Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adventure Time FTW!!!!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
lehet nekem is el kéne kezdenem nézni az elejétõl, angolul, felirattal
Bazinga!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy rajzfilmeknél maradva, eszembe jutott, régebben mennyi élõszereplõs sikerfilmbõl csináltak folytatásként rajzfilmsorozatot. Ott volt a Godzilla, szerintem marha fasza lett a védelmezõ Godzifiúval 😄. Aztán volt a Starship Troopers, igaz, ez animációs volt, de kurva jó sci-fi sztorikat prezentáltak a bogarak elleni ûrharc sûrûjében. Volt Men in Black is, ez is nézhetõ volt, elég sok részt megélt. Extreme Ghostbusters is királyság volt. Még Jumanji is volt 😄 (wikin böngészve látom, még Múmia, Ace Ventura, meg Vissza a jövõbe rajzfilmsorozat is volt 😄DD)
Manapság meg csak az animációsok kapnak sorozatot. Dragons, Penguins, Kung fu Panda. Hirtelen ezek jutnak eszembe.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
egyedül a bloopers rész volt jó a végén, de az is csak SMG miatt
Sopranos megvolt, Shield-et pebróbáltam, de valószínûleg rosszkor, mert nem jött be. Wired-ön gondolkodom nagyon.
Remélem jó lesz a Better Call Soul!
Ha nem jön össze, remélem elkészíti az amc az én ötletemet, egy plakátot csináltam is hozzá <#hehe>#hehe>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De ettõl függetlenül a Broen is nagyon jó volt, aki még vacilál, melyiket nézze (Broen, Brigde, Tunnel), mindenképpen a Broennek kezdjen neki.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
1. Breaking Bad
2. Sons of Anarchy
3. Boardwalk Empire
4. Game of Thrones
5. Ray Donovan
6. Shameless
7. Justified
8. The Killing
9. Vikings
10. Banshee
+1. The Walking Dead
Újoncok:
1. Ray Donovan
2. Vikings
3. Banshee
4. Hannibal
5. Bates Motel
6. Rectify
7. Orange is the New Black
8. The Americans
9. Peaky Blinders
10. Hemlock Grove
Yo, Bitch!
Egy Killingrõl tudok de annak egyelõre vége! Ez az új ismeretlen nekem.
Next PC upgrade: 2022
Drámák:
1. Son of Anarchy
2. Game of Thrones
3. Boardwalk Empire
4. Shameless
5. Breaking Bad
6. Person of Interest
7. Orange is the new black
8. Fresh Meat
9. Banshee
10. Utopia
20 percesek:
1. The League
2. Dates
3. Hello Ladies
4. Brooklyn 99
5. The Crazy Ones
6. Arested Development
7. South Park
8. Modern Family
9. Legit
10. Raising Hope
1. Breaking Bad
2. Utopia
3. Southland
4. Shameless
5. The Wrong Mans
6. Siberia
7. Wilfred
8. The Killing
9. Banshee
10. Hannibal
Breaking Bad hozta a kötelezõt, korunk legjobb sorozata elegánsan távozott. Utopia a legjobb újonc volt, brutális, tele wtf-kal és nagybetûs Hangulattal. Southland az ötödik évadra beállhatott a The Shield mellé, mint legjobb zsarus sorozat, a húsba markolóan reális dráma, LA utcák mocska, és a lélegzetelállító utolsó epizódok megérdemelten repítették nálam a harmadik helyre. A Shameless még mindig a legjobb dramedy, Gallagherék a harmadik évadban sem hazudtolták meg magukat, hogy együtt sírjunk, vagy nevessünk a csóró családdal. The Wrong Mans: ahogy már írtam, zseniális és elborult volt, méltán itt a helye. Siberia a nyár legszórakoztatóbb sorozata volt, remekül vedlett át álrealitybõl egy Lost-light túlélõsorozattá, jó pár wtf-kal, az utolsó epizódok pedig olyan durvulásokat hoztak, hogy az egyik legfájóbb kasza lesz, ha nem folytatják. Wilfred: kicsit meglátszott rajta a showrunner váltás, de még mindig nagyon jó, Wilfred mind gamejei ütnek, és most sem maradtak el a "kutya" kilétébõl adódó wtf pillanatok. The Killing: a harmadik évad 9. és 10. epizódja annyira erõs volt, hogy még a dupla zárás blõdségét, gagyiságait is megbocsátom, pedig az ügy végkifejlete enyhén szólva is hagy némi kívánnivalót maga után. Banshee: pörgõs, remek szórakozás csontropogtatóan reális bunyókkal. Hannibal: a hátborzongatóan brutális heti ügyek, és a két fõszereplõ remek játéka és karaktere miatt itt a helye azért a listán.
4. évad minden csak nem szenvedés, sorozat messze legjobb évada, bár kicsit depis kezdéssel, egyértelmû okokból. de tényleg.
"The trees move. Do you not see it?"
AHS 3. évadnak is nekiálltam, elsõ rész annyira nem gyõzött meg, de a folytatás kifejezetten korrekt szórakozásnak tûnik. mondjuk kicsit durci voltam h nekiálltam egy "watch it for the plot" mentalitással (Emma Roberts <#szeret>#szeret>), erre kiskedvencemet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár gondolom vissza fog még térni
Taissa Farmiga meg <#eljen>#eljen>
"The trees move. Do you not see it?"
A 4-et elkurták mert pár régi szereplõ akik miatt nézte az ember elillantak 😞
Next PC upgrade: 2022
Yo, Bitch!
Hát ez valami veszettül szórakoztató volt 😄 Ilyen elborult dolgokat és zseniális húzásokat egy helyen 😄 Nézzétek megfele, csak 3 óra 😊 Idénrõl az egyik legjobb darab, az biztos.
(\__/) ( X.x) ( } . { )