Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
holyfuckingshit hát az valami rettenet, mintha egy latin telenovelllát kevertek volna egy tipikus cw csajos szarsággal... <#vomit>#vomit>
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.10.16. 14:46:40
REAL MADRID
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"The trees move. Do you not see it?"
Yo, Bitch!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
REAL MADRID
csak azt sajnálom, hogy kb instant bukás lesz 😞
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.10. 19:58:44
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
apró öröm, hogy jön majd a fincher féle remake az hbo-ra. ha nem ilyen nevek és csatorna állna a projekt mögött akkor szkeptikus lennék, de ez így akár még jó is lehet.
Yo, Bitch!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ldavid linkelte honnan vannak a képek, én meg csak letöltöttem 1-2-t amin megakadt a szemem... már vártam ki fogja szóvá tenni 😄 (btw ezt kiveszem ha akarjátok, de ha akartok plusz képet akkor küldjetek egy zipet és feltöltöm)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viszont egy olyan világban is élünk, ahol zajlik a Fappening, szóval... <#vigyor1>#vigyor1>
Amúgy ki rakta be az új képeket a bannerba? Teen Mom, komolyan?<#pardon1>#pardon1>
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
joga van hozzá, de ezt ne itt tárgyaljuk ki
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: ForzaInter, 2014.10.08. 14:15:12
Yo, Bitch!
aki látta...a vége cliffhanger-beli apróságnak lehet köze egy Smallville alternatív történetnek vajon?
képek meg thetvdb.com-ról voltak
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.10.08. 00:49:42