Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyenkor kell elővenni régebbi, befejezett dolgokat, vagy ha valamit félbehagytál korábban
Narxis
Na neeeeee :S<#falbav>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Herold
Most már jön a karácsonyi szünet, több sorozat is szünetel.

Narxis
😄 Sztem sokat csak most volt pár napom darálni. Mondjuk film is van jó pár.

ReszegKoldus
látod mekkora hiba, ha minden sorozatoddal naprakész vagy? 😄
vagy túl kevés sorozatot nézel

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Nemá, hogy holnap nem lesz semmi sorozatom? Se Arrow, se Chicago P.D. se The 100 semmi... :S Pénteken is csak Elementary lesz és a Mom. Remélem Grimm és Atlantis lesz szombaton különben elvonási tüneteim lesznek. Talán 3-4 filmmel csillapíthatom...

Jim Morrison
De

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter
Meg Taylor Kitsch nem?

Yo, Bitch!

Narxis
<#wow1>

Jim Morrison
Rachel McAdams + Kelly Reilly + Vince Vaughn + Colin Farrell = True Detective season 2

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Várható volt, nem tudnám megmondani, hogy mi hiányzik a sorozatból de valami hiányzik. Messze nem érzem olyan jónak mint amilyen lehetne.

LasDen
kő-papír-olló?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
leszek bíró, már néztem box meccset tudom a szabályokat.

tugyiti
Nekem teljesen gagyi volt ez a szellemes rész ,én a Gothamet jobban élvezem .... na most akkor hogy lesz lejátszuk ?
LasDen
nem tudom miről beszélsz. Én például jobban élvezem, mint a Gothamet...
Nem egy világmegváltó sorozat, de teljesen korrekt

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tugyiti
Meg is érdemlik !!!! Aki ilyen potenciált így elbasz meg is érdemli .... nuff said. e05 nézése közben nem tudtam ,hogy most supernaturalt nézek vagy mia fasz o.O
Jim Morrison

Narxis

passatgt
Köszi! Arra még nem jöttem rá, honnan ismerős😊

tv rage szerint Laura Ramsey
passatgt
se az elején, se a végén

Herold
Nincs kiírva az elején?

passatgt

passatgt
Nem tudja valaki, hogy White Collar s06e03-ban ki játszotta Amy Harris-t? Ismerős a színésznő, de nem tudom honnan és imdb nem írja😊

Narxis
Nagyon jó volt az Atlantis 2. része, remélem Ariadne és Jason majd egybekelnek.

repvez
Köszi megnéztem,de azt hittem, hogy nagyobb eresztés lesz 28 perces epizód mi az ?
LasDen
kijött Nightfall? Akkor tudom mit nézek holnap 😄

ezeket keresd:
Halo: Nightfall S01E01 2014 WEBRip 720p Dual Audio AltPro
Halo.Nightfall.S01E01.WEBRip.x264-4yEo
Halo.Nightfall.S01E01.WEBRip.x264-NoGRP
repvez
Ezt a sorozatot tudja valaki honnan lehetne letölteni?Mégha magyar felirat is lenne hozzá az maga lenne a tökély 😊
passatgt
első rész tetszett, második résztől viszont nagyon cringe comedy, szóval én nem folytattam

Nem egy "nagyonröhögős" sitcom, de egész jó.
A Better off Ted-es Ted van még mellette.
Narxis
jaja de ügyeltek azé, hogy Jason és Herkules jobb legyen, főleg Jason lett brutáljó harcos. 😄

Calver
Eliza Coupe?

véleményt kérünk, mert ez már miatta is nézés-gyanús.
Utoljára szerkesztette: Calver, 2014.11.19. 02:32:50

"The trees move. Do you not see it?"

OITNB jutott eszembe 😄

Herold
Az elején én se értettem azt a gyors helyszínváltást.

stargatelost
Uramatyám, Atlantis 2x01 <#wilting>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első percekben teleportálás abba a másik városba, aztán visszateleportálás Atlantisba a ládával meg az öreggel. Aztán utána addig tart újra az út a sereg felé, aki már közelít, hogy egyet aludni kell az erdőben. Aztán másnap folytatják útjukat, odaérnek a sereghez, de várnak estig!! Addig mit csináltak, füvet rágcsáltak? És a legnagyobb baromság: leöltek egy rakás katonát, de nem jutna ám eszükbe felvenni a ruhájukat, végül is csak az ellenséges táborba akarnak bejutni....<#wilting> Ja és a tábori akció valami idő-anomáliát is beindíthatott, mert ugyan nem tarthatott valós sok ideig, mire kijutottak, már megint világos volt!

Én értem ezt a sorozatot, hogy mit akarnak, nem kell komoly dolgokat várni, de ilyen böszme forgatókönyvet azért nem kéne papírra vetni...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tikal
kösz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Herold
Állítólag lesz valami hasonló sorozat, a State of Affairs. link

Herold
Pitagoraszból micsoda harcost faragtak időközben...

cylonflatus
Ehun é! Itt mindent megtalálsz, szerintem ez a legjobb sorozatos oldal. Csak kiválasztod a listából és kész. Én nem találtam olyat, ami ne lett volna fönt.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2014.11.17. 12:12:07

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

http://www.gamestar.hu/elhunyt-a-battlestar-galactica-es-a-knight-rider-atyja-glen-a-larson.html.
#10144 Nagyon gyenge ez a második évad.Red vissza a vállán a sorozatot.Ressler nagyon gyenge a gyógyszer függőségével.Liz meg ahogy keményít a pincébe bujtatott láncravert Tom-mal .....
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.11.17. 01:44:38

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Narxis
yeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Herold
Indul az Atlantis 2. évad!

😄
ForzaInter
4 rész után feladtam.

Yo, Bitch!

LasDen
ez a Gotham annyira nem lett nagy király. Közepesen unalmas részek tömkelege. Mikor végre történik valami érdekes (7. rész), akkor azt is elsimítják a rész végére. Mooney meg egyenesen irritálóan egy dimenziós. A Gordon-Barbara szál eröltetett és unalmas...

tugyiti
Nekem pl. az -evo rls is okádék ,arról nem is beszélve ,hogy a hangsáv iszonyat halk ,eddig afg jött be legjobban.
720p release-ek nagyon szar minőségűek mostanában <#szomoru1>
ReszegKoldus
A többi se lesz rosszabb, sőt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ForzaInter
3 részt néztem meg eddig, és tényleg nagyon jó. full realista az egész, és a színészek mind telitalálat, nagyon jól ábrázolják a lepukkant nápolyt is.

Yo, Bitch!