Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FOX viszont rohadjon meg az AH kasza miatt 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem nyomsz véletlen alt+shift-et gyakran? Win arra váltogatja a beállított beviteli nyelveket. Kikapcsolható Text/Input serviceben.folyton változik a gépem bill leosztása
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Narxis ez komolyan érdekel? 😄
Jane the Virgin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
" A Juana la Virgen címû venezuelai telenovella alapján. Egy véletlenül mesterségesen teherbe esõ 17 éves, lelkiismeretes, vallásos neveltetésû lányról szólna."
REAL MADRID
REAL MADRID
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
REAL MADRID
De ha csak ilyen "szar" sorozatok lennének akkor én már boldog lennék.
REAL MADRID
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
még picit bízok a Trophy Wife túlélésében de úgy néz ki, már az is elszállt... 😞
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Yo, Bitch!
Hannibal ha nem az NBC-n akkor máshol tuti folytatódik, bár sztem berendeli az NBC, nem a nézettség a döntõ..
Yo, Bitch!
REAL MADRID
Once Upon A Time, Resurrection, Scandal, Grey’s Anatomy, Revenge, Castle, The Goldbergs, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Modern Family.
Innen csak az utsó kettõ érint 😊
Az NBC amiért izgulok :S Hannibal és Community... Ja és egy Believe kaszának is örülnék 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Egy hannibal 3. évad bejelentésnek már nagyon itt lenne az ideje >.<
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
REAL MADRID