12417
-
SergioAmigo #9724 Backpackershez de jó lenne felirat. -
ldavid #9723 nem tudom mennyire illenek bele, de talán Rectify, vagy Mad Men? -
#9722 őőő Sleeper Cell?? -
SergioAmigo #9721 A hátrahagyottak (2014– )
"The Leftovers" -
cooi11 #9720 Sziasztok.
Keresek elgondolkodtató,drámai sorozatot.
Ha lehet ne legyen Sci-fi,thriller,akció.
-
ldavid #9719 :D -
#9718 Nagyon zsír volt a Leftovers e heti része. Sztem nagyon komoly és mély mondanivalója van. -
eddaniel #9717 megmaradt néhány dvd különböző sorozatokból, akit érdekel írjon : [email protected] -
#9716 True Blood-ban nem szaróznak. Uccsó szezon, a szereplők hullanak, mint a legyek! :D -
#9715 -
Janika114 #9714 Kaszák után, új dologba is belekezdtem, bepróbáltam a The 100-at annyian dicsérték már itt is. Első rész tetszett, ahogy olvasom 2.-3. nem olyan jó, de utána nagyon beindul, szóval maradok 4. részig legalább. -
#9713 Azért a Leftovers minőséget képvisel nem úgy mint a legtöbb sori amit istenítesz.:D -
Janika114 #9712 Úgy látszik ez egy ilyen nap nálam. Last Ship 3. rész után kasza :D -
#9711 Akkor most már értem, hogy miért tetszik nekem. -
Janika114 #9710 The Leftlovers, 20 perc után kasza lett részemről is. Nem az én világom ez most, úgy érzem. -
#9709 -
#9708 The Leftovers kasza részemről. -
#9707 Még jó, hogy nem a főszereplő, mert akkor tuti kasza lenne a sorozat. Színésznek csapnivaló, és akkor még enyhén fejeztem ki magam. -
Janika114 #9706 Powert nézi itt valaki rajtam kívül? Nem sor eredetiség van a sztoriban, de nem rossz kis sorozat. Aki szereti a gengszteres sorozatokat az próbálja be. 50 Cent az "executive producer" :D -
#9705 Beszippantott, mint egyszeri junkie-st a Leftovers? -
#9704 Na most sikerült megnéznem. Engem megvett, kilóra. -
#9703 Csak felirat kéne hozzá..:D -
#9702 Hoppá, kezdődik a Ray Donovan 2. évada. -
#9701 Extant elég uncsi volt, plusz baromságokkal megtűzdelve...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dokinő szívességből nem jelenti a terhességet, aha... meg a rejtélyes fickó, "I shouldnt have come here" kliséjével, jéééézusom....de rosszak voltak ezek a húzások, meg még volt pár.
Igencsak csalódott vagyok, pedig vártam, meg HB-t is bírom meg jó milf, de ha így folytatják, lendül a kasza nálam... -
#9700 A Penny jó, de lehetne sokkal jobb is.. Egy erős 7/10 volt nálam az első évad. -
#9699 Ja tényleg, akkor kijelentem, hogy a horror kategória év újonca, thx. :D -
#9698 Miért ne lehetne pl. a horror kategória év újonca? -
#9697 Tyűűű ez a The Strain... te jó ég! Pontosan ilyen horror sorira vágytam. Nem a vérre koncentrálnak hanem arra, hogy kiráz a hideg egy-egy jelenetnél. SupNat felnőtteknek.
Neeeem, neeem nevezhetem év újoncának... ki kell bírnom!!! Neeem....
xD -
Janika114 #9696 Last Ship: Én első részért se voltam oda, második is hasonló volt szerintem,itt járok és én még maradok pár részre. Semmi nagy szám, de nem is vészes.
Mixology: Én imádtam nagyon, a kritika minden szavával egyetértek. Szerintem megéri bepróbálni. Van egy nagyon jó hangulata. -
ldavid #9695 a harmadikban szerintem voltak jobb és kevésbé jobb részek.
végülis rossz nem volt, ha az első kettőn túl vagy akkor már érdemes lehet ezzel lezárni. -
#9694 milyen lett btw harmadik évad? még nem volt hangulatom nekimenni, kurvára lehúzósnak tűnik.
amúgy véleményt kérnék:
- The Last Ship folytatás milyen lett? pilotért mindenki oda-vissza volt, tartani tudták a tempót és minőséget, vagy Under the Dome szindróma áldozatául esett és jobban járok ha bele se kezdek?
- Penny Dreadful vélemény? szerintem még szó se nagyon esett róla a topicban
- szintúgy Mixology. sorozatjunkie a seggét is épp h nem tisztára nyalta, de... maradjunk annyiban, h kis kétkedéssel állok még mindig SJ kritikáihoz, az itteniek véleménye sokkal relevánsabb szokott lenni -
#9693 Ez az Extant nem volt rossz, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. -
#9692 Pont most csorog lefele :)
Viszont odáig vagyok meg vissza, elkezdődött az Utopia második évada! Jessz. -
#9691 szerintem nem volt rossz, bár ez is már eléggé scifi nekem, de a második rész után döntök majd:) -
#9690 Strain valaki? -
ldavid #9689 legjobb hely a kaszálásra -
#9688 Homeland-el is végeztem. Nagyon jó sori, azért a 3. évad vége enyhén szólva is ütött. -
#9687 Nagyon zsír volt a mai Leftovers de az az autó reklám rohadtul nem illett ebbe a részbe. :D -
#9686 Sullivan Stapleton megsérült a forgatás alatt, így 6 hónapos leállás van. Elvileg 2015-ben jön majd az 5. évad, még majd jönnek forgatni Budapestre. -
#9685 Strike Backről tudtok valamit? Úgy emlékszem, mintha arról lett volna szó, hogy júniusban kezdik az 5. évadot.