Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit antiklimatikus volt a befejezés, de ebben a helyzetben nem nagyon lehetett volna máshogy. Ami tetszett, ahogy az egyik szál a végéhez ért, úgy kezdett kibontakozni a másik...
Nem volt rossz a rész, az évad összességében pozitív.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szeretem a sorozatokat csak az ilyet nem amikor rögtön az első részben annyi kérdés merül fel hogy agyam eldobom.Aztán ki tudja meddig húzzák míg bármi kiderül.
Next PC upgrade: 2022
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Pár éve elkezdtem, úgy-ahogy tetszett, de valamiét a második rész közepén leállítottam és nem indítottam el mindeddig. Most, hogy van Netflix, gondoltam újra nekiállok.
Hát persze, hogy zseniális!
Lana! Lana! Lana! Lanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2014.10.03. 23:51:21
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Manapság nagy szó nálam, ha belekezdek egy sorozatba és ilyen gyorsan haladok. 12 nap alatt 12 rész. Minden este 1 részt néztem meg. És meg kell vallanom, hogy egész jó. Helyenként Del Toro keze nyoma is fel-feltűnik, főleg a jól ismert trope-ok használata. Az első 8 rész teljesen jó volt, kisebb-nagyobb problémákon kívül nem volt igazán kivetni valóm. Aztán a 9. rész volt a totál mélypont. Nehéz szülés volt. Utána a 10. már javított, meg a 11-es is, de még nem teljesen. Végül a mai 12. jutott vissza a kiinduló pontra. Úgyhogy várom mit hoz a záró rész. Hatalmas dolgokat nem várok, elég korlátolt a helyzetük...
Talán jó lesz ez. Sok szereplő, sok ugrálás ide-oda a sztorik között egész jót tesz a sorozatnak. Nincs ideje a történetnek leülni. De Brucet kicsit elsietettettnek (vagy mi) érzem. Két perccel ezelőtt még sírdogált most meg már teszteli magát...
Yo, Bitch!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.10.01. 14:40:17
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.09.30. 21:11:45
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.09.27. 15:18:46
én is belenéztem de engem valahogy taszít New Orleans
Megnéztem a Person of Interest pilotját is me má annyi helyen emlegetik, ez is jónak tűnik.