12417
-
#9564 Ja már olvastam a junkie-s 3/10-es "kritikát". Vicc az a "kritika". -
#9563 lol -
#9562 Ez a Dominion nagyon zsír kis sorozat lesz. -
ldavid #9561 link -
#9560 Arra én is rájöttem.
De nem hiszem el, hogy ennyi idő alatt képtelenek megcsinálni. -
#9559 én arra tippelek, hogy nem megy. -
#9558 Tudja valaki, mi a frász van a feliratok.info-val? -
#9557 Végignéztem az OITNB új évadát.
Nekem ez is tetszett, talán több mélypontja volt, de egynek szerintem tök jó. Felüdülés a többi sorozat mellett amiket nézek (nem azért mert a többi rossz, hanem mert más) :) És ami a legjobb, hogy nem kell heteket várni az új részekre^^ -
#9556 Oitnb s02e11
Utolso 10 perc nem tetszett :(
Azert remelem jo vege lesz az evadnak, nem birnam ki ha elrontanak :d -
#9555 Azért 2014-ben nem hd-ben sugározni valamit.. -
#9554 house of cards-ot egyszer majd? :) azonnal, most. -
#9553 Szerintem ez a Crackle sara, valamiért csak így nyomatják a sorozataikat... Mást nem tudok elképzelni, de ha eddig nem volt, ezután se lesz 720p... -
#9552 ja, én se találok sose:( -
#9551 valóban jobb lett. Ötödik részben a barkóbán nem tudom miért nevettem fel D: :D -
#9550 Chosen teljesen összefüggő végig. Azt nem tudom miért nincs belőle 720p release... -
#9549 Line of Duty megvolt? -
#9548 Sleeper Cell -
#9547 no, Black Mirror lassan letudva, Fargo-nak és Orphan Black-nek is lassan vége, jöhetne pár ajánlás
Chosen le van szedve és be van készítve (btw ebből mindegyik évad teljesen különálló sztori? és miért nincs belőle 720p?), Inside No. 9 felé is pislogok, meg *talán* majd egyszer House of Cards-t is megnézzük, de ezen kívül nagyon szívesen veszek bölcs ötleteket... horrorok és sötét, lehúzós krimik általában kiesnek, azon kívül nagyjából minden jöhet. -
Janika114 #9546 Én is még csak az egyet láttam, nekem se adta annyira, de azért nem volt rossz, de ahogy olvasom a második rész már olyan, mint az első évad volt. -
#9545 OITNB s02e01:
Annyira nem jött be :( remélem jobb lesz. -
Monoton #9544 A zsenialis 3. evad es annak finaleja utan a Lost Girl 4. szezonja valami elkepesztoen nagy baromsag lett. :/ -
Ez nagyon kurva jó lesz (nagyon remélem). ÉS esélyes hogy más DC karakterek is feltűnnek.... -
Janika114 #9542 Vki Beaver Falls pdtv verzióhoz vmi torrent vagy bármilyen letöltő linket nem tud adni? Nem találok csak hdtv-t, azt meg laptop nem bírja. Valahol lennie kellene ha felirat is van hozzá :D
-
#9541 de :P
viszont mindegy. Deathstroke miatt néztem, nem érdekel annyira. De ha később lesz benne Harley Quinn, akkor visszatérek...:D -
#9540 ejnyeee -
#9539 űristen. ez az Arrow még jó is lenne, ha nem lenne tele ezzel a sok nyálas szarral. egyik "szeretlek" scene a másik után.
Na meg Deathstroke. Elég szánalmas volt a végén, pedig ő soha nem szánalmas. Elrontotta a sok köcsög író :( -
#9538 Nem.
Azt meg elnezne barki, hogy egy inuit no helyett valami latina a szereplo,ez nem erdekel.
De amikor olyan ellentmondasok vannak a sorozatban, hogy beallitanak valakit zseninek, kozben meg olyan sik hulye, hogy meg olyan kezenfekvo dolgokat sem vesz eszre, amiket egy kreten is megtenne, az mar fajdalmas. -
#9537 Nem olyan rossz az a Helix, én végignéztem az 1. évadot. Csak nehogy valami szuperhősös sorozat legyen belőle. -
#9536 Szomorú, nem vagytok ínyencek... :D -
#9535 én 4 részt bírtam belőle.. -
#9534 Naaaaa azé csak jó volt összeségében, nem? :) -
#9533 Megneztem a Helix elso evadjat. Amilyen jol indult, szvszugy laposodik el a 6.-7. reszektol. Pontosabban, mar annyi ellentmondast es logikai bukfencet tartalmaz, hogy csak megmosolyogtatja a nezot. -
Monoton #9532 Nagy kar a Surviving Jackert es a Growing up Fisherert. :( -
#9531 ez a New Girl 3. évad valami nagyon gyatra volt.... -
Monoton #9530 júli 6. -
#9529 -
#9528 Ha esetleg valaki nem nézi a Silicon Valleyt, egy spoilermentes ajánló:)
-
#9527 Witches of East End már jön? Mert az nekem is várós. -
#9526 Én már le is tudtam a "nyári" darám felét...
TBBT 7. évad. Bár szakítva a "hagyományokkal" mostanra csak 6 rész maradt...:D -
#9525 Nincs mit nézni mondatot elfelejthetjük.:D