Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
Basszus akkor legalább valami nyomoronc szarral zrták volna le de ez így ÁÁÁÁÁÁÁ
Next PC upgrade: 2022
REAL MADRID
Hát ja már vagy 2 éve tervezem elkezdeni.😄 De idén tuti lenyomom, csak a Millenniumal elég lassan haladok, plusz ott vannak még a heti nézõs sorik és a filmek is.
Yo, Bitch!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Elvileg lesz Hell on Wheels is? Arra se emlékszem már nagyon...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Újak: Crossbones, Power, Last Ship, Dominion, Tyrant, The Leftovers, Extant, The Strain, Manhattan, Outlander, Legends
A Penny Dreadful és a Halt and Catch Fire már nézõs, a Gang Related meg 1 rész utan kasza nálam.
Most a Millennium sorozatot darálom, már kb 2 éve elkezdtem, ideje lenne befejezni. A The Shield-et akarom még mindenképp ledarálni a nyáron, régi elmaradásom.
Lesz mit nézni nyáron is.😄
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Részemrõl: Rectify S2, Defiance S2, Last Ship, Falling Skies S4, Wilfred S4, Under The Dome S2, Extant, The Strain, Utopia S2, The Killing S4, Doctor Who S8, Strike Back S5.
Meg amit majd még dicsérnek. Gang Related pilot kasza volt nálam. Dara hááát, az most necces, lehet semmit... 😞 Évközben szinten voltam mindennel, amúgy meg filmeket kéne nézni, meg olvasni...
Nyári sorozatokból mit? Év közben felhalmozott darák? Régi sorozat darák?
Magam részérõl énnekem lesz minden a fentiekbõl.
Nyáriakból most kicsit szét vagyok csúszva, nem követtem kellõképpen a híreket mi lesz idén, szóval elég random fognak beesni a dolgok. 24 valószinílûeg gyors dara lesz amint vége az évadnak. Azért lesz True Blood záróévad is, Longmire, Orange is the New Black, Falling Skies, Ray Donovan és The Killing. The Newsroom pletykált, de szerintem tuti csak õsz lesz az, meg HBO szerintem már nem titkolná, ha még nyáron menne (nem tudom mikor kezdték forgatni). Úgy tûnik talán maradok Gang Relatednél és Crossbonesnál, ami már megy. Tyrant is esélyes lesz, többi újoncnak utána kéne nézzek. Defiance és Under the Dome talán-talán.
Amit az évközbeni lemaradásból valószínûleg darálok majd: American Horror Story, 2 Broke Girls, Grimm, Hawaii Five-0. Talán-talán Revolution, The Following, meg Marvel's Agents of SHIELD.
Régi sorozat dara nincs különösebben betervezve, Fireflyra valószínûleg megint sort kerítek, mostmár hagyomány nálam a nyáron. 😊 Meg jelenleg is újranézem a Houset, napi egy résszel még kitart egy darabig.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ki mondta, hogy a filmre épül a sorozat? Teljesen más a cselekménye."
Fargo is an American dark comedy-crime drama television series created and written by Noah Hawley. It is a continuation of the 1996 film of the same name written and directed by the Coen brothers, who serve as executive producers on the series. It premiered on April 15, 2014, on FX.<1>1>
áá, semmi köze a filmhez.... biztos a Miami Vice ihlette õket...
Yo, Bitch!
én is hányok pl. a GoT-tól, sokmillióan meg istenítik.
Yo, Bitch!
Elementary, Belive, Crisis, Fargo, Helix, True Detective, Justified, Sirens, úgyhogy remélem lesz pár jó új sorozat, mert kezdek kifogyni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
miért nézem én még mindig ezt... pedig ez az évad elõzõekhez képest egész vállalható volt, de akkor is... bah.
"The trees move. Do you not see it?"