Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
GA, Scandal, OUAT <#eljen> Castlet nézem, de annyira nem mozgat, hogy kaszálják-e vagy nem.

A FOX viszont rohadjon meg az AH kasza miatt 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Tikal
OMG <#zavart2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Narxis
Ja akkor csak 4/3, aszittem valami vicces szitkom lesz vagy mi. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Malakai
Mert a nyelv beállítás programonként megy, egyiknél lenyomod alt+shift-et ott átváltja, átváltasz valami más ablakra ott visszaugrik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
lehet, nemtom 😄 néha van hogy bekapcsolás után nem az alapértelmezettet használja. aztán officeban meg már igen. De majd kikapcsolom akkor...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Malakai

folyton változik a gépem bill leosztása

Nem nyomsz véletlen alt+shift-et gyakran? Win arra váltogatja a beállított beviteli nyelveket. Kikapcsolható Text/Input serviceben.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
igen az, csak folyton változik a gépem bill leosztása meg másikat is használok, aztán folyton keverem....😄 A srácra meg ránézek és valahogy nem bírom. Annyira nem Flash, hiába a ruha meg minden. De kap egy esélyt. 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A mai világban a Messenger már annak számít 😄

Narxis ez komolyan érdekel? 😄
Jane the Virgin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

" A Juana la Virgen címû venezuelai telenovella alapján. Egy véletlenül mesterségesen teherbe esõ 17 éves, lelkiismeretes, vallásos neveltetésû lányról szólna."

REAL MADRID

Tikal
izombie, LOL, tényleg lesz egy ilyen sorozat? 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

stargatelost
LOL 😄 Amúgy valóban elég érdektelen mindegyik... (nincs sci-fi sem :S)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
4/4

Engem a Flash, IZombie érdekel, a másik kettõrõl egyelõre semmit nem tudok.

REAL MADRID

passatgt
* unszimpatikus ?😄

LasDen
a Flash érdekelne, de ez a srác annyira unsyimpatikus hogy borzalom 😄

passatgt
4/0

Narxis
Én is reméltem. Mondjuk ez az évad jól indult aztán a nanoszarsággal kicsit felemás lett, meg már a legutóbbi részben Miles is ilyen jedi mester lett egy kicsit ami nekem furi.

De ha csak ilyen "szar" sorozatok lennének akkor én már boldog lennék.

Herold
Crisist elkaszálták??? Nemá! <#schmoll2>

Pedig reméltem, hogy a Revolution kap még évadot.

REAL MADRID

stargatelost
Ez tényleg Fekete Péntek

Revolution kasza végre, Believe is megérdemelte, Crisis is szar volt.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

hátha kap még egy évadot, örülnék neki én is
Én a The Crazy Onesban, nem olvastam róla semmit még, de hát 99%, hogy kasza az is.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

akkor mehet a kickstarter a #sixseasonandamovie-ért 😞
még picit bízok a Trophy Wife túlélésében de úgy néz ki, már az is elszállt... 😞
Hannibal marad, Community kasza. :/

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

ForzaInter
Nekem bejön a hibái ellenére is, jók a karakterek. Hátha csoda történik és lesz 2. évad.😄

Yo, Bitch!

stargatelost
Áhh, jól kezdett, de mostanára tök érdektelen lett, és nevetséges, ahogy beleerõltetik a heti ügyeket. Lát valami a kislány, aztán uccu nekivágnak... Az üldözésük is súlytalanná vált. Az NBC levette a mûsorról, szóval esélyes a kasza 😊

Narxis
Once Upon A Time, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Modern Family<#eljen>

Herold
Resurrection is? Fasza. <#vigyor3>

ForzaInter
Believe maradjon, az egyetlen jó új országos sorozat.

Hannibal ha nem az NBC-n akkor máshol tuti folytatódik, bár sztem berendeli az NBC, nem a nézettség a döntõ..

Yo, Bitch!

Scandal, Castle, Goldbergs, Marvel, Modern Family <#eljen>

REAL MADRID

stargatelost
ABC meg csak berendelt úgy látszik 😄

Once Upon A Time, Resurrection, Scandal, Grey’s Anatomy, Revenge, Castle, The Goldbergs, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Modern Family.

Innen csak az utsó kettõ érint 😊

Az NBC amiért izgulok :S Hannibal és Community... Ja és egy Believe kaszának is örülnék 😄

Sir Quno Jedi
Jah meg az almost human is faja volt, nagyon jó a két fõszereplõ ahogy szívják egymás "vérét".

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Pedig már kezdett beindulni a tomorrow people a végére jól felpörgették, meg a star crossed is egész jó lett, ahhoz képest ahogy indult. Há ez van, lassan SEMMIT sem érdemes frissen elkezdeni nézni, mert jó ha egy szezont életben hagynak a rohadékok...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

passatgt
fú de nehezen bírom, hogy ne kezdjem el az új 24 évadot😄

Narxis
Kasza, de nekem a Tomorrow People kaszája fáj a legjobban. Beauty and the Best és Hart of Dixie megkapta a berendelést. Szeretem ezeket is de azért ez így vicc.

Herold
Star Crosseddel mi lett?

stargatelost
CW is rendelt/kaszált. Innen csak a The 100 érint, a berendelésének pedig nagyon örülök, fasza a sorozat.

ReszegKoldus
Rake neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Dads neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dettó. engem most nbc/abc érdekel leginkább.
stargatelost
Beindult a kaszaüzem, Fox már alkotott is <#vigyor1> Szerencsére nem érdekelt egyik sem 😄

Nem tudja valaki, hogy az Äkta människor második szezonját nem fordítja most senki? Gondoltam belekezdenék hátha nem lesz olyan nyögvenyelõs, mint az elsõ szezon utolsó harmada ... meg hát ugye elmeszelték az Almost Human sorozatot és kell valami androidos téma. 😄

LasDen

Narxis
Mai Warehouse 13 rész kurva jó volt. 😄 Sztem a színészek is élvezték ezeket a telenovellás jeleneteket. 😄

Jim Morrison
Lesz Orange is the new black 3. évad
Egy hannibal 3. évad bejelentésnek már nagyon itt lenne az ideje >.<

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sir Quno Jedi
Én mostanság Alfa Holdbázison élek családdal! 😄DD

Én havonta egy részt megnézek belõle, mikor már nincs mit nézni és nagyon unom magam.

REAL MADRID

Narxis
Ezzel erõsen vitatkoznék.

mind a 3 szar