12417
-
#10324 Leftovers-t megelőzik ilyen rajzfilmek, lal. :D -
#10323 Év végi toplistázás?
Nálam így nézett ki az év:
1. The 100
2. Rick and Morty
3. Shameless US
4. Adventure Time
5. Utopia
6. The Leftovers
7. Hannibal
8. Banshee
9. The Killing
10. Community
Szokásosan írok egy-egy mondatot mindegyikhez, akit érdekel, nyissa le a spoilert :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The 100: Bizony, megtettem elsőnek, mert az első évaddal teljesen felülmúlták a várakozásomat, és egy izgalmas, fordulatos sorozatot raktak le elénk, amit a második évaddal még fokozni tudtak. Üdvözöllek, Lost (light) utód!
Rick and Morty: A jelenleg futó legjobb sci-fi sorozat, ami elképesztően zseniális történetekkel operált. Harmon újra megcsinálta.
Shameless Us: ez volt talán az eddigi leglehúzósabb évad, de ennél fogva durva gyomrosokat tudtak kiosztani Gallagherék dráma fronton.
Adventure Time: A másik zseniális sci-fi sorozat, most is olyat műveltek az ötödik évad végén, és a hatodik elején, hogy az államat kerestem. Még mindig nem nézitek? :O
Utopia: A britek egyik legjobb sorozata is visszatért a nyáron az ütős zenéjével, elképesztő kamerabeállításaival és képi világával, valamint a briliáns sztorijával.
The Leftovers: Az HBO drámája nekem nehezen indult be, de az évad második felére durván elkapott, a zenéje a fülembe mászott, és az évadzáró után nem egyhamar álltam fel a székemből.
Hannibal: beteg, morbid, ütős, zseniális továbbra is. És az évadzáró, atyaég!!!
Banshee: A ponyva tovább pörög, magasabb fordulatszámba kapcsoltak, és kurva jól állt neki.
The Killing: Jó kis záróévadot kaptunk, remekül továbbvitték a harmadik évadot, és a katonai suli is jó helyszín volt.
Community: Harmon visszatért, és vele a zseniális epizódok is. Bár volt legalább ennyi gyenge rész is, de előbbik miatt a listán a helye.
Azért még két sorozatot megemlítek, amit szerettem volna berakni a top 10-be, de kiszorultak: Silicon Valley, jó kis komédia az HBO-tól; Person of Interest, országos adóhoz képest abszolút korrekt sorozat.
-
#10322 Letöltöttem de még nem kezdtem el. -
#10321 Marco Polo-t nézi valaki?
Nekem egyelőre bejön, tetszik a hangulata, díszletek stb... -
#10320 jó az ascension
első rész legalábbis faja volt -
#10319 Állítólag 20 percet láttál belőle. Az, hogy neked nem tetszik az egy szubjektív dolog, és nincs is semmi gond vele. De attól még az Ascension sci-fi, sokkal inkább az mint a Defiance, az ahhoz való hasonlítás szerintem meg értelmetlen. -
#10318 Forever sztem sokkal érdekesebb, nem csak a misztikus főszál miatt hanem valahogy érdekes a nyomozás is. Jók a visszaemlékezések is. -
#10317 passz, nem ismerem... -
ldavid #10316 a forever is hasonló amúgy, nem? -
#10315 Egy rakás szar. Egy lapon se lehet említeni a Sherlock-kal. -
#10314 Az Elementary olyan tévében nézős inkább nekem, mint sem komolyna követem. Ha látom, néha megnézem. Ha bejön Sherlock és Watson közti kémia, párbeszédek, akkor nézni fogod.... -
ldavid #10313 no shit sherlock. de a defiance-ben csak utóbbi van inkább
elementary nincs olyan jó amúgy, higított, amerikanizált verzó lett (*1,5 rész alapján), de attól még egy próbát megér ha bejön az ilyesmi.
a Dirk Gently volt még hasonló, de az csak 4 részt élt meg -
#10312 Szóval nincs :DD -
#10311 :D -
#10310 A Sherlock rohadtul bejön, van ilyen jó az Elementary is? -
#10309 science fiction. -
#10308 Hát mert az is :D Amiről te beszélsz, az egy alkategória, az űrhajós sci-fi. Nyilván mindnyájan egy ilyen sorozatra várunk, már lassan 4 éve... (Vagy két éve, ha számoljuk a BSG spin-off próbálkozást a pilottal) Én sem értem, miért nem vág bele semelyik csatorna sem egy ilyenbe. Bár talán a SyFy most tényleg átesik az ígérgetett változáson, és elhozza újra ezeket. Viszont az Ascension pont nem ez lesz, pedig hát a szinopszis alapján mindenki várta az űrkalandot... (bár ha nem nézted végig az első részt, nem is tudhatod, mi a csavar) Meg aztán lehet, sorozat se lesz belőle, ha nem rendelik be...
Viszont jön a Dark Matter, ami kurva ígéretesnek tűnik leírás alapján, és a The Expanse is űrhajós lesz. Valamint a Killjoys is ilyesminek tűnik így elsőre.
Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2014.12.25. 17:57:27 -
ldavid #10307 jó, rendben. hívjunk mindent scifi-nak ami a jövőben játszódik és van benne valamilyen szintű technikai fejlődés. -
#10306 Na ne viccelj már, ennyi erővel a Star Wars se scifi csak a buddhizmus újrafeldolgozása. -
ldavid #10305 miért az mitől lenne scifi? van egy sheriff és ügyeket old meg a helyiek drámázása mellett. simán játszódhatna a vadnyugaton is
cserébe ürhajót a pilot első perciben mutattak összesen, idegenek meg szinte nincsenek is, csak festett emberek, az meg... -
#10304 Rosszabb példát nem is mondhattál volna.
Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
#10303 "psych.for.old.people.704.720p-dimension.sample.mkv"
imádom az egyes release csapatokat -
#10302 Nem tom mitől lehetne scifisebb a Defiance. :S -
#10301 Nekem se. -
#10300 Nektek se megy a chat az sg.hu fórumon? -
#10299 És "A homok titkai" hova lett? Az volt a legjobb. -
Regiujzenek #10298 Régi sorozatok kedvelőinek, nosztalgikus emlékek:
Kedd esti sorozatok a régi magyar tv-ből
-
#10297 Attól még nem lehet rossz. Mondjuk a Defiance-t én is kaszáltam. -
ldavid #10296 20 percig bírtam talán.
ez is olyan scifi-nak álcázott valami mint a defiance . -
#10295 Innentől? Nyugi, az lesz az később is. Csak nem úgy lesz az, vagy nem az lesz benne a scifi amire elsőre gondoltál - hogy ilyen csúnyán mondjam, hogy ne legyek spoileres. Szóval attól, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még scifi lesz az.a Földön vannak -
#10294 Nekem is tetszett a pilot, de innentől ez már sajnos nem scifi. -
#10293 Ascensiont nézi/nézte valaki? Még csak az elsőt láttam, de teljesen jó. Aki a scifit komálja ajánlom. -
#10292 Ismét elérhető az eztv! -
ldavid #10291 Pushing Daisies-től is búcsúztam :( -
ldavid #10290 a Newsroom hiányozni fog -
#10289 Klassz ez a The Librarians, nagyon Warehouse 13 feeling. -
#10288 Holnap Hart of Dixie 4. évad! -
alfa73 #10287 Köszi. -
#10286 http://oldpiratebay.org
ha az eredeti visszajön a .se domainen kell keresni
Eztv meg már megy több címen is:
https://eztv-proxy.net
http://www.fastpiratebay.com
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.12.14. 23:39:29 -
alfa73 #10285 Szerintetek a Pirate Baynek és az eztvnek végleg befellegzett, vagy van még esély a visszatérésükre?