Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt legalább értelmesen lezárták.
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.08.17. 22:03:09
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Valahonnan le lehet tölteni/megnézni online a szinkronos részeit, mert nem hiszem, hogy a film cafén eltudnám csípni őket😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Könyvjelzőzöm.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
angol sorozatokból lehet többet találnál ilyet amúgy
Kerestem sorozt oldalon drámát. De akció- sci fi-stb. van a drámához csatolva,
a 24. sorozatot is látam, de azt mint akció film.
Amit írtam stargatelost-nak hétköznapi dilemmák a tettek következményei ezek kötnek le.
!? Barátok közt !? Itt minden megvan, DE! mégse az igazi. Többre vágyom, gondolkodtató eszmefuttató
alkotásra, de az említett sorozat nem is erre az igényre készült.
"emberek életéről, dilemmáiról, érzelmi problémáiról szól" fogot meg .
Erre írtam, elkezdem nézni és meglátom hogy tetszik vagy nem.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Most (A bolygó neve: Carpathia) filmsorozat amit
találtam, még nem tudom milyen lesz?
Nem kaptam választ az elgondolkodtató kérésemre,
így probálok olyat kérdezni ami érdekel.
Amúgy ha ráklikkelek a válasz gombra nekem nem műkődik.
ldavid
Utoljára szerkesztette: cooi11, 2014.08.07. 21:13:54
Olyan sorozatot keresek ami csak dráma, nem akcióra épülő.
valami csajszi,talán háborús nővér..a világháborúból visszakeveredik az időben legalább 200 évet...valami szabadságharcos csóka mellett köt ki...alapjaiban ennyire emlékszem 😄
más:
guilty pleasure ugyan de a Young & Hungry egész szórakoztató tud lenni 😄
mondjuk a címért ütném az ötletgazdát..
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"