Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Meg nem csak a spoiler, erõsen alapoz arra, hogy már láttad Blood and Sandet, a dramaturgia úgy mûködik a Gods of the Arenában.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

stargatelost
Uhh, akkor te is beleestél a hibába, mint oly sok Spartacus daráló... NEM az elõzmény évaddal kell kezdeni, hanem a rendes elsõ évaddal. Vagyis a Blood and Sanddel. Csakis utána szabad megnézni a Gods-ot, mert spoilerez. (Tehát készítési sorrendben: Blood&Sand, Gods, Vengeance, War...) A Gods is fasza évad lett, de a Spartacus ízére az elsõ évaddal lehet rátalálni. Kár, pedig tuti bejött volna 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Spartacus.Gods.of.the.Arena.Complete

Blood and Sand-be bele se kezdtem. Számomra az animációk is olyan furcsák voltak, talán a 300-ban láttam ilyet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stargatelost
Spartacust ne már <#wow2> Meddig jutottál? Pedig az elsõ évad eszméletlen jó.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jim Morrison
meg minden második snitten fucking <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Jó kis évadzárót kapott a Witches of East End.

A Spartacust canceloltam mert megcsömörlöttem attól, hogy minden második szó fuck vagy fucking. Nem az én sorozatom.

az mondjuk jogos. nagy csavart akartak ennek is a végére, de nem igazán jött össze úgy, mint az alapsorozatnál...
ott már az utolsó résznél is azt hittem, hogy ez v agy az lesz a tettes, aztán bumm...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

[HUN]FaTaL
Szerintem a Killing S03 lezárása borzalmas és gyermeteg volt. De majd meglátjuk mit hoznak ki a negyedik évadból.

http://goo.gl/gd6Zi5

Killing S03. más a vonal, mint az elsõnél /ami ugye 2 évad/ de simán jó.
Following-ot valahol félúton abbahagytam.
Les Revenants-ról mindenhol jókat olvasok. a másik kettõrõl nem tudok véleményt mondani...

ForzaInter
Ray Donovan, Bates Motel, Vikings

Yo, Bitch!

passatgt
The Wrong Mans 6 rész, Chosen 6 rész, Hunted 8 rész, Broadchurch 8 rész, orphan black 10 rész, oitnb 13

Victor1103
Lost az megvolt of course. 3szor is😊 Banshee szintén jó. A Les Revenants lesz szerintem úgyis csak 8 rész, utána meg a Bron. Arrow-t meg majd meglátom mert annak már sok része van és engem fõként mostanában indult, sikeres, kevés résszel rendelkezõ széria érdekelne mint pl a Banshee.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

stargatelost
Following retekszar, nagyon ostoba és idegesítõ sorozat. Bron tuti jó, nekem is tervbe van véve. Arrow, hát hõsös cucc, ha bejön ez neked. Les Revenants mindenképp, rettentõ hangulatos.

Untopia is érdemes még idénrõl. Banshee szintén. Hannibal.

Lost megvolt-e? Alapsorozat azokban a jelzõkben, amiket felsoroltál 😊

Írd meg, hogy miket láttál/próbáltál eddig hasonló kategóriában, onnan könnyebb.

passatgt
személy szerint egyiket sem nézem, viszont van pár javaslat ami átívelõs és kevesen nézik:

The Wrong Mans
Chosen (nehéz beszerezni, thepiratebay-en fent van pl)
Person of Interest
Hunted
Broadchurch
Orphan Black
Orange is the new black

Victor1103
Sziasztok!

Új sorozatot szeretnék elkezdeni, de nem tudom melyiket lenne érdemes elkezdeni. Szeretem az átívelõ szálú történetûeket, a minõségi sztorit illetve a minél több WTF-ot 😄 Amikkel szemezek:

The following/ Gyilkos hajsza
Bron/ A híd
Arrow/ Zöld íjász
Les Revenants/ Visszajárók

Érdemes valamelyiket elkezdeni?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Calver
kicsit elnéztem akkor <#idiota>

na majd belenézünk, bár ha ezt tudom nem esek neki AHS 3. évadnak... de legalább lesz mivel elbaszni az idõt, úgy is áll most (szinte) minden általam nézett cucc <#rinya>

"The trees move. Do you not see it?"

stargatelost
Persze, topikja is pörgött valamennyire. De hát pont most lett vége 😄 Végleg. Természetesen fasza volt, mint eddig is, bár a zárás kicsit felemás lett.

Calver
whoppá, most látom h szép csöndben pörög Misfits 5. évad itt.

nézi valaki? vállalható?

ForzaInter
Eastbound and Down-t nézte valaki?

A vége elég zavaros volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor amiket láttunk itt az utolsó évadban azok csak Kenny agyszüleményei voltak amibõl forgatókönyvet írt? Vagy miután újra összejött April-el azután láttuk a gondolatait ami a forgatókönyve befejezése lett, mert ugye elõtte a végét kitörölte.

Yo, Bitch!

son of a bitch, after everything scrubs did for him 😄D

hát rohadtul remélem hogy összejön a #sixseasonsandamovie (ha más nem, a movie majd crowdfundingból)
Calver
1:04, Annie arca, ebbõl vajon hány perc múlva lesz reakciógif? <#idiota>

ProGabe
ÚÚÚÚÚÚúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem, teljesen más, a Jóbarátok egy sitcom, az OC egy feelgood dramedy fiatalokról. Ha szereted Rachel Bilsont a Dixiebe akkor sztem a Narancsvidék is bejönne.

Life's too shortot nézte valaki? Én most nyomom le azt a pár részt ami eddig volt, de hatalmas az egész. Liam Neeson elsõ részbeni jelenetén pedig szakadtam.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Narxis
Jaaa, azt ismerem hallomásból de az uncsi, nem? Vagy olyan mint pl a jóbarátok?

Igen, õ is adja, de onnan ne feledjük Natalie Moralest se.

Bilsont én is szeretem, a sorozatait már sajnos kevésbé

viszont most annak nagyon örülök hogy végre van, amiben nézhetem Sarah Michelle Gellart 😊

#8789 na, õ nálam csak olyan "jópofa" kategória (persze attól még nem csúnya)
passatgt
És Malin Akerman a Trophy Wifeból?😊

Én is, pedig alapból szõke párti vagyok 😄

HIMYMnél meg semmirõl se maradtál le szerintem, sajnos.

Rachel Bilson - belé mindig szerelmes leszek, ha meglátom...

errõl jut eszembe. HIMYM-ben történt valami? már vagy 3 hete nem néztem új részt.

Na valamiben egyetértek veled 😄 Az OC meg tényleg nagyon jó, ott szerettem meg Zoe Hartot öö vagyis Rachel Bilsont<#idiota>és miatta kezdtem el nézni a Dixiet de nem bántam meg.

Calver
de az!

jó, van egy-két gyengébb tömb benne (elsõ évad közepe-vége, harmadik évad), de nagyrészt zseniális, negyedik évad meg végképp kurvajó. na meg Olivia Wilde... (és a következmények <#idiota>)

ReszegKoldus
tényleg jó, ráadásul a második évadtól szerintem még jobb is lesz, mert...áá majd meglátod

ja és nyugi én is nézem a Dads-t, de szerintem elég pocsék 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
jó, annyira nem királyság, még nem értem a végére, majd valahogy ki kéne derítenem hol hagytam abba és folytatni, most úgysincs mit nézni😄

Calver
<#eljen>

passatgt
Narancsvidék? legnagyobb királyság, és a Hart of Dixie csaj is benne van😊

Narxis
Az mi? 😄

passatgt
akkor nézzed a The OC-t😄

Narxis
Ez a Hart of Dixie is jó sorozat. Aranyos a fõszereplõ csaj.

Krimi-thrillereseknek jó hír, hogy jön a Törvény nevében, ami újabb HBO sorozat,Matthew McConaughey-val és Woody Harrelson-nal, aki kicsit megöregedett, de nagy forma. Itt egy kis trailer felirattal.
az is Dads szint közeli pedig 😄

de a millers is oda sorolható
Narxis
+1

a Mom-ot én kifejezetten csípem.

ForzaInter
We Are Men-ért nagy kár.😞 az egyetlen sitcom ami bejött..

Yo, Bitch!

Egyébkét én a Millerst (elsõ pár részt láttam eddig) sokkal rosszabb sorozatnak gondolom, aztán a tengerentúl elég jó nézettsége van. :/ A sitcomok közül, amiket idén levettek a képernyõrõl (We are men, Welcome to my family) sokkal rosszabb a Dads, Mom, Millers hármas.

REAL MADRID

Én is néztem, csak nem készül több magyar felirat (vajon miért? 😄)Annyira meg nem érdekel, hogy angol felirattal nézzem 😄

REAL MADRID

LasDen
en a helyedben ezt titkolnam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
Valószínû Te vagy az egyetlen ember az országban aki ezt a sorozatot nézi.😄

Yo, Bitch!

precision
ez most nekem sem jött át <#fejvakaras>

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Sajnos ez vérgagyi.

http://goo.gl/gd6Zi5