12417
-
#10766 Basszus ha nem lesz felkötöm magam! -
ldavid #10765 még nem tudni -
#10764 A The Whispers-nek lesz 2. évada? -
#10763 Nem volt olyan rossz ez a Narcos. Várom az utolsó részt :) -
#10762 Fasza szerintem.Csak kar hogy az új évadhoz nem készül felirat :( -
#10760 Ballers. Nagyon jó sorozat,kár hogy rövid.
De ajánlom mindenkinek,frankó! :) -
ldavid #10759 az megvan hogy a Forever-ös hapsi egy Forever című filmben is szerepet kapott? lol -
#10758 de. Az egyik felszabadított prekog még mindig látja a jövőté s segít neki egy nyomozó. Best story ever.... -
#10757 Nem a film folytatása? Vagyis, hogy utána játszódik x évvel? -
#10756 jól -
karajjj #10755 Ott jól értem, hogy csináltak egy sorozatot, ami feldolgozza a film/könyv sztoriját újra? -
#10754 Minority Report hú de rossz:D Nem bírtam végig az első részt... -
#10753 Jó volt ez a 7. rész.
A rendőr faszi a gyilkos teóriám meg is dőlt. Most kb ugyanúgy a fa**tudja ki a gyilkos kategóriába zuhantam vissza :( -
#10752 legjobb sorozat. a főcímek rohadt jók mindig :) -
#10751 Mr. Robot e08
Damnit, kezdenek mindent bedobni, hogy egy elég kemény évadzárót majd össze tudjanak dobni :D -
#10750 Az indíték - sorozattal mi van?
Azt látom már 3 évad lement az első szinkronos is feliratot a kutya se csinál hozzá :(
Le fogják vetíteni nálunk többi évadot is? Mert ha nem akkor el sem kezdem ezt a sorozatot. -
#10749 Péntek 13 sorozat készül -
ldavid #10748 lol devious maids-ben szó szerint robbant az f-bomb -
#10747 Matt Ryan visszatér John Constantineként az Arrow új szezonjában. -
#10746 TeeVee app (trakt.tv-ről szedi az infot, illetve az ottani regisztrációddal tudsz belépni, szerintem a legjobb app sorozatkövetésre) -
#10745 -
#10744 ja, ma regisztráltam trakt.tv re (régebben szerintem használtam whatnext et), pont ezért mert már nem tudom követni miket nézek/néztem. -
ldavid #10743 használj whatnextet vagy hasonlót -
#10742 Senki se szól hogy már megy a strain s02?? :(már 5 rész lement. -
#10741 Én is a negyedik résznél kaszáltam, foshalmaz. Unanalmas tini-tangli, a gyilkolászás se érdekes, a screames kibeszélés meg nagyon kevés, azért nem éri meg. A gyilkosra azért majd kíváncsi leszek ki lesz. -
Zsoxx #10740 Boscorelli?
Én 3 vagy 4 rész után abbahagytam, szánalmas tinidráma... -
#10739 Scream. Nekem nagyon tetszik. (Szerintem a gyilkos a rendőr faszi lesz......eddig kb mindenkire ráterelődött a gyanú,de ő még nem volt meg amúgy is ) Kíváncsi vagyok meddig húzzák mikor derül ki.(Vajon minden évadba új killer lesz vagy ezer évig huzzák majd ezzel az 1-el?) -
#10738 Sense8 2. évad berendelve. FUck yea :D -
#10737 hatodik részig van felirat -
Zsoxx #10736 Még a 4.-hez sincs, én is arra várok. PhilKessel alapos elmaradásban van ezzel, meg az Allegiance-al is. -
#10735 tudtok esetleg a Dark Matterhez magyar feliratot?7-8-9 részhez. Köszi -
#10734 -
#10733 Mr.Robot
Annyi jót írtatok róla... most már értem miért :) -
#10732 Ez a House of Cards, hatalmas egy sorozat. -
#10731 Abszolút megértem. Nagyon megosztó lett a dolog, néhol olyan jelenetekkel, amiket nem bírtam nézni. Az első 4 rész egyike sem volt olyan, hogy egy pillanatnak érezted és már vége is volt, de nekem volt benne érdekesség. Főleg ezen részek utolsó 5-10 perce. Valami olyat találtak ki mindig, ami kurvára bejött és egyből néztem volna a következő részt. Az izgalom kb az utolsó 2 részre maradt úgy 80%-ban, míg az érdekesség szubjektív. A 8 karakter útjában, életében vagy találsz valamit magadnak vagy nem. De például a mennyiségük miatt egyik sem olyan eredeti vagy nagyon kidolgozott, de pont elég volt nekem...
Azzal én is egyet értek, hogy sok volt. Minden sztereotípia v diszkrimináció v akármi nélkül szerintem azokban a jelenetekben Lana Wachowski élte ki magát.... -
Zsoxx #10730 Narxisról semmi hír azóta se? -
#10729 nekem ez a sorozat egy
nem tartottam érdekesnek se, izgalmasnak se... helyszínek tényleg szépek voltak, látszott hogy erre költöttek...egyébként olyan semmilyen, talán az 5. részig bírtam..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja, és túúúlságosan sok buzulás volt benne, céltalanul... -
#10728 Sense8
Oké. Waddafakwasdat....
Egyértelműen egy jó sorozat és nagyon remélem, hogy kap 2. évadot. Van hova tovább vinni a storyt. Sőt, olyan kurva lassan történt minden, hogy bőven van még benne anyag. Vitathatatlanul nem az év sorozata és satöbbi, viszont a potenciál ott van benne. Ami nekem se jött be az a lassúság volt. Kb csak az évad végére ért össze a csapat, addig mindenki ment a maga dolgára és néha ide-oda csapongtak. De ebből a helyzetből a 2. évad csak jobb lehet. -
#10727 rohadt jó sorozat, nekem a legjobb újonc idén :) Legutóbbi rész nagyon odabaszott, kb csak néztem ki a fejemből percekig, mint Elliot -
#10726 Atyaég, Mr. Robot (6. rész) Lehet elkiabálom, de ebből lehet az új BB.