Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
addig lesz érdekes amig meg nem tudjuk kik vadászták le a srácot....amugy jol el vannak, vadásznak tõrrel, meg lándzsával, este lakoma.. ahm...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
A pilotja nem egy nagy eresztés, de aztán bedurvul. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

egyszerû: a TBBT mögött van
A Millers, hogy a jó életbe ilyen sikeres? Én még csak az elsõ pár részt néztem meg, de poénok olyan kínosak, hogy nem tudok rajtuk nevetni.

REAL MADRID

Tikal
LOL a végén a "kötéllel" átlibbenünk a folyón óriási volt, kap ez a sorozat még pár epizodot tõlem, de eddig gagyi tv-s idõhúzó

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
lol, az egyik szereplõ a Twilight-ból jött? 😄

passatgt
Na meg az a dekoltázs

Narxis
Ennyi. Ha rám nem hallgattok akkor hallgassatok SQJ-re. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tikal
House of Cards S0201

aztakurva mit meg nem léptek a készítõk, erre nem számítottam <#wow1> ... jó kis évad lesz ez is

Sir Quno Jedi
Ez a The 100 nem is rossz. Noé bárkája, csak ûrbárkával. A földön meg afféle madmax vs majmokbolygója. 😄

A star crossed meg tiniscifi, de abszolúte nézhetõ.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

és... tudjátok kire kell szavazni!!
eheti Community-bõl 2 perc volt nézhetõ
Herold
A végefelé nem lesz rossz. Kár hogy elkaszálták.

Jakuza1
Tobbet vartam ettol a Terminator The Sarah Connor Chroniclestol, de nagyon lefaraszt az egesz (csak most vettem erot magamon hogy megnezzem).De valami bun pocsek.

mekkora divat lett már a hashtag a címekben.
nem baj, legalább bénán néz ki.
Narxis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy vírus ami ilyen szupergyors zombiszerûséget csinál az emberekbõl és vannak benne még örökéletû emberek is.

Szerintem eléggé sci-fi.

LasDen
Azért sem néztem már, de gondoltam megtisztelem ennyivel. És keretet ad az egésznek...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tikal
az egész az már jó ideje 😊

DasIsFuck
Hát én nem látom hogy a helix melyik részében van tudományos fantasztikum.

Egy vírus az alapsztori, ami szerintem nem teszi automatikusan sci-fi-vé.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
Tudomány fantasztikum. Az is scifi, ha öten másfél órán át ülnek egy szobában és létezõ eszközökbol idogepet csinálnak, és az is mikor intergalaktikus birodalmak harcolnak.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Rég nem láttam ilyen elbaszott sorozatzárót.

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Szóval csak ami ûrhajós, ûrlényes... az azért elég szigorú.

DasIsFuck
hivatalosan, de sztem ez nem sci-fi.
sci-fi az modnjuk a star wars,star trek és hasonlók.

Narxis
Hivatalosan Sci-Fi/Thriller.

DasIsFuck
inkább misztikus vonalba sorolnám, mintsem scifi-be.

Falling skies inkább egy átlagos sci-fi.

Defiance meg egy átlag alatti sci-fi.

Narxis
Hát jah, szeretem a Helix-et de egy átlagos scifi sorozat, eléggé zárt térben is játszódik szóval érthetetlen az 1 éves szünet. Persze ma már egy ilyen scifi sorozatnak is örülni kell...

DasIsFuck
Õsszel már kezdenie kellene, 1 év az kurvára hosszú egy helix-hez annyira bõven nem jó mint egy got aminél megértem mert eleve szükös az anyag+nagyon drága.

LasDen
Megnéztem azuccso HIMYM részt. Elég béna volt...

[HUN]FaTaL
22-24 az a 26 és a kábeles adókon ez 10-13.

http://goo.gl/gd6Zi5

Herold
Normális esetben egy évad 26 részbõl áll. A legtöbb sorozatra ez igaz is volt a pár évvel ezelõtti forgatókönyvíró-sztrájk elõtt.

Narxis
Akkor több rész kell vagy szétosztani vagy nem tom de tuti úgy elfelejtem mint a huzat.

nem viccbõl hívják évadnak
Narxis
Nagyon komoly volt ez a Helix évadzáró, ezt nevezem évadzárásnak! Az azért hányinger, hogy csak jövõre folytatódik... mocskos SyFy.

DasIsFuck
Terra novának?<#ravasz1>

Herold
Mármint a The100-nak, ha arra utaltál.

Herold
Az vicces lenne, mivel ma jött ki a 2. része.

stargatelost
Meg 😄 Szokásos CW tini cucc, de a körítéssel talán nézhetõ lesz 😊 TN a legrosszabb sorozat volt, annál csak jobb lehet 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

DasIsFuck
Én azt pár rész alapján kaszáltam, túl gagyi volt.

Narxis
Gondoltam, hogy ráharapsz. 😄D Megnézted már az elsõ részt?

stargatelost
lol 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Ez a The 100 nagyon jó kis sorozat, olyan Terra Nova feelingje van. Szal nézõs.

precision
<#nevetes1><#szomoru1><#wilting>

Bazinga!

ForzaInter
folytasd a Banshee-t, az elsõ rész tényleg nem volt nagy szám, na de a folytatás..

Yo, Bitch!

A legutóbbi TWD rész nagyon adta, lapozom, hogy mit nézzek most de folyton azon pörög az agyam. <#buck>

REAL MADRID

Narxis
Hát jah, fenéken kellene billenteni õket. Na jó nem de tényleg dühítõ.

amúgy kurva monoton és fárasztó egy korrekt subot összerakni, de a legdühítõbb mikor a sokszáz sornyi szövegben akad kb 3-4 szó amit nem értel és emiatt kell vele tökölni, hogy hátha a 69. hallásra sikerül megérteni, és még utána jön a javítgatás <#ijedt>
Jim Morrison
vagy ennyire nincs már idejük a hobbijukra :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mi a franc történik a feliratfordítókkal világszerte?
Szinte egy teljes napot kell várni Parenthood meg Parks&Rec angol feliratokra, mikor ezek általában már reggel kint szoktak lenni... ennyire megunta volna hirtelen mindenki a hobbiját?

passatgt
Person of Interest megintcsak kurvajó volt, lassan ez lesz a kedvenc sorozatom az utóbbi pár évbõl...

Az nem ûrhajó, hanem ûrállomás <#nezze><#banplz>

REAL MADRID