Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Yo, Bitch!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez vajon jó sorozat lesz vagy ez is ellaposodik, mint mostanában olyan sok ígéretes darab?
felírtam vagy 10 sorozatot ami érdekel, de jó ha 5-öt elkezdek majd.. abból meg max 1 lesz ami nem kap tõlem kaszát, majd a csatornától😄
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ezzel a black, asian, latin komboval mit akar elerni a csatorna? 😄
REAL MADRID
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
FOX: Backstrom, Hieroglyph, Mulaney(?), Weird Loners(?), The Last Man on Earth, Gotham
(?) egyelõre a trailer nem gyõzött meg vagy nincs is
<#nezze>#nezze>
REAL MADRID
A többi nem hozott lázba. Gotham sem, kicsit csömöröm van Batmantõl (Nolan filmek, plusz a Arkham játékok mindegyikét végigtoltam), eredetsztori meg pláne nem. Gracepoint meg copy/paste lesz az elõzetes alapján, szóval ugyanazt (ugye Broadchurch remake) nem nézem meg még egyszer.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ajánlom nézzétek meg az aquarious poszterét (vagy inkább promo kép/banner?), szerintem eszméletlen gagyira sikerült, mint amikor egy filmben mutatnak egy kitalált film plakátot, azt az érzést kelti bennem David pózolása/szíjjelfotosoppolása'. Szegény amúgy is egyik soriból ugrik a másikba...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
REAL MADRID
ja, amúgy kár érte, mert pénteken megfog murdelni a sorozat...
REAL MADRID
MOTW+sötét titkos átívelõ szál, ami majd csak az utolsó 2 részben fog érdekes lenni...
De mivel szeretem a New52-es Constantinet, így kötelezõ 😄
elég gyökérség volt, dehát $$$$
State of Affairs, The Mysteries of Laura, Allegiance, Aquarius, talán Odyssey, Unbreakable Kimmy Schmidt(Ellie Kemper miatt)
A One Big Happy felállás meg mintha már lett volna egy sorozatban, de megnem mondom melyik😄
Yo, Bitch!
REAL MADRID
REAL MADRID