Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De nem hiszem el, hogy ennyi idõ alatt képtelenek megcsinálni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nekem ez is tetszett, talán több mélypontja volt, de egynek szerintem tök jó. Felüdülés a többi sorozat mellett amiket nézek (nem azért mert a többi rossz, hanem mert más) 😊 És ami a legjobb, hogy nem kell heteket várni az új részekre^^
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utolso 10 perc nem tetszett 😞
Azert remelem jo vege lesz az evadnak, nem birnam ki ha elrontanak :d
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Chosen le van szedve és be van készítve (btw ebbõl mindegyik évad teljesen különálló sztori? és miért nincs belõle 720p?), Inside No. 9 felé is pislogok, meg *talán* majd egyszer House of Cards-t is megnézzük, de ezen kívül nagyon szívesen veszek bölcs ötleteket... horrorok és sötét, lehúzós krimik általában kiesnek, azon kívül nagyjából minden jöhet.
"The trees move. Do you not see it?"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Annyira nem jött be 😞 remélem jobb lesz.
REAL MADRID
Ez nagyon kurva jó lesz (nagyon remélem). ÉS esélyes hogy más DC karakterek is feltûnnek....
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
viszont mindegy. Deathstroke miatt néztem, nem érdekel annyira. De ha késõbb lesz benne Harley Quinn, akkor visszatérek...😄
Na meg Deathstroke. Elég szánalmas volt a végén, pedig õ soha nem szánalmas. Elrontotta a sok köcsög író 😞
Azt meg elnezne barki, hogy egy inuit no helyett valami latina a szereplo,ez nem erdekel.
De amikor olyan ellentmondasok vannak a sorozatban, hogy beallitanak valakit zseninek, kozben meg olyan sik hulye, hogy meg olyan kezenfekvo dolgokat sem vesz eszre, amiket egy kreten is megtenne, az mar fajdalmas.
REAL MADRID
REAL MADRID
TBBT 7. évad. Bár szakítva a "hagyományokkal" mostanra csak 6 rész maradt...😄
REAL MADRID
Kemény mennyi új sori jön nyáron, régen ilyenkor alig volt valami. Nem is tudom, hogy lesz idõm darálni.😄
Yo, Bitch!
*=pilottól függ
Visszatérõ: Orange Is The New Black, Defiance, Witches of East End, Hemlock Grove, Ray Donovan, Utopia
REAL MADRID
REAL MADRID