Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Yo, Bitch!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem túl bonyolult a szövege, csak az elején van benne jogi szöveg, meg nyilván később is előfordul - ügyvédről van szó vagy mi..
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nincs még fordítója, mert nehéz a szövege állítólag ( J1GG4 szerint), szerintetek? Nézte valaki?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"The trees move. Do you not see it?"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
8+ órája néztem a 3x05-öt (Tribal), de... nem tudunk túlesni rajta. AJÓKURVAÉLETBE.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Húúú, szerintem az egyetlen P.K.D. könyv amit nem olvastam, fogalmam sincs miért. Ha jól tudom ezzel futott be igazán mint író.
Nekem nagyon bejött a végére, az eleje kicsit lassú és döcögős volt, de ez nem a film hibája, be kell mutatnia a világot amiben játszódik.
A vége nagyon ütött, pedig semmi extra, csak jól megcsinálták.
Az csak szerintem van, hogy a fehér színészek mind sokkal rosszabbak az összes többinél?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más. A világot szerintem nagyon jól megcsinálták, a plakátok, táblák, feliratok, persze a CGI az alacsony költségvetésű, de legtöbb helyen elmegy. Viszont a Pacific részt túl lőtték, ha csak ennyi ideje nyertek a japánok, miért van ott ilyen sok belőlük? Másfél évtized alatt csak nem lesznek háromszor annyian?
A pilot vége meg még jobban üt, ha figyelembe veszem a jelenetet a volt amerikai ellenálló, immáron horogkeresztes sheriffel, aki az utolsó szendvicsét is odaadja a srácnak és még a kerekét is kicseréli ... ha tudná amit a néző, szvsz helyben tarkón lövi inkább.
Remélem berendelik a sorozatot.
http://www.comingsoon.net/tv/news/403163-fox-is-bringing-x-men-to-television-with-the-producers-of-24
Végén ki a frász jött a sherifünkért? 😊
Next PC upgrade: 2022
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Yo, Bitch!
nagyon durci évadnak nézünk elébe.
REAL MADRID