12417
-
#9843 Nehezen hiszem, hogy a Leftovers-nél jobb. -
#9842 Rectify, épp most kezdtem el a második évadot, és az egyik legjobb dráma mostanában -
cooi11 #9841 Köszönöm :)
-
#9840 the wire, the killing, the leftovers, lost(?), shameless -
cooi11 #9839 Sziasztok.
Esetleg valaki látott közületek olyat ami: vontatott és dráma? -
#9838 Én általában nem nézek ilyen sorozatokat, de mivel nem volt más, tegnap bepróbáltam, meg is néztem mind a két részt, szerintem kurvajó.
Spoiler nélkül, első rész fele kb a "jelenben" van, utána a második résszel együtt már a múlt és eddig nincs ugrálás a kettő között, vagy nagyon minimáls szinten, 1-2 flashback, meg a másik szereplő miatt pár jelenet. Kifejezetten tetszik a sztori is. Kicsit Royal Pains feeling:D -
Monoton #9837 Már csak azért is érdemes végignézni, hogy mi lesz Sean Bean sorsa :D -
#9836 Berendelték, majd valamikor jön idén, vagy esetleg jövőre. -
#9835 The After-rel mi van mikor indul van egyből lelőttek a pilot után? -
#9834 Na jó, a klisék nekem is feltűntek, de nekem azért tetszett. -
#9833 5-6 rész tényleg kurva jó volt. -
#9832 pedig tényleg szar. nem csak ott húzzak le amúgy, hanem kb mindenhol. nyilván nem véletlenül, divatból senki nem húz le valamit.. én 30 percig bírtam az 1 részt. annyi szar klisé volt az 1 részben, hogy az már hihetetlen. sean bean jobb sorozatot érdemelne. -
#9831 Guillermo most sem okozott csalódást (legalábbis nekem) -
#9830 Nem rossz de azért látszik, hogy fan made. :D -
#9829 Nem kell őt megvárni, év sorozata. :P -
#9828 Mi ez? A legújabb szuperhősös tinisorozat? Az ilyenek ismertetése nem Narxis reszortja? -
#9827 -
#9826 ez a The Strain, ajókur... amilyen gyengén kezdett, annyira felpörgött így hatodik részre, erőteljesen nézős. -
#9825 A Legends is ígéretesnek tűnik. Bár junkie-n lehúzzák, de azt ki nem szarja le... (Imádom, mikor a sok elkényeztetett jampi megmondja, hogy milyennek kell lennie egy sorozatnak. )
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.08.21. 00:36:13 -
#9824 the bridge us 2. évad viszont rohadt jó:) -
#9823 Én az első részt se tudtam befejezni. :D -
#9822 1 rész dögunalom volt.. időutazás volt benne, mikor visszament a régebbi korba. amúgy egy unalmas, romantikus drámának néz ki, talán a 2 részt még megnézem. -
#9821 Hi! Az Outlanderről pár szóban írna valaki aki nézi, hogy milyennek találja? Pluszban érdekelne az, hogy mennyire van jelen az időutazós szál, vagy a sci-fi vonal, esetleg csak addig, amíg a néni visszakerül egy régebbi korba, onnantól meg egy sima középkori történet? Nem baj az utóbbi persze, ha jó a sztori. -
ldavid #9820 true dat -
#9819 Az ügynökök az életben is sokszor nagyon bénák.
Ezt legalább értelmesen lezárták.
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.08.17. 22:03:09 -
ldavid #9818 voltak benne jó dolgok, de az ügynökök nagyon bénák voltak :D -
#9817 Kár pedig nagyon jó volt szerintem. -
ldavid #9816 aham -
#9815 Crisis sorozat az ennyi volt nem lesz 2. évad? -
#9814 -
#9813 Sztem fain jó volt. -
#9812 Ez a Legends pilot mennyire klisés volt istenem..:D -
#9811 A Turn javaslom megtekintésre! -
#9810 A minap véletlenül a film cafén belefutottam ebbe a Fetching sorozatba, utána olvastam és 2012-es, de most van a hazai premierje.
Valahonnan le lehet tölteni/megnézni online a szinkronos részeit, mert nem hiszem, hogy a film cafén eltudnám csípni őket:D -
#9809 Hatalmas ez a The Leftovers. Egyszerűen imádom. Garvey ftw -
ldavid #9808 a Better Off Ted baromi jó. az 1. évad végére nagyon megkedveltem. kár hogy már csak egy maradt. -
#9807 Jó kis sorozat! Szerintem nézd meg az 1. évadot! -
#9806 Én nem nézem de a vélemények alapján elég középszerű sorozatnak tűnik. -
#9805 The Blacklistről vélemények? Egy haverom nagyon rám akarja erőltetni :D IGaz, hogy mindjárt kezdődik a SOA + a Sopranos és Entourage felénél járok, de még megbirkóznék eggyel , ha jó! -
#9804 Nagyon jó. Komoly eerkölcsi dilemmák vannak benne!