Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
nekem meg túl scifi, azt hittem, hogy leesnek a földre és ott fog folytatódni a történet, de ezektõl az idióta ûrhajóktól a falra mászok

Az alapkoncepció tetszik, csak ez a tini központúság ami elveszi kicsit tõle a kedvem.

REAL MADRID

Áá van még lejjebb? 😄DD Legalább valami csajjal nézd, azok beindulnak rá 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

passatgt
a The 100-hez mit szóltok?😄

Narxis
Ajaj, félek, hogy tetszeni fog és akkor végleg ki leszek innen átkozva. :S 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Ennyi.<#eljen>

amúgy a teen wolf mérföldekkel jobb mint a twilight féle baromságok
nagyon sokan azért szidják, mert h "teen"... pedig megkéne nézni pár részt
igaz, hogy az elsõ évadd még langyosabb volt, de mostanra nagyon kinõtte magát, egyik legjobb ilyen témájú sori

stargatelost
Ja most látom, hogy nem múlt idõben írtad 😄 Akkor csak nyugodtan, de nehogy tetsszen!! 😛

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Azzal nincs gond ha megnézted, én láttam mindegyiket. Akkor van gond, ha tetszett is 😄 Nálam hatewatching volt természetesen 😄 Az utolsó két rész már rettentõen szánalmas baromság volt 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jim Morrison
én azon sokat nevettem, igaz az utolsó részt még nem láttam :s

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Ez most lehet, hogy egy kicsit durván fog hangzani de lehet a Teen Wolf hatására megnézem az Alkonyat címû filmet. 😄

Elsõ két rész alapján az érdekes alapszintû hasonlóságát leszámítva kevés dologban hasonlít. Szerintem teljesen fogyasztható a másik film ismeretében vagy anélkül is. Talán picit tempósabb a Resurrection.

Herold
Pl. én is. Nekem tetszik. <#vigyor3>

Narxis
Én nézem de csak a fõszereplõ csaj miatt. Most az egyszer egyetértünk. 😄

Igazából én félbehagytam, de elfogyott az Almost Human és hirtelen nem volt másik sorozat kéznél. 😄
De akkora ziccert hagytak ki, hogy pont az alapötletre nem építenek, pedig megnéznék a fõhõs fejében kialakult menekülési útvonalat, vagy ellenfél gyenge pont keresõ algoritmust, vagy bármit ... mert nem mindig van hackelhetõ cucc meg mûhold ugye.

stargatelost
Ki nézi ezt? 😄 Én már tavaly az upfrontsnál fenntartásokkal kezeltem, mert gagyi szagot árasztott, amikor elkezdõdött, meg meg is bizonyosodhattunk róla, hogy újabb foshalmaz veszi el az adásidõt valami értelmesebbtõl 😊

Intelligence forgatókönyv íróját már valaki hókon nyomhatná, annyira átlagosan gagyi akciófilmet csináltak egy sci-fi alapötletre épülõ történetbõl, hogy na ... a csapatot segítõ tudós és fiának idegesítõ áltudományos blablája, meg a szereplõk logikátlan és stratégiailag gáz lépései nagyon lehúzzák még errõl a szintrõl is az egészet.

Ki vagyok akadva ilyenektõl, hogy "élõ vírus", vagy "elpusztul a nanodroid" és egyéb értelmetlen marhaságok. Ep9-ben a fõhõs meg a GPS-rõl beszél ökörségeket ... Meg állandóan kockára teszi a saját épségét és az akciót is, pedig õ a legdrágább fegyver. Meh.

Eddig még nem. (Állítólag õsszel jön a folytatása.) A régi mozi verziót meg nem láttam, de ha jól sejtem annak ott a vége ahol az elsõ szezonnak is.

Viszont miért kéne magyarázatot adnia? Nem az a lényege, mit kezdenek a különféle karakterek egy nem átlagos helyzettel? Sok filmet pont az nyír ki, hogy beletesznek valami izzadság szagú áltudományos vagy fantasy megoldást magyarázatnak.

Malakai
Jópofa. Valamiért egybõl a Heroes ugrott be, hogy megnézzem rajta (habár azt hittem nagyobb mélypont lesz)... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nem tudom, mennyit számít az imdb, de ez milyen jó már? http://graphtv.kevinformatics.com/
ForzaInter
Annàl eddig jobb sztem, és a kiscsaj tényleg nagyon jó.

#9145 még nem.

Yo, Bitch!

passatgt
Ja és szerencsére a gyerek szereplõ nem idegesítõ, kifejezetten jó

passatgt
Belive tényleg jó. Írók sok Touch-ot nézhettek mondjuk😊

Herold
A Les Revenantsban adtak magyarázatot a jelenségre?

Herold
Idézek az általam belinkelt oldalról:
"A Resurrection alapja Jason Mott The Returned címû könyve, ami viszont eléggé hasonlít a Les Revenants-ra, a hatás nyilvánvaló."

LR-t nem láttad és mégis azt mondod hogy nem koppintás?
(én egyiket sem láttam még, csak ez így fura volt)
ForzaInter
hát a kommentek alapján ugyanaz kb mint a les revenants így bele se kezdtem😄 ilyen sorozatból elég 1 is.

Yo, Bitch!

Herold
Mit nem értesz?

"sok besavanyodott fanyalgó idióta lehúzza, mert állítólag Les Revenants koppintás (én azt nem láttam), pedig nem."

most akkor melyik? 😄
Herold
A Resurrectiont nézi valaki?
A sok besavanyodott fanyalgó idióta lehúzza, mert állítólag Les Revenants koppintás (én azt nem láttam), pedig nem. Eddig 2 részt láttam, nekem nagyon bejön.

Narxis
Egyszerûen ti vagytok ilyen válogatósok. 😄 Elmehetnétek kritikusnak is. 😄

ForzaInter
neee😄 ez már tõled is sok😄

Yo, Bitch!

stargatelost
Tõled nem is várnék mást <#hehe>

Narxis
A Helix az nagyon jó sorozat, rengeteg rejtély és túlélés van benne. Legszívesebben találkoznék az írókkal, színészekkel, hogy kezet foghassak velük és gratuláljak nekik a remek munkáért amit végeznek.

Más:

Ez a Teen Wolf is nagyon jó és azt mondják a 2. évad még jobb lesz de már így is nagyon jó. Jó kis SupNat helyettesítõ!

LasDen
Ha 40/90 min alatt nem képesek semmi értékelhetõt felmutatni, akkor miért veszodjek vele, mikor más sorozatok már az elsõ résszel képesek megalapozni a kesobbieket?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Herold
Pont az ilyenek miatt mint te, kaszálnak el jó sorozatokat tucatszámra. Mert senkinek nincs türelme kivárni, mire kialakul a történet.

DasIsFuck
Elõzõ héten megnéztem az elsõ részét a star-crossed-nek...
alap szitu érdekes, de ez nem nekem készítik az már hamar levágtam...<#nyes>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Hát azért túl is kell élniük a fertõzöttek+illaria profi bérgyilkosok között õrlõdve...😄

Nekem egyébként pont az negatívum benne, hogy a "fertõzöttek" itt is amolyan zombi effektust töltenek be, nekem eléggé elegem van már ezekbõl.

passatgt
Sirens-et még mindig ajánlom, 3. rész s kurvajó 😄

stargatelost
Na ezzel nem gyõztél meg, engem pont az ilyenek nem érdekelnek 😄 Egy hangulatos túlélõ sorozat kellett volna, nem ilyen bohóckodás.

Más...

Believe két rész után: Nem rossz, nem rossz, voltak bajok, de egyelõre meggyõztek, de mivel több showrunner váltás is volt, meglátjuk.

Crisis: hát ez eléggé network szarnak néz ki így egy rész után, plusz egy kis gaggyer Following utánérzet, hogy majd mindig lesz valami hülye szülõ (aka. follower), akit kényszerítenek majd, hogy csináljon meg valamit. Legalábbis az évad elõzetesbõl erre következtetek, ebbõl pedig nem kérek 😊

DasIsFuck
egy rész alatt engem sem gyõzött meg, az ilyen járványos cuccok nem igazán tudnak érdekelni, pont ezért mondom hogy ahogy halad a történet úgy tudja eggyre jobban bevonni az embert, mert nem a vírus cuccra koncentrál, hanbem elkezdi kibontani a mögöttes dolgokat.

LasDen
Én akkor ezt el se kezdem, pedig még anno a reklámját is láttam channel 5on vagy E4en. Ott még érdekesnek is tûnt, de ha egy rész alatt nem gyõz meg akkor kuka nálam, és ez gyanúsan olyan...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DasIsFuck
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ugye a kezdõ sztori elég sovány, átlagos járványos/zombis cuccnak néz ki, de ahogy halad elõre jönnek a titkok meg furcsaságok, közben meg a úgymond fõ szereplõk is hullanak szal fogynak rendesen...aztán ahogy halad elõre elkezdõdnek kiderülni a szereplõk múltjáról a labor valódi céljáról dolgok, majd jönnek a tulajdonosok elintézni a dolgokat...most érkezett meg az eggyik ezek közül amolyan fõboss/badass féleség

Aki az elején dobta az pont a legnagyobb erõsségérõl marad le, hogy szép fokozatosan adagolja a sorozat a történéseket, jól van eddig felépítve a története.

Tikal
ennél jobb sorozatoknak van ugyan, de még azokba se irtak többet mint 100 hsz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

stargatelost
Szerintem a többség kukázta pár rész után (én is). Azt én se vágom, miért nincs külön topikja, eléggé várós volt, mielõtt elkezdõdött. Aztán akkor még nem tudhattuk, milyen buta szar lesz 😄 Persze akik maradtak, azok nyilván jó véleménnyel vannak róla. Mi van benne mostanában? Spoilerbe leírhatnál pár gondolatot 😄

DasIsFuck
pont azon csodálkozom, hogy nem annyira népszerû holott azért ahogy halad a sztori eggyre jobban be tud vonni.

vikings,black sailnek is van külön topick amibõl az utóbbi idei újonc.

passatgt
bármilyen sorozatnak felesleges topikot nyitni, azért a 30-40 hozzászólásért(jó esetben), bõven elfér itt

DasIsFuck
A helixrõl érdekes hogy nincs külön topik, pedig az eggyik legérdekesebb sotozattá kezdi kinõni magát.

Uhh, mennyire szerettem, rohadt életbe, hogy nem rendelték be a 3. évadot😞(

nem! most vett DVD írót 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim