Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de animációk, én azokat külön kezelném
Egész pofás lista, nem az a kommersz fajta. Adventure Time és Rick and Morty külön öröm, hogy szerepel, hiszen ez a két jelenleg futó legjobb sci-fi sorozat. Én kilencet nézek ezek közül.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"A Friends 20. évfordulóját úgy ünneplik meg a gyártók, hogy megnyitják a Central Perk pontos mását, ahol természetesen Gunther szolgálja majd fel az ingyen kávét."
3. rész amúgy nem volt annyira jó szerintem😊
Yo, Bitch!
Fertőtlenítení? Baktérium? Jód? Thiomersal? 😄
Utoljára szerkesztette: Monoton, 2014.08.26. 22:25:04
REAL MADRID
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
imádom amikor elgondolkodik, és komoly arccal néz maga elé egy kis ideig 😊

Esetleg valaki látott közületek olyat ami: vontatott és dráma?
Spoiler nélkül, első rész fele kb a "jelenben" van, utána a második résszel együtt már a múlt és eddig nincs ugrálás a kettő között, vagy nagyon minimáls szinten, 1-2 flashback, meg a másik szereplő miatt pár jelenet. Kifejezetten tetszik a sztori is. Kicsit Royal Pains feeling😄
REAL MADRID
Yo, Bitch!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"The trees move. Do you not see it?"
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.08.21. 00:36:13
Yo, Bitch!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!