Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
meg a You're the Worst is elég jó most, vagy a Deadbeat ha nem láttad még +Orange Is The New Black
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Superman Vs. The Elite - Manchester Black mandate
Szeretnék felszedni egy kis angol akcentust, azért kellene.
Előre is köszi!
Bazinga!
Kit miért ragad magával a film.
Ehhez szó-szerint partner kell, film után hagyni időt míg megemésztitek,
majd egy mélyenszántó elbeszélgetés....
Louis maga éppen olyan szentimentális mint én.
Ami még megfogott filmalkotás a: A kopár sziget (Hadaka no shina)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tudnátok ajánlani sorozatot ami elgondolkodtató,
film ami tetszett a The Sunset Limited, Sátántangó, Dogville, Synecdoche, New York,
szóval sorozatban valami ezekhez hasonlot keresnék!
Köszönettel
András
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Így nagyjából már látod, hogy az én ízlésem nagyon közelít az amcsi tömeg ízléséhez. Szégyen nem szégyen de ez van.
Ez a Da Vinci démonai évadzáró is brutáljó lett, elképesztően jó sori!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy meg reális, ha egy csapat deviáns tinit lebaszol egy erdőbe, pláne ha azelőtt meg be voltak zárva egy börtönbe az űrben, akkor bizony a sok unszimpi kis kecseg nekiáll mindent szét- és elbaszni (vezetés és felnőttek híján, olyan ez mint egy középsulis kolesz, ahol bármit lehet, nincs kontroll). Ami idegesítő, hogy túl is élnek sok mindent, pedig nagyon csúnyán kéne megdegleniük. Pl. fertőzésektől, betegségektől, mivel zárt környezetben ugye, a száz év alatt, eléggé steril körülmények között, igencsak lehal az immunrendszer. Egy nátha is el kéne vigye az egész bandát. Nomeg az élelmiszer baszod?! Sorolhatnám...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"The Leftovers"