Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Blood and Sand-be bele se kezdtem. Számomra az animációk is olyan furcsák voltak, talán a 300-ban láttam ilyet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A Spartacust canceloltam mert megcsömörlöttem attól, hogy minden második szó fuck vagy fucking. Nem az én sorozatom.
ott már az utolsó résznél is azt hittem, hogy ez v agy az lesz a tettes, aztán bumm...
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
http://goo.gl/gd6Zi5
Following-ot valahol félúton abbahagytam.
Les Revenants-ról mindenhol jókat olvasok. a másik kettõrõl nem tudok véleményt mondani...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Untopia is érdemes még idénrõl. Banshee szintén. Hannibal.
Lost megvolt-e? Alapsorozat azokban a jelzõkben, amiket felsoroltál 😊
The Wrong Mans
Chosen (nehéz beszerezni, thepiratebay-en fent van pl)
Person of Interest
Hunted
Broadchurch
Orphan Black
Orange is the new black
Új sorozatot szeretnék elkezdeni, de nem tudom melyiket lenne érdemes elkezdeni. Szeretem az átívelõ szálú történetûeket, a minõségi sztorit illetve a minél több WTF-ot 😄 Amikkel szemezek:
The following/ Gyilkos hajsza
Bron/ A híd
Arrow/ Zöld íjász
Les Revenants/ Visszajárók
Érdemes valamelyiket elkezdeni?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
na majd belenézünk, bár ha ezt tudom nem esek neki AHS 3. évadnak... de legalább lesz mivel elbaszni az idõt, úgy is áll most (szinte) minden általam nézett cucc <#rinya>#rinya>
"The trees move. Do you not see it?"
nézi valaki? vállalható?
A vége elég zavaros volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yo, Bitch!
hát rohadtul remélem hogy összejön a #sixseasonsandamovie (ha más nem, a movie majd crowdfundingból)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Life's too shortot nézte valaki? Én most nyomom le azt a pár részt ami eddig volt, de hatalmas az egész. Liam Neeson elsõ részbeni jelenetén pedig szakadtam.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
viszont most annak nagyon örülök hogy végre van, amiben nézhetem Sarah Michelle Gellart 😊
#8789 na, õ nálam csak olyan "jópofa" kategória (persze attól még nem csúnya)
HIMYMnél meg semmirõl se maradtál le szerintem, sajnos.
errõl jut eszembe. HIMYM-ben történt valami? már vagy 3 hete nem néztem új részt.
jó, van egy-két gyengébb tömb benne (elsõ évad közepe-vége, harmadik évad), de nagyrészt zseniális, negyedik évad meg végképp kurvajó. na meg Olivia Wilde... (és a következmények <#idiota>#idiota>)
ja és nyugi én is nézem a Dads-t, de szerintem elég pocsék 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
de a millers is oda sorolható
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár