Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bitten 2015 TBA
Helix: Season 2, Episode 1 San Jose (Jan. 2015)
Black Sails: Season 2, Episode 1 IX. (2015)
Cult nincs róla még semmi asszem
Yo, Bitch!
Bitten - lesz S2, gondolom jövőre
Black Sails - lesz S2, jövőre
Cult - nem hinném
de ez mind megtalálható wikipédián
American Horror Story
Bitten
Black Sails
Cult
Helix
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.18. 16:15:26
Next PC upgrade: 2022
A hosszupuska is olyan fos már egy ideje a sok szemét reklámmal.... na de mára befejeztem a feliratokon mérgelődést 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.09.18. 10:16:14
REAL MADRID
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.09.17. 17:13:59
hát ez nagyon jóó<#eljen>#eljen>
"The trees move. Do you not see it?"
Yo, Bitch!
az esetek többségében az imdb jó iránymutató... de kérlek mesélj miből maradtam ki? ...
Én mindennel úgy vagyok leszedem megnézem eldöntöm jó-e.Nekem senki más ne mondja meg,hogy nekem mi a jó más véleménye amúgy is minek érdekeljen.
Next PC upgrade: 2022
ma futottam bele,pedig már 9 rész is van..az előzetesből semmit nem fogtam fel,így meglepetés volt a téma..20.percnél járok és nagyon bejön a hangulata,pedig eddig semmi nem történik,csak szereplőket vázolnak fel
Yo, Bitch!
REAL MADRID
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!