Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nagyon sokan azért szidják, mert h "teen"... pedig megkéne nézni pár részt
igaz, hogy az elsõ évadd még langyosabb volt, de mostanra nagyon kinõtte magát, egyik legjobb ilyen témájú sori
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De akkora ziccert hagytak ki, hogy pont az alapötletre nem építenek, pedig megnéznék a fõhõs fejében kialakult menekülési útvonalat, vagy ellenfél gyenge pont keresõ algoritmust, vagy bármit ... mert nem mindig van hackelhetõ cucc meg mûhold ugye.
Ki vagyok akadva ilyenektõl, hogy "élõ vírus", vagy "elpusztul a nanodroid" és egyéb értelmetlen marhaságok. Ep9-ben a fõhõs meg a GPS-rõl beszél ökörségeket ... Meg állandóan kockára teszi a saját épségét és az akciót is, pedig õ a legdrágább fegyver. Meh.
Viszont miért kéne magyarázatot adnia? Nem az a lényege, mit kezdenek a különféle karakterek egy nem átlagos helyzettel? Sok filmet pont az nyír ki, hogy beletesznek valami izzadság szagú áltudományos vagy fantasy megoldást magyarázatnak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"A Resurrection alapja Jason Mott The Returned címû könyve, ami viszont eléggé hasonlít a Les Revenants-ra, a hatás nyilvánvaló."
(én egyiket sem láttam még, csak ez így fura volt)
Yo, Bitch!
most akkor melyik? 😄
A sok besavanyodott fanyalgó idióta lehúzza, mert állítólag Les Revenants koppintás (én azt nem láttam), pedig nem. Eddig 2 részt láttam, nekem nagyon bejön.
Más:
Ez a Teen Wolf is nagyon jó és azt mondják a 2. évad még jobb lesz de már így is nagyon jó. Jó kis SupNat helyettesítõ!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
alap szitu érdekes, de ez nem nekem készítik az már hamar levágtam...<#nyes>#nyes>
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nekem egyébként pont az negatívum benne, hogy a "fertõzöttek" itt is amolyan zombi effektust töltenek be, nekem eléggé elegem van már ezekbõl.
Más...
Believe két rész után: Nem rossz, nem rossz, voltak bajok, de egyelõre meggyõztek, de mivel több showrunner váltás is volt, meglátjuk.
Crisis: hát ez eléggé network szarnak néz ki így egy rész után, plusz egy kis gaggyer Following utánérzet, hogy majd mindig lesz valami hülye szülõ (aka. follower), akit kényszerítenek majd, hogy csináljon meg valamit. Legalábbis az évad elõzetesbõl erre következtetek, ebbõl pedig nem kérek 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki az elején dobta az pont a legnagyobb erõsségérõl marad le, hogy szép fokozatosan adagolja a sorozat a történéseket, jól van eddig felépítve a története.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vikings,black sailnek is van külön topick amibõl az utóbbi idei újonc.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim