Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parkolópályán: The Tomorrow People, Mom, The Millers, Dads + sok más anime 😄
REAL MADRID
😄 Sokkal jobban szeretem az ilyen hátborzongató dolgokat mint az, hogy mennyire véres amikor ölik egymást.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Helix elsõ részt is megnéztem, jónak tûnik.
Ezzel viszont teljesen egyetértek:
"Egy biztos: a sorozat rohadt jól néz ki. A Rozmár, New Providence, a belsõ terek, a díszletek, a jelmezek mind olyanok, amilyennek elképzeltük, a kalózok meglehetõsen marconák, a verekedések és vívások hitelesnek tûnnek, és van benne annyi brutalitás, amennyi kell a kalózrajongó énünknek. Amibõl viszont megint túl sok van, az a csöcs. Tök felesleges a leszbikus csajok nyalakodása, nem kell a négy, jó lassan vonagló kurva, egyedül a feketeszakállas poént hagytam volna benne, az ütött, és mondjuk úgy 12 másodperc ágyjelenetet - bõven elég lett volna. A Spartacusban és a Trónok harcában is rájöttek, hogy csak azért, mert lehet, nem muszáj rengõ csöcsöket mutatni, nem attól lesz menõ a sorozat."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
úgy látom, Katharine Isabelle?
"The trees move. Do you not see it?"
Én is az eggyetlen sit-com amit szerettem meg néztem:S
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Yo, Bitch!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Narxis azért nem kell túlzásba se esni, nem tökéletes az Arrow se, és képregényes témában nagyon vetélytársa sincs egyelõre. De tökéletes szórakozást nyújt.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Yo, Bitch!
meg majd a Wachowskiek sorozata fog érdekelni
Yo, Bitch!