Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Azé az extant erősen scifi. Persze inkább családi lelkizés, meg uncsi is rohadtul és a szereplők buták mint a szén, de elviekben scifi. Van benne AI, idegen életforma, kibervégtagok, űrkutatás, konspiráció, örök élet vadászata, faxom. Az más kérdés, hogy ebből hogy lehet ilyen uncsiak egyveleget rittyenteni, de ez mindig ment nekik sajna... Tiszta Prometheus... (szarkazmus vót vaze) KÖHHH! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tugyiti
American horror story 2014.10.08 4x01 Monsters Among Us
Bitten 2015 TBA
Helix: Season 2, Episode 1 San Jose (Jan. 2015)
Black Sails: Season 2, Episode 1 IX. (2015)
Cult nincs róla még semmi asszem
ForzaInter
Nem szar, csak általában 3-4 nap alatt van hozzá felirat. A Justified-nek meg fordítója sincs..😞

Yo, Bitch!

Narxis
Ez inkább ilyen horror-sci-fi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Herold
Kb. annyira sci-fi, mint az Extant.

Narxis
Helix 4ever

AHS - október 8-án kezd
Bitten - lesz S2, gondolom jövőre
Black Sails - lesz S2, jövőre
Cult - nem hinném

de ez mind megtalálható wikipédián
passatgt
helix lesz és ha jól tudom új helyszínen játszódik

grebber
Aki tud infot ezekről a sorozatokról kérem írja le lesz-e köv. évad vagy nincs mert cancelt lett stb

American Horror Story
Bitten
Black Sails
Cult
Helix

Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.18. 16:15:26

Next PC upgrade: 2022

feliratok.info normálisabb
Tikal
Boardwalk Empire felirat is hol van már? 😊 ennyire szar sorozat lenne, hogy már nem foglalkozik vele senki?

A hosszupuska is olyan fos már egy ideje a sok szemét reklámmal.... na de mára befejeztem a feliratokon mérgelődést 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
<#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Herold
Már elkezdte behozni a lemaradást.

én örültem volna neki, minimális költségvetésből lehetne olyan sorozatot forgatni, dehát amcsiknál nem divat
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.09.18. 10:16:14
Tikal
és persze hogy a felirat fordító már 5 résszel le van maradva, gyűlölöm az ilyet, fasznak kezdte el akkor..vagy intézzen akkor mást, ha nincs rá ideje

Tikal
használ valaki olyan iphone app-ot ami szinkronizál trakt.tv-vel?? teevee3-at használok, de nem igazán szinkronizál, nem minden futó sorozat jelenik meg telefonon amiket felvettem..

neee..hogy azt én mennyire rühellem... csak Bush jó benne 😄
stargatelost
lol

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Végre elkezdődött a szezon 😛

REAL MADRID

passatgt
A pair of detectives investigate stalkers in Los Angeles.

szerintem nem😄

Herold
Arról a Stalker nevűről (CBS, okt. 1.) lehet tudni, hogy van-e köze a hasonló nevű játékhoz?

passatgt
Egyébként a One Tree Hill-t kezdtem el darálni és rohadjak meg, de tetszik😄
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.09.17. 17:13:59

passatgt

ForzaInter
<#eljen>

Yo, Bitch!

Tikal
Ray Donovan, első évad

hát ez nagyon jóó<#eljen>

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

ForzaInter
jó, de manapság annyi sorozat és film jön ki, hogy nincs annyi ideje az embernek, hogy mindenbe belenézzen ami érdekli.. valami alapján szelektálni kell, és az imdb vagy a kritikusok (metacritic, rotten) azért viszonylag jó iránymutatók.

Yo, Bitch!

Herold
Ja, hát érdekes sztori, de nem rágom le tőle a körmömet az izgalomtól. Még én is várom, mi sül ki belőle.

Tikal
A The Lottery-re írtam, csak nem nyomtam a "válasz"-t az előző hsz-re

Herold
Ez mi amúgy? Címe van?

Tikal
psh...

az esetek többségében az imdb jó iránymutató... de kérlek mesélj miből maradtam ki? ...

grebber
Aki ilyenek alapján játszik/néz filmet illetve kihagyja őket az sajnos nagyon sok mindenből kimarad.
Én mindennel úgy vagyok leszedem megnézem eldöntöm jó-e.Nekem senki más ne mondja meg,hogy nekem mi a jó más véleménye amúgy is minek érdekeljen.

Next PC upgrade: 2022

Tikal
imdb 5.9, trakt 70%, metacritic 61% ... belenézzek?<#nemtudom>

Narxis
Megmondtam.

The lottery

ma futottam bele,pedig már 9 rész is van..az előzetesből semmit nem fogtam fel,így meglepetés volt a téma..20.percnél járok és nagyon bejön a hangulata,pedig eddig semmi nem történik,csak szereplőket vázolnak fel
Narxis
Ez az AMC ért a drámához.

ForzaInter
Amúgy anno 2008-ban úgy volt, hogy az AMC-n indul a Rectify, és Walton Goggins játszotta volna Daniel-t..😊 De az AMC végül passzolta a projektet..

Yo, Bitch!

😄
ForzaInter

Justified-Rectify crossover😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát engem se, majdnem elaludtam rajta vagy kétszer😄

Yo, Bitch!

The Lost Room: ez ütött, ma egy az egybe lenyomtam a 4,5 órát. 10/10-es ez a minisorozat.

Narxis
Engem 1 rész után se tudott... 😄

Outlander még 5 rész után is odaragaszt a képernyőhöz 😄

REAL MADRID

cylonflatus
Az első évad elég gyengén kezdett, de a 2. és 3. egész nézhető volt. Aztán most a negyedik meg, háát... úgy mondanám, hogy nagyon következetlen és zavarossá vált.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Herold
Jaja, a 3. kicsit uncsi volt. Remélem csak átmeneti.

Fúú bazz, megnéztem az The 100 első évadát, aztakurva mekkora befejezése van! 😄
cylonflatus
Intruderst nézi valaki? Elég hangulatosan indult, viszont a kezdeti lelkesedésem alábbhagyott, így a harmadik részre. Iszonyú unalmas, semmi nem történik, nem megy semerre a sztori.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Tikal
Mi a baj a The Leftovers-szel?

Herold
Hát nem tudom, akinek a The Leftovers tetszik, annál sose lehet tudni. <#hehe>

Calver
harmadik részhez ajánlom sok-sok asztal bekészítését. olyanokét, amiket nem sajnálsz, mert röpködni fognak.

"The trees move. Do you not see it?"