Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Én nem használom azt de a többi Revolution rajongó nevében nem beszélhetek... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ForzaInter
na most biztos beszedtem pár minuszt😄

Yo, Bitch!

Narxis
<#levele><#gun>

stargatelost
<#nyes><#nyes><#nyes>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
Ja inkább lõtték volna 1 szezon után, vagy inkább be se kellett volna rendelni azt a hulladékot.😄

Yo, Bitch!

grebber
Most komolyan így lõtték le a Revolutiont?

Basszus akkor legalább valami nyomoronc szarral zrták volna le de ez így ÁÁÁÁÁÁÁ

Next PC upgrade: 2022

ForzaInter
Ugyanez van a filmeknek is, éljenek az eredeti ötletek.😄

Yo, Bitch!

Most, hogy veszem fel trakt.tv-n a következõ évad sorozatait a listára, érdekes látni, hogy az "újoncok" közel fele valamilyen képregény, könyvadaptáció vagy csak simán egy remake. Nem sok eredeti ötlet van.

REAL MADRID

ForzaInter
😄

Hát ja már vagy 2 éve tervezem elkezdeni.😄 De idén tuti lenyomom, csak a Millenniumal elég lassan haladok, plusz ott vannak még a heti nézõs sorik és a filmek is.

Yo, Bitch!

Mindig azt mondod, hogy elkezded a Shieldet, aztán sose vágsz bele 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Narxis
Részemrõl: Crossbones, Defiance S2, Last Ship, Falling Skies S4, Under The Dome S2, Doctor Who S8

Elvileg lesz Hell on Wheels is? Arra se emlékszem már nagyon...

ForzaInter
Visszatérõk közül: Orange Is The New Black, Rectify, Falling Skies, Hemlock Grove, Ray Donovan, The Bridge, The Killing, Dallas

Újak: Crossbones, Power, Last Ship, Dominion, Tyrant, The Leftovers, Extant, The Strain, Manhattan, Outlander, Legends

A Penny Dreadful és a Halt and Catch Fire már nézõs, a Gang Related meg 1 rész utan kasza nálam.

Most a Millennium sorozatot darálom, már kb 2 éve elkezdtem, ideje lenne befejezni. A The Shield-et akarom még mindenképp ledarálni a nyáron, régi elmaradásom.

Lesz mit nézni nyáron is.😄

Yo, Bitch!

stargatelost
Jah, okés 😄 Szóval Killing jön augusztus elsején 😊 Utopia is végre folytatódik <#taps>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Malakai
Azt láttam, de a sorozatoknak nem néztem utána.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

stargatelost
Itt össze vannak szedve a nyári sorozatok. Komolyan, még hír szintjén se olvastok junkiet? 😄

Részemrõl: Rectify S2, Defiance S2, Last Ship, Falling Skies S4, Wilfred S4, Under The Dome S2, Extant, The Strain, Utopia S2, The Killing S4, Doctor Who S8, Strike Back S5.

Meg amit majd még dicsérnek. Gang Related pilot kasza volt nálam. Dara hááát, az most necces, lehet semmit... 😞 Évközben szinten voltam mindennel, amúgy meg filmeket kéne nézni, meg olvasni...

Herold
Penészvirág lesz belõled a nyár végére, ha ennyit fogsz a gép elõtt ülni. <#eplus2>

Malakai
Ki mit néz a nyáron?
Nyári sorozatokból mit? Év közben felhalmozott darák? Régi sorozat darák?

Magam részérõl énnekem lesz minden a fentiekbõl.
Nyáriakból most kicsit szét vagyok csúszva, nem követtem kellõképpen a híreket mi lesz idén, szóval elég random fognak beesni a dolgok. 24 valószinílûeg gyors dara lesz amint vége az évadnak. Azért lesz True Blood záróévad is, Longmire, Orange is the New Black, Falling Skies, Ray Donovan és The Killing. The Newsroom pletykált, de szerintem tuti csak õsz lesz az, meg HBO szerintem már nem titkolná, ha még nyáron menne (nem tudom mikor kezdték forgatni). Úgy tûnik talán maradok Gang Relatednél és Crossbonesnál, ami már megy. Tyrant is esélyes lesz, többi újoncnak utána kéne nézzek. Defiance és Under the Dome talán-talán.
Amit az évközbeni lemaradásból valószínûleg darálok majd: American Horror Story, 2 Broke Girls, Grimm, Hawaii Five-0. Talán-talán Revolution, The Following, meg Marvel's Agents of SHIELD.
Régi sorozat dara nincs különösebben betervezve, Fireflyra valószínûleg megint sort kerítek, mostmár hagyomány nálam a nyáron. 😊 Meg jelenleg is újranézem a Houset, napi egy résszel még kitart egy darabig.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Herold
Jól sejtettem, hogy bajok lesznek djzsuzskával a Salem felirat kapcsán. A 2 hete kijött 4. epizódhoz csak most készült el a fordítás...

Tikal
ja ok 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
nem a filmre épül != nincs köze a filmhez

szerintem😄

Tikal
kaptál rá választ csak nem fogadtad el 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Herold
A #9489-re egy egyszerû igen/nem is megfelelt volna, kötözködés nélkül.

Tikal
Egyébként meg DE, Harold mondta, hogy nincs köze, de lehet félreértem amit állít:

"Ki mondta, hogy a filmre épül a sorozat? Teljesen más a cselekménye."

Tikal
mint ahogy a valósághoz sem 😊

passatgt
senki nem írta, hogy nincs köze a filmhez

Tikal
OMG

Fargo is an American dark comedy-crime drama television series created and written by Noah Hawley. It is a continuation of the 1996 film of the same name written and directed by the Coen brothers, who serve as executive producers on the series. It premiered on April 15, 2014, on FX.<1>

áá, semmi köze a filmhez.... biztos a Miami Vice ihlette õket...

ForzaInter
Elég sok köze van a filmhez, az 5 részben jól összekapcsolták a kettõt, és a mostani részben is volt pár utalás a filmre. Amúgy természetesen fikcio a sorozat sztorija is.😊

Yo, Bitch!

Herold
Ki mondta, hogy a filmre épül a sorozat? Teljesen más a cselekménye.

Tikal
gondolod ha a film csak fikció, akkor a sorozat ami a filmre épül az valós történeten alapszik? hm,, it makes sense...

Herold
Ezt a filmre írták, én a sorozatra kérdeztem rá.

passatgt
"realisztikus dráma, melyet bár a film elején igaz történetnek állítanak be, a stáblista végén kiderül, hogy az egész mû csupán a képzelet szüleménye."

Herold
Ez a Fargo amúgy tényleg megtörtént? Vagy ennél is csak a végén fog kiderülni, hogy kitaláció az egész?

ForzaInter
Ok, tudom , de nehéz megemészteni, hogy valakinek ilyen jó sorozatok nem tetszenek.😄

Yo, Bitch!

de attól hogy valami jó, nem fog mindenkinek tetszeni.
én is hányok pl. a GoT-tól, sokmillióan meg istenítik.
ForzaInter
True Detective, Fargo, Justified? Legjobb sorozatok közé tartoznak. A többi az tényleg szar vagy középszer.

Yo, Bitch!

Narxis
omg...

Tikal
ezeket kaszáltad???

Herold
Elvileg hamarosan kezdõdik a Strike Back és a Falling Skies új évada.

passatgt
kaszáltam én is:

Elementary, Belive, Crisis, Fargo, Helix, True Detective, Justified, Sirens, úgyhogy remélem lesz pár jó új sorozat, mert kezdek kifogyni

[HUN]FaTaL
Még csak az elsõ részt láttam, de folytatni fogom 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ForzaInter
jah, kár hogy csak 8 részes az évad

Yo, Bitch!

passatgt
természetesen, kifejezetten jó, szokásos hbo minõség

Herold
A Silicon Valley-t nézi valaki? A 7. rész kurva jó lett.

Na befejeztem én is HoD-ot. Spoilerba írok, hátha még más se látta.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Doug halálát lehetett már egy ideje érezni, szóval fel voltam rá készülve, de én nagyon sajnáltam, nekem egyik kedvencem volt. Összességében nekem hullámzó volt az évad, elsõ jobban tetszett. Félek nem fog jót tenni a sorozatnak, hogy Frank lett az elnök. Az a buzi csók meg ritka gusztustalan volt.

Jim Morrison
jól megcsinálták elsõ nézésre, de azon az autós jeleneten még dolgozzanak 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
Ez vótemá?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
én jót röhögtem rajta😊

Calver
Castle finálé... pfff.

miért nézem én még mindig ezt... pedig ez az évad elõzõekhez képest egész vállalható volt, de akkor is... bah.

"The trees move. Do you not see it?"

Még ne is ha lehet 😄 Nekem még kellesz pár nap, hogy befejezzem, nem akarok belefutni semmibe 😄

ForzaInter
Azt a homokos szálat igazán kihagyhatták volna..😄

Yo, Bitch!