Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt

Herold
Jól teszed! <#nyes>

[HUN]FaTaL
Jó az 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Calver
oké, akkor Silicon Valley-t asszem felvesszük a nézendõk listájára...

"The trees move. Do you not see it?"

Tikal
neked minden szar bejön, szóval jó az a kritika 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ForzaInter
😄

Szokásos Syfy féle zs kategorias gagyi.;D

Yo, Bitch!

Narxis
Ja már olvastam a junkie-s 3/10-es "kritikát". Vicc az a "kritika".

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stargatelost
lol

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Ez a Dominion nagyon zsír kis sorozat lesz.

Herold
Arra én is rájöttem. <#vigyor3>
De nem hiszem el, hogy ennyi idõ alatt képtelenek megcsinálni.

LasDen
én arra tippelek, hogy nem megy.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Herold
Tudja valaki, mi a frász van a feliratok.info-val?

Jim Morrison
Végignéztem az OITNB új évadát.
Nekem ez is tetszett, talán több mélypontja volt, de egynek szerintem tök jó. Felüdülés a többi sorozat mellett amiket nézek (nem azért mert a többi rossz, hanem mert más) 😊 És ami a legjobb, hogy nem kell heteket várni az új részekre^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Oitnb s02e11
Utolso 10 perc nem tetszett 😞
Azert remelem jo vege lesz az evadnak, nem birnam ki ha elrontanak :d

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter
Azért 2014-ben nem hd-ben sugározni valamit..

Yo, Bitch!

Tikal
house of cards-ot egyszer majd? 😊 azonnal, most.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

stargatelost
Szerintem ez a Crackle sara, valamiért csak így nyomatják a sorozataikat... Mást nem tudok elképzelni, de ha eddig nem volt, ezután se lesz 720p...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
ja, én se találok sose😞

Yo, Bitch!

Jim Morrison
valóban jobb lett. Ötödik részben a barkóbán nem tudom miért nevettem fel D: 😄

stargatelost
Chosen teljesen összefüggõ végig. Azt nem tudom miért nincs belõle 720p release...

Herold
Line of Duty megvolt?

LasDen
Sleeper Cell

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver
no, Black Mirror lassan letudva, Fargo-nak és Orphan Black-nek is lassan vége, jöhetne pár ajánlás <#hawaii>

Chosen le van szedve és be van készítve (btw ebbõl mindegyik évad teljesen különálló sztori? és miért nincs belõle 720p?), Inside No. 9 felé is pislogok, meg *talán* majd egyszer House of Cards-t is megnézzük, de ezen kívül nagyon szívesen veszek bölcs ötleteket... horrorok és sötét, lehúzós krimik általában kiesnek, azon kívül nagyjából minden jöhet.

"The trees move. Do you not see it?"

Én is még csak az egyet láttam, nekem se adta annyira, de azért nem volt rossz, de ahogy olvasom a második rész már olyan, mint az elsõ évad volt.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Jim Morrison
OITNB s02e01:
Annyira nem jött be 😞 remélem jobb lesz.

A zsenialis 3. evad es annak finaleja utan a Lost Girl 4. szezonja valami elkepesztoen nagy baromsag lett. :/

REAL MADRID

LasDen

Ez nagyon kurva jó lesz (nagyon remélem). ÉS esélyes hogy más DC karakterek is feltûnnek....

Vki Beaver Falls pdtv verzióhoz vmi torrent vagy bármilyen letöltõ linket nem tud adni? Nem találok csak hdtv-t, azt meg laptop nem bírja. Valahol lennie kellene ha felirat is van hozzá 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

LasDen
de 😛
viszont mindegy. Deathstroke miatt néztem, nem érdekel annyira. De ha késõbb lesz benne Harley Quinn, akkor visszatérek...😄

Narxis
ejnyeee

LasDen
ûristen. ez az Arrow még jó is lenne, ha nem lenne tele ezzel a sok nyálas szarral. egyik "szeretlek" scene a másik után.
Na meg Deathstroke. Elég szánalmas volt a végén, pedig õ soha nem szánalmas. Elrontotta a sok köcsög író 😞

Jakuza1
Nem.
Azt meg elnezne barki, hogy egy inuit no helyett valami latina a szereplo,ez nem erdekel.
De amikor olyan ellentmondasok vannak a sorozatban, hogy beallitanak valakit zseninek, kozben meg olyan sik hulye, hogy meg olyan kezenfekvo dolgokat sem vesz eszre, amiket egy kreten is megtenne, az mar fajdalmas.

Herold
Nem olyan rossz az a Helix, én végignéztem az 1. évadot. Csak nehogy valami szuperhõsös sorozat legyen belõle.

Narxis
Szomorú, nem vagytok ínyencek... 😄

ForzaInter
én 4 részt bírtam belõle..

Yo, Bitch!

Narxis
Naaaaa azé csak jó volt összeségében, nem? 😊

Jakuza1
Megneztem a Helix elso evadjat. Amilyen jol indult, szvszugy laposodik el a 6.-7. reszektol. Pontosabban, mar annyi ellentmondast es logikai bukfencet tartalmaz, hogy csak megmosolyogtatja a nezot.

Nagy kar a Surviving Jackert es a Growing up Fisherert. 😞

REAL MADRID

LasDen
ez a New Girl 3. évad valami nagyon gyatra volt....

júli 6.

REAL MADRID

Narxis
<#eljen>

passatgt
Ha esetleg valaki nem nézi a Silicon Valleyt, egy spoilermentes ajánló😊

Narxis
Witches of East End már jön? Mert az nekem is várós.

LasDen
Én már le is tudtam a "nyári" darám felét...
TBBT 7. évad. Bár szakítva a "hagyományokkal" mostanra csak 6 rész maradt...😄

ForzaInter
Nincs mit nézni mondatot elfelejthetjük.😄

Yo, Bitch!

Igen, szerintem a felét sem fogom tudni megnézni 😄 Most is van rengeteg sorozat amivel el vagyok maradva, ráadásul elkezdtem nézni a szezonos animeket is. Elmúltak azok az idõk, amikor egy Csillagkapu évadot 2 nap alatt megnéztem 😊

REAL MADRID

ForzaInter
Te se fogsz unatkozni.😄

Kemény mennyi új sori jön nyáron, régen ilyenkor alig volt valami. Nem is tudom, hogy lesz idõm darálni.😄

Yo, Bitch!

Nálam ezek az újak: Power, Legends, Outlander, Manhattan, Married*, Matador*, Welcome to Sweden, Extant, Taxi Brooklyn*, Tyrant, The Last Ship, Dominion, Murder in the First, Halt and Catch Fire, Crossbones
*=pilottól függ

Visszatérõ: Orange Is The New Black, Defiance, Witches of East End, Hemlock Grove, Ray Donovan, Utopia

REAL MADRID

A Veep idei szezonja valami brutálisan jó 😄

REAL MADRID