Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Manapság van annyi minõségi sorozat, hogy gyõzze nézni az ember, én pl azért kaszáltam egy csomó sorozatot ami annyira nem kötött már le, mert annyi minden lenne, hogy nincs rá idõ.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Viszont mai ínséges idõkben annyira nem rossz a sorozat, csak lassan indul be. Szerintem a második fele már sokkal jobb volt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Yo, Bitch!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mit mondtok róla? érdemes végig nézni? elsõ rész után felemás gondolataim vannak 😊 idegesít a gagyi cgi, félek is mindig az ilyen jövõs sorozatoktól, itt meg azért láttam párat...történet se fogott meg... de legalább van egy jó csaj az FNL-bõl, amit éppen nézek emellett, és ugy nézem a kis csajra ragadt némi tehetség az FNL óta 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nézegettem a Hannibal trailer-t is elsõ évadról de félek ha belekezdek nem lesz étvágyam napokig. 😄
Baszki 😄 Aki nézte a Black Mirrort, ezt is csekkolja, ugyanolyan felépítésû (minden epizód teljesen más történet), wtf csattanóval a végén 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hehe, nagyon jó kis beteg sorozat ez a The Following.
"The trees move. Do you not see it?"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lesz esetleg folytatás?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"