Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
jó az ascension
első rész legalábbis faja volt

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cylonflatus
Állítólag 20 percet láttál belőle. Az, hogy neked nem tetszik az egy szubjektív dolog, és nincs is semmi gond vele. De attól még az Ascension sci-fi, sokkal inkább az mint a Defiance, az ahhoz való hasonlítás szerintem meg értelmetlen.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
Forever sztem sokkal érdekesebb, nem csak a misztikus főszál miatt hanem valahogy érdekes a nyomozás is. Jók a visszaemlékezések is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
passz, nem ismerem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a forever is hasonló amúgy, nem?
Narxis
Egy rakás szar. Egy lapon se lehet említeni a Sherlock-kal.

LasDen
Az Elementary olyan tévében nézős inkább nekem, mint sem komolyna követem. Ha látom, néha megnézem. Ha bejön Sherlock és Watson közti kémia, párbeszédek, akkor nézni fogod....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

no shit sherlock. de a defiance-ben csak utóbbi van inkább

elementary nincs olyan jó amúgy, higított, amerikanizált verzó lett (*1,5 rész alapján), de attól még egy próbát megér ha bejön az ilyesmi.
a Dirk Gently volt még hasonló, de az csak 4 részt élt meg
Tikal
Szóval nincs 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
😄

Tikal
A Sherlock rohadtul bejön, van ilyen jó az Elementary is?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
science fiction.

stargatelost
Hát mert az is 😄 Amiről te beszélsz, az egy alkategória, az űrhajós sci-fi. Nyilván mindnyájan egy ilyen sorozatra várunk, már lassan 4 éve... (Vagy két éve, ha számoljuk a BSG spin-off próbálkozást a pilottal) Én sem értem, miért nem vág bele semelyik csatorna sem egy ilyenbe. Bár talán a SyFy most tényleg átesik az ígérgetett változáson, és elhozza újra ezeket. Viszont az Ascension pont nem ez lesz, pedig hát a szinopszis alapján mindenki várta az űrkalandot... (bár ha nem nézted végig az első részt, nem is tudhatod, mi a csavar) Meg aztán lehet, sorozat se lesz belőle, ha nem rendelik be...

Viszont jön a Dark Matter, ami kurva ígéretesnek tűnik leírás alapján, és a The Expanse is űrhajós lesz. Valamint a Killjoys is ilyesminek tűnik így elsőre.
Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2014.12.25. 17:57:27

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

jó, rendben. hívjunk mindent scifi-nak ami a jövőben játszódik és van benne valamilyen szintű technikai fejlődés.
Narxis
Na ne viccelj már, ennyi erővel a Star Wars se scifi csak a buddhizmus újrafeldolgozása.

miért az mitől lenne scifi? van egy sheriff és ügyeket old meg a helyiek drámázása mellett. simán játszódhatna a vadnyugaton is

cserébe ürhajót a pilot első perciben mutattak összesen, idegenek meg szinte nincsenek is, csak festett emberek, az meg...
cylonflatus
Rosszabb példát nem is mondhattál volna.

Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Calver
"psych.for.old.people.704.720p-dimension.sample.mkv"

imádom az egyes release csapatokat <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Narxis
Nem tom mitől lehetne scifisebb a Defiance. :S

Narxis
Nekem se.

Herold
Nektek se megy a chat az sg.hu fórumon?

Herold
És "A homok titkai" hova lett? Az volt a legjobb. <#vigyor5>

Régi sorozatok kedvelőinek, nosztalgikus emlékek:

Kedd esti sorozatok a régi magyar tv-ből

Herold
Attól még nem lehet rossz. Mondjuk a Defiance-t én is kaszáltam.

20 percig bírtam talán.
ez is olyan scifi-nak álcázott valami mint a defiance .
cylonflatus
Innentől? Nyugi, az lesz az később is. Csak nem úgy lesz az, vagy nem az lesz benne a scifi amire elsőre gondoltál - hogy ilyen csúnyán mondjam, hogy ne legyek spoileres. Szóval attól, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Földön vannak
még scifi lesz az.

Herold
Nekem is tetszett a pilot, de innentől ez már sajnos nem scifi.

cylonflatus
Ascensiont nézi/nézte valaki? Még csak az elsőt láttam, de teljesen jó. Aki a scifit komálja ajánlom.

Herold
Ismét elérhető az eztv!

Pushing Daisies-től is búcsúztam 😞
a Newsroom hiányozni fog
Narxis
Klassz ez a The Librarians, nagyon Warehouse 13 feeling.

Narxis
Holnap Hart of Dixie 4. évad!

Köszi.
passatgt
http://oldpiratebay.org

ha az eredeti visszajön a .se domainen kell keresni

Eztv meg már megy több címen is:
https://eztv-proxy.net
http://www.fastpiratebay.com
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.12.14. 23:39:29

Szerintetek a Pirate Baynek és az eztvnek végleg befellegzett, vagy van még esély a visszatérésükre?
Herold
Már ha úgy áll hozzá, hogy előre tudja, a fele sem igaz, amit eddig az ürgéről tudni véltünk.

Marco Polo s1e1 webrip

nemrég jött ki,előzetese jó volt,aki bírja a sokadik vándorlós felfedezőst...
Narxis
<#eljen>

LasDen
kickass, oszt nincs probléma 😄

Köszi.
Jim Morrison
én mindig azt használom :c
+1

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

torrent kersőt sokkar ésszerűbb használni szerintem http://torrentz.eu/
passatgt
thepiratebay.cr

Herold
Nekem bejön. De csak valami cache-elt verzió.
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.12.10. 19:58:10

"Nem a Pirate Bay az egyetlen áldozata a tegnapi műveletnek: a torrentoldal fóruma, a Suprbay is leállt, ahogy hasonló oldalak - EZTV, Zoink, Torrage, Istole, Bayimg, Pastebay - sem érhetőek el." forrás: http://www.origo.hu/techbazis/20141210-akcio-razzia-rendorseg-pirate-bay-torrent.html
A PirateBay együtt kapcsolták le az eztv-t is. Ha ennek a két oldalnak tud valaki mondani egy jó alternatívát, azt megköszönném.
passatgt
Eztv nektek sem megy?

Jim Morrison
Ha még mindig nézed akkor az jó😊 hétvégén meglesem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

stargatelost
Igen, akkor raktam be először a képeket 😊 Most egy hónapja kerestem vissza 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"