12433
  • Malakai
    Galavant s2 indult, természetesen "duplával". :)
  • Inquisitor
    Az a nem mindegy, hogy hetedikétől a Viasat3 szinkronosan nyomja. És akkor biztos nem lesz fent szinkronnal HD-ben a virágboltokban. :D

Más. The Brink. Ez valami zseniális, vicces, gonosz, nem PC és ijesztő is egyben. Mi van ha tényleg a hülyék és a véletlenek irányítanak mindent?
  • hapi
    köszi :)

• Isti005
    The Affair - van új évad és zseniális :)
  • hapi
    srácok segítség kéne, mert néztem egy sorozatot de elfelejtettem a címét és most folytatnám ha van új évad.
    Dráma sorozat volt és egy részen belül a férfi és a nő szemszögéből is bemutatták ugyan azt a történetet. Egyébként a családos férfi csalja a feleségét egy pincérnővel akinek van férje de nincsenek túl jól meg.
  • karajjj
    2 nap alatt ledaráltam a man in the high castle-t, baszki, ez valami hihetetlen nagyon el lett találva
  • Calver
    Banshee idei szezonja elég gyász lett, főleg előzőhöz képest.
  • Tikal #10855
    Én már kicsit lentebb írtam, de csak TOP3-at, hozzátenném még a Fortitude-ot negyediknek.
  • LasDen #10854
    Top? Hat neztem a mr robottót, aranyeletet meg Got-t. Mast azt hiszem nem...
  • Zsoxx
    1. Limitless,
    2. Narcos,
    3. Blacklist,
    4. Strike Back,
    5. The Player,
    6. Allegiance,
    7. Ray Donovan,
    8. Mr. Robot,
    9. Forever,
    10. Power
  • stargatelost
    Évvégi toplistázás? Nálam valahogy így néznek ki az év legjobbjai:

1. The Leftovers
    2. Rick and Morty
    3. The 100
    4. BoJack Horseman
    5. Mr. Robot
    6. Black Sails
    7. Agents of S.H.I.E.L.D
    8. The Last Ship
    9. Ash vs. Evil Dead
    10. Unreal

Shameless és Banshee most kimaradt, pedig mindig top 10-esek nálam, most valahogy pár nekem nem tetsző dolog miatt lecsúsztak...
  • karajjj
    Azért a "kurválkodsz" is kemény volt! :D
  • xido
  • xido
  • Zsoxx
    kasza
  • LasDen #10847
    Aranyélet 6. rész.
  • Jim Morrison
    ?
  • LasDen #10845
    "Hogy van pofád?!" Hát bazmeg az év beszólása....:DDDD
  • LasDen #10844
    Obi-Wan kemény ember. Az 5. rész végére elég sok szart kapott, nem csodálom hogy elege lett :DD
  • karajjj
    Az eleje szerintem ráment arra, hogy összerakják benned a családról a valós képet. Viszont Endre bá' elviszi a hátán az egészet! :D
  • SzirmosSzisza
    Teljes évad fent van 720p-ben. Bár picit néha homályos, az nem tudom a rip miatt van vagy ilyen a sorozat...
  • LasDen #10841
    Felhoztam magam Aranyélet fronton az 5. részig. Végre kezd jobbra fordulni a sorozat. Az első részek eléggé alulról súrolták a közepest, de egyre jobb. Érdekes 3 résznek nézünk elé. Bár Mira vonala az elején elég furán indult. Olyan randomnak tűnt az egész, nem tűl hihető. De korrekt kis sorozat...
  • Grove4
    A The Man in the High Castle-ből a 7-8-9-10. kint van már torrenten jó minőségben? Kalózon nem találom.
  • Tikal #10839
    Az év három legjobb sorozata: Fargo s2, Homeland s5 és természetesen a Mr Robot
  • Malakai
    Mert első részt előrre felpakolta ondemand a syfy két hete, első két rész egymás utáni napokon jön jövő héten, utána normál hetiben megy tovább.
  • cylonflatus
    Az Expanse-t követi valaki? Esetleg lehet tudni miért három hetet kell várni a 2. részre? Remélem ezt nem küldik el öt rész után féléves szünetre, mert a tököm tele van már amikor egy tíz részes sorozatot elküldenek félidőben hónapokra, meg fél évekre.
  • Janika114
    Nézem, szerintem is kurva jó.
  • Jim Morrison
    még csak az első részt néztem meg. Nem volt rossz, de biztos hogy a Fargo s02 után fogom folytatni.
  • karajjj
    HBO-s Aranyéletet nézi valaki rajtam kívül? Eszméletlen k*rvajó sorozat lett. Nagyon ki van találva és pluszpont, hogy nem a szájbarágós magyarázós amcsi bugyuta sztorivezetés van, hanem rád van bízva, hogy összerakd a sztorit fejben.
  • Thibi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A rosszfiúk elrabolják Saan Bean-t,megölnek valami FBI nagyfőnököt, összevágnak egy videofelvételt ahol Bean magára vállalja a gyilkosságot és mindenféle gonosz dolgokat. Bean megszökik,de első lesz az FBI körözési listáján.
  • Zsoxx
    Igen.
  • grebber
    A Ressurection sorozatnak a 2. évaddal game over?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.03. 20:05:57
  • Zsoxx
    Senki nem nézte vagy senki nem emlékszik?
  • Zsoxx
    A Legendsnek mivel lett vége az 1. évadban, emlékszik még valaki?
    A folytatást nézve úgy tűnik, kissé elvesztettem a fonalat.
  • Selminar
    Na ez a SyFy-os Expanse jóféle lesz!
    Mondjuk olvastam/olvasom a könyveket, azok jobbak természetesen:)
  • ldavid
    úgy tudom hogy a pilotból lett egy újabb változat is. gondolom így van megkülönböztetve a két verzió.
  • AnuluWork #10826
    Ejj, ez a tizedik rész, csak debilék elírták. :)
  • AnuluWork #10825
    A Manhattannél volt hasonló amit láttam, meg a Turnnél. De ez itt nem egy felvezető információs rész, mint az említett kettőnél és nem is a pilot.
  • AnuluWork #10824
    Mi ez a rész a sorozatból?

S01E00 ?

00? Előzmény?
  • SzirmosSzisza
    Oh, most már tényleg nincs fent SD-ben, úgy néz ki törölve lett azóta :/

Ez volt az
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.11.24. 16:26:50