit eddig nagyjából követnek is, de.... -
#9301 Szerintem az egész évad. Remélem lesz következő. -
ldavid #9300 Community évadzáró de jó volt :D -
#9299 Rome *.*
Az a párbeszéd Cicero és Pullo közt.... -
Monoton #9298 Amiket eddig nem soroltak:
Anger Management, Da Vincis Demons, Hannibal. A HoC mellé ajánlom én is a Newsroomot, plusz Veep és a Scandal. Kicsit más témában a Ripper Street és a Mr. Selfridge.
-
Janika114 #9297 Amik még nem voltak, de jók :Vikings, The Newsroom, Ray Donovan, True Detective (bár ha a GoT lassú neked akkor ez nem biztos h bejön). Sitcomokból pedig Legit, Mixology, Crazy Ones. -
#9296 Wrong Mans -t én 1-2 hete néztem meg, kellemesen csalódtam benne, szerintem (is) jó volt. -
#9295 Orange is the new black, Person of Interest, a Wrong Mans meg tényleg jó, azt még ma nézd meg:) -
#9294 Chosen meg Banshee jónak tűnik,azokba belenézek még ma,köszi! :) -
#9293 Chosen, Banshee, The Wrong Mans, Utopia például. -
#9292 írjatok már valami új féle,max 1 évad óta tartó sorit amit érdemes elkezdeni nézni :) jelenleg agymenők,brooklyn 99,house of cards,meg trónok harcát nézem,kéne valami olyan ami durván leköt,pörgős a cselekmény,és gondolkodós is. Trónok harca nekem egy picit "lassú",bár nagyon bírom,a HoC-ot meg a politika miatt nézem. -
#9291 fent van a daralistámon:D már régóta tervezem megnézni:) -
#9290 Akkor a Reapert ki ne hagyd Labine-tól :) -
#9289 Megnéztem az 1. részt, egész jó volt, a főszereplő szimpatikus. -
#9288 Orange is the new black season 2 trailer. Ezzel a zenével szerintem ütős lett ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Janika114 #9287 Pedig sztem írtam is tavaly :D -
#9286 Nem is tudtam, hogy nézed a HoC-ot.:) -
#9285 én még nem tartok ott, de nézzük -
#9284 A Star Crossedet nézi még valaki? Az 5. résznél abbahagytam, kíváncsi lennék, érdemes-e tovább nézni. -
#9283 Chicago Fire mai részét nézzétek meg de közben legyen kéznél 100-as zsepi mert durván meghatóra sikeredett.