Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Wire szar? WTF

Yo, Bitch!

LasDen
az elõzetes alapján nagyon kábeles sorozat akart lenni csak networkös köntösben. valószínû a forgatókönyvek többsége hulladék volt...
szép achievmment indulás elõtt bukni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Megnéztem, elég lehangoló de azért nézhetõ. Ez is inkább egy full dráma mintsem scifi vagy ilyesmi. Egyelõre nézem aztán majd meglátjuk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Premier elotti cancel, gratulalok.

REAL MADRID

stargatelost
<#taps> Év híre!

Hieroglyph meg kasza <#fejvakaras> Az kemény.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jim Morrison
Community 6. Évad a yahoora jön. Vagy megy.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
attól még kurva hosszú és kurva unalmas. Erre próbáltam rámutatni. Lehet hogy van vége, de elõtte végig kell nézni 20 órát. Nope. Míg egy filmnél, ha szar is, max 3 órát kell végig ülnöd.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

stargatelost
Hát de ezek éppen, hogy véget értek... Van egy kezdete, és egy vége a sztorinak. Ezek nem a Supernatural és társai, hogy csak nyomják az évadokat ész nélkül... Nyilván nem tetszhet mindegyik, a Wire nálam is szar, Sopranos meg érdektelen, de a többi zseniálisan jó.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

FZoleee
+1, én például a trónok harcát képtelen vagyok nézni, hiába van akkora hype körülötte, egyszerûen rohadtul nem érdekel az egész 😄
LasDen
jah, csak míg egy film egyszer véget ér, ezek csak mennek, mennek, mennek, mennek és mikor már azt hinnéd, hogy nem, megy. Nézze a hóhér ha egyszer az elsõ x rész után nem érdekel. Kötelezõ vagy sem, ha szar, szar....

ForzaInter
Sopranos, Shield, Wire, Oz, Breaking Bad, ezek kötelezõ sorozatok. Olyanok mint a filmekben a keresztapa, hetedik, ponyvaregény stb.

Yo, Bitch!

cylonflatus
Érdekes, a Breaking Bad nálam sem lett kötelezõ. Ami még hidegen hagyott és szintén "közönségkedvenc" az a Dexter. Olyan szinten hidegen hagyott a kezdetektõl, hogy csak na. Pedig nem egy ismerõsöm is rajongója (volt), és szerettek volna meggyõzni - és én próbálkoztam, tényleg -, de esélytelen volt már az elejétõl fogva. A fõszereplõ, az alapszitu, minden hidegen hagyott a Dexterben.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
Még nem néztem meg de be van készítve. Meg nem nézek meg mindent, scifi, fantasy, vígjáték, misztikum és ezek esetleg meghintve egy kis drámával. Az ilyen típusú sorozatok érdekelnek elsõsorban.

Mondjuk tetszett a True Detective de az elég egyedi eset volt. Amúgy szívesebben nézek egy ûrcsatát mint pl. azt hogy öltönyös fickók egymást lövik, persze ez azért így sarkítva van de a lényeg érthetõ.Az olyan sorozatokat szeretem amik minél jobban kiragadnak a hétköznapokból. Csillagkapun és Star Trek-en nõttem fel, a Star Wars-t havonta néztem újra vhs-n. Szerettem olyan sorozatokat is mint pl. a Jóbarátok de azt a humor miatt.

Ezért maradt ki nálam olyan sorozat mint pl. a Maffiózók vagy a The Shield de a Breaking Bad se lett a kedvencem.

cylonflatus
Tényleg, te megnézel mindent: Leftovers/Hátrahagyottak milyen volt? Most komolyan, viccet félretéve, érdekelne.

Narxis
haha 😛 Janika is legagyizta a Last Ship-et, kezdem azt hinni, hogy már direkt csináljátok. 😄

cylonflatus
Kifinomult az ízlésed? Gondolom ezalatt azt érted, hogy a rémszar gagyi filmek mellé osztrigát nasizol, amit egy pohár muscadet-vel öblítessz... ;D

Mindkettõ elsõ évada szenvedés volt nekem. A Banshee kapott a második évadból két részt de nem igazán kötött le. Az OITNB-t pedig csak Jenji Kohen miatt néztem, de messze nem Weeds szint.

REAL MADRID

Last Ship és Tyrant bepróbálva. Elsõ eléggé gagyi volt nekem de még egy rész esélyt adok neki. A Tyrant viszont tetszett, az marad nézõs.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

pedig szerintem simán a legjobb magyar fronton
Jim Morrison
Én majd tv-ben... Ennyit még kibírok ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
indavideót elvbõl nem nézek, inkább megveszem😄

Jim Morrison

Narxis
Megnéztem a Turn évadzáróját, hát igen, elég durva komoly volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szegény Baker zászlós... 😞

ForzaInter
AMC nem a gagyi sorozatairól híres, kevered egy másik csatornával.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Banshee? Orange is the New Black?

Pedig mindkettõ kurva jó, de te tudod.😊

Yo, Bitch!

Narxis
Ez is egy vélemény.

davidka003
Iszonyú gagyinak tûnik. A szokásos színvonal a csatornán.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

LasDen
Constantine

Nem volt rossz. Tetszik. Eléggé gyors volt a tempó az elején, érezhetõen próbáltak mindent belesûsírteni. Nem egy nagy koncepció az egész. Az utolsó 5 percben felvezették a MOTW alapját, ami térképes magic bullshit, meghatározzák a helyét aztán meg kiderítik gondolom. De persze van a nagy gonosz eljövetele is a háttérben. Semmi olyan, amit ne láttunk volna. A sorozatot John karaktere viheti el a hatán. Aki bár képernyõn nem cigizik, de vannak konkrét ráutaló jelek...😄

stargatelost
Banshee-t miért? Többit megértem.

Nagyon besokalltam a sorozatokból ezért kénytelen voltam kukázni. Bad Teacher, Banshee, Orange is the New Black, Power, Mixology cancel 😞

REAL MADRID

Tikal
LOL

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LasDen
azt én is.

Narxis
Nem kaszáltam, megvannak a hátralévõ részek. Csak van pár sori ami jobban tetszik. :p

ForzaInter
De a Breaking Bad-et meg kaszàlta.😄

Yo, Bitch!

Narxis
Ez a Turn is rohadt jó, épp gondolkodtam, hogy kéne egy amcsi függetlenség harcok korabeli sori erre megláttam junkie-n, hogy vége az elsõ évadnak. lal

Narxis
Neked hallgass a neved!<#mf2>

The Flash is zsírkirály lesz.

stargatelost
Egy remekbe szabott foshalmaz <#eplus2>

Narxis
Dominion 2. része is zsírkirály volt. Remek sorozat.

Na nézzük a The Flash kiszivárgott pilotját.

Narxis
yeeeee

Jim Morrison
A hátrahagyottak elsõ részét felirattal meg lehet majd nézni hétfõ délután az indexen :o

ForzaInter
mindjárt megnézem én is, remélem jobb lesz mint a last resort azt pár rész után kaszáltam.

Yo, Bitch!

Narxis
Kifinomult ízlésem van. 😄

ForzaInter
év újonca mindezt juniusban kijelenteni😄

Yo, Bitch!

stargatelost
Last Ship biza' tényleg kurva jó volt, csak el ne kúrják a folytatásban.

Narxis
Teen Wolf évadnyitó: nagyon zsír lett, csajokat továbbra is szúrnám.

Last Ship: év újonca!!! besza-behugy.... nagyon zsírkirály lett. Last Resort óta hiányzik egy jó kis modern hajós sori.

Sir Quno Jedi
Szó nélkül elzárnák 25 évre és a niggerek igyekvõ hada tenné seggbe élete hátralévõ részében. Az ilyesmit nagyon komolyan veszik a dumpkopf hambizabálók arrafelé. A hülye kölykeik a mindenük.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Herold
Ez kurvanagy volt, mikor levezették a faszverés egyenletét. <#nevetes1>

<#gun> tj miller
Calver
#9528 😊

emlékeztem h emlegetted, meg is néztem általam belinkelt cucc után, az is kurvajó, nézni fogjuk <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"