Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Am. jó ez az NCIS New Orleans, hangulata van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de komolyan mi a szarért nem szállhatott le az a kurva gép az üres kifutóra?
ja hogy akkor nem lett volna ferraris móka... emmy-t nekik!
a The Driver viszont egész jó
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Tyűű, ez nem volt rossz. Fantasztikusan szépen nézett ki a város minden pontja. Tetszettek a rövid felbukkanások (Ivy, Selina stb), bár Nigmáé talán picit túl erős volt a folytonos találóskérdéseivel abban az 1 percben. Selina meg majdnem szószerint macska. 2 jelenet kivételével folyton tetőkről meg kerítéseken ücsörgött, mint egy igazi macska 😄 Alfred meg minden korábbihoz képest sokkal arogánsabb, beszólogatósabb. Tök fura. Vártam, hogy majd nagy bölcselő lesz, erre folyton beszólt Gordonnak...
Calver #10003: Amint lehetett mentettem őket 😄D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"The trees move. Do you not see it?"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.23. 22:49:31
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A 2. rész végén, mikor Sheldonék ott okoskodtak, az egy jó pillanat vold, de kb ennyi 😄
TÉK
Napi lótifutiként kezded, aki még csak nem is a forgató csoport tagja. Azt most nem tudom, hogy mennyit fizetnek, de képzelheted. Ha jó vagy, megbízható és menet közben eltudod adni magad, hogy értesz valami tech cuccokhoz, írni vagy akármi, akkor esetleg kaphatsz lehetőséget, hogy az asszisztens asszisztensének asszistense legyél, aki igazából még mindig csak egy lótifuti 😄 Ha jó vagy, fel tudod küzdeni magad...
Például Joss Whedon dolgozott a Waterworldön, a Féktelenülön vagy az Alien 4-en is. Persze a végső filmben kicsi v semmi nem látszott rajta mert...
De ha kitartó vagy, akkor feljuthatsz 😄
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
2 nap alatt ledaráltam.
Jó volt ez. Jelmezek, színészek, elég faszák.
9.5/10
Bár lehetett volna nagyobb cliffhanger.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑