12417
-
#10124 Sajnálnám ,van benne potenciál... -
#10123 Nekem is bejövős volt a film, de ez a pilot egy rakás szar volt... Kezdjük a kezdéssel, semmi látvány, vagy érdekesség, amivel ott foghatják a nézőt, csak valami hülye dumálgat az elmegyogyóban, aztán meg csótányok... (most itt a random nézőkre gondolok, nem azokra, akik ismerik Constantine-t) Még jó, hogy ilyen szar nézettséggel nyitott. Már tavasszal az előzetesben láttam, hogy mekkora miscast volt ez a színész a főszerepre, és a pilot alatt sem változott a véleményem. Kurva szar a színész. Aztán, ez gondolom csak annak tűnt fel, aki követte a casting híreket, annyira béna volt, ahogy kiírták a végén a csajt, akire az egész pilot épült. Látszott, hogy eredetileg hosszú távra terveztek a csajjal, de így nagyon izzadságszagú lett. Aztán, ahogy bemutatták az új főszereplő csajt, LOL, gondolom ő lehet a sorozat marketingese, ahogy rajzolgatta a concept artokat, meg posztereket Constantine-ról (az egyik rajz egy az egyben az egyik promóanyag posztere volt).
Na, szóval végigszenvedtem, de úgy veszem, hogy majd jövő héten láthatjuk az igazi első részt, mert ezt az összeszabdalt, átirkált szart nem nevezném annak... -
#10122 viszont a nézettség nem volt túl jó. Ott lebeg a kasza felette... -
#10121 Constantine - pilot
Előre szólok ,nekem egyik kedvenc filmem a 2005-be készült hollywood-i interpret így valszeg kicsit elfogult leszek a sorival :D
Amennyire vártam annyira tartottam is tőle ,hogy elszúrják vagy a színészekkel vagy a cgi vagy silány operatőri munkával,de szerencsére 42 perc után elégedetten konstatáltam ,hogy összerakták úgy ahogy kell ^^^^^^^ Nem zs kategóriás cgi volt 6sec benne ,hanem rendesen telenyomták igen kellemes nem asylum szintű spec. effektekkel (gondolom ez köszönhető a dc comics és warner nem kevés költségvetésének) a színészek helyükön voltak nagy botlás vagy apatikus nem maradt benne.A főhősünk kevésbé rohad mint Keanu annak idején, sokkal komorabb és életuntabb volt a filmbe, a hölgyike még egy kicsit hasonlít is Rachel Weisz-re :)))) az aranyköpések nekem kicsit erőltetettek voltak egyes helyzetekben ,de nyilván ez a képregény adaptáció miatt elnézhető.Ami nekem furi volt kicsit az a brit akcentus ,pedig Atlantai helyszínen voltak forgatva a scenek ahogy olvasom :D ez legyen a legnagyobb hibája.Sztoriról sztem korai lenne bármit is mondani ahogy körvonalazódni látszik ,főhősünknél elgurul a pöttyös mert megcumiztatta egy démon így aztán jegyet vesz a hathuszasra, hogy utána induljon a pokolba ahol majd letépheti a golyóit.Nálam kezdésnek 8/10 remélem ez csak felfele pontozódik majd a későbbiekben. -
#10120 Az Intruders első évada ennyi volt? 8 epizód? -
#10119 Nemrég írtam ugyanezt. :D -
Monoton #10118 Nagyon jo kis sorozat, kar, hogy a nezettseg nem valami jo. -
xido #10117 még szép,de ha ez is kasza lesz 1 évad után,mint a Journeyman vagy a New Amsterdam,akkor az amcsikra atomot hajítok :) -
#10116 én néztem és nekem nem tetszik:D -
#10115 Kurva jó ez a Forever, nézi valaki? -
#10114 Dupla élvezet!
-
ldavid #10113 jane the virgin-- gondoltam megnézem már, miafasz
holyfuckingshit hát az valami rettenet, mintha egy latin telenovelllát kevertek volna egy tipikus cw csajos szarsággal...
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.10.16. 14:46:40 -
#10112 sírtam -
Ariakus #10111 Ránéztem imdb-n , de nem tudom miért kapott ilyen alacsony pontszámot (persze ez nem feltétlen mérvadó). Sorozatok olyan könnyen kapnak 8.5 fölötti értkélest általában. -
Monoton #10110 Scorpion pilot mekkora baromsag volt -
#10109 most már engem is :) -
ldavid #10108 nekem most a Detectorists tetszik. fémkeresős csókák, kisvárosi hangulat, lassú de szép :) -
#10107 Azt vágjátok, hogy most fut egy kurva fasza brit sorozat, a Glue? Ha azt mondom, hogy totál Skins hangulat és elemek, valamint főszálként egy gyilkosság és nyomozás fut végig, akkor nem is kell többet mondanom, ugye? :D -
#10106 ua mint eddig, de nem tudom nem nézni -
#10105 friss Castle részek mennyire gyalázatosak 1-től megszokottig terjedő skálán? -
#10104 Jóféle, bár kissé vontatott. -
ldavid #10103 engem a Powers jobban fog érdekelni :) -
#10102 Nem rossz sorozat, de amúgy semmi extra. Sztem csak annak érdemes nézni aki szereti gengsztersorozatokat, újat nem mutat, de végig hoz egy 6-7 pontos színvonalat. -
#10101 Power-t nézi valaki? Érdemes elkezdeni? -
#10100 Az jó, csak még a 2. évadot sem kezdték el vetíteni. :D -
Monoton #10099 Black Sails S03 berendelve -
#10098 Nem lesz az! -
csak azt sajnálom, hogy kb instant bukás lesz :(
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.10. 19:58:44 -
ldavid #10096 újoncokat pont nem kellene még szerintem, ki tudja mikor kapnak kaszát.. -
#10095 ne már, tényleg kaszát kapott az utopia? fuck
apró öröm, hogy jön majd a fincher féle remake az hbo-ra. ha nem ilyen nevek és csatorna állna a projekt mögött akkor szkeptikus lennék, de ez így akár még jó is lehet. -
#10094 mer aztán nem tökmindegy mit látsz ~1 másodpercig :D -
#10093 Annó én linkeltem a legtöbb képet, majd keresgetek megint :D Újoncok berakása nem volt rossz ötlet, de a Teen Momot vedd ki mindenképp :D -
#10092 én :D
ldavid linkelte honnan vannak a képek, én meg csak letöltöttem 1-2-t amin megakadt a szemem... már vártam ki fogja szóvá tenni :D (btw ezt kiveszem ha akarjátok, de ha akartok plusz képet akkor küldjetek egy zipet és feltöltöm) -
#10091 Jah... valakinek nagyon kificamodott ízlése van. -
#10090 Egy olyan világban élünk, ahol kaszát kap az Utopia, de berendelést kap az Under the Dome és az Extant.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Viszont egy olyan világban is élünk, ahol zajlik a Fappening, szóval...
Amúgy ki rakta be az új képeket a bannerba? Teen Mom, komolyan? -
Janika114 #10089 Lehet, hogy ugyanarra gondolunk de a szeptemberi kettő után vagy egy hete lett meg a másik kettő, szóval már 4 videó van a képek mellé. -
#10088 Ezek még a szeptemberi videok, de én még csak most láttam őket:D -
#10087 hogy mi van?? már megint?? :) -
#10086 nem a smallvillehez van köze. Hanem szimplán csak képregényes stuff... -
ldavid #10085 minek főz az ember ha nem szakács? :)
joga van hozzá, de ezt ne itt tárgyaljuk ki