Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Pedig megnéztem, volna, de így nem fogom.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az a párbeszéd Cicero és Pullo közt....
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Anger Management, Da Vincis Demons, Hannibal. A HoC mellé ajánlom én is a Newsroomot, plusz Veep és a Scandal. Kicsit más témában a Ripper Street és a Mr. Selfridge.
REAL MADRID
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Yo, Bitch!
Black Mirror is mehet utána, az elsõ rész ne ijesszen el, mindegyik epizód teljesen másról szól, utána jönnek ütõsek is, és elgondolkodtatók.
HoC-ot majd valaki más ajánlja, én se nézem, mert szintén taszít a politika, valamint az, hogy minden epizódot egy nap kirakásnak se szimpatikus (elvész az epizódok utáni kattogás, kibeszélés). De az biztos, hogy minõségi sorozat. Egy próbát megérhet.
- Chosen
- House of Cards (pol. téma kicsit elijeszt, kamerabeszélés meg instant beránt, eh)
- Black Mirror
vélemények elõbb felsoroltaktól, esetleg valami más bölcs ajánlás? horrorok és sötét, lehúzós krimik általában felejtõsek (bár True Detective bejött, de az inkább csak azért, mert jó), azon kívül nagyjából minden jöhet.
"The trees move. Do you not see it?"
mikor ilyen maffia virágnyelven beszéltek a sorozatban azt imádtam, de az a szinkronban teljesen le van butítva hogy mindenki értse..
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Yo, Bitch!