12417
-
dregnarr1 #9884 Epizodikus, de erős átívelő szálakkal, van olyan évad ami gyak. szerializáltnak is mondható. -
red13 #9883 A Stargate epizodikus vagy szérializált sorozat? -
#9882 utolsó két évad már szar volt.. -
#9881 7 évad után én azért epicebb lezárást vártam volna nem egy kibaszott vacsorát -.- -
#9880 korrekt lezárás volt szerintem, bár elég gyér évad, nagyon messze pl az elképesztően jó másodiktól... meg kicsit OCD-s volt ahogy elvarrtak minden kibaszott szálat -
#9879 Intruders-t nézi valaki? Elég érdekes sztori... -
#9878 True Blood-ot senki nem nézi?
Nem volt ez olyan rossz. Volt 1-2 gyengébb évad de tetszett.
Tovább nem lehetett volna úgyse húzni.
Jó hogy lezárták.
Eric jó volt mikor vezetett és mozgatta a fejét. :D -
#9877 Dehogy indult, ezek az Amazon pilotok, majd kiderül később, lesz-e sorozat belőlük :) A szereposztások nagyon jók egyébként, de leírás alapján egyik se érdekel különösebben. The After mikor jön már baszki??? -
#9876 Ma indult vagy 5 új sorozat.
(The cosmopolitans, Red Oaks, Really, Hysteria, Hand of god)
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.08.30. 12:47:34 -
#9875 mi volt? én az 1 részből 20 percet bírtam:D -
#9873 Én már kaszáltam, uncsi. -
Monoton #9872 Manhattanről mik a vélemények? Nagyon vártam a sorozatot a témája miatt, de a pilot nem nagyon fogott meg. :/ -
Monoton #9871 Crossbonesnál az utolsó jelenet aztán nagyon kellett még oda
Utoljára szerkesztette: Monoton, 2014.08.30. 10:21:30 -
Monoton #9870 -
#9869 remélem a következő részek is a múltban fognak játszódni -
Monoton #9868 Ez a sorozat valahogy nagyon bejon, magabaszippant. 3. resz is gyorsan elment. -
#9867 Hát a jelenlegi sci-fi kínálat amilyen silány... én nyugodt szívvel az élre emelem ezt a kettőt, animáció, nem animáció. De a figyelmet akartam felkelteni, hogy nézzétek ezt a két sorozatot, mert tényleg zseniálisak :) -
ldavid #9866 "a két jelenleg futó legjobb sci-fi sorozat"
de animációk, én azokat külön kezelném -
#9865 A VOX összeállítása, mit érdemes nézni (és darálni) eddig 2014-ből.
Egész pofás lista, nem az a kommersz fajta. Adventure Time és Rick and Morty külön öröm, hogy szerepel, hiszen ez a két jelenleg futó legjobb sci-fi sorozat. Én kilencet nézek ezek közül. -
#9864 Extantot fikázom legjobban mostanság, de Falling Skies se tetszik már annyira és Under the Dome is guilty pleasure. :D -
#9863 Az lett volna a fura, ha azt írod hogy nem jó.:D -
#9862 Jó ez a Forever. -
Monoton #9861 Nekem a 2. rész is tetszett, a romantikus szál minimális, inkább a történelmi korra helyezik eddig a hangsúlyt. -
#9860 szegény :D
-
ldavid #9859 :D
"A Friends 20. évfordulóját úgy ünneplik meg a gyártók, hogy megnyitják a Central Perk pontos mását, ahol természetesen Gunther szolgálja majd fel az ingyen kávét." -
#9858 Under The Dome ról van info lesz-e 3. évad vagy a 2.évaddal lezárják? -
#9857 2. és 3. Is múltban van, rövid flashback van csak párszor.
3. rész amúgy nem volt annyira jó szerintem:) -
#9856 2 és 3 rész milyen volt? aki látta írjon már róla. a múltban fog továbbra is játszodna, vagy lesz még időutazás? és a romantikus szál mennyire lesz hangsúlyos. -
Monoton #9855 Outlander pilot nem volt rossz, főleg a második fele.
Fertőtlenítení? Baktérium? Jód? Thiomersal? :D
Utoljára szerkesztette: Monoton, 2014.08.26. 22:25:04 -
Janika114 #9854 Minden szavaddal egyetértek. Rendesen elgondolkodtam a végén, és nagyon sajnálom, hogy vége lett, de ez így lett egy remekmű. -
#9853 Hogy a picsába' ne! Szintén az egyik legjobb futó sorozat (volt). Bár ez az utolsó évad annyira nem jött be, de a dupla finálé kárpótolt mindenért. A Wifred egy zseniális sorozat, tele filozofikus mélységekkel, wtf-okkal, és oltári poénokkal. A zárás tényleg remek lett, végre egy újabb sorozat, aminek nem cseszték el a végét. Ez manapság úgy látszik ritkaság. Hiányozni fog...
-
Janika114 #9852 Wilfredet nézte valaki innen? Nagyon eltalálták a lezárást szerintem, és mindenre választ is kaptunk végül. -
#9851 rectify bizony tényleg kurva jó, kategóriájában a legjobb jelenleg. -
#9850 aah, imádom, Suits-ban is szép volt, de itt még szebb, és jobban is játszik :) -
#9849 neked én bármit nehezen hiszek el, már ami azt illeti mi jó és mi nem, de a leftovers-t még nem láttam, majd elkezdem ha lement az évad..... de szerintem a Rectify nem neked való, ezt elhiheted nekem :) -
ldavid #9848 és marha jól is játszik szerintem. (a többiek is persze)
imádom amikor elgondolkodik, és komoly arccal néz maga elé egy kis ideig :) -
#9847 Én csak miatta kezdtem el nézni, és bár olykor geci lassú, de nem bántam meg, az egyik legjobb dráma jelenleg. Abigail Spencer meg egyszerűen lélegzetelállítóan gyönyörű. -
ldavid #9846 már csak miatta is érdemes belekezdeni
-
#9845 hmm akkor bele kell néznem -
#9844 imdb-n 8.4 vs 7.4, szóval de, jobb:P