12417
-
#9604 Kifinomult az ízlésed? Gondolom ezalatt azt érted, hogy a rémszar gagyi filmek mellé osztrigát nasizol, amit egy pohár muscadet-vel öblítessz... ;D -
Monoton #9603 Mindkettő első évada szenvedés volt nekem. A Banshee kapott a második évadból két részt de nem igazán kötött le. Az OITNB-t pedig csak Jenji Kohen miatt néztem, de messze nem Weeds szint. -
Janika114 #9602 Last Ship és Tyrant bepróbálva. Első eléggé gagyi volt nekem de még egy rész esélyt adok neki. A Tyrant viszont tetszett, az marad nézős. -
ldavid #9601 pedig szerintem simán a legjobb magyar fronton -
#9600 Én majd tv-ben... Ennyit még kibírok ^^ -
#9599 indavideót elvből nem nézek, inkább megveszem:D -
#9598 a hátrahagyottak s01e01 -
#9597 Megnéztem a Turn évadzáróját, hát igen, elég durva komoly volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Baker zászlós... :( -
#9596 AMC nem a gagyi sorozatairól híres, kevered egy másik csatornával. -
#9595 Banshee? Orange is the New Black?
Pedig mindkettő kurva jó, de te tudod.:) -
#9594 Ez is egy vélemény. -
#9593 Iszonyú gagyinak tűnik. A szokásos színvonal a csatornán.
-
#9592 Constantine
Nem volt rossz. Tetszik. Eléggé gyors volt a tempó az elején, érezhetően próbáltak mindent belesűsírteni. Nem egy nagy koncepció az egész. Az utolsó 5 percben felvezették a MOTW alapját, ami térképes magic bullshit, meghatározzák a helyét aztán meg kiderítik gondolom. De persze van a nagy gonosz eljövetele is a háttérben. Semmi olyan, amit ne láttunk volna. A sorozatot John karaktere viheti el a hatán. Aki bár képernyőn nem cigizik, de vannak konkrét ráutaló jelek...:D -
#9591 Banshee-t miért? Többit megértem. -
Monoton #9590 Nagyon besokalltam a sorozatokból ezért kénytelen voltam kukázni. Bad Teacher, Banshee, Orange is the New Black, Power, Mixology cancel :( -
#9589 LOL -
#9588 azt én is. -
#9587 Nem kaszáltam, megvannak a hátralévő részek. Csak van pár sori ami jobban tetszik. :p -
#9586 De a Breaking Bad-et meg kaszàlta.:D -
#9585 Ez a Turn is rohadt jó, épp gondolkodtam, hogy kéne egy amcsi függetlenség harcok korabeli sori erre megláttam junkie-n, hogy vége az első évadnak. lal -
#9584 Neked hallgass a neved!
The Flash is zsírkirály lesz. -
#9583 Egy remekbe szabott foshalmaz -
#9582 Dominion 2. része is zsírkirály volt. Remek sorozat.
Na nézzük a The Flash kiszivárgott pilotját. -
#9581 yeeeee -
#9580 A hátrahagyottak első részét felirattal meg lehet majd nézni hétfő délután az indexen :o -
#9579 mindjárt megnézem én is, remélem jobb lesz mint a last resort azt pár rész után kaszáltam. -
#9578 Kifinomult ízlésem van. :D -
#9577 év újonca mindezt juniusban kijelenteni:D -
#9576 Last Ship biza' tényleg kurva jó volt, csak el ne kúrják a folytatásban. -
#9575 Teen Wolf évadnyitó: nagyon zsír lett, csajokat továbbra is szúrnám.
Last Ship: év újonca!!! besza-behugy.... nagyon zsírkirály lett. Last Resort óta hiányzik egy jó kis modern hajós sori. -
#9574 Szó nélkül elzárnák 25 évre és a niggerek igyekvő hada tenné seggbe élete hátralévő részében. Az ilyesmit nagyon komolyan veszik a dumpkopf hambizabálók arrafelé. A hülye kölykeik a mindenük. -
#9573 Ez kurvanagy volt, mikor levezették a faszverés egyenletét. -
ldavid #9572 tj miller -
#9571 #9528 :)
emlékeztem h emlegetted, meg is néztem általam belinkelt cucc után, az is kurvajó, nézni fogjuk -
#9570 -
#9569 Jól teszed! -
#9568 Jó az :D -
#9567 oké, akkor Silicon Valley-t asszem felvesszük a nézendők listájára...
-
#9566 neked minden szar bejön, szóval jó az a kritika :) -
#9565 :D
Szokásos Syfy féle zs kategorias gagyi.;D