Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
első rész legalábbis faja volt
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
elementary nincs olyan jó amúgy, higított, amerikanizált verzó lett (*1,5 rész alapján), de attól még egy próbát megér ha bejön az ilyesmi.
a Dirk Gently volt még hasonló, de az csak 4 részt élt meg
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Viszont jön a Dark Matter, ami kurva ígéretesnek tűnik leírás alapján, és a The Expanse is űrhajós lesz. Valamint a Killjoys is ilyesminek tűnik így elsőre.
Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2014.12.25. 17:57:27
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
cserébe ürhajót a pilot első perciben mutattak összesen, idegenek meg szinte nincsenek is, csak festett emberek, az meg...
Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek!
imádom az egyes release csapatokat <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
ez is olyan scifi-nak álcázott valami mint a defiance .
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha az eredeti visszajön a .se domainen kell keresni
Eztv meg már megy több címen is:
https://eztv-proxy.net
http://www.fastpiratebay.com
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.12.14. 23:39:29
nemrég jött ki,előzetese jó volt,aki bírja a sokadik vándorlós felfedezőst...
+1
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.12.10. 19:58:10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/