Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre várom a 2. évadot...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Yo, Bitch!
Flash nem lesz belőle évtized sorija ,de szórakoztató, cgi sorozathoz képest sztem elég jó ^^
Gotham számomra hatalmas meglepetés pozitív értelembe ,zseniálisan megírt karakterek (pingvin,maroni -david zayas jó választás volt a főnök szerepre ,bár tuti james gandolfini kapta volna ha élne r.i.p.-) kellően dark és korrupt gotham ,batman nélkül is van vihar a biliben ^^
The 100 2. évad sztem 3 rész után felülmúlja az első évadot ,beindult a nagyüzemi emberevés ,kiszélesedett a játéktér ,bekerültek új csoportok ,remélem nem baszcsizzák el az évad végére.
American horror story 4. évad sajnos 3 rész után kaszáltam 😞 nekem ez messze van a horrortól ,átment sima gore/slasherbe nekem más a horror defcinicója.
The Originals kezd belaposodni kicsit 5 rész után meg bebuzisodni pedig pont ezért volt jó a tvd spinoffja mert nem nyáltenger volt ,de Davina miatt akkor is nézem XDDDDD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The Divide-ot kezdtem el inkább 😊
A Mad Men már nem népszerű? Senki nem osztja...nem tudom nézni a 7. évadot 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mondjuk én arra se emlékszem, hogy Tomot hogy kapta el a neje...
"The trees move. Do you not see it?"
hozzászólásaimban vannak a régi bannerképek, aki illetékes, berakna sokat belőlük? Már unom ezt a kb. ötöt, ami váltakozik 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Az ncis los angeles-nél meg 2 olyan részen vagyok túl, hogy komolyan fontolgatom a kaszát. Olyan logikai baromságok, bénázások vannak benne, hogy fájdalmas. Nem tudok túllépni rajta. S06E04 és 05-ről van szó. Egyszerűen hihetetlen, hogy nem ég lángokban az egész stúdió a felháborodott nézők miatt. Nem zavarja az amcsikat, hogy ennyire hülyének nézik őket? Komolyan fájdalmasan szar részek vannak némelyik sorozatban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mondjuk pl. ehhez mit szólnátok? "Sorozatok, életünk sava-borsa."<#vigyor3>#vigyor3>
Ettől függetlenül nem rossz (szándékú) ember és még jópofa is tud lenni. Gyakran megsajnálja még Sheldont is. Igyekszik azért valamennyire alkalmazkodni és ő is fejlődik szép lassan (csak nagyon lassan). Még némi szarkasztikus humora is van és van benne életrevalóság és talpraesettség bizonyos téren. Kell is ez oda a tesze-tosza fizikusok mellé. Kiegészíti őket. Szóval jó lány ő, csakhát van mit behoznia...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Na, szóval végigszenvedtem, de úgy veszem, hogy majd jövő héten láthatjuk az igazi első részt, mert ezt az összeszabdalt, átirkált szart nem nevezném annak...
Előre szólok ,nekem egyik kedvenc filmem a 2005-be készült hollywood-i interpret így valszeg kicsit elfogult leszek a sorival 😄
Amennyire vártam annyira tartottam is tőle ,hogy elszúrják vagy a színészekkel vagy a cgi vagy silány operatőri munkával,de szerencsére 42 perc után elégedetten konstatáltam ,hogy összerakták úgy ahogy kell ^^^^^^^ Nem zs kategóriás cgi volt 6sec benne ,hanem rendesen telenyomták igen kellemes nem asylum szintű spec. effektekkel (gondolom ez köszönhető a dc comics és warner nem kevés költségvetésének) a színészek helyükön voltak nagy botlás vagy apatikus nem maradt benne.A főhősünk kevésbé rohad mint Keanu annak idején, sokkal komorabb és életuntabb volt a filmbe, a hölgyike még egy kicsit hasonlít is Rachel Weisz-re 😊))) az aranyköpések nekem kicsit erőltetettek voltak egyes helyzetekben ,de nyilván ez a képregény adaptáció miatt elnézhető.Ami nekem furi volt kicsit az a brit akcentus ,pedig Atlantai helyszínen voltak forgatva a scenek ahogy olvasom 😄 ez legyen a legnagyobb hibája.Sztoriról sztem korai lenne bármit is mondani ahogy körvonalazódni látszik ,főhősünknél elgurul a pöttyös mert megcumiztatta egy démon így aztán jegyet vesz a hathuszasra, hogy utána induljon a pokolba ahol majd letépheti a golyóit.Nálam kezdésnek 8/10 remélem ez csak felfele pontozódik majd a későbbiekben.