Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
criminal minds? abban vannak az igazán súlyos esetek..😊

Almost Human, Black Sails, B99, Enlisted, Killer Women, Marvels Agents of SHIELD, Sleepy Hollow, The Blacklist, The Crazy Ones, The Goldbergs, The Michael J. Fox Show, Tomorrow People, Trophy Wife + Log Horizon, Kill la Kill (animek)

Parkolópályán: The Tomorrow People, Mom, The Millers, Dads + sok más anime 😄

REAL MADRID

Narxis
Semmi véreset, inkább hátborzongató. Fekszik a srác az ágyon az oldalán, vele szembe a csaj és beszél hozzá aztán ahogy ráközelít a csajra a kamera látszik a nyakán a fojtogatás nyoma és, hogy falfehér a csaj mert halott. Aztán csinál neki kaját, közben beszél hozzá, táncol vele, kanapéra ülteti stb.

😄 Sokkal jobban szeretem az ilyen hátborzongató dolgokat mint az, hogy mennyire véres amikor ölik egymást.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
nem tudom mit csináltak, de ajánlani tudom a Hannibalt 😄 azon biztosan meglepõdnél 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
The Following 2. évad jól indult. Nem gondoltam, hogy lehet még fokozni az ilyen beteg dolgokat amiket emberekkel csinálnak. 😄

Helix elsõ részt is megnéztem, jónak tûnik.

Oziris666
The Blacklist

ProGabe
Jaja, nem rossz. Tettek bele pénzt rendesen, kicsit néhol túl letisztult, sõt, szó szerint tiszta a látvány, vagy inkább írom úgy, hogy nagyon látszódik a "mûkosz". Pár rész múlva ez simán változhat.

Ezzel viszont teljesen egyetértek:

"Egy biztos: a sorozat rohadt jól néz ki. A Rozmár, New Providence, a belsõ terek, a díszletek, a jelmezek mind olyanok, amilyennek elképzeltük, a kalózok meglehetõsen marconák, a verekedések és vívások hitelesnek tûnnek, és van benne annyi brutalitás, amennyi kell a kalózrajongó énünknek. Amibõl viszont megint túl sok van, az a csöcs. Tök felesleges a leszbikus csajok nyalakodása, nem kell a négy, jó lassan vonagló kurva, egyedül a feketeszakállas poént hagytam volna benne, az ütött, és mondjuk úgy 12 másodperc ágyjelenetet - bõven elég lett volna. A Spartacusban és a Trónok harcában is rájöttek, hogy csak azért, mert lehet, nem muszáj rengõ csöcsöket mutatni, nem attól lesz menõ a sorozat."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A Black Sails elég jól kezdett, mindenképpen nézõs nálam <#taps>

REAL MADRID

inkább valami román/ukrán szerintem
passatgt
Criminal Minds s09e10 35:50 körül csak én hallom úgy, mintha magyarul beszélnének a háttérben?

passatgt
most nézem, volt korábban psych-ben is😄

passatgt
igen, thx, az endgame-bõl volt ismerõs😊

passatgt
ilyenkor érdemes a guest star nevekekre rákeresni
úgy látom, Katharine Isabelle?
dobj egy képet és megmondom.

passatgt
legutóbbi psych-ben ki volt a recepciós csaj? annyira ismerõs, de nem tudom honnan, imdb-n meg nincs fent

precision
Brooklyn Nine Nine

Jó kis 20 perces agymenés 😊 Ledaráltam az eddigi részeket.

Bazinga!

Calver
bár nem követem már egy ideje (3+ év?), de jól sejtem, h ennek elsõdleges oka Emily Wickersham-al potenciálisan végezhetõ... szórakoztató tevékenységek lenne?

"The trees move. Do you not see it?"

Narxis
Bárcsak NCIS ügynök lehetnék...

DasIsFuck
😞
Én is az eggyetlen sit-com amit szerettem meg néztem:S

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kaszát kapott a Hello Ladies. Én sajnálom nagyon, nekem bejött :/

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Narxis
Kéne olyan céget keresni ahol saját profi videókat csinálnak és akkor megcsinálnám a kedvenc sorozataim bemutatóját vagy miket, amikor a szereplõket mutatják a zenével és én lennék mindegyik szereplõ. 😄

passatgt
workaholics nézõknek😊

passatgt
lusta voltam rákeresni a leírásra, úgyhogy abszolút meglepetésként ért...

ProGabe
😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver
"'Looking' is a dramedy about three young gay men trying to make the most out of life in San Francisco's Castro District."

passatgt
Nézem feliratok között, HBO sorozat, Looking, mondom bepróbálom, hbo sorozatok midnen tetszenek(1-2 kivétellel). Intróval együtt 15 másodpercig bírtam😄

ForzaInter
én kb hányok az epizodikus nyomozós sorozatoktól, de ez tényleg jó.😄 anno néha az rtl-en néztem, bár azért rendszeresen ezt se nézném😄 még a chris meloni féle law & order ami tetszett.

Yo, Bitch!

LasDen
ahhoz képest hogy (már) nem szeretem az epizódikus sorozatokat a Döglött Aktákbol bármennyit megtudok nézni. olyan jó hangulata van, fõleg a régi ügyeknek. meg Morris karaktere is erõs, bár néha túl érzékeny

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na, most már beindult az Episodes is. imádom 😄
Narxis
Ámen

stargatelost
Úgy legyen!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ProGabe
"At today's NBC presentation at the TCAs, NBC entertainment chairman Bob Greenblatt said that "Parks & Recreation is going to have a seventh season.” and added that Community has a "strong possibility" for renewal."

Yeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh

Spoils of Babylon 1x02 - mindenki azonnal megnézi. most.

Calver
elsõ kettõt nem néztem (nem az én stílusom a horror), ebbe is most csak azért vetettem bele magam, mert 13 rész + Emma Roberts, de aztán egészen megszerettem... avagy nem egyszer elbuktam a "téli döglés van, tartogassuk" alapszabályt, annyira baszta a csõrömet, h mi lesz következõ részben <#idiota>

ForzaInter
hat ja, nem volt rossz. de ez az évad eddig jóindulattal is csak 7/10.. az elõzõ 2 évad jobb volt.

Yo, Bitch!

Calver
AHS-re csúnyán néztem múltheti, nem kicsit gyenge rész után, erre a mostani... szent szar <#vigyor1>

ForzaInter
A TWG-t én se nézem, mert nem érdekel. Viszont a kritikák és a nézõi vélemények alapján minõséget képvisel.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Hemlock az tényleg jó, mondjuk az Netflix. Bitten pilot alapján jó kis guilty pleasure-nek néz ki. A másik kettõt én kaszáltam, középszerû sorozatok.

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
pedig almost human az jó, sleepy hollow ultrajó, hemlock kicsit angolos uncsis, bitten még kedzdet, de annak nem rossz, a jövõfijjúg meg kicsit még fel van vizezve, de nem is rossz

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hannibal nekem nem jött be, de tényleg minõségi, Good Wife meg nem vonz, ügyvédes sorozatnak ott van a Suits nekem. Arrow meg ahhoz képest, hogy a CW-n fut, aminek a célközönsége a tinilányok, ahhoz képest tényleg minõségi.
Narxis azért nem kell túlzásba se esni, nem tökéletes az Arrow se, és képregényes témában nagyon vetélytársa sincs egyelõre. De tökéletes szórakozást nyújt.

LasDen
én Deathstroke/Slade Wilson miatt haragszom rájuk

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Azért akinek nem tetszik az Arrow ott azért az érdekes... Mert azt még elfogadom ha a mûfaj nem tetszik de azon belül ez a legjobb egyelõre.

ForzaInter
Még a Hannibal és a The Good Wife ami minõséget képvisel, talán még az Arrow. Bár az elég guilty pleasure de az egyik legszórakoztatóbb sorozat.

Yo, Bitch!

LasDen
en többnyire már bele sem nézek ha a leírás nem kelti fel a figyelmem. pillanatnyilag csak a Ray Donovant nézem mást nem. a True det. érdekel meg, met Woody Harrelson.
meg majd a Wachowskiek sorozata fog érdekelni

PoI ritka kivétel, de az tényleg remek!

passatgt
Ezek közül egyiket se próbáltam be, nem keltette fel az érdeklõdésemet leírás alapján. Újoncok közül Intelligence-et próbáltam, de vérgagyi

passatgt
Person of Interest országos és jelenleg szerintem top5-ben benne van😊

ForzaInter
A közel 40 futó sorozatom közül vagy 4-5 országos van talán.. Tényleg nagyon gyenge a felhozatal, az újoncok többsége is borzalmasan rossz vagy közepes. A minõségi sorozatok már kábelen vannak. Alapból a jobb írók oda mennek mert nagyobb a szabadság, és a csatornák nem pofáznak bele mindenbe, na meg ott nem kell megfelelni mindenkinek..

Yo, Bitch!

+1 Pont tegnap néztem, hogy egy országos újonc dráma se maradt meg nálam. Ha már újonc akkor True Detective amit nézek és jó is a pilot alapján.