Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem túl bonyolult a szövege, csak az elején van benne jogi szöveg, meg nyilván később is előfordul - ügyvédről van szó vagy mi..
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nincs még fordítója, mert nehéz a szövege állítólag ( J1GG4 szerint), szerintetek? Nézte valaki?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"The trees move. Do you not see it?"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
8+ órája néztem a 3x05-öt (Tribal), de... nem tudunk túlesni rajta. AJÓKURVAÉLETBE.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Húúú, szerintem az egyetlen P.K.D. könyv amit nem olvastam, fogalmam sincs miért. Ha jól tudom ezzel futott be igazán mint író.
Nekem nagyon bejött a végére, az eleje kicsit lassú és döcögős volt, de ez nem a film hibája, be kell mutatnia a világot amiben játszódik.
A vége nagyon ütött, pedig semmi extra, csak jól megcsinálták.
Az csak szerintem van, hogy a fehér színészek mind sokkal rosszabbak az összes többinél?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más. A világot szerintem nagyon jól megcsinálták, a plakátok, táblák, feliratok, persze a CGI az alacsony költségvetésű, de legtöbb helyen elmegy. Viszont a Pacific részt túl lőtték, ha csak ennyi ideje nyertek a japánok, miért van ott ilyen sok belőlük? Másfél évtized alatt csak nem lesznek háromszor annyian?
A pilot vége meg még jobban üt, ha figyelembe veszem a jelenetet a volt amerikai ellenálló, immáron horogkeresztes sheriffel, aki az utolsó szendvicsét is odaadja a srácnak és még a kerekét is kicseréli ... ha tudná amit a néző, szvsz helyben tarkón lövi inkább.
Remélem berendelik a sorozatot.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://www.comingsoon.net/tv/news/403163-fox-is-bringing-x-men-to-television-with-the-producers-of-24
Végén ki a frász jött a sherifünkért? 😊
Next PC upgrade: 2022
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Yo, Bitch!
nagyon durci évadnak nézünk elébe.
REAL MADRID
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
főleg, ha egy kicsi Infinite crisisra játszanak rá
arrow film meg valsz soha nem lesz
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.01.24. 12:48:01