Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
fos tini dráma

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Narxis
<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ForzaInter
cbs, szóval tuti szar😄

Yo, Bitch!

passatgt
Extant vélemény? Nagyon scifi? (mert akkor le se töltöm)

stargatelost
Én is kezeskedek a 100-ért, fasza sorozat.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Herold
A The 100 tényleg jó!

Narxis
<#bee1>

Calver
fordítás: fuss és menekülj <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Narxis
Nagyon jó sori.

lehetõleg spoiler mentesen
The 100-ról vélemények?
Panzeradler
#9657 Köszi srácok, felírom õket.
Calver
Survivors hihetetlenül jó, de elõzetes figyelmeztetés mindenkinek, aki nekiugrana: lezáratlan. asztalborogatósan. gyakorlatilag egy bazinagy cliffhangerrel ér véget, és... nagyon fájdalmasan.

stargatelost
Survivors, brit posztapok cucc. Meg ahogy alattam írták, Death Valley, Being Human UK.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sir Quno Jedi
Hemlock Grove, Bitten, Teen Wolf, Death Valley, Being Human

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Panzeradler
Az alap sorozat nálam, 1. évad óta megjelenés napján nézzem, GoT is ilyen.
Jah és Misfitset is néztem(ha valaki ajánlaná az angol miatt😊
Walking dead?
Panzeradler
Na srácok, 2 kérdés.

In the fleshnek vége rohadt rövid volt, nem tudjátok lesz 3.évad?
Másik ki mit ajánlana, posztapok, zombis, vámpíros, horror sorozatnak? Lehet is költségvetésû is. Pozitív lenne ha angol sorozat vagy van benne angol szereplõ(iszonyat jó ahogy õk beszélnek😊)

Sajnos már True Bloodnak is lassan vége, sorozat nélkül nem akarok maradni😄
Herold
Na ne szórakozz... <#banplz>
Én csak kínomban néztem végig. Ha a 3. is ilyen fos lesz, kaszálom.

ForzaInter
A 2 rész is.😊

Yo, Bitch!

passatgt
Kb ua a stílus mint a Treme, nekem az bejött, egyelõre ez is tetszik😊

+ Jill (Margaret Qualley) nagyon bejön😊

ForzaInter
Az 1 rész kurva jó volt.

Yo, Bitch!

Narxis
Fain ez a muskétások, bárcsak én is az lehetnék. Athos, Poprthos, Aramis, Narxis és D'Artagnan, jól hangzik.... 😄

Herold
Ez a The Leftovers egyre szarabb... <#bdead>

ForzaInter
Mob City jó, azt a 6 részt megéri megnézni, de azért Darabont-tól többet vártam.

Yo, Bitch!

Mob City nekem nem adta, pedig én imádom a gengszteres témát. House of Cardsot meg nagyon tudom ajánlani.

Megnéztem közben Last Ship második részt, nem volt olyan rossz mint az elsõ, bár sokszor érzem még mindig gagyinak, de azért most tetszett, így maradok egyelõre én is.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

davidka003
Nekem ezek vannak betervezve nézésre:

Hannibal
House of Cards
Reign
Sleepy hollow
Copper - A törvény ára
Crossbones
The Musketeers
The Last Ship
Dominion
24 Live another day
Defiance

Mob city milyen? Le lett zárva a 6 résszel?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Narxis
Ez a The Musketeers kurva jó! 😄

Narxis
Most nem sokat. Az elõbb felsoroltak mellett még Dominion, Crossbones, holnaptól Witches of East End meg bepróbálom a The Musketeers-t. Ja meg még lesz egy Beauty and the Beast évadzáró, ja meg Teen Wolf.

LasDen
Nem teljesen, de kapcsolódik. Az HBO meghírdette az elsõ First Draft pályázatát. 30 vagy 60 perces pilot epizodókat várnak. Nem kell treatment, sorozat biblia vagy más, csak az elsõ rész könyve. Hátha érdekel valakit 😄
HBO First Draft

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Herold
Tudja valaki, hogy a Line of Duty-t mikor folytatják? (Már ha lesz 3. évad.)

stargatelost
Rectify a világ leglassabb sorozata, de igényes dráma, én legfõképp az egyik csaj miatt nézem 😄 Devious Maids meg könnyed kikapcsolódás, simán el lehet rötyögni rajta, vagy éppen elérzékenyülni 😊 És nem utolsó sorban tele van latina szépségekkel 😄 Wilfred esetleg bejöhetne neked, a fõszereplõ egy kutyajelmezbe öltözött embernek látja a szomszéd kutyáját, sokat lehet szakadni rajta, de közben durván lemegy filozófiai mélységekbe is a sztori, sokszor kemény wtf momentumokat okozva.

Az Adventure Time-ról pedig írtam junkira, itt van 😄

Oszt' még miket nézel ezeken kívül?

Narxis
Ebbõl csak Defiance, Falling Skies, The Last Ship, Under the Dome és The Leftovers-t nézem, utóbbit valószínûleg uncsinak fogom találni. 😄

24-rõl hallottam de nem nézem, többirõl nem is hallottam. 😄

stargatelost
Jelenleg: 24, Defiance, Rectify, Falling Skies, Devious Maids, Adventure Time, Wilfred, The Last Ship, Under the Dome (ez utóbbit valszeg nem fogom bírni idegekkel 😄), meg a The Loeftovers pilot is bejött.

Narxis
Neeeeeeeeeeem. 😄 Te miket nézel most?

stargatelost
Na, arra mehetne a kasza nyugodtan <#nyes>

Narxis
Folytatódhatna már az Atlantis a 2. évaddal. Jason powa!

ForzaInter
van aki a komolyabb hangvételû drámákat szereti (pl én) azoknak biztos tetszik nagyon a leftovers és nem tartják unalmasnak. én még nem néztem meg de nagyon kíváncsi vagyok rá.

Yo, Bitch!

hogyan mondhatol már ilyet egy hbo sorozatról? 😄
Narxis
Talán túl antiszociálisak vagyunk, hogy kurvára nem érdekel más emberek problémái. De most komolyan azt nézni, hogy évadokon keresztül hazudoznak(állít valamit a szereplõ majd egy flashback-ben pont más az igazság) és sírnak az engem baromira de nem tud érdekelni. Legalábbis így önmagában nem. Persze ott van az a szektás szál is a történetben amit nem tudok hova tenni, de kb. azt éreztem velük kapcsolatban, hogy ütném õket amíg meg nem döglenek. Legalábbis ha az én házam elõtt állnának folyamatosan bámulva akkor az 100%, hogy nem bírnám ki, hogy ne üssem meg õket. 😊

Herold
Junkie-n nagyon hájpolják ("beszippantott" meg ehhez hasonló kifejezések), csak azt nem tudom mire föl. Szerintem kurva unalmas volt a pilot.

Narxis
Hoppá aszittem a Constantine-re íród, a Leftovers esetében ez igaz lehet. De én úgyis kaszálom, ha csak ez a drámázás fog menni.

Narxis
Neeeeee, pedig már csak azért is jó mert nem riadnak vissza az angyalok és démonok valódi ábrázolásától.

Herold
Szerintem nem fogja megérni a 3. évadot. Talán a 2.-at sem.

stargatelost
<#eljen><#eljen><#eljen>

Calver
Chosen második évad, ajókur.

elején azért néztem, mert tetszett a koncepció, meg kellett valami 20 perces néznivaló... aztán jött második évad, bedobtak egy új fõhõst, és a minõség kb a végtelenbe és tovább ívelt. még csak a harmadik résznél tartok, de... elképesztõ h milyen kibaszottul jó részeket szállít.

Narxis
Megnéztem a Constantine pilotot. Nagyon zsír sorozat, SupNat újratöltve.

ForzaInter
én kaszáltam a 3 évaddal

Yo, Bitch!

Narxis
Mondhatni rebootolták a 3. évadra. Akinek addig tetszett az most szidta(mint pl. én) akinek meg nem tetszett az meg el volt ájulva a 3. évadtól. Mondjuk az túlzás, hogy utálom de egy hétrõl-hétre várós sorozatból nekem lett egy nézem mert megszoktam de annyira nem szar, hogy kaszáljam típusú. 😄

davidka003
Continuum-ról mi a vélemény?
2. évad 5. részig láttam de iszonyú szenvedõs.
Haver gyõzköd, hogy jó az de nem halad szinte semerre szerintem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;