Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"The trees move. Do you not see it?"
Na meglestem annak tudatában, hogy lesz folytatás.
<#wow1>#wow1>Baszki, ez kurva jó volt.
Már épp ideje volt egy ilyesmi sorozatnak, hogy egymás számára ismeretlen emberek túlélnek. Volt benne feszültség, wtf elég nagy mennyiségben. Nekem a Lostot juttatta eszembe, és bár valószínûleg nem lesz utód (mert az már kétszer is kikerült az elmúlt évek termésébõl a The River és a Siberia személyében - hoppá, utóbbi ugyanilyen ismeretlen emberek túlélnek dolog volt), de ebbõl még bármi lehet. Bár karakterek szintjén nem túl erõs, és voltak hülyeségek is, de nekem baromira várós lett a folytatás.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
És akkor most anyázzuk õket újra, hogy tavaly a Zombielandet nem rendelték be <#wilting>#wilting><#boxer>#boxer>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

REAL MADRID
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Yo, Bitch!
Érdekesnek tûnik, de szerintem a 80-as IQ-jú átlag amerikai tévénézõnek ez kissé magasröptû lesz.
Hallottam már így mondani, de hallottam már máshogy is. Ez nem kirívóan furcsa, rossz kiejtés.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
végre nem "rémálom-kúrás-rémálom" körforgása az egész <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
Yo, Bitch!
De akkor lehet neki is esek feliratosan a TD-nek, meg mindenki szuperlatívuszokban beszél róla.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Janika114 - A True Detectiv tervbe van véve, csak nem döntöttem el, hogy feliratosan nézzem vagy várjam be a szinkronos verziót.
Banshee meg szerintem nem olyan jó ez az évad, mint az elsõ, de azért még így is elég jó, az utóbbi részekre elég jól beindultak.
Yo, Bitch!
REAL MADRID