12417
-
#9442 Masters of Sex? -
sztar007 #9441 Sziasztok valami erotikus sorozatot keresek mint pl a Forbidden Science. Régen adtak a Viasat 3-on is egyet, de már nem emlékszem a címére. -
#9440 Ja értem, mire gondoltál :) Há' legalább van munkája :D -
Janika114 #9439 "Sikeres lett a Blue Mountain State-Kickstarter, elkészülhet a lezáró film." -
#9438 az oké, hogy sok évados siker, de ahogy vége az egyiknek, megy a másikba :) most pl ugye vége lesz californicationnek, és már látjuk is egy következő sorozat főszerepében. (előtte meg x-files, bár azt nem tudom, hogy ott hogy volt a váltás (egyből, vagy a vége felé már kezdte az újat, esetleg szünet volt a kettő között (annyira nem érdekel, hogy utána nézzek))) -
#9437 Annak még szereposztása sincs, nem? Daviden kívül. Valszeg semmit nem forgattak még belőle, vagy nemtom, de talán ezért ilyen ergya a promókép. Ja és egyik soriból ugrik a másikba? He? Eddig két sorozatban volt, mindkettő sok évados siker. -
#9436 Örülök, hogy felhívtam a figyelmetek a constantine re ^^
Ajánlom nézzétek meg az aquarious poszterét (vagy inkább promo kép/banner?), szerintem eszméletlen gagyira sikerült, mint amikor egy filmben mutatnak egy kitalált film plakátot, azt az érzést kelti bennem David pózolása/szíjjelfotosoppolása'. Szegény amúgy is egyik soriból ugrik a másikba... -
#9435 NBC: Constantine és A to Z mindenképp bepróbálós, de talán a legvárósabb az Odyssey. Heroes meg alap. Kár, hogy a 2015-ös sorozatoknak nincs előzetese... A többi ősszel induló előzetesét látva több, mint borzasztóan szarok :D -
#9434 Marha jónak néz ki a Constantine, remélem olyan lesz mint a Supnat fénykorában. -
#9433 Tyűűűűűűűű ez brutáljódurvakirály lesz!!!!!! -
#9432 A trailer az jó, kérdés mennyi filler lesz benne és mennyire húzzák. -
Monoton #9431 Kerestem ott is de nem talaltam, viszont face-re kitettek mar. -
#9430 youtubeon szerintem fenn van mind. constantine legalábbis, szóval a többinek is lennie kell...
ja, amúgy kár érte, mert pénteken megfog murdelni a sorozat... -
Monoton #9429 Merre és hogyan lehetne megnézni az előzeteseket? NBC oldala le van tiltva, proxyt meg nem találok. -
#9428 annyira mesterkélt Constantine ruhája. Frissen a mosásból...
MOTW+sötét titkos átívelő szál, ami majd csak az utolsó 2 részben fog érdekes lenni...
De mivel szeretem a New52-es Constantinet, így kötelező :D -
#9427 Posztereket nezve mar szidni akartam a constantinet, hogy milyen gagyi lesz, de megneztem a trailert es lehet majd ha vege az elso evadnak ledaralom. -
Janika114 #9426 Na most látom ki az egyik szereplője az Odysseynek, a téma nem nagyon érdekel de Adewale Akinnuoye-Agbaje miatt már nagyon várom. OZ óta egyik legnagyobb kedvencem. A Pompeiit is csak miatta néztem meg :D Kár, hogy csak midseasonban jön. -
ldavid #9425 nekem is ez jutott eszembe, meg gondolom még sokaknak.
elég gyökérség volt, dehát $$$$ -
#9424 hát, ez már jobb mit a CW felhozatal:)
State of Affairs, The Mysteries of Laura, Allegiance, Aquarius, talán Odyssey, Unbreakable Kimmy Schmidt(Ellie Kemper miatt)
A One Big Happy felállás meg mintha már lett volna egy sorozatban, de megnem mondom melyik:D -
#9423 Még jóhogy alig nézek országos sorikat, így nem kell izgulnom minden évadnál, hogy berendelik e az új évadot.:D -
Monoton #9422 NBC 2014/2015 -
#9421 Azért elmehet egy kicsit a picsába az NBC, a Parenthoodnak, Parks and Recnek megadja a plusz egy évadot, és úgy kaszálja őket, Communityt meg elnyeste csak úgy... miután még Harmont is visszahozta... és már mióta az a kampány a rajongók részéről, hogy six seasons and a movie... nagyon remélem, hogy átveszi és megmenti valaki :S -
#9420 Dracula, Intelligence kasza, nagyon helyes. Oda kerültek ahova valók. -
Monoton #9419 F#ck, The Crazy Ones cancel. :( -
#9418 GA, Scandal, OUAT Castlet nézem, de annyira nem mozgat, hogy kaszálják-e vagy nem.
A FOX viszont rohadjon meg az AH kasza miatt :D -
#9417 OMG -
#9416 Ja akkor csak 4/3, aszittem valami vicces szitkom lesz vagy mi. :D -
#9415 Mert a nyelv beállítás programonként megy, egyiknél lenyomod alt+shift-et ott átváltja, átváltasz valami más ablakra ott visszaugrik. -
#9414 lehet, nemtom :D néha van hogy bekapcsolás után nem az alapértelmezettet használja. aztán officeban meg már igen. De majd kikapcsolom akkor... -
#9413 folyton változik a gépem bill leosztása
Nem nyomsz véletlen alt+shift-et gyakran? Win arra váltogatja a beállított beviteli nyelveket. Kikapcsolható Text/Input serviceben. -
#9412 igen az, csak folyton változik a gépem bill leosztása meg másikat is használok, aztán folyton keverem....:D A srácra meg ránézek és valahogy nem bírom. Annyira nem Flash, hiába a ruha meg minden. De kap egy esélyt. :D -
Monoton #9411 A mai világban a Messenger már annak számít :D
Narxis ez komolyan érdekel? :D
Jane the Virgin
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
" A Juana la Virgen című venezuelai telenovella alapján. Egy véletlenül mesterségesen teherbe eső 17 éves, lelkiismeretes, vallásos neveltetésű lányról szólna."
-
Monoton #9410 kepregeny adaptacio -
#9409 izombie, LOL, tényleg lesz egy ilyen sorozat? :DD -
#9408 LOL :D Amúgy valóban elég érdektelen mindegyik... (nincs sci-fi sem :S) -
#9407 4/4 -
Monoton #9406 Engem a Flash, IZombie érdekel, a másik kettőről egyelőre semmit nem tudok. -
#9405 * unszimpatikus ?:D -
#9404 a Flash érdekelne, de ez a srác annyira unsyimpatikus hogy borzalom :D -
#9403 4/0