12417
  • Zsoxx
    Forever és Resurrection: kasza
  • Jim Morrison
    "This just in: ABC Television Network has renewed 23 shows: Marvel's Agent Carter and Agents of S.H.I.E.L.D., Once Upon a Time, Castle, Grey's Anatomy, Scandal, How to Get Away With Murder, Nashville, American Crime, Secrets and Lies, black-ish, The Middle, Modern Family, The Goldbergs, Fresh off the Boat, Galavant, Last Man Standing, Dancing with the Stars, The Bachelor, America's Funniest Home Videos, Shark Tank, Beyond The Tank, and ABC 20/20."
    (6 órája)
  • passatgt
    jézusom...:D

http://www.imdb.com/title/tt0292858/
  • kjhun
    Ez ismerős valakinek? (Bő, 10 éve volt a TV-ben.)
  • TheFlash4Ever
    Az egy kiváló sorozat.
  • Calver
    - Okay then, any theories on who did this?
    - Might I suggest a disappointed former piano teacher?

az alapján hogy két nap alatt ledaráltam az eddigi hat részt, ez az iZombie valami veszettül jó
  • LasDen #10598
    elég durva kezdés, de megéri :D
  • Jim Morrison
    te jó ég. randis részig bírtam a trollt már nem vette be a szervezetem.
  • Palinko
    megnéztem 10 et igazából az ötlet jó meg a kivitelezés sem rossz, csak 1 baj van vele, hogy nem vicces. érdekesnek érdekes.
  • Tikal #10595
    első kettő :)
  • TheFlash4Ever
    naaaaa, nem csak az
  • Jim Morrison
    Első epizódja.
  • TheFlash4Ever
    The Last Man on Earth
  • Palinko
    köszi!
  • LasDen #10590
    vígjátéknak a Man seeking womant ajánlom. Bár csak 1 évad van még, de nagyon jó. Az ismert csajozós, barátnős sztorik más sorozatokból rendesen ki vannak facsarva....

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.19. 12:22:12
  • Palinko
    Milyen sorozatot ajánlatok? Gotham meg Black Sails tetszik, de valami vígjáték is jó volna
  • Jim Morrison
    netflix-renews-orange-is-the-new-black-for-season-4/
  • ForzaInter
    narxis?:D
  • TheFlash4Ever
    Szerintetek engednék megváltoztatni a családi nevem Daredevil-re?
  • ForzaInter
    én elakarta kezdeni, de nagyon negatívak a vélemények, így inkább passzoltam. állítólag nagyon gagyi a megvalósítás, és klisés az egész. de majd hátha ír valaki ide aki nézi.
  • RED BULL F
    A Powers c. sorozatot nézi valaki? Vélemény? Tervezek belenézni, de előtte gondoltam megkérdeznék pár embert akik látták az eddigi részeket, hogy tetszik nekik.
  • TheFlash4Ever
    fúúú várom már, első évad nagyon jó volt
  • TheFlash4Ever
    sztem rohadt jó, sokan azért nem bírják mert vígjáték és nem komolykodó dráma lett a humor meg olyan hogy vagy röhög rajta az ember vagy nem
  • Tikal #10581
    Szeretem a sorozatot, de kevés vér folyik benne :) Rylan fegyverforgató tudásából alig adnak valamit, közben meg itt ez a másik cowboy... remélem utolsó részben lenyomja majd és nem csak éppen hogy hanem odabasz egy golyót a szemei közé :)
  • Calver
    Justified úgy nézem nyomott egy anti-Banshee-t... amilyen gyéren kezdett az évad, úgy felpörgött a végére, bár még csak 11. résznél járok, de... szent szar, kurvajó. remélem utolsó két részre sem fut ki a lendület
  • Jim Morrison
    +
  • Tikal #10578
    szerintem a nyitó epizodok jók voltak ( 1-2 ) aztán meredek zuhanás, gagyi humor.
  • Jim Morrison
    ja, azt vágom, hogy nem függ nagyon össze a két évad, ezért is merem megpróbálni. Talán a színészek miatt, meg talán ez mozgalmasabb is lesz ^^
  • ForzaInter
    új színészek, új sztori, szóval érdemes lehet annak is bepróbálni akinek nem tetszett az 1 évad. mondjuk az író ugyanaz:D
  • Jim Morrison
    Én nem láttam az első évadot (csak olyan 30-40 percet), de ez a kis teaser valamiért arra sarkal, hogy a második évadnak adjak egy esélyt.

• ForzaInter
    ez a sorozat számomra az év csalódása. egy tök fasza posztapok sorozat lehetett volna, de országos tv-n ezt nem merték bevállalni..

inkább behozták még egy halom karaktert, és egy szar romantikus vígjátékot csináltak belőle iszonyú kínos poénokkal, nem mellesleg hihetetlen irritaló majdnem minden karakter.
  • ldavid
    csak "another guy"
  • Jim Morrison
    kb. ráadásul az első csaj annyira irritáló hogy nagyonnagyonnembírom.
  • LasDen #10571
    szóval akkor The last man on Earth and 2 other guys and a few chick? :D
  • Jim Morrison
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    addig néztem míg bejött a képbe a harmadik fickó. igaz azt az epizódot is 5perc alatt végeztem ki...
  • ldavid
    aham
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg egy másik hapsi +lesz még egy harmadik csaj is :D
  • Herold
    Ki ez a csaj? Előkerült még egy a boszorkányon kívül?
  • ldavid
    én nézem, de leginkább eyecandy factor miatt, mert helyenként kimondottan szar. és lesz belőle még egy évad...

szóval nem csodálom hogy Forte ráhajtott Jonesrra a való életben is :D

• Herold
    Ezt a The last man on Earth-öt nézi valaki? Én 1 epizódot bírtam belőle...
  • ldavid
    Unbreakable Kimmy Schmidt