12417
  • Narxis
    Leftovers-t megelőzik ilyen rajzfilmek, lal. :D
  • stargatelost
    Év végi toplistázás?

Nálam így nézett ki az év:

1. The 100
    2. Rick and Morty
    3. Shameless US
    4. Adventure Time
    5. Utopia
    6. The Leftovers
    7. Hannibal
    8. Banshee
    9. The Killing
    10. Community

Szokásosan írok egy-egy mondatot mindegyikhez, akit érdekel, nyissa le a spoilert :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    The 100: Bizony, megtettem elsőnek, mert az első évaddal teljesen felülmúlták a várakozásomat, és egy izgalmas, fordulatos sorozatot raktak le elénk, amit a második évaddal még fokozni tudtak. Üdvözöllek, Lost (light) utód!
    Rick and Morty: A jelenleg futó legjobb sci-fi sorozat, ami elképesztően zseniális történetekkel operált. Harmon újra megcsinálta.
    Shameless Us: ez volt talán az eddigi leglehúzósabb évad, de ennél fogva durva gyomrosokat tudtak kiosztani Gallagherék dráma fronton.
    Adventure Time: A másik zseniális sci-fi sorozat, most is olyat műveltek az ötödik évad végén, és a hatodik elején, hogy az államat kerestem. Még mindig nem nézitek? :O
    Utopia: A britek egyik legjobb sorozata is visszatért a nyáron az ütős zenéjével, elképesztő kamerabeállításaival és képi világával, valamint a briliáns sztorijával.
    The Leftovers: Az HBO drámája nekem nehezen indult be, de az évad második felére durván elkapott, a zenéje a fülembe mászott, és az évadzáró után nem egyhamar álltam fel a székemből.
    Hannibal: beteg, morbid, ütős, zseniális továbbra is. És az évadzáró, atyaég!!!
    Banshee: A ponyva tovább pörög, magasabb fordulatszámba kapcsoltak, és kurva jól állt neki.
    The Killing: Jó kis záróévadot kaptunk, remekül továbbvitték a harmadik évadot, és a katonai suli is jó helyszín volt.
    Community: Harmon visszatért, és vele a zseniális epizódok is. Bár volt legalább ennyi gyenge rész is, de előbbik miatt a listán a helye.

Azért még két sorozatot megemlítek, amit szerettem volna berakni a top 10-be, de kiszorultak: Silicon Valley, jó kis komédia az HBO-tól; Person of Interest, országos adóhoz képest abszolút korrekt sorozat.

• Narxis
    Letöltöttem de még nem kezdtem el.
  • Tikal #10321
    Marco Polo-t nézi valaki?

Nekem egyelőre bejön, tetszik a hangulata, díszletek stb...
  • Sir Quno Jedi
    jó az ascension
    első rész legalábbis faja volt
  • cylonflatus
    Állítólag 20 percet láttál belőle. Az, hogy neked nem tetszik az egy szubjektív dolog, és nincs is semmi gond vele. De attól még az Ascension sci-fi, sokkal inkább az mint a Defiance, az ahhoz való hasonlítás szerintem meg értelmetlen.
  • Narxis
    Forever sztem sokkal érdekesebb, nem csak a misztikus főszál miatt hanem valahogy érdekes a nyomozás is. Jók a visszaemlékezések is.
  • LasDen #10317
    passz, nem ismerem...
  • ldavid
    a forever is hasonló amúgy, nem?
  • Narxis
    Egy rakás szar. Egy lapon se lehet említeni a Sherlock-kal.
  • LasDen #10314
    Az Elementary olyan tévében nézős inkább nekem, mint sem komolyna követem. Ha látom, néha megnézem. Ha bejön Sherlock és Watson közti kémia, párbeszédek, akkor nézni fogod....
  • ldavid
    no shit sherlock. de a defiance-ben csak utóbbi van inkább

elementary nincs olyan jó amúgy, higított, amerikanizált verzó lett (*1,5 rész alapján), de attól még egy próbát megér ha bejön az ilyesmi.
    a Dirk Gently volt még hasonló, de az csak 4 részt élt meg
  • Tikal #10312
    Szóval nincs :DD
  • passatgt
    :D
  • Tikal #10310
    A Sherlock rohadtul bejön, van ilyen jó az Elementary is?
  • Tikal #10309
    science fiction.
  • stargatelost
    Hát mert az is :D Amiről te beszélsz, az egy alkategória, az űrhajós sci-fi. Nyilván mindnyájan egy ilyen sorozatra várunk, már lassan 4 éve... (Vagy két éve, ha számoljuk a BSG spin-off próbálkozást a pilottal) Én sem értem, miért nem vág bele semelyik csatorna sem egy ilyenbe. Bár talán a SyFy most tényleg átesik az ígérgetett változáson, és elhozza újra ezeket. Viszont az Ascension pont nem ez lesz, pedig hát a szinopszis alapján mindenki várta az űrkalandot... (bár ha nem nézted végig az első részt, nem is tudhatod, mi a csavar) Meg aztán lehet, sorozat se lesz belőle, ha nem rendelik be...

Viszont jön a Dark Matter, ami kurva ígéretesnek tűnik leírás alapján, és a The Expanse is űrhajós lesz. Valamint a Killjoys is ilyesminek tűnik így elsőre.
    Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2014.12.25. 17:57:27
  • ldavid
    jó, rendben. hívjunk mindent scifi-nak ami a jövőben játszódik és van benne valamilyen szintű technikai fejlődés.
  • Narxis
    Na ne viccelj már, ennyi erővel a Star Wars se scifi csak a buddhizmus újrafeldolgozása.
  • ldavid
    miért az mitől lenne scifi? van egy sheriff és ügyeket old meg a helyiek drámázása mellett. simán játszódhatna a vadnyugaton is

cserébe ürhajót a pilot első perciben mutattak összesen, idegenek meg szinte nincsenek is, csak festett emberek, az meg...
  • cylonflatus
    Rosszabb példát nem is mondhattál volna.

Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Calver
    "psych.for.old.people.704.720p-dimension.sample.mkv"

imádom az egyes release csapatokat
  • Narxis
    Nem tom mitől lehetne scifisebb a Defiance. :S
  • Narxis
    Nekem se.
  • Herold
    Nektek se megy a chat az sg.hu fórumon?
  • Herold
    És "A homok titkai" hova lett? Az volt a legjobb.
  • Regiujzenek
    Régi sorozatok kedvelőinek, nosztalgikus emlékek:

Kedd esti sorozatok a régi magyar tv-ből

• Herold
    Attól még nem lehet rossz. Mondjuk a Defiance-t én is kaszáltam.
  • ldavid
    20 percig bírtam talán.
    ez is olyan scifi-nak álcázott valami mint a defiance .
  • cylonflatus
    Innentől? Nyugi, az lesz az később is. Csak nem úgy lesz az, vagy nem az lesz benne a scifi amire elsőre gondoltál - hogy ilyen csúnyán mondjam, hogy ne legyek spoileres. Szóval attól, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Földön vannak
    még scifi lesz az.
  • Herold
    Nekem is tetszett a pilot, de innentől ez már sajnos nem scifi.
  • cylonflatus
    Ascensiont nézi/nézte valaki? Még csak az elsőt láttam, de teljesen jó. Aki a scifit komálja ajánlom.
  • Herold
    Ismét elérhető az eztv!
  • ldavid
    Pushing Daisies-től is búcsúztam :(
  • ldavid
    a Newsroom hiányozni fog
  • Narxis
    Klassz ez a The Librarians, nagyon Warehouse 13 feeling.
  • Narxis
    Holnap Hart of Dixie 4. évad!
  • alfa73
    Köszi.
  • passatgt
    http://oldpiratebay.org

ha az eredeti visszajön a .se domainen kell keresni

Eztv meg már megy több címen is:
    https://eztv-proxy.net
    http://www.fastpiratebay.com
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.12.14. 23:39:29
  • alfa73
    Szerintetek a Pirate Baynek és az eztvnek végleg befellegzett, vagy van még esély a visszatérésükre?