Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(bár most Mass Effectezek, szóval nincs ilyesmire szükségem 😄)
Régiek közül gondolom mindent láttál, SG-k, BSG, Farscape stb...
Falling Skies tényleg nem ajánlatos, bár a 2.,3. évad egy kellemesen nézhető irányt vett fel, ez a negyedik katasztrofálisan rossz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
még pár részt nézni fogok belőle, aztán meglátom
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Sean Bean 4ever !
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Itt egyébként az epizodikusság sem hátrány, mert nem ugyanabban a környezetben játszódnak a részek, mint pl. egy nyomozós sorozatnál, hanem mindegyik helyszín egyedi és érdekes, új világ, így a felfedezés öröme sohasem veszik el.
Persze jól megfigyelhetők itt is, hogy vannak kötelező töltelékrészek, ilyenek például a "bázistámadás", "testmegszállás" és hasonló visszatérő motívumok, de a fent említett okokból ezeken sem lehet nagyon unatkozni.
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2014.09.03. 20:45:08
"The trees move. Do you not see it?"
Nem volt ez olyan rossz. Volt 1-2 gyengébb évad de tetszett.
Tovább nem lehetett volna úgyse húzni.
Jó hogy lezárták.
Eric jó volt mikor vezetett és mozgatta a fejét. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
(The cosmopolitans, Red Oaks, Really, Hysteria, Hand of god)
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.08.30. 12:47:34
REAL MADRID
Utoljára szerkesztette: Monoton, 2014.08.30. 10:21:30
REAL MADRID
REAL MADRID