Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Hmm abba mintha már régen belenéztem volna de megnézem megint. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Okk, belenézek.. 😄

egy ideig eltart majd mire ezeket végignézed 😄

Firefly-t is lesd meg, az rövid
LasDen
a Sleeper Cellt is berendelhetnéd...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Homeland berendelve. 😛 Csak a pilotot néztem de nagyon tetszik. Nem engedem, hogy a The Wire megakadjon. 😄 Csak azért is sorozatjunkie leszek. 😄

Am. tök meglepõ, hogy ezekrõl a jó sorikról lemaradtam, most már nem csak leírás alapján választok hanem legtöbbnél minimum a pilotot megnézem.

stargatelost
Amiket "berendeltél", azokból megnéztél már pár részt? Az elbírálás elõtt lévõ The Shieldet mindenképp rendeld még be 😄 The Wire szerintem meg fog akadni a torkodon, nekem se jött be, de azért végigszenvedtem. Homeland meg... háát a mostani évad alapján azt mondanám, hagyjad inkább 😊 Rescue Me jó dráma, mivel bírod a Chicago Fire-t, szerintem ez is tetszeni fog.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ReszegKoldus
Deadwood 😄
szen frensziszkó kákszáká

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Narxis csatorna

Berendelve:

Breaking Bad(3. évad végén tartok)
The Sopranos(teljes)
Prison Break(teljes)
Spartacus(teljes)
Drop Dead Diva(teljes)
NCIS LA(teljes)

Elbírálás alatt:
Homeland
Rescue Me
The Shield
The Wire
Rome
Nikita
Deadwood
Hart of Dixie
The Millers
The Blacklist
The Michael J Fox Show
Da Vincis Demons
Hello Ladies

Breaking Bad tényleg nem az én stílusom de nem rossz mindenképp megnézem végig.

A Blacklist egyre jobban tetszik, Spadernek jól áll a szerep. <#eljen>

REAL MADRID

cobol
Köszi!

stargatelost
Na, Chicago Fire megbolygatja a status quo-t? Vagy ez is csak egy pár részes szál lesz...

#8605: Innen szemezgethetsz.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

cobol
HI

Le tudtam a The Killinget és a The Bridge-t.
Kérdésem: Van még ilyen mûfajú v témájú sorozat? Ezek tetszetek.
A Low Winter Sun nem bejövõs valamiért.

ProGabe
Én szeretem, de sem Modern Family, sem Parks & Rec nincs a héten 😞(((((((. HIMYM fos, mást meg nem is nézek. Pontosabban még a SoA-t, de abban nagy ívben szarnak ilyen-olyan ünnepekre 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver
engem csak a horror része tart még mindig vissza, abszolút de nem egy általam kedvelt stílus, legalábbis vásznon/képernyõn <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

Scandal 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

REAL MADRID

stargatelost
Az egyik legjobb sorozat már harmadik éve 😊

Calver

de utálom a kurva ünnepi epizódokat
ForzaInter
Na ha a BB már tetszik az jó, és csak egyre jobb lesz folyamatosan.

Yo, Bitch!

Narxis
Hát jah...csak olyanba kezdtem bele ami tutira érdekelt ezért nem is volt olyan amit félbehagytam. 😄

Narxis
Breaking Bad-bõl megnéztem az elsõ 3 részt, erre a lakókocsis menekülõs nyitányra emlékeztem. Nagyon tetszik, töltöm a többi évadot. 😄 Kicsit nyomasztó sorozat de valahogy tetszik. Érdekel, hogy mi lesz Walter White-tal és a fiatal sráccal. 😄

Na ez van, ami régen nem érdekelt az ma már érdekel. Kíváncsi leszek, hogy a többinél mi lesz mert csak trailereket láttam.

Ja ám igaz, a könnyedebb sorozatok jobban csúsznak de a legtöbbnél bele se néztem ha nem tetszett az alapsztori. Talán ez volt a hiba. Mindegy, most pótolom. 😄

még mindig a Hello Ladies-hez kapcsolódva.
azon most komolyan majdnem megfulladtam a röhögéstõl, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a nagyfejû kerekesszékes tag éjszaka átküld egy képet a farkáról a magas cingárnak. <#mf1><#vigyor><#nevetes1><#taps>
kész, megdöglök! <#eplus2><#eplus2>

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

én meglestem elsõ 2 epizódot.
felidegel, hogy ennyire balf*sz... anno a Worst Week-et is emiatt hagytam abba...

ettõl függetlenül most, mivel semmi olyan nincs, ami lekötne, leszedtem a 3-4-5 részt. meglesem zsinórban.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Én nézem, pont kérdezni is akartam már én is hogy nézi-e még valaki. Idei évad a legnagyobb pozitív csalódás nekem. Elvileg 7.részben derül majd ki hogy kicsoda RJ.

Narxis, ha már ennyi alapmûvet kipróbálsz ne hagyd ki a The Shield-et (nem a Marveles) se.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

passatgt
akkor hajrá, elsõ 5 eddig redjohn volt és a jövõheti is az lesz😊

én majd a redjohnos részbe belenézek, meg még talán a következõbe (ami ugye az elsõ "nem piros" lesz), aztán csókolom
passatgt
na, pedig ajánlatos, eddig csak redjohn rész volt😊

Calver
évadnyitót megnéztem, félúton játszottam egy Mentalista bingót (találd ki a végsõ megoldást legalább 90%-os pontossággal a 20. perc elõtt, sikerült), végignéztem, elmentem a sarokba zokogni, éreztem, ahogy az agysejtjeim tömeges öngyilkosságot követnek el, aztán pár hétre mély depresszióba estem.

azóta valahogy nem volt kedvem folytatni <#idiota>

passatgt
Mentalistet nézi valaki még?😊

ForzaInter
ezek kb 1 évre elegendõ sorozatok😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
milyen bolygón éltél Te eddig, hogy ezeket az alapsorozatokat nem láttad?😄

nem mondom, hogy nem fognak tetszeni ezek a sorozatok. de a bb, maffiózók, wire, homeland, ezek mind nagyon lassú drámák. ahogy eddig észrevettem te inkább a könnyedebb akciódús sorozatokat szereted😊 persze ettõl tetszhetnek ezek is, szerintem mind nagyon jó sorozat. fõleg a sopranos, bb, wire trió, ezek nálam top10-es sorozatok.

a spartacus, és a prison break tuti tetszeni fog.

Yo, Bitch!

Huh jó sok király sorozatról maradtál eddig, ahogy elnézem miket kezdesz be 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Narxis
Neemár 😄 Pedig én szeretni akarom. Tényleg mindenhol áradoznak róla, én is szeretnék áradozni róla. 😄 Am. meg leszedtem a Maffiózokat is és a Prison Break-et vagyis az elsõ évadot. 😄 Tényleg szélesíteni akarom a látóköröm, remélem mindegyik tetszik majd mert akkor hosszú idõre elég sorozatom lesz. 😄

ForzaInter
már elõre látom, hogy se a bb, se a homeland se a wire nem fog tetszeni😄

spartacus viszont tutira befog jönni, az a Te stílusod lesz..😄

Yo, Bitch!

Narxis
De, de nagyon régen. Vagy legalábbis én nem nagyon emlékszem rá, azt tudom, hogy nem adtam sok esélyt neki mert a téma nem vonzott. Aztán azóta szerintem lehet változott egy kicsit az ízlésem is, több nem fantasy-sci-fi sorozatot nézek, hátha most bejön. 😄

stargatelost
Nem azt mondtad, hogy a bb-t már egyszer elkezdted?

Narxis
30?<#wow1> Az szép. 😛

Narxis
Jaja bár nem ígérhetem, hogy végig is nézem az utolsó részig de mindenképp hosszabban bele akarok nézni, nem csak az elsõ pár részt. 😄

Pl. Breaking Bad elsõ évada csak 7 rész ha jót töltöttem le szal ezt a 7 részt mindenképp megnézem aztán meglátjuk. 😄

stargatelost
na látom elkezdtél másfelé is orientálódni 😄

Én is most a kb. 30 aktív sorozatom mellé betettem 8-10 õszi animet is. <#gonosz1>

REAL MADRID

Narxis
Töltöm a Breaking Bad, Homeland és True Blood elsõ évadait.<#hawaii>

Közben nézem a Dads-t, Mom-t és a Sean saves the world-öt. 😄

Mom-ot Anna Faris miatt kezdtem el nézni de nagyon megtetszett a sorozat, nem röhögöm könnyesre magam de van pár jelenet aminél hangosan felröhögtem. Dads-et meg akartam nézni, hogy tényleg olyan szar-e mint mondják de nekem bejön. Látom, hogy gyenge eresztés de nekem még elfogadható. 😄 Sean saves the world-bõl még nem néztem részt de trailer alapján tetszett.

Folyamatban van még a The Wire, Spartacus és a Rescue Me nézése meg még gondolkodom a Drop Dead Diva-n és a Hello Ladies-en de utóbbi trailere annyira nem gyõzött meg.

Belehúztam a sorozatokba, nem panaszkodom, hogy nincs mit nézni. 😄

Na a Strike Backbõl már csak egy évad lesz 😞

REAL MADRID

Narxis
Ja akkor bocsesz... 😄

Igen, Deeks érkezésével a poénfaktor is megemelkedik 😄

REAL MADRID

Calver
én írtam azt!

de ha nem én írtam volna, akkor is igaz lenne <#bohoc> elsõ pár rész gáz, utána egyre jobb lesz, második évadtól és Deeks becsatlakozásától (aki mondjuk feltûnik elsõ évadban is) még annál is inkább.

Narxis
Nekem kicsit uncsi volt de mindenképp maradok én is még legalább pár részig.

Elkezdtem viszont az NCIS LA-t és a kliséhegyektõl meg néhány orbitális baromságtól eltekintve egész jó, azt írtad, hogy 2. évadra indul be szal addig mindenképp nézem aztán meglátjuk. 😄

A Dracula elsõ része elég jó lett, bár vannak benne érdekes dolgok. Mindenképp maradok és nézem tovább.

REAL MADRID

a Let's potato chips az új 'újság'
Két percet bírtam a 2. részbõl. Cancel.

REAL MADRID

Narxis
Nekem is. 😄