Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"The trees move. Do you not see it?"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jah és Misfitset is néztem(ha valaki ajánlaná az angol miatt😊
In the fleshnek vége rohadt rövid volt, nem tudjátok lesz 3.évad?
Másik ki mit ajánlana, posztapok, zombis, vámpíros, horror sorozatnak? Lehet is költségvetésû is. Pozitív lenne ha angol sorozat vagy van benne angol szereplõ(iszonyat jó ahogy õk beszélnek😊)
Sajnos már True Bloodnak is lassan vége, sorozat nélkül nem akarok maradni😄
Én csak kínomban néztem végig. Ha a 3. is ilyen fos lesz, kaszálom.
+ Jill (Margaret Qualley) nagyon bejön😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Megnéztem közben Last Ship második részt, nem volt olyan rossz mint az elsõ, bár sokszor érzem még mindig gagyinak, de azért most tetszett, így maradok egyelõre én is.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Hannibal
House of Cards
Reign
Sleepy hollow
Copper - A törvény ára
Crossbones
The Musketeers
The Last Ship
Dominion
24 Live another day
Defiance
Mob city milyen? Le lett zárva a 6 résszel?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
HBO First Draft
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az Adventure Time-ról pedig írtam junkira, itt van 😄
Oszt' még miket nézel ezeken kívül?
24-rõl hallottam de nem nézem, többirõl nem is hallottam. 😄
Yo, Bitch!
elején azért néztem, mert tetszett a koncepció, meg kellett valami 20 perces néznivaló... aztán jött második évad, bedobtak egy új fõhõst, és a minõség kb a végtelenbe és tovább ívelt. még csak a harmadik résznél tartok, de... elképesztõ h milyen kibaszottul jó részeket szállít.
"The trees move. Do you not see it?"