Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
We Are Man nekem bejott, de 2 resz utan sajnos elkaszálták.. Dads borzaszto szar. Michael j. Fox Show, The Crazy Ones és a BB9 sztem közepesek.
Yo, Bitch!
favorit sitcom nálam a The IT Crowd és a TBBT
Bazinga!
Family Guy, Sleepy Hollow, TBBT, Mom, Masters of Sex, Californication.
Lesz még Killing is, ahogy junkie-n olvasom.
talán a Hello Ladies-t nézem még úgy, h valamennyire érdekel. (de nem töröm magam érte. ha épp eszembejut, h volt rész, lekapom.)
fut még a HIMYM. de nálam az egy kínkeserves szenvedés. leszedem az épp aktuálist, végignézem fapofával. és törlöm.
lényeg a lényeg. néznék én sokkal több sorozatot, ha nagyobb számban felelnének meg az elvárásaimnak/ízlésemnek.
sanszos, hogy jobban utána kellene olvasnom, h mik az újoncok, vagy, hogy kinek mi tetszett...
a Broadchurch-re is stargatelost egyik itteni bejegyzése után kattantam rá.
Tehát! Vevõ lennék sitcom-ra. Ha valakinek van ötlete, írjon bátran.
Adok némi támpontot:
Tetszik: HIMYM S01-S04, TBBT, MOM.
Egynek elmegy: Mad Love, Friends with benefits, Hello Ladies
Kifejezetten nem: Modern Family, New Girl, HIMYM S05-SUtolsó, Office, Parks and Recreation.
innen ki, melyiket ajánlaná... és miért?
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
REAL MADRID
(\__/) ( X.x) ( } . { )
az airdate valóban jó funkció. bár, amiket nézek, arról úgyis tudom, h mikor adnak le belõle újabb részt... szóval lényegében fölösleges... ha véletlenül lemaradok egyrõl /jelen esetben Sleepy Hollow-ból van lemaradásom - a mostanival 3/ az sem baj. szeretem ha pár rész összegyûlik, és egyszerre letudom pörgetni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
az a baj mostanában az eztv -vel, hogy csomó részt vagy ki sem jelez vagy csak napokkal/hetekkel késõbb ami elég gáz
nincs valami hasonló oldal? tehát ahol egy helyen tudom kezelni a sorozatokat, látom mikor jön új rész és torrent link is van
Bazinga!
Ám jah, nagyon-nagyon jó karakter és Offermanhoz hasonlóan nagyon közel áll ahhoz, aki játssza.
Legjobb!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
option-b: egy spinoff is elég lehet
REAL MADRID
REAL MADRID
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
csak a fõszereplõ srác arca irritál irgalmatlanul 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Narxis: esetleg az Oz címû sorozattal is tehetsz próbát 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Néha mindenki hoz kurva jó döntéseket! 😄 Arról annyit, hogy az elsõ 2 és fél évad nagyon jó, aztán onnan elkezdett hanyatlani, 4-ik vége felé már elég szar volt. DE az 5-ik már szódával elmegy, és szerintem az utolsó 2 évadra megint összeszedte magát a sorozat. Darálva ez szerintem nem is fog annyira átjönni.
Az biztos, hogy ez is egy olyan sorozat volt, amilyen soha többet nem lesz. Hihetetlen magasságokban volt a poén, a dráma és a bullshit 😊
Majd a 4-5-ik évadok között ne hagyd ki a minisode-okat!
http://www.youtube.com/results?search_query=Rescue+Me+minisode&sm=3
De most a PB ezt is háttérbe szorította, újra láthatom Lorit a Walking Dead-bõl jeee. 😄 Breaking Bad-et is tolnám de még mindig nem jutottam el a 4. évadig.
Nagyon-nagyon sokáig nem fogok panaszkodni, hogy nincs sorozatom, még lenne pár film is amit megnéznék, szóval jól összejött a néznivaló. 😄
Még jó hogy a Lost-ot ledaráltam. 😄
De most ezt mind egyszerre nézed, amiket berendeltél magadnak? 😮 Szerintem kizökkentõ, én ha darálok, mindig csakis egy sorozatot, hogy teljesen elmerüljek a hangulatában 😊 Meg hogy van idõd ennyire? 😄
Viszont berendeltem magamnak a Rescue Me-t. 😄 A Prison Break-be pedig nagyon belelendültem, nagyon tetszik. Annyi sorozatom van amúgy, hogy akár a most adottakat nem is kéne néznem, majd lehet azt fogom csinálni és inkább bepótolom ezeket a befejezett sorozatokat.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ha 3 rész, akkor gyorsan meglesem inkább az elsõt. vagy tetszik, vagy nem. ha nem, akkor a maradék 2-t beteszem ilyen kajálás alá való nézelõdõsnek. ha igen, akkor mehet egymás után.
a Mayday 1 fokkal elvontabb. abból már csak az utolsó részt kell látnom.
belekezdtem az új-zélandiba is /elsõ rész/ az tûnik a leggyengébbnek...
Eztv kurva lassu,mármint most is kint vannak új sorik és még nincsenek ott kint pedig pl piratebayen kiadja hogy eztv-s a torent. 😞
Next PC upgrade: 2022
meg az MJF show is jópofa, kezdem megkedvelni
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Yo, Bitch!
REAL MADRID