Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örülj neki, hogy legalább megcsinálja, ez hülyeség amit írsz, szerintem, hogy ezért nem nézed a felirataival, van amivel meg idõben elkészül, semmi gond nincs vele szerintem. Van olyan fasza kis sorozat ahol annak is örülnék, ha havonta lenne egy felirat.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Herold
Áhh, az a csaj egy katasztrófa. A felirataival semmi baj nincs, azt leszámítva, hogy néha heteket késik vele. Tavaly a Nikita 3. évad feliratokkal vagy 2 hónapot késett. Megfogadtam, hogy soha többet nem nézek olyan sorozatot, amit õ fordít.

ForzaInter
Mi a baj a felirataival?

Yo, Bitch!

Herold
Basszus, a Salem feliratát djzsuzska fordítja. <#zavart2>
Pedig megnéztem, volna, de így nem fogom.

stargatelost

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Az elõzménnyel semmiképp se kezdd, mert spoilerez az 1. évadból, és direkt úgy készült, hogy már ismerjük az 1. évados karaktereket.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Így, ahogy írtad. s1, elõzmény, aztán s2, s3.

Malakai
S1-el kezd, érdemesebb úgy normál nézni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

El akarom kezdeni a Spartacus-t, de nem tudom, hogy lenne érdemes!? S1 -> Gods of the Arena -> S2 vagy a Gota-val is lehet kezdeni?
Tikal
még...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ForzaInter
Ebbe nem vámoírok vannak, csak vmi hasonlóak, de nem róluk szól a sorozat.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Nézem, nem rossz sorozat.

Yo, Bitch!

Tikal
remélem figyelted ezt a kis szócskát: rendhagyó 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
Most kerestem rá, és google jobb oldalt ezt írta, idézem "Az Alkonyattól pirkadatig Quentin Tarantino és Robert Rodríguez emlékezetes, rendhagyó vámpírfilmje" Másra már nem kattintottam utána:d

Tikal
de ismered a filmet, nem? 😊

passatgt
vámpírostól falra mászok, hasonlóan az ûrsorozatoktól

Tikal
From dusk til dawn-t nézitek? Kiváncsi vagyok mit hoznak ki belõle, mert ugye a film eléggé megszabta a sztori vonalat, amit eddig nagyjából követnek is, de....

ProGabe
Szerintem az egész évad. Remélem lesz következõ.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Community évadzáró de jó volt 😄
sz4bolcs
Rome *.*

Az a párbeszéd Cicero és Pullo közt....

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Amiket eddig nem soroltak:
Anger Management, Da Vincis Demons, Hannibal. A HoC mellé ajánlom én is a Newsroomot, plusz Veep és a Scandal. Kicsit más témában a Ripper Street és a Mr. Selfridge.

REAL MADRID

Amik még nem voltak, de jók :Vikings, The Newsroom, Ray Donovan, True Detective (bár ha a GoT lassú neked akkor ez nem biztos h bejön). Sitcomokból pedig Legit, Mixology, Crazy Ones.

Jim Morrison
Wrong Mans -t én 1-2 hete néztem meg, kellemesen csalódtam benne, szerintem (is) jó volt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
Orange is the new black, Person of Interest, a Wrong Mans meg tényleg jó, azt még ma nézd meg😊

bakkerman
Chosen meg Banshee jónak tûnik,azokba belenézek még ma,köszi! 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

stargatelost
Chosen, Banshee, The Wrong Mans, Utopia például.

bakkerman
írjatok már valami új féle,max 1 évad óta tartó sorit amit érdemes elkezdeni nézni 😊 jelenleg agymenõk,brooklyn 99,house of cards,meg trónok harcát nézem,kéne valami olyan ami durván leköt,pörgõs a cselekmény,és gondolkodós is. Trónok harca nekem egy picit "lassú",bár nagyon bírom,a HoC-ot meg a politika miatt nézem.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ForzaInter
fent van a daralistámon😄 már régóta tervezem megnézni😊

Yo, Bitch!

stargatelost
Akkor a Reapert ki ne hagyd Labine-tól 😊

ForzaInter
Megnéztem az 1. részt, egész jó volt, a fõszereplõ szimpatikus.

Yo, Bitch!

Jim Morrison
Orange is the new black season 2 trailer. Ezzel a zenével szerintem ütõs lett ^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Pedig sztem írtam is tavaly 😄

ForzaInter
Nem is tudtam, hogy nézed a HoC-ot.😊

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
én még nem tartok ott, de nézzük

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Herold
A Star Crossedet nézi még valaki? Az 5. résznél abbahagytam, kíváncsi lennék, érdemes-e tovább nézni.

Narxis
Chicago Fire mai részét nézzétek meg de közben legyen kéznél 100-as zsepi mert durván meghatóra sikeredett.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

HoC: Engem is riasztott elõször, de szerintem is fasza, bár a második évad nekem eddig a felénél tartva nem jön be annyira. Másik kettõt nem nézem, ajánlani tudom még a Newsroomot is, a HoC-ról jutott ez eszembe, meg írnám a szokásos Shameless, SoA, Boardwalk Empire, Shield, Sopranos, (sztem) minõségi vonalat. Ezen kívül esetleg Fresh Meat, Misfits, This is England, Skins (1-4 évad fõleg) amit ajánlanék, angol sorozatok, és itt a topikban se nagyon jönnek szóba.

ForzaInter
HoC minõségi sorozat, a tavalyi év egyik legjobbja. A politika téma elsõnek engem is eltaszított, de Spacey és a kamerába beszélés (ezt rohadtul bírom én is) miatt elkezdtem, és nem bántam meg, simán az egyik legjobb futó sorozat.

Yo, Bitch!

stargatelost
Chosent nyomhatod is, nagyon fasza akciósorozat. Bár hamar megvan, egy évad egy film hosszúságú 😄
Black Mirror is mehet utána, az elsõ rész ne ijesszen el, mindegyik epizód teljesen másról szól, utána jönnek ütõsek is, és elgondolkodtatók.
HoC-ot majd valaki más ajánlja, én se nézem, mert szintén taszít a politika, valamint az, hogy minden epizódot egy nap kirakásnak se szimpatikus (elvész az epizódok utáni kattogás, kibeszélés). De az biztos, hogy minõségi sorozat. Egy próbát megérhet.

Calver
wow, de szép szó- és majdhogynem mondatismétlés.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
véleményeket és ajánlást kérek következõ áldozathoz, mert lassan megint kezdek kifutni kaja mellé néznivalókból, és lassan vége a sorozatos évnek... aszondja hogy, eddig ami felkerült a radaromra:
- Chosen
- House of Cards (pol. téma kicsit elijeszt, kamerabeszélés meg instant beránt, eh)
- Black Mirror

vélemények elõbb felsoroltaktól, esetleg valami más bölcs ajánlás? horrorok és sötét, lehúzós krimik általában felejtõsek (bár True Detective bejött, de az inkább csak azért, mert jó), azon kívül nagyjából minden jöhet.

"The trees move. Do you not see it?"

ForzaInter
hát kb ennyi a pozitívum😄

mikor ilyen maffia virágnyelven beszéltek a sorozatban azt imádtam, de az a szinkronban teljesen le van butítva hogy mindenki értse..

Yo, Bitch!

Herold
2-3 részt láttam a Sopranosból a tv-ben, szerintem a szinkronos annyiban jobb, hogy a káromkodások magyarul vannak benne. (pl. "ki védi meg a szájbabaszott családodat?" <#nyes>

ForzaInter
Én láttam szinkronosan is és eredeti nyelven is, persze angolul jobb. Sok a szinkronba a félrefordítás, ami az élménybõl rengeteget levon.

Yo, Bitch!

Sopranost azonnal kezdjétek el, annál még a szinkron se rossz amúgy 😄 De eredeti az igazi. Nálam is az a csúcs.

Rockynhooo
Ja és angolul szedtem, gondolom úgy az igazi. Bár én szinte minden sorozatot eredeti nyelven szeretek.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Mivel a Breaking Bad eddig nekem is a top. Plusz anno mikor itt tanácsot kértem a SOA-t ajánlottad, ami szintén favorittá vált. Na meg a maffia téma az egyik kedvencem. Idáig halogattam a Sopranost, de már pörögnek az elsõ részek 😄 majd évad vége fele jövök véleményt alkotni. Addig is tenksz <#eljen>

[HUN]FaTaL
Még én sem láttam a Sopranost, de ezekszerint ajánlott megnézni, úgyhogy már szedem is le. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ForzaInter
Úristen, ez végzetes hiba, azonnal kezd el.😄 A Sopranos a valaha készült legjobb sorozat, a sorozatgyártás csúcsa, a Breaking Bad-el együtt.

Yo, Bitch!

Rockynhooo
Köszi és neked is T0mmy. Elraktam a listámra. Közben rájöttem, hogy kb 3-4 éve halogatom a Sopranost. Most már muszáj elkezdenem. A Vikings meg felkerült watchlistre 😊