12417
  • Jim Morrison
    ?
  • LasDen #10845
    "Hogy van pofád?!" Hát bazmeg az év beszólása....:DDDD
  • LasDen #10844
    Obi-Wan kemény ember. Az 5. rész végére elég sok szart kapott, nem csodálom hogy elege lett :DD
  • karajjj
    Az eleje szerintem ráment arra, hogy összerakják benned a családról a valós képet. Viszont Endre bá' elviszi a hátán az egészet! :D
  • SzirmosSzisza
    Teljes évad fent van 720p-ben. Bár picit néha homályos, az nem tudom a rip miatt van vagy ilyen a sorozat...
  • LasDen #10841
    Felhoztam magam Aranyélet fronton az 5. részig. Végre kezd jobbra fordulni a sorozat. Az első részek eléggé alulról súrolták a közepest, de egyre jobb. Érdekes 3 résznek nézünk elé. Bár Mira vonala az elején elég furán indult. Olyan randomnak tűnt az egész, nem tűl hihető. De korrekt kis sorozat...
  • Grove4
    A The Man in the High Castle-ből a 7-8-9-10. kint van már torrenten jó minőségben? Kalózon nem találom.
  • Tikal #10839
    Az év három legjobb sorozata: Fargo s2, Homeland s5 és természetesen a Mr Robot
  • Malakai
    Mert első részt előrre felpakolta ondemand a syfy két hete, első két rész egymás utáni napokon jön jövő héten, utána normál hetiben megy tovább.
  • cylonflatus
    Az Expanse-t követi valaki? Esetleg lehet tudni miért három hetet kell várni a 2. részre? Remélem ezt nem küldik el öt rész után féléves szünetre, mert a tököm tele van már amikor egy tíz részes sorozatot elküldenek félidőben hónapokra, meg fél évekre.
  • Janika114
    Nézem, szerintem is kurva jó.
  • Jim Morrison
    még csak az első részt néztem meg. Nem volt rossz, de biztos hogy a Fargo s02 után fogom folytatni.
  • karajjj
    HBO-s Aranyéletet nézi valaki rajtam kívül? Eszméletlen k*rvajó sorozat lett. Nagyon ki van találva és pluszpont, hogy nem a szájbarágós magyarázós amcsi bugyuta sztorivezetés van, hanem rád van bízva, hogy összerakd a sztorit fejben.
  • Thibi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A rosszfiúk elrabolják Saan Bean-t,megölnek valami FBI nagyfőnököt, összevágnak egy videofelvételt ahol Bean magára vállalja a gyilkosságot és mindenféle gonosz dolgokat. Bean megszökik,de első lesz az FBI körözési listáján.
  • Zsoxx
    Igen.
  • grebber
    A Ressurection sorozatnak a 2. évaddal game over?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.03. 20:05:57
  • Zsoxx
    Senki nem nézte vagy senki nem emlékszik?
  • Zsoxx
    A Legendsnek mivel lett vége az 1. évadban, emlékszik még valaki?
    A folytatást nézve úgy tűnik, kissé elvesztettem a fonalat.
  • Selminar
    Na ez a SyFy-os Expanse jóféle lesz!
    Mondjuk olvastam/olvasom a könyveket, azok jobbak természetesen:)
  • ldavid
    úgy tudom hogy a pilotból lett egy újabb változat is. gondolom így van megkülönböztetve a két verzió.
  • AnuluWork #10826
    Ejj, ez a tizedik rész, csak debilék elírták. :)
  • AnuluWork #10825
    A Manhattannél volt hasonló amit láttam, meg a Turnnél. De ez itt nem egy felvezető információs rész, mint az említett kettőnél és nem is a pilot.
  • AnuluWork #10824
    Mi ez a rész a sorozatból?

S01E00 ?

00? Előzmény?
  • SzirmosSzisza
    Oh, most már tényleg nincs fent SD-ben, úgy néz ki törölve lett azóta :/

Ez volt az
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.11.24. 16:26:50
  • Tikal #10822
    akkor még csak tegnap jött ki? most már látom...
  • SzirmosSzisza
    Kint van megjelenés napja óta ...
  • ldavid
    a pilotra értettem, azt még januárban meg lehetett nézni.
    amúgy ilyen dolgoknál feleslegesen vársz egy magyar oldalra:
  • Tikal #10819
    ha amazon, akkor már kint kéne lennie az összes résznek... magon még nincs.. wtf
  • eddaniel
    ezeket nézem:
    Trónok harcai
    walking ded
    fear the ...
    brickleberry
    ash vs evil
    fargo
  • LasDen #10817
    the hype is fucking real :OO
    “I’ve seen Men of Steel die, and Dark Knights fall.” :OOOOOOOOOOOOO
  • Lacc 88
    Valaki nézi az új Marvel sorozatot a Jessica Jones-t? Érdekelne néhány vélemény, hogy milyen lett. Az is érdekelne, hogy Luke Cage vagy más szuperhősök mennyit szerepelnek benne. Ahogy néztem ezt is kiadták egyben mint a Daredevil-t.

• ldavid
    igen, az amazon először csak a pilotokat gyártatja le.
  • SzirmosSzisza
    Ha jól tudom megcsinálták az első részt és az alapján döntötték el, hogy van-e rá kereslet vagy valami ilyesmi. Most elvileg kint van összesen 10 rész, gondolom 1-2 nap és torrenten is fent lesz a többi.
  • Tikal #10813
    De ezzel most mi is van pontosan? Mert most hogy nézem az elso részt... En ezt mar láttam...miert adtak le ezt mar korábban?
  • Jim Morrison
    ó kösz!
  • LasDen #10811
    vártam már. Napokban nézem majd. Remélem jó lesz. Még ha az első rész nem volt akkora wasziszdasz
  • SzirmosSzisza
    Ha már nincs saját topikja: kijött ma a The Man in the High Castle, torrenten már jelennek meg a részek :)
  • Zsoxx
    Úgy tűnik, csak hibás névvel jelent meg a torrentje. A francia verziót rakták fel (US) megjelöléssel.
  • Jim Morrison
    lehet csak túlbuzgók a készítők.
  • Zsoxx
    Nem úgy volt, hogy a The Returned (US) kaszát kapott? Erre most látom, kijött a 2. évad 1. epizódja.