Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
én ezek közül többet is nézek (amit meg nem azt is meg fogom nézni elõbb-utóbb), a Brooklyn Nine-Nine-t ajánlanám, ha nem írtad volna mik azok, amik kifejezetten nem tetszenek 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ForzaInter
Egy csomó minõségi kábeles sorozat van amit nem nézel, sztem azok közt találnál jó párat ami tetszene. Országoson nem sok minõségi jó sorozat fut sajnos, tele vannak középszerû tucatsorozatokkal, vagy annál rosszabakkal.

We Are Man nekem bejott, de 2 resz utan sajnos elkaszálták.. Dads borzaszto szar. Michael j. Fox Show, The Crazy Ones és a BB9 sztem közepesek.

Yo, Bitch!

precision
Killing jó választás, ajánlom még a Breaking Bad -et is

favorit sitcom nálam a The IT Crowd és a TBBT

Bazinga!

ami nálam fut:
Family Guy, Sleepy Hollow, TBBT, Mom, Masters of Sex, Californication.
Lesz még Killing is, ahogy junkie-n olvasom.
talán a Hello Ladies-t nézem még úgy, h valamennyire érdekel. (de nem töröm magam érte. ha épp eszembejut, h volt rész, lekapom.)

fut még a HIMYM. de nálam az egy kínkeserves szenvedés. leszedem az épp aktuálist, végignézem fapofával. és törlöm.

lényeg a lényeg. néznék én sokkal több sorozatot, ha nagyobb számban felelnének meg az elvárásaimnak/ízlésemnek.
sanszos, hogy jobban utána kellene olvasnom, h mik az újoncok, vagy, hogy kinek mi tetszett...

a Broadchurch-re is stargatelost egyik itteni bejegyzése után kattantam rá.

Tehát! Vevõ lennék sitcom-ra. Ha valakinek van ötlete, írjon bátran.
Adok némi támpontot:
Tetszik: HIMYM S01-S04, TBBT, MOM.
Egynek elmegy: Mad Love, Friends with benefits, Hello Ladies
Kifejezetten nem: Modern Family, New Girl, HIMYM S05-SUtolsó, Office, Parks and Recreation.

innen ki, melyiket ajánlaná... és miért?

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Azt hasznaltam anno en is, de tetszik, hogy lehet xbmc-vel szinkronizalni, lehet minositeni az epizodokat. A felulete is jobban bejon, na meg a filmeket is itt kovetem.

REAL MADRID

azt nem lehet (csak az imdb-t mutatja), bár tényleg jó lenne az is.
Malakai
A csillagok az imdb értékelést mutatják. Igazán pedig akkor válik hasznossá egy ilyen oldal, ha nem csak pár sorozatot nézel egyszerre, hanem jópársokat.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szintén most regeltem rá. egyelõre nem tudom megfejteni, hogy hol lehet minõsíteni a sorozatokat. hiába nyomok a csillagokra, semmi....
az airdate valóban jó funkció. bár, amiket nézek, arról úgyis tudom, h mikor adnak le belõle újabb részt... szóval lényegében fölösleges... ha véletlenül lemaradok egyrõl /jelen esetben Sleepy Hollow-ból van lemaradásom - a mostanival 3/ az sem baj. szeretem ha pár rész összegyûlik, és egyszerre letudom pörgetni.

precision
hogy az istenbe tudtam én eddig enélkül meglenni... 😄

Bazinga!

precision
thx srácok, akkor megnézem ezt a whatnext -et magamnak 😊

Bazinga!

Jim Morrison
én abból talán valami kertipartis részt láttam (félig) de olyan gagyi volt hogy abbahagytam 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
elõkaptam megint a Modern Family-t,egyszer már eljutottam a 3. évadig,aztán megfeledkeztem róla,most megint zúzom,és másodjára nézve is hiába emlékszek az epizódokra,könnyesre röhögõs a cucc 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

stargatelost
A fejléc se dísznek van 😄 Igaz, hogy eztv is ott van, de egy public oldal is tökéletesen megteszi (én már sok-sok éve a torrentz.eu-t használom, sose volt gondom), valamint a legjobb sorozatos követõ, a whatnext.eu

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
vagy whatnext.eu. én azt használom, sztem marha jo és még magyar is.

Yo, Bitch!

En trakt.tv-t hasznalom, mint kovetot. Ott megnezem a naptarat minden nap aztan kalozosrol leszedem a reszeket. Kulon plusz, hogy xbmc-vel szinkronizalhato, igy ahogy megneztem egy epizodot a trakton rogton berakja a megnezettek koze.

REAL MADRID

precision
eddig eztv -t használtam (vagy még használok most is) és nagyon kényelmes funkció az oldalon hogy ha regisztrálsz akkor hozzá tudsz adni sorozatokat a kedvenceidhez és egy helyen látod ha jött ki új rész és link is van egybõl a torrenthez

az a baj mostanában az eztv -vel, hogy csomó részt vagy ki sem jelez vagy csak napokkal/hetekkel késõbb ami elég gáz

nincs valami hasonló oldal? tehát ahol egy helyen tudom kezelni a sorozatokat, látom mikor jön új rész és torrent link is van

Bazinga!

ProGabe

Ám jah, nagyon-nagyon jó karakter és Offermanhoz hasonlóan nagyon közel áll ahhoz, aki játssza.

Legjobb!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
Neeeeeeee, jó karakter de azért ne kaszálják miatta a parks&rec-et. Andy-vel ketten am. tényleg nagyon jók. 😄

azt szeretném kérni hogy kaszálják a Parks&rec-et és legyen helyette Aubrey Plaza show. köszönöm. <#wave>
option-b: egy spinoff is elég lehet
A Goldbergs is egyre jobb, pedig ezt vártam a legkevésbé a sitcomok közül.

REAL MADRID

Nekem eddig kellemes meglepetés a sorozat 😊

REAL MADRID

ReszegKoldus
Komoly vendégszereplõk vannak ebben a Blacklistben, múltkor Dr. Wilson, most Ford Fairlane 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tutituti
azért ez a birdsong se rossz.
csak a fõszereplõ srác arca irritál irgalmatlanul 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Bulykin
Én most a Boardwalk Empire-re kattantam rá 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

stargatelost
A hosszú évad, vagyis az ötödik mindenképpen mélypont volt, nagyjából jól mondtad az arányokat 😄 Szerintem is gyengült, nálam bent sincs a top sorozatokban, de ettõl függetlenül nagyon jó sorozat, és tényleg tud olyan drámát hozni, ami hasba öklel, vagy olyan humort, amitõl kiszakadsz 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem már sok volt a Gavin családból, valamint Tommy alkoholizmusát is huszadszorra vették elõ.

Narxis: esetleg az Oz címû sorozattal is tehetsz próbát 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ProGabe
Hopp, azt elfelejtettem írni, hogy lehetséges, hogy teljesen rosszul emlékszem arra, melyik évad volt rossz, és melyik jó! 😄

ProGabe
"Viszont berendeltem magamnak a Rescue Me-t. 😄"

Néha mindenki hoz kurva jó döntéseket! 😄 Arról annyit, hogy az elsõ 2 és fél évad nagyon jó, aztán onnan elkezdett hanyatlani, 4-ik vége felé már elég szar volt. DE az 5-ik már szódával elmegy, és szerintem az utolsó 2 évadra megint összeszedte magát a sorozat. Darálva ez szerintem nem is fog annyira átjönni.
Az biztos, hogy ez is egy olyan sorozat volt, amilyen soha többet nem lesz. Hihetetlen magasságokban volt a poén, a dráma és a bullshit 😊

Majd a 4-5-ik évadok között ne hagyd ki a minisode-okat!
http://www.youtube.com/results?search_query=Rescue+Me+minisode&sm=3

Narxis
Dehogy nézem egyszerre. 😄 Épp ezért dilemmázok. Amiket itt berendeltem magamnak azoknak a feléig se jutottam elsõ évadban. A Drop Dead Diva-ból le tudtam tolni az elsõ évadot de az alvás idõmbõl ment el, nagyon csajos sorozat viszont valahogy a szereplõk nagyon szerethetõk és eszméletlen jól néz ki benne 2 csaj szereplõ. 😄

De most a PB ezt is háttérbe szorította, újra láthatom Lorit a Walking Dead-bõl jeee. 😄 Breaking Bad-et is tolnám de még mindig nem jutottam el a 4. évadig.

Nagyon-nagyon sokáig nem fogok panaszkodni, hogy nincs sorozatom, még lenne pár film is amit megnéznék, szóval jól összejött a néznivaló. 😄

Még jó hogy a Lost-ot ledaráltam. 😄

stargatelost
PB az nagyon rákattanós, az elsõ évad olyan, mint a drog 😄 Szerintem neked még a negyedik évad is tetszeni fog 😊 (szerintem nevetségesen fos volt, elképesztõ, hogy elbaszták 😄)

De most ezt mind egyszerre nézed, amiket berendeltél magadnak? 😮 Szerintem kizökkentõ, én ha darálok, mindig csakis egy sorozatot, hogy teljesen elmerüljek a hangulatában 😊 Meg hogy van idõd ennyire? 😄

Narxis
Leszedtem most a 3. részt de majd egyszer megnézem, nem sietek vele hátha... Pl. a marveles S.H.I.E.L.D. is elég nyögvenyelõsen indult.

Viszont berendeltem magamnak a Rescue Me-t. 😄 A Prison Break-be pedig nagyon belelendültem, nagyon tetszik. Annyi sorozatom van amúgy, hogy akár a most adottakat nem is kéne néznem, majd lehet azt fogom csinálni és inkább bepótolom ezeket a befejezett sorozatokat.

Bulykin
én az elsõ részt se bírtam végignézni

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

az a baj, hogy junkie-n nem akarok róla olvasni, mert félek a spoilertõl. 😄
ha 3 rész, akkor gyorsan meglesem inkább az elsõt. vagy tetszik, vagy nem. ha nem, akkor a maradék 2-t beteszem ilyen kajálás alá való nézelõdõsnek. ha igen, akkor mehet egymás után.

passatgt
The Guilty is jó, csak 3 rész

Broadchurch letudva. nekem iszonyatosan tetszett!
a Mayday 1 fokkal elvontabb. abból már csak az utolsó részt kell látnom.
belekezdtem az új-zélandiba is /elsõ rész/ az tûnik a leggyengébbnek...

grebber
Tud valaki valami jó sorozatos oldalt?

Eztv kurva lassu,mármint most is kint vannak új sorik és még nincsenek ott kint pedig pl piratebayen kiadja hogy eztv-s a torent. 😞

Next PC upgrade: 2022

ForzaInter
Én a pilot után kaszáltam, pedig nagyon vártam..

Yo, Bitch!

Narxis
Úgy néz ki Dracula kaszát kap nálam. 😞

Crazy Ones jó volt most 😄

meg az MJF show is jópofa, kezdem megkedvelni
Narxis
Belenézek. 😄

passatgt
Workaholics? Nagyon vicces, és nem visz el sok idõt😄

Narxis
aha 😄 má sztem simán megvan 😄

LasDen
lassan meglesz a heti mûsor szerkezet...?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Berendelve The Shield, Brooklyn Nine-Nine és Trophy Wife.

ForzaInter
Jaja, de ezt talán jobb szinkronnal nézni annak aki nem tud angolul.

Yo, Bitch!

Igen 😊 De akit érdekel a média világa annak kötelezõ darab,

REAL MADRID

ForzaInter
annak az 1 részében annyit beszéltek, hogy olyan volt mintha egy könyvet olvastam volna😄

Yo, Bitch!

Narxis
Abban már nem bízom, hogy látszatra mi érdekel, biztos ami biztos belenézek. 😄

Ha erdekel a hirados tema, nagyon ajanlon a Newsroomot. :-)

REAL MADRID