Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Viszont mai ínséges idõkben"?? 😄

Manapság van annyi minõségi sorozat, hogy gyõzze nézni az ember, én pl azért kaszáltam egy csomó sorozatot ami annyira nem kötött már le, mert annyi minden lenne, hogy nincs rá idõ.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Csaj csak biodíszletnek van a sorozatban szerintem, konkrétan szépnek és okosnak kell látszania, szerepelni nem nagyon szerepel. Van konkrétan 2 valamire való jelenete elsõ 12 részben?
Viszont mai ínséges idõkben annyira nem rossz a sorozat, csak lassan indul be. Szerintem a második fele már sokkal jobb volt.

Tikal
lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Narxis
Késõbb jön a fõszál mert a Fox felcserélte az epizódokat, nem úgy adták, ahogy az írók tervezték.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ForzaInter
én a 4 részig néztem, és tényleg nem volt rossz, de mivel semmi fõszál nem volt így számomra érdektelen volt.

Yo, Bitch!

[HUN]FaTaL
Szerintem nézhetõ, nem azt mondom, hogy megváltja a világot, de nem rossz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tikal
aha, már látom....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szerintem meg felesleges, gagyi, tipikus országos adós szint, téma ha nagyon érdekel max akkor.

kanadai.. pár percet bírtam az elsõ részbõl <#idiota>
passatgt
Arctic Air-t nézi valaki rajtam kívül?😄

Narxis
Abszolút nézõs, nagyon jó sorozat, kicsit nehezen indul be de jó lesz.

Tikal
Almost Human

mit mondtok róla? érdemes végig nézni? elsõ rész után felemás gondolataim vannak 😊 idegesít a gagyi cgi, félek is mindig az ilyen jövõs sorozatoktól, itt meg azért láttam párat...történet se fogott meg... de legalább van egy jó csaj az FNL-bõl, amit éppen nézek emellett, és ugy nézem a kis csajra ragadt némi tehetség az FNL óta 😄

Narxis
Na írok újra a Hawaii Five-O ról spoiler nélkül, nagyon tetszett az évadzáró mert tele volt meglepetésekkel, sokkal könnyebben nyúlnak a karakterekhez és emiatt tényleg úgy érzem, hogy bárkivel bármi megtörténhet. Az évadnyitót is láttam is abban is volt egy wtf momentum ami abszolút váratlanul ért. Így kell ezt csinálni. Sokkal kevesebb a propagandaszerû duma mint az NCIS-ben és több az akció, néha kicsit bénák a poénok de ez legyen a legnagyobb baja.

Nézegettem a Hannibal trailer-t is elsõ évadról de félek ha belekezdek nem lesz étvágyam napokig. 😄

stargatelost
Inside No. 9

Baszki 😄 Aki nézte a Black Mirrort, ezt is csekkolja, ugyanolyan felépítésû (minden epizód teljesen más történet), wtf csattanóval a végén 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
ja, de most ezt szeretik a csatornák hangoztatni😄 így ha egy sorozat kaszát kap kamuzhatják azt, hogy amúgy is 1 évadra tervezték😄

Yo, Bitch!

Tikal
szörnyen szar....

Malakai
A limited végülis egy gyûjtõfogalom és a mini-sorozat is közé tartozik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Herold
Mit akarsz, a Hostages egész jó volt. Bár azt is lehúzták, de nekem tetszett.

ForzaInter
Limited, ez most divatosabb.😄

Yo, Bitch!

ProGabe
mini

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
Milyen sorozat az ami csak 1 évados?

Nem egy szar, de nem is egy maradandó sorozat. Az elsõ évaddal én lezártam volna, tökéletes lett volna befejezésnek.

REAL MADRID

Narxis
Fene azt az úri ízlésetek.<#mf2>

Jim Morrison
ki kéne rakni egy listát, azokról a sorozatokról amik narxisnak tetszenek, mondván azokba ne kezdjen bele senki ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter
Sztem nézhetelenül szar.😄

Yo, Bitch!

Narxis
Joe Carroll lives!!!

Hehe, nagyon jó kis beteg sorozat ez a The Following.

Mixology megnézte már valaki? Szerintem nagyon jó lett, csak a vörös srác ne hadarna annyira 😄

Calver
The Wrong Mans ajánlást köszönöm, most fejeztem be, tényleg veszettül jó volt <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

ForzaInter
Valamikor nyáron június végén, nincs még pontos dátum.

Yo, Bitch!

Narxis
Nem hinném. 😄

Herold
Célközönség vagy? <#vigyor>

Tikal
azt még megemésztem talán hogy tinik szerepelnek benne, de hogy még a címe is az, broáááf 😄

Narxis
Most mé? Jó kis Supnat pótlék. 😄

Hogy te mindig megtalálod a hülyeséget, aztán meg annyi remek sorozatot hanyagolsz, vagy be se próbálsz 😄

precision
<#vigyor5>

Bazinga!

Tikal
pont mondani akartam 😊))

Narxis
Mé ne? 😄

na neee
Narxis
Belekóstoltam a Teen Wolfba, nagyon fain sorozat.

Herold
A Ray Donovant mikor folytatják, nem tudja valaki?

Herold
Nemá <#szomoru2>

passatgt
Megnéztem a Crisist, lehet nem kellett volna, látom még nem a hivatalos verzió. Szar a minõsége és olyan furcsák a kameraállások is, mintha túl közel lenne. CGI meg megint, mint minden máshol gagyi és felesleges volt...

ReszegKoldus
Nem lesz, elkaszálták.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Bulykin
a MOB City csak 6 részes? Most végeztem vele 😊
Lesz esetleg folytatás?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

DasIsFuck
Megnéztem a Klondlikot, nagyon jó sorozat volt, kár h csak 3 részes, de igazából nem is baj, mert egy korrekt lezárást kapott, amit akart az elmesélte...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Narxis
<#szeret>

Herold
Fõleg azoknak, akiknek mond az a név valamit, hogy Seven of Nine.<#buck>

Herold
A Star Crossed pilotja nem volt valami nagy durranás. Kicsit The Event, kicsit Discrict 9 beütésû a téma.

Herold
A Helix a 6. résznél kezdett érdekes lenni. Aki abbahagyta korábban, sztem nézze meg.

Bulykin
én az elsõ két részt néztem csak meg 😛
Az alapötlet nem lenne rossz, de valahogy nem kötött le annyira, vmi hiányzik belõle...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi