Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Firefly-t is lesd meg, az rövid
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Am. tök meglepõ, hogy ezekrõl a jó sorikról lemaradtam, most már nem csak leírás alapján választok hanem legtöbbnél minimum a pilotot megnézem.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
szen frensziszkó kákszáká
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Berendelve:
Breaking Bad(3. évad végén tartok)
The Sopranos(teljes)
Prison Break(teljes)
Spartacus(teljes)
Drop Dead Diva(teljes)
NCIS LA(teljes)
Elbírálás alatt:
Homeland
Rescue Me
The Shield
The Wire
Rome
Nikita
Deadwood
Hart of Dixie
The Millers
The Blacklist
The Michael J Fox Show
Da Vincis Demons
Hello Ladies
Breaking Bad tényleg nem az én stílusom de nem rossz mindenképp megnézem végig.
REAL MADRID
#8605: Innen szemezgethetsz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Le tudtam a The Killinget és a The Bridge-t.
Kérdésem: Van még ilyen mûfajú v témájú sorozat? Ezek tetszetek.
A Low Winter Sun nem bejövõs valamiért.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

REAL MADRID
Na ez van, ami régen nem érdekelt az ma már érdekel. Kíváncsi leszek, hogy a többinél mi lesz mert csak trailereket láttam.
Ja ám igaz, a könnyedebb sorozatok jobban csúsznak de a legtöbbnél bele se néztem ha nem tetszett az alapsztori. Talán ez volt a hiba. Mindegy, most pótolom. 😄
azon most komolyan majdnem megfulladtam a röhögéstõl, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kész, megdöglök! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
felidegel, hogy ennyire balf*sz... anno a Worst Week-et is emiatt hagytam abba...
ettõl függetlenül most, mivel semmi olyan nincs, ami lekötne, leszedtem a 3-4-5 részt. meglesem zsinórban.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Narxis, ha már ennyi alapmûvet kipróbálsz ne hagyd ki a The Shield-et (nem a Marveles) se.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
azóta valahogy nem volt kedvem folytatni <#idiota>#idiota>
nem mondom, hogy nem fognak tetszeni ezek a sorozatok. de a bb, maffiózók, wire, homeland, ezek mind nagyon lassú drámák. ahogy eddig észrevettem te inkább a könnyedebb akciódús sorozatokat szereted😊 persze ettõl tetszhetnek ezek is, szerintem mind nagyon jó sorozat. fõleg a sopranos, bb, wire trió, ezek nálam top10-es sorozatok.
a spartacus, és a prison break tuti tetszeni fog.
Yo, Bitch!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
spartacus viszont tutira befog jönni, az a Te stílusod lesz..😄
Yo, Bitch!
Pl. Breaking Bad elsõ évada csak 7 rész ha jót töltöttem le szal ezt a 7 részt mindenképp megnézem aztán meglátjuk. 😄
REAL MADRID
Közben nézem a Dads-t, Mom-t és a Sean saves the world-öt. 😄
Mom-ot Anna Faris miatt kezdtem el nézni de nagyon megtetszett a sorozat, nem röhögöm könnyesre magam de van pár jelenet aminél hangosan felröhögtem. Dads-et meg akartam nézni, hogy tényleg olyan szar-e mint mondják de nekem bejön. Látom, hogy gyenge eresztés de nekem még elfogadható. 😄 Sean saves the world-bõl még nem néztem részt de trailer alapján tetszett.
Folyamatban van még a The Wire, Spartacus és a Rescue Me nézése meg még gondolkodom a Drop Dead Diva-n és a Hello Ladies-en de utóbbi trailere annyira nem gyõzött meg.
Belehúztam a sorozatokba, nem panaszkodom, hogy nincs mit nézni. 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
de ha nem én írtam volna, akkor is igaz lenne <#bohoc>#bohoc> elsõ pár rész gáz, utána egyre jobb lesz, második évadtól és Deeks becsatlakozásától (aki mondjuk feltûnik elsõ évadban is) még annál is inkább.
Elkezdtem viszont az NCIS LA-t és a kliséhegyektõl meg néhány orbitális baromságtól eltekintve egész jó, azt írtad, hogy 2. évadra indul be szal addig mindenképp nézem aztán meglátjuk. 😄
REAL MADRID
REAL MADRID