Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
The Red Road c. sorozatot nézi valaki? Egész jó volt az 1. évad, a végére rendesen felpörgött, remélem lesz 2 évad.

Yo, Bitch!

grebber
Warehouse S5 elkezdõdött ,navégre!!!! Ennyit várni már a hajam kihullott!

Next PC upgrade: 2022

ForzaInter
Tavalyi év egyik legjobb újonca, az idei évadja alapján pedig az egyik legjobb futó sorozat. Jó karakterek, jó sztori és akciók, a viking kultúrát pedig nagyon jól mutatja be. Pedig engem nem is érdekelt a sorozat az elõzetesek alapján anno..

Yo, Bitch!

DaemoonHunter
Korrekt sorozat lett. Jól felépített karakterek, meglepõen ügyesen adagolt fordulatok(history chanel hez képest, bár ez író/rendezõ függõ) Vannak benne hülyeségek, de a lazább bevezetõs elsõ évad után(nálam az egy erõs 7es) a 2. igazi csemege. Akit érdekelnek a történelmi sorozatok annak kifejezetten tetszetõs lehet.

Rockynhooo
Vikings-rõl vélemények? Agyalok rajta, hogy elkezdjem...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

igen, már tölthetõ az egész.
passatgt
Ötletek, hogy ezt honnan tudnám beszerezni? Eztv-n megtaláltam, de nincs seed...

ForzaInter
érdekesnek tûnik. a hulu is egyszerre adja ki az összes részt? ha igen, akkor már elvileg kint van mind.

Yo, Bitch!

a Deadbeat egész jónak tûnik
ForzaInter
sztem a sorozatban is megmutatkozik😊

ha valakinek a sorozat sem jön be egyáltalán, akkor nem valószínû hogy a könyv tetszeni fog számára..

Yo, Bitch!

stargatelost
A könyvekbe vágj bele, ha szeretsz olvasni 😊 Ott mutatkozik meg, miért is zseniális ez a történet és a karakterek.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

precision
Game of Thrones

4 rész után sem látom, hogy miért is annyira jó ez a sorozat... nekem csalódás... lehet, hogy túl nagyok voltak az elvárások
ha már tényleg nem lesz más szép lassan megnézem az elsõ évadot... de engem nem fogott meg annyira

Bazinga!

scifit kerestem,most futottam bele,hátha érdekel valakit,4.résznél tart,feliratozzák folyamatosan...

The 100

Nagyából egyetértek, Deadwoodot még nem láttam, de fel van írva, újabbak közül még ki emelném, a SoA-t,Shamelesst, Boardwalk Empiret is. Meg nálam Skins 1-4 évad is top 10-es lenne, akármennyire is tinikrõl szól.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

ForzaInter
Ezek mind minõségi sorozatuk, bár a Spartacus utolsó 2 évadja már nem volt az igazi, nem ért fel az 1 évadhoz és az elõzménysorozathoz, azok nálam 10/10-es évadok voltak.

Yo, Bitch!

Jakuza1
Lost elmegy, de kozel nem a legjobb.
Game of Thrones, Spartacus 1-2, Justified, Deadwood, The Wire ? Ezek nalam a top10ben vannak.

precision
számomra is csalódás volt a vége... ezzel együtt jó sorozat persze, de nálam közel sem a legjobb 😊

Bazinga!

stargatelost
Sejtem, mit spoilerezhettek el, de az kvázi csak az utolsó évad felének a "vége'. Nem is vége a lényeg, hanem a rejtélyek, a bunker, az idõutazás, a karakterek...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

A Lost sztem is alap sorozat, de nálam sem a legjobb, The Sopranos nálam is a N1,na meg a The Shield is ott van valahol a lista elején. De pl nálam a Breaking Bad se top 3-as 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

ForzaInter
Az a baj a végét már sok helyen elspoilerezték nekem, így meg már végképp nem érdekel.😄

Yo, Bitch!

Herold
Pl. Hostages.

stargatelost
NEM LÁTTAD???<#wow1> hát örök harag 😄DD

(Mellesleg a gyûlölõk elenyészõk, és akik rossz véleménnyel vannak róla, azok inkább a befejezés miatt. ((Amivel szerintem nem volt különösebb gond, fõleg másodszor újranézve)))

A Lostot látni kell emberek, a legalapabb alapsorozat. Még Narxis is megnézte (a nyüstölésemre 😄), és milyen jól tette, ugye? 😄

Sziasztok, olyan sorozatokat tudnátok ajánlani, amik már be vannak fejezve?
Ami megvolt:
Lost, Dexter, BBad, és nem sokára a The Sopranos-nak is a végére érek. (más nem jut eszembe)
ForzaInter
Lost mint legjobb sorozat? Sok rajongója van, de ahogy olvastam elég sok gyûlölõje is.😄 Mondjuk én nem láttam és nem is érdekel, szóval akàr a legjobb is lehet. Bár sztem a sorozatgyártás abszolút csúcsai a The Sopranos és a Breaking Bad, ha minden szempontot figyelembe veszek.

Yo, Bitch!

passatgt
Belive +1

Sir Quno Jedi
Believe, Resurrection? Bepróbálom.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

stargatelost
Lost, biza' így van. Aztán meg a Breaking Bad. Aki meg olvasta a könyveket, jót röhög azon, hogy a GoT jó/top lenne 😄

LasDen
minden idõk legjobb sorozata a LOST.
innentõl kezdve értelmetlen a vita. 😄 szép fantasy sorozat meg minden, de ennyi. Amúgy meg Martin elõbb patkol el, minthogy befejezné a könyvet, szóval nem lehet minden idõk legjobbja...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
minden idõk egyik legjobb sorozata inkább😄

Yo, Bitch!

Jim Morrison
Én szeretem nézni a trónok harcát, tetszik az atmoszféra meg minden. Egyetlen bajom talán csak annyi, hogy olyan sok szálon fut a történet, hogy 50percekre nem lehet rendesen darabolni.
Nézem, mert jók a karakterek, a világ is bejövõs meg minden, de még így is túlzás minden idõk legjobb sorozatának nevezni. Szerintem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sir Quno Jedi
Nekem nincs problémám. Én nézem. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
minden idõk legjobb sorozata? hát nem is tudom 😊 azért én ezzel nem értek egyet... 😛

ízlés kérdésében amúgy is rohadt felesleges vitázni, nyilván nem lehet mindenkinek ugyanaz a legjobb, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz egyformán

amúgy meg nem fanyalgok csak leírtam a véleményem... szerintem nem agyatlan troll fikázós stílusban tettem, nem értem mi a problémád

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Minden idõk legjobb sorozatának tartják, de nyugodtan fanyalogjál csak. Szerintem ne is nézd, ezután felesleges. 😄

precision
megnéztem az elsõ részt... háááát 😊
már látom miféle sorozat lesz ez... nem tudom, pár részt még megnézek talán... a fantasy miatt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az mennyire beteges már, hogy a királynét a saját testvére dugja...

Bazinga!

ForzaInter
Ja, erre én is rácsodálkoztam.😄 Bár azt a 6x20 percet nem olyan sok idõ leforgatni.

Yo, Bitch!

szerintem csak a szokásos "az IT-sek fogyatékos idióták" sorozat, pár kötelezõ, nerdnek beskatulyázott színésszel
passatgt
Silicon Valley elég jó😊

stargatelost
Ja és jövõ héten jön a harmadik évad 😄 😄

stargatelost
<#eljen>

ForzaInter
Ez a Chosen 2. évad még jobb volt mint az elsõ.

Yo, Bitch!

Narxis
Talán nem minden másodpercben de kb. minden percben. 😄 Szinte minden részben van meztelenkedés.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
én az elsõ részt se tudtam végigszenvedni

stargatelost
Pedig én azt mondom, ne kezdje el 😄 Vagy ha elkezdi, akkor maximum az elsõ évadot, és ha bejön, akkor jöhetnek a könyvek, amik fényévekkel jobbak.

DasIsFuck
szerintem a legjobb sorozat minõségbe.
talán csak a vikings ér fel hozzá😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ForzaInter
Nem hinném, hogy valaki azt fogja mondani, hogy ne kezd el.😄 Van benne szex is bõven, de nem azon van a hangsúly, hasonlítani nem nagyon lehet semmihez, talán a Rome-hoz, csak itt vannak fantasy elemek is.

Yo, Bitch!

precision
a Game of Thrones -t érdemes elkezdeni? nem láttam még belõle semmit 😊 csak ahogy látom elég népszerû a sorozat...
ugye nem olyan Rome vagy Spartacus féle minden másodpercben szexelünk hogy menõnek tûnjünk sorozat? 😊

Bazinga!

grebber
Undeniable

Errõl tud valaki valamit micsoda?

Google-n nem találtam magyar linket ami leírná.
Meglepõ modon sorozatjunkin se ad ki semmit rá a keresõje!

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
nézd meg az elsõ három részt, ha utána sem érdekel, akkor kukázd

Tikal
micsoda?😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
vnnak ott érdekesebb dolgok is, mint a hunterek